Vaggelas_bou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον μαγκες για πρωτη φορα θα ζητησω τη βοηθεια σας και θα παρακαλεσω να μη γαμησετε το θεμα.
Εχω ενα μαγαζακι και θελω να φτιαξω μια σελιδα, αλλα δεν ξερω και πολλα.
Θελω να ξερω τι θα πληρωσω, δηλαδη οκ, το domain το πληρωνω να το κατοχυρωσω, αλλα δεν μπορω να αγορασω και board, δε μπορω να το πληρωσω.
Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.
Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.
τι εικοσι χρονια ρε καθυστερημενε που εκανες ποστ για να πεις την παπαρια σου
κ ενα παιδακι φτιαχνει μια σελιδα, αρκει να διαβασει ενα βιβλιο. Ξερεις κ ολας τι πουλαω? Ακομα δεν εχω ανοιξει το μαγαζι ρε κατεστραμμενε που το παιζεις και μπατσος. Οι γιωταδες δε γινονται μπατσοι ρε. Εμαθες και το πορτφολιο τρομαρα σου. Και ναι ρε μαλακα εγω ζω στην ελλαδα κ εχω φιλοτιμο κ αν μου πει καποιος οτι δεν ξερει ή δεν μπορει θα τον συμβουλεψω τι να κανει και που να παει. Δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και δεν κοιταω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι.
Και στην τελικη εσυ απο που ξεφυτρωσες και πεταγεσαι σαν την κλανια? Κλεινει το μαγαζακι σου απο τις αρπαχτες που κανατε και τωρα πετας λασπη σε οσους ειναι υπερ του open source?
Μπατσος λεει χαχαχαχαχαχα
Μαλακα σε φανταζομαι με πατομπουκαλα κολλημενα στην οθονη, ντονατ διπλα στο πληκτρολογιο, χερια λαδωμενα απο τη μαλακια και κοιλια που κρυβει το πουλακι σου που εχει σουρωσει απο τις υπερβολικες δοσεις κοκα κολας
Να καπως ετσι ας πουμε
ετσι μπολτ πεστ επεβαλε την ταξη
ε νταξει ρε φιλε. Τι να κανουμε τωρα
ετσι ειναι η αγορα στην Ελλαδα
ζητανε skills ακαδημαικου καθηγητη με μισθο αγραμματου
αμα δεν διεθνοποιήσεις την αγορα και τον ανταγωνισμο σου μια ζωη θα εισαι στην μετριοτητα.
ωπωπωπωπω κατσε γιατι πηρες φορα. Δηλαδη επειδη ενα παιδακι θα μπορεσει να διαβασει ενα βιβλιο και να φτιαξει αυτο που ζητας σημαινει πως αν βαλεις καποιον που θα το κανει δεν πρεπει να πληρωθει? Μην μπερδευεστε ουτε εσυ ουτε αυτος... αφενος καταρχην αυτος εκανε λαθος που σου απαντησε εφοσον ηθελε λεφτα και εσυ ειπες εξαρχης οτι δεν διαθετεις παρα θες τσαμπα πληροφοριες... ως εδω εχεις εσυ δικιο επειδη ησουν ξεκαθαρος εξαρχης και αν καποιος ηθελε λεφτα θα επρεπε τελειως να προσπερασει την αιτηση σου βλεποντας πως δεν εισαι διατεθειμενος για κατι τετοιο και να μην ασχοληθει καθολου μαζι σου...
ως εδω ειμαστε ΟΚ , απο εκει και περα ομως το χανεις το δικιο σου διοτι υπάρχει ακριβως ιδια αγγελια στο ιντερνετ για τετοιου ειδους αναζητησεις η οποια πληρωνεται κανονικα και με τον νομο και συγκεκριμενα για 2 δολλαρια την ωρα. (Φυσικα τα προτζεκς πανε 20+ την ωρα και αναλογα μετα) . Οταν ζητας απο καποιον να ασχοληθει μαζι σου (ακομη και για το πιο ασημαντο προβλημα) ουσιαστικα ο τυπος αυτος θα αφιερωσει τον χρονο του για να ασχοληθει και αυτος ο χρονος πρεπει να πληρωθει. Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ποστ που εβαλες αλλα μην λες για ξυγκια και μυγες γιατι δεν χρειαζεται να ειναι φουλ σπεσιαλιστ ο αλλος και να σου κανει την τρομερη δουλεια για να του δωσεις ενα 30αρικο. Αραξε μην εισαι υπερβολικος
Παίκτη αν δεν σου κάνει κόπο δες λίγο pm κ έλα από το chat να με δώσεις τα φώτα σου αν χρειάζεται.Δεν συνεννοουμαστε επειδη δεν μπαινεις καν στον κοπο να διαβασεις
αυτα που σου εγραψα.
Ειπα πως αυτος δεν επρεπε να κανει σε σενα τετοια εξηγηση μιας και εισαι στο συγκεκριμενο τζαμπατζης.
Εχασε απλα τον χρονο του . Απλα και εσυ απο ενα σημειο και μετα εγινες υπερβολικος γιατι θεωρησες
δεδομενο κατι ως τσαμπα ενω το ιδιο δεν ειναι και μπορω να σου το αποδειξω μεσω αγγελιων.
Αν με το καλο παντως (επειδη η λυση η τσαμπα που αποζητας ειναι μονο για λιγο) αποφασισεις ποτε
να πας να συνεργαστεις με καποιον προγραμματιστη μην τον προσεγγισεις με αυτο το υφος. Ο προγραμματιστης θετει μια τιμη
, καπου τα βρισκετε (αν πεσουν παζαρια ή αν κρινεις πως η τιμη ειναι υψηλη)... κλεινει το ντιλ και πεφτουν τα χρηματα... τωρα το ποιος σπουδασε , ποιος δεν σπουδασε ποιος ειναι πιο εξυπνος και ποιος λιγοτερο δεν εχει να λεει. Αγοραζεις τον χρονο του για να ασχοληθει με το προβλημα σου πιστευω ειναι σαφες για ποιο λογο τον πληρωνεις.
Αν δεν καταλαβαινεις αυτα , εγω προσωπικα δεν θα σε διαλεγα για πελατη μου. Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εχουμε ξεφυγει απο το τσαμπα και τις τσαμπα βοηθειες.
Φιλε το οτι υπαρχουν αγγελιες, δε μου λεει κατι.Δεν συνεννοουμαστε επειδη δεν μπαινεις καν στον κοπο να διαβασεις
αυτα που σου εγραψα.
Ειπα πως αυτος δεν επρεπε να κανει σε σενα τετοια εξηγηση μιας και εισαι στο συγκεκριμενο τζαμπατζης.
Εχασε απλα τον χρονο του . Απλα και εσυ απο ενα σημειο και μετα εγινες υπερβολικος γιατι θεωρησες
δεδομενο κατι ως τσαμπα ενω το ιδιο δεν ειναι και μπορω να σου το αποδειξω μεσω αγγελιων.
Αν με το καλο παντως (επειδη η λυση η τσαμπα που αποζητας ειναι μονο για λιγο) αποφασισεις ποτε
να πας να συνεργαστεις με καποιον προγραμματιστη μην τον προσεγγισεις με αυτο το υφος. Ο προγραμματιστης θετει μια τιμη
, καπου τα βρισκεται... κλεινει το ντιλ και πεφτουν τα χρηματα... τωρα το ποιος σπουδασε , ποιος δεν σπουδασε ποιος ειναι πιο εξυπνος και ποιος λιγοτερο δεν εχει να λεει. Αγοραζεις τον χρονο του για να ασχοληθει με το προβλημα σου πιστευω ειναι σαφες για ποιο λογο τον πληρωνεις.
1.Φιλε το οτι υπαρχουν αγγελιες, δε μου λεει κατι.
Επισης υπαρχουν αγγελιες που ο αλλος πουλαει τα νεφρα του.
Ή αγγελιες που ο αλλος αγοραζει κοπρια για το χωραφι.
Δηλαδη αν εγω παω στο γραφειο και τον ρωτησω τι χρειαζομαι θα με χρεωσει? Τα σκεφτεσαι και τα λες ή σου βγαινουν αυθορμητα?
Δηλαδη αν τον παρω τηλεφωνο και ειναι στην ορεστιαδα θα μου πει να παω απο κει να τον ρωτησω?
Πραγματικα εχεις μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου. Δηλαδη αν εγω παω σε δικηγορο και τον ρωτησω κατι βασικο για τη δουλεια του, θα μου πει πληρωσε για το χρονο που εκατσες?
Μα ειστε με τα καλα σας?
Και τζαμπατζης δεν ειμαι, μαλακας δεν ειμαι να πληρωνω χωρις να ρωταω.
Δηλαδη αν ο ενας μου πει στο κανω με 200 εγω θα μεινω εκει? Δε θα ρωτησω αλλον?
Κ αν ρωτησω και μου πει 30 ο αλλος, παει να πει οτι ειμαι τζαμπατζης?
2.Κ αν καποιος μου πει οτι το κανει τζαμπα, εγω θα πω οχι, θελω να πληρωσω!
3.Φιλε αυτο που λες δεν ειναι συνεργασια, ειναι εκμεταλευση.
4.Κ εσυ, οπως και καποιοι αλλοι εχετε ενα κομπλεξ και προσπαθειτε να αποδειξετε οτι γνωριζετε πυρηνικη φυσικη και πρεπει να σας ευγνωμονουμε που απαντατε. Κανεις δεν αναγκασε κανεναν, αυτο δεν καταλαβαινετε.
5.Με το δικο σου σκεπτικο τζαμπατζης ειναι κ ενας που θελει να μαγειρευει μονος του και δεν αγοραζει απ' εξω.
Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι.
Και τα δυο μαθαινονται και τα δυο αγοραζονται.
Κ ο μαγειρας στο μαγειρειο αν με δει σαν πελατη θα με χρεωσει το πιατο του.
6.Αν ομως ειναι φιλος μου και του πω μια μερα να μαγειρεψει σπιτι να φαμε παρεα, ε, δε νομιζω να με χρεωσει.
7.Εγω το τοπικ το ανοιξα σε φιλικο κλιμα. Αν εσεις ειδατε υποψηφια δολλαρια για την τσεπη σας, εσεις παρεξηγησατε, εγω ημουν σαφεστατος.
Δηλαδη αν σου ζητησει ενας φιλος σου τη γνωμη σου, εσυ θα του δειξεις την αγγελια στο ιντερνετ και θα του πεις οι αλλοι χρεωνουν, θα σε χρεωσω κ εγω.
Εκει χαθηκατε, απο εκει που ειμαστε ολοι σε ενα φορουμ και καβλαντιζουμε ξαφνικα ειδατε υποψηφιο πελατη. Ε ειστε για τον πουτσο.
Σε 5 φορουμ εκανα αυτο το θεμα, μονο εδω ονομαστικα τζαμπατζης. Στατιστικα να το παρουμε, μαλλον δεν εχω εγω το προβλημα...
Ενα παλικαρι μου ειπε οτι μπορει να με βοηθησει τσαμπα, γιατι του αρεσει να ασχολειται. Αλλος μου ειπε με 50 ευρω. Αλλος μου ειπε με 200 ευρω.
Φιλε αυτο που λες δεν ειναι συνεργασια, ειναι εκμεταλευση.
Δηλαδη αν εγω παω στο γραφειο και τον ρωτησω τι χρειαζομαι θα με χρεωσει? Τα σκεφτεσαι και τα λες ή σου βγαινουν αυθορμητα?
Οκ.
Τι ειπαμε οτι θα ανοιξεις εσυ??? μαγαζι???
1 μηνα του δινω... με αυτα τα μυαλα που εχεις. Παμε τωρα να δουμε αναλυτικα τι μαλακιες εχεις γραψει
1. Σου λεει και σου παραλεει οτι θα πρεπει να εκτιμας τον χρονο του αλλουνου και να μην εισαι γυφτος.
2. Αν ειχες τσιπα και δεν ησουν γυφτος θα τον ρωτουσες ναι και θα επεμενες να τον πληρωσεις κιολας.
3. Εκμεταλευση ειναι αυτο που ψαχνεις εσυ
4. Εσυ εχεις κομπλεξ μιας και εσυ αρχισες να λες οτι αυτα που ξερει ενας σπουδαγμενος τα ξερεις και εσυ
και οσο για τα παιδια που εμαθαν μονα τους και χωρις βοηθεια 3D programming οχι απλα δεν τα θαυμαζεις αλλα τα φθονεις κιολας
5. Ωραια μην ρωτας σε εμας την συνταγη ομως αυτου που μαγειρευεις
6. Μπερεδευεις την δουλεια με την φιλια.
7. Τους διαλεγω προσεκτικα τους πελατες μου επειδη το να σου σπανε τα αρχιδια επειδη σου δινουν 40 ευρω ειναι και αυτο ενα ψυχικο κοστος , με γυφτους δεν μπλεκω.
Κ επειδη λες δεν εχω δουλεια..... χαχαχαχαχα ρε τον φρουντ του μπουρδελα, καλως τον!Oχι αν εσυ πας στο γραφειο... θα σε βαλει μεσα τσαμπα την επισκεψη
και θα κατσει να σου εξηγησει καμια 1 ωρα αφιλοκερδως επειδη του αρεσει η δουλεια του...
ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουνε
εσυ τα σκεφτεσαι αυτα που λες?
τι να πρωτοδιαλεξω δεν ξερω απο αυτα που εχεις γραψει.
Ειναι ολα ΕΝΑ και ΕΝΑ και φυσικα περιγραφουν τον ιδανικο πελατη που ΟΛΟΙ θα θελαμε να εχουμε
για αυτο μολις μπηκες ολοι σε ειδαν σαν δολαριο και ετρεξαν (μαζι και εγω) μην χασουν το κελεπουρι
ΧΧΑΧχΑΧαχΑΧαχαΧαχΑΧΑχΑΧχαχΑΧαχΑ
κλαιω ρε φιλε χαχαχαχα μετα λετε γιατι δεν εχετε δουλεια μαλακες...
εχετε να φατε βουλιαγμα
Αγορι μου εγω δε χρειαζεται να δουλεψω για να ζησω, τη δουλεια τη χρειαζομαι για χομπυ.
Αγαπητέ,τέτοιες εποχές δε λένε τέτοια...Αν έχεις τέτοια οικονομική κατάσταση και τσιγκουνεύεσαι να δώσεις π.χ 2000€ να σου φτιάξουν ένα Super Duper site με τεχνολογία αιχμής και αισθητική πρωτότυπη,τι να πω...