Νέα

Κατοχυρωση Domain και Δημιουργία Site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα οσο για τα 200 ευρω και τα 300 που ζητανε ορισμενοι για
Στατικες ιστοσελιδες. Για μενα ειναι ακριβα. Να φανταστεις τα σκριπτακια
σιγουρα θα τα εχουν μεσα ετοιμα... απλα θα σου ζητησουν το κειμενο ή τα κειμενα
που θα θες να βαλεις και οπως ειναι θα τα παρουν σαν copy και μετα paste μεσα στις ετικετες
σημανσης και για αυτο θα πληρωσεις 200 ή 300 ευρω  :grin:

Μια στατικη σελιδα δεν χρειαζεται ειδικευμενες γνωσεις (εξαιρωντας την CSS για το φοντο). Οι δυναμικες αξιζουν να τις πληρωσεις , οι στατικες κατα την γνωμη μου οχι. Βεβαια στις δυναμικες δεν ειναι μονο ο κωδικας να τρεχει και να ειναι αποτελεσματικος ειναι και το security μετα
να φτιαξει τους φακελους της ιστοσελιδας καλα και να προσεξει τα δικαιωματα για να μην υπάρξει μη εξουσιοδοτημενη προσβαση σε φακελο root αλλα και την ασφαλεια στον κωδικα που εγραψε -δεν ειναι απλη δουλεια- . 

Επισκέπτης
Λοιπον μαγκες για πρωτη φορα θα ζητησω τη βοηθεια σας και θα παρακαλεσω να μη γαμησετε το θεμα.
Εχω ενα μαγαζακι και θελω να φτιαξω μια σελιδα, αλλα δεν ξερω και πολλα.
Θελω να ξερω τι θα πληρωσω, δηλαδη οκ, το domain το πληρωνω να το κατοχυρωσω, αλλα δεν μπορω να αγορασω και board, δε μπορω να το πληρωσω.
Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.

Λοιπόν επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το αντικείμενο περίπου 10 χρόνια θα σου πω τι χρειάζεσαι.

Domain name:Το όνομα της επιχείρησης σου είτε σε .gr είτε σε .com/.net/.eu καταλήξεις,αν υπάρχει ελεύθερο.Αν είναι σε .gr το αγοράζεις 23€ για 2 χρόνια,και μετά το ανανεώνεις για άλλα 2 χρόνια με 23€.Τώρα η ΕΕΤΤ δίνει τη δυνατότητα να το πάρεις για 4-5 χρόνια.Αν είναι σε .com/net πληρώνεις περίπου 10€/έτος για να το έχεις.Το .eu κοστίζει περίπου 8,5€/έτος

Web hosting:Ανάλογα με το είδος της σελίδας σου θα πάρεις και το αντίστοιχο,όσον αφορά το χώρο στο δίσκο και το bandwidth δηλαδή τη μεταφορά δεδομένων.Το κόστος δεν είναι μεγάλο.Με 24€/τρίμηνο μπορείς να έχεις 2gb χώρο 20gb bandwidth το μήνα.Με το μια φορά το ξεπέρασα και έχει φωτογραφίες.Για κείμενα προϊόντα κλπ δεν πρόκειται να φτάσεις ούτε στο 50%

Σελίδα:Μπορείς να ασχοληθείς με το joomla που είναι πολύ καλό.Αλλά θέλει να αφιερώσεις χρόνο και κάποιον να σου κάνει τα γραφικά αν δεν ξέρεις.Το κόστος ποικίλει.Από 100€-500€.Μπορεί να είναι τσάμπα το πρόγραμμα αλλά θέλει να αφιερώσει χρόνο κάποιος.

Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.

Χωρίς να πληρώσεις χώρο μπορείς να την ανοίξεις χρησιμοποιώντας κάποιες δωρεάν υπηρεσίες αλλά στις περισσότερες δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό σου όνομα και θα πρέπει να πάρεις δωρεάν subdomain.Τι ντράβαλα να έχεις;Αν δεν πας να πάρεις όνομα που ανήκει σε άλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.Βάλε την επωνυμία του μαγαζιού σου ή το όνομά σου ως domain.

Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.Και με 4€/μήνα μπορείς να πάρεις χώρο 1gb & 10gb bandwidth που είναι επαρκέστατα.

Αν θέλεις να σου προτείνω εταιρείες για  hosting και για καταχώρηση ονόματος στείλε μου p.m

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι εικοσι χρονια ρε καθυστερημενε που εκανες ποστ για να πεις την παπαρια σου
κ ενα παιδακι φτιαχνει μια σελιδα, αρκει να διαβασει ενα βιβλιο. Ξερεις κ ολας τι πουλαω? Ακομα δεν εχω ανοιξει το μαγαζι ρε κατεστραμμενε που το παιζεις και μπατσος. Οι γιωταδες δε γινονται μπατσοι ρε. Εμαθες και το πορτφολιο τρομαρα σου. Και ναι ρε μαλακα εγω ζω στην ελλαδα κ εχω φιλοτιμο κ αν μου πει καποιος οτι δεν ξερει ή δεν μπορει θα τον συμβουλεψω τι να κανει και που να παει. Δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και δεν κοιταω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι.

Και στην τελικη εσυ απο που ξεφυτρωσες και πεταγεσαι σαν την κλανια? Κλεινει το μαγαζακι σου απο τις αρπαχτες που κανατε και τωρα πετας λασπη σε οσους ειναι υπερ του open source?

Μπατσος λεει χαχαχαχαχαχα

Μαλακα σε φανταζομαι με πατομπουκαλα κολλημενα στην οθονη, ντονατ διπλα στο πληκτρολογιο, χερια λαδωμενα απο τη μαλακια και κοιλια που κρυβει το πουλακι σου που εχει σουρωσει απο τις υπερβολικες δοσεις κοκα κολας

Να καπως ετσι ας πουμε

hegdeb813j.jpg

ωπωπωπωπω κατσε γιατι πηρες φορα. :cheesy: Δηλαδη επειδη ενα παιδακι θα μπορεσει να διαβασει ενα βιβλιο και να φτιαξει αυτο που ζητας σημαινει πως αν βαλεις καποιον που θα το κανει δεν πρεπει να πληρωθει? Μην μπερδευεστε ουτε εσυ ουτε αυτος... αφενος καταρχην αυτος εκανε λαθος που σου απαντησε εφοσον ηθελε λεφτα και εσυ ειπες εξαρχης οτι δεν διαθετεις παρα θες τσαμπα πληροφοριες... ως εδω εχεις εσυ δικιο επειδη ησουν ξεκαθαρος εξαρχης και αν καποιος ηθελε λεφτα θα επρεπε τελειως να προσπερασει την αιτηση σου βλεποντας πως δεν εισαι διατεθειμενος για κατι τετοιο και να μην ασχοληθει καθολου μαζι σου...

ως εδω ειμαστε ΟΚ , απο εκει και περα ομως το χανεις το δικιο σου διοτι υπάρχει ακριβως ιδια αγγελια στο ιντερνετ για τετοιου ειδους αναζητησεις η οποια πληρωνεται κανονικα και με τον νομο και συγκεκριμενα για 2 δολλαρια την ωρα. (Φυσικα τα προτζεκς πανε 20+ την ωρα και αναλογα μετα) . Οταν ζητας απο καποιον να ασχοληθει μαζι σου (ακομη και για το πιο ασημαντο προβλημα) ουσιαστικα ο τυπος αυτος θα αφιερωσει τον χρονο του για να ασχοληθει και αυτος ο χρονος πρεπει να πληρωθει. Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ποστ  που εβαλες αλλα μην λες για ξυγκια και μυγες γιατι δεν χρειαζεται να ειναι φουλ σπεσιαλιστ ο αλλος και να σου κανει την τρομερη δουλεια για να του δωσεις ενα 30αρικο. Αραξε μην εισαι υπερβολικος  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια για αυτο δεν πανε καλα τα πραγματα στην Ελλαδα γιατι

αφενος δεν συνεργαζομαστε και αφετερου δεν ειμαστε λογικοι.

Και φυσικα δουλειες ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  ;) Αρκει να επιλεξεις εργοδοτη ο οποιος
θα ειναι ευχαριστος και δεν θα ειναι μονο για να δινει διαταγες , να σου σπαει τα αρχιδια
νομιζοντας πως εχει αυτο το δικαιωμα επειδη σε πληρωνει.

Εγω προσωπικα βρηκα και αλλες. Πρεπει να ψαξετε και να αφησετε την κλαουρα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ετσι μπολτ πεστα  επεβαλε την ταξη  :s&m_2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι μπολτ πεστ  επεβαλε την ταξη  :s&m_2:

ε νταξει ρε φιλε. Τι να κανουμε τωρα
ετσι ειναι η αγορα στην Ελλαδα  :grin:
ζητανε skills ακαδημαικου καθηγητη με μισθο αγραμματου  :2funny:
αμα δεν διεθνοποιήσεις την αγορα και τον ανταγωνισμο σου μια ζωη θα εισαι στην μετριοτητα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ε νταξει ρε φιλε. Τι να κανουμε τωρα
ετσι ειναι η αγορα στην Ελλαδα  :grin:
ζητανε skills ακαδημαικου καθηγητη με μισθο αγραμματου  :2funny:
αμα δεν διεθνοποιήσεις την αγορα και τον ανταγωνισμο σου μια ζωη θα εισαι στην μετριοτητα.

αυτα που ειπες σε πιο πριν ποστ θεωρω οτι ηταν κακια η ωρα ;)

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ωπωπωπωπω κατσε γιατι πηρες φορα. :cheesy: Δηλαδη επειδη ενα παιδακι θα μπορεσει να διαβασει ενα βιβλιο και να φτιαξει αυτο που ζητας σημαινει πως αν βαλεις καποιον που θα το κανει δεν πρεπει να πληρωθει? Μην μπερδευεστε ουτε εσυ ουτε αυτος... αφενος καταρχην αυτος εκανε λαθος που σου απαντησε εφοσον ηθελε λεφτα και εσυ ειπες εξαρχης οτι δεν διαθετεις παρα θες τσαμπα πληροφοριες... ως εδω εχεις εσυ δικιο επειδη ησουν ξεκαθαρος εξαρχης και αν καποιος ηθελε λεφτα θα επρεπε τελειως να προσπερασει την αιτηση σου βλεποντας πως δεν εισαι διατεθειμενος για κατι τετοιο και να μην ασχοληθει καθολου μαζι σου...

ως εδω ειμαστε ΟΚ , απο εκει και περα ομως το χανεις το δικιο σου διοτι υπάρχει ακριβως ιδια αγγελια στο ιντερνετ για τετοιου ειδους αναζητησεις η οποια πληρωνεται κανονικα και με τον νομο και συγκεκριμενα για 2 δολλαρια την ωρα. (Φυσικα τα προτζεκς πανε 20+ την ωρα και αναλογα μετα) . Οταν ζητας απο καποιον να ασχοληθει μαζι σου (ακομη και για το πιο ασημαντο προβλημα) ουσιαστικα ο τυπος αυτος θα αφιερωσει τον χρονο του για να ασχοληθει και αυτος ο χρονος πρεπει να πληρωθει. Φυσικα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ποστ  που εβαλες αλλα μην λες για ξυγκια και μυγες γιατι δεν χρειαζεται να ειναι φουλ σπεσιαλιστ ο αλλος και να σου κανει την τρομερη δουλεια για να του δωσεις ενα 30αρικο. Αραξε μην εισαι υπερβολικος  :grin:

Μ' αρεσει ομως που συνεννοουμαστε.......
Κατ' αρχας εγω δε ζητησα απο κανεναν να μου φτιαξει κατι!!! Ουτε καν υπονοηθηκε κατι τετοιο!!!
Το οτι και ενα παιδακι μπορει να το κανει σημαινει οτι δε θα παω να πληρωσω σαν το μαλακα 500ευρω για μια σελιδα για να καθομαι να την κοιταω. Δε χρειαζομαι τετοια σελιδα! Δε ζητησα απο κανεναν να μου φτιαξει τετοια σελιδα, δηλαδη ελεος τι σκατα διαβαζετε?????

Ενα παλικαρι μου ειπε οτι μπορει να με βοηθησει τσαμπα, γιατι του αρεσει να ασχολειται. Αλλος μου ειπε με 50 ευρω. Αλλος μου ειπε με 200 ευρω.

Πες μου εσυ τωρα δηλαδη, πως γινεται ολοι να διαβασαν τα ιδια ποστ και να καταλαβαν διαφορετικα? Εγω φταιω???

Ο αλλος ο απαλευτος με το ονομα μπατσος δεν ξερω τι φρικη επαθε κ αρχισε ενα παραληρημα και στο ιδιο υφος του απαντησα.
Εχω απαντησει σε ολους σας και εδω, αλλα και με πμ και νομιζω οτι δεν προσεβαλα κανεναν. Δε μου ειπε κανεις οτι παρεξηθηκε απο κατι που ειπα.

Το οτι καποιος εχει σπουδασει κατι, δε σημαινει οτι δεν μπορει να το κανει και αλλος που δεν το εχει σπουδασει.
Ξερω ατομα που εχουν μαθει να προγραμματιζουν μονοι τους 3D, χωρις καμια βοηθεια. Και το θαυμαζω. Σε καμια περιπτωση δεν υποτιμησα τη δουλεια που κανει καποιος, οταν ομως δημιουργει.

Ακομα, λεω ακομα και αν! ζητουσα απο καποιον να μου φτιαξει μια σελιδα επι πληρωμη, ξερω οτι μπορω να εχω αυτη τη σελιδα και τσαμπα, αλλα και με 30 ευρω. Δε ζητησα κατι πρωτοτυπο, ουτε κατι ακριβο.
Ξερω πολυ καλα ποσο χρονο και κοπο χρειαζεται μια σελιδα να στηθει, οπως επισης ξερω και ποσα templates υπαρχουν ετοιμα και τσαμπα.

Αυτο ζητησα εγω και καποια παιδια το καταλαβαν. Μου απαντησαν ευγενεστατα και μου εξηγησαν τι και πως. Απο κει και περα δε θα απολογουμαι για τον καθε καθυστερημενο που μπαινει και γραφει ασυναρτησιες και με βριζει. Ο τυπος ειχε παθει παραληρημα, ελεγε για μενα ποσο αγοραζω κατι, ποσο το πουλαω και τετοια. Κ εγω δεν εχω ανοιξει καν.

Και ομως....... Εδω ειμαι τωρα και απολογουμαι και γι' αυτο.......

Ευχαριστω πραγματικα οσους βοηθησαν, γιατι μου εδωσαν ιδεες και πληροφοριες που μονος μου δυσκολα θα τις εβρισκα.

Ουτε μια στιγμη δεν το επαιξα ειδικος, ισα ισα που ειπα οτι δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο. Μπορω ομως να κρινω αν καποιος παει να με κοροιδεψει ή οχι.

Καποιοι φερθηκαν σαν συμφορουμιτες και απαντησαν σε φιλικο κλιμα, καποιοι ηταν πιο επαγγελματιες και μου εκαναν προτασεις και καποιοι μπηκαν κ εγραφαν απλα και μονο για να βγαλουν το κομπλεξ τους.

Ευχαριστω τις δυο πρωτες κατηγοριες και στην τριτη ευχομαι περαστικα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν συνεννοουμαστε επειδη δεν μπαινεις καν στον κοπο να διαβασεις
αυτα που σου εγραψα.

Ειπα πως αυτος δεν επρεπε να κανει σε σενα τετοια εξηγηση μιας και εισαι στο συγκεκριμενο τζαμπατζης.
Εχασε απλα τον χρονο του . Απλα και εσυ απο ενα σημειο και μετα εγινες υπερβολικος γιατι θεωρησες
δεδομενο κατι ως τσαμπα ενω το ιδιο δεν ειναι και μπορω να σου το αποδειξω μεσω αγγελιων.

Αν με το καλο παντως (επειδη η λυση η τσαμπα που αποζητας ειναι μονο για λιγο) αποφασισεις ποτε
να πας να συνεργαστεις με καποιον προγραμματιστη μην τον προσεγγισεις με αυτο το υφος. Ο προγραμματιστης θετει μια τιμη
, καπου τα βρισκετε (αν πεσουν παζαρια ή αν κρινεις πως η τιμη ειναι υψηλη)... κλεινει το ντιλ και πεφτουν τα χρηματα... τωρα το ποιος σπουδασε , ποιος δεν σπουδασε ποιος ειναι πιο εξυπνος και ποιος λιγοτερο δεν εχει να λεει. Αγοραζεις τον χρονο του για να ασχοληθει με το προβλημα σου πιστευω ειναι σαφες για ποιο λογο τον πληρωνεις.

Αν δεν καταλαβαινεις αυτα , εγω προσωπικα δεν θα σε διαλεγα για πελατη μου. Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εχουμε ξεφυγει απο το τσαμπα και τις τσαμπα βοηθειες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτα που σου εγραψα.

Ειπα πως αυτος δεν επρεπε να κανει σε σενα τετοια εξηγηση μιας και εισαι στο συγκεκριμενο τζαμπατζης.
Εχασε απλα τον χρονο του . Απλα και εσυ απο ενα σημειο και μετα εγινες υπερβολικος γιατι θεωρησες
δεδομενο κατι ως τσαμπα ενω το ιδιο δεν ειναι και μπορω να σου το αποδειξω μεσω αγγελιων.

Αν με το καλο παντως (επειδη η λυση η τσαμπα που αποζητας ειναι μονο για λιγο) αποφασισεις ποτε
να πας να συνεργαστεις με καποιον προγραμματιστη μην τον προσεγγισεις με αυτο το υφος. Ο προγραμματιστης θετει μια τιμη
, καπου τα βρισκετε (αν πεσουν παζαρια ή αν κρινεις πως η τιμη ειναι υψηλη)... κλεινει το ντιλ και πεφτουν τα χρηματα... τωρα το ποιος σπουδασε , ποιος δεν σπουδασε ποιος ειναι πιο εξυπνος και ποιος λιγοτερο δεν εχει να λεει. Αγοραζεις τον χρονο του για να ασχοληθει με το προβλημα σου πιστευω ειναι σαφες για ποιο λογο τον πληρωνεις.

Αν δεν καταλαβαινεις αυτα , εγω προσωπικα δεν θα σε διαλεγα για πελατη μου. Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εχουμε ξεφυγει απο το τσαμπα και τις τσαμπα βοηθειες.
Παίκτη αν δεν σου κάνει κόπο δες λίγο pm κ έλα από το chat να με δώσεις τα φώτα σου αν χρειάζεται. :helpplea:

Ευχαριστώ.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αυτα που σου εγραψα.

, καπου τα βρισκεται... κλεινει το ντιλ και πεφτουν τα χρηματα... τωρα το ποιος σπουδασε , ποιος δεν σπουδασε ποιος ειναι πιο εξυπνος και ποιος λιγοτερο δεν εχει να λεει. Αγοραζεις τον χρονο του για να ασχοληθει με το προβλημα σου πιστευω ειναι σαφες για ποιο λογο τον πληρωνεις.
Φιλε το οτι υπαρχουν αγγελιες, δε μου λεει κατι.
Επισης υπαρχουν αγγελιες που ο αλλος πουλαει τα νεφρα του.
Ή αγγελιες που ο αλλος αγοραζει κοπρια για το χωραφι.

Δηλαδη αν εγω παω στο γραφειο και τον ρωτησω τι χρειαζομαι θα με χρεωσει? Τα σκεφτεσαι και τα λες ή σου βγαινουν αυθορμητα?
Δηλαδη αν τον παρω τηλεφωνο και ειναι στην ορεστιαδα θα μου πει να παω απο κει να τον ρωτησω?

Πραγματικα εχεις μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου. Δηλαδη αν εγω παω σε δικηγορο και τον ρωτησω κατι βασικο για τη δουλεια του, θα μου πει πληρωσε για το χρονο που εκατσες?
Μα ειστε με τα καλα σας?
Και τζαμπατζης δεν ειμαι, μαλακας δεν ειμαι να πληρωνω χωρις να ρωταω.
Δηλαδη αν ο ενας μου πει στο κανω με 200 εγω θα μεινω εκει? Δε θα ρωτησω αλλον?
Κ αν ρωτησω και μου πει 30 ο αλλος, παει να πει οτι ειμαι τζαμπατζης?
Κ αν καποιος μου πει οτι το κανει τζαμπα, εγω θα πω οχι, θελω να πληρωσω!

Φιλε αυτο που λες δεν ειναι συνεργασια, ειναι εκμεταλευση.

Κ εσυ, οπως και καποιοι αλλοι εχετε ενα κομπλεξ και προσπαθειτε να αποδειξετε οτι γνωριζετε πυρηνικη φυσικη και πρεπει να σας ευγνωμονουμε που απαντατε. Κανεις δεν αναγκασε κανεναν, αυτο δεν καταλαβαινετε.

Με το δικο σου σκεπτικο τζαμπατζης ειναι κ ενας που θελει να μαγειρευει μονος του και δεν αγοραζει απ' εξω.

Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι.

Και τα δυο μαθαινονται και τα δυο αγοραζονται.

Κ ο μαγειρας στο μαγειρειο αν με δει σαν πελατη θα με χρεωσει το πιατο του.
Αν ομως ειναι φιλος μου και του πω μια μερα να μαγειρεψει σπιτι να φαμε παρεα, ε, δε νομιζω να με χρεωσει.

Εγω το τοπικ το ανοιξα σε φιλικο κλιμα. Αν εσεις ειδατε υποψηφια δολλαρια για την τσεπη σας, εσεις παρεξηγησατε, εγω ημουν σαφεστατος.

Δηλαδη αν σου ζητησει ενας φιλος σου τη γνωμη σου, εσυ θα του δειξεις την αγγελια στο ιντερνετ και θα του πεις οι αλλοι χρεωνουν, θα σε χρεωσω κ εγω.

Εκει χαθηκατε, απο εκει που ειμαστε ολοι σε ενα φορουμ και καβλαντιζουμε ξαφνικα ειδατε υποψηφιο πελατη. Ε ειστε για τον πουτσο.

Σε 5 φορουμ εκανα αυτο το θεμα, μονο εδω ονομαστικα τζαμπατζης. Στατιστικα να το παρουμε, μαλλον δεν εχω εγω το προβλημα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Φιλε το οτι υπαρχουν αγγελιες, δε μου λεει κατι.
Επισης υπαρχουν αγγελιες που ο αλλος πουλαει τα νεφρα του.
Ή αγγελιες που ο αλλος αγοραζει κοπρια για το χωραφι.

Δηλαδη αν εγω παω στο γραφειο και τον ρωτησω τι χρειαζομαι θα με χρεωσει? Τα σκεφτεσαι και τα λες ή σου βγαινουν αυθορμητα?
Δηλαδη αν τον παρω τηλεφωνο και ειναι στην ορεστιαδα θα μου πει να παω απο κει να τον ρωτησω?

Πραγματικα εχεις μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου. Δηλαδη αν εγω παω σε δικηγορο και τον ρωτησω κατι βασικο για τη δουλεια του, θα μου πει πληρωσε για το χρονο που εκατσες?
Μα ειστε με τα καλα σας?
Και τζαμπατζης δεν ειμαι, μαλακας δεν ειμαι να πληρωνω χωρις να ρωταω.
Δηλαδη αν ο ενας μου πει στο κανω με 200 εγω θα μεινω εκει? Δε θα ρωτησω αλλον?
Κ αν ρωτησω και μου πει 30 ο αλλος, παει να πει οτι ειμαι τζαμπατζης?
2.Κ αν καποιος μου πει οτι το κανει τζαμπα, εγω θα πω οχι, θελω να πληρωσω!

3.Φιλε αυτο που λες δεν ειναι συνεργασια, ειναι εκμεταλευση.

4.Κ εσυ, οπως και καποιοι αλλοι εχετε ενα κομπλεξ και προσπαθειτε να αποδειξετε οτι γνωριζετε πυρηνικη φυσικη και πρεπει να σας ευγνωμονουμε που απαντατε. Κανεις δεν αναγκασε κανεναν, αυτο δεν καταλαβαινετε.

5.Με το δικο σου σκεπτικο τζαμπατζης ειναι κ ενας που θελει να μαγειρευει μονος του και δεν αγοραζει απ' εξω.

Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι.

Και τα δυο μαθαινονται και τα δυο αγοραζονται.

Κ ο μαγειρας στο μαγειρειο αν με δει σαν πελατη θα με χρεωσει το πιατο του.
6.Αν ομως ειναι φιλος μου και του πω μια μερα να μαγειρεψει σπιτι να φαμε παρεα, ε, δε νομιζω να με χρεωσει.

7.Εγω το τοπικ το ανοιξα σε φιλικο κλιμα. Αν εσεις ειδατε υποψηφια δολλαρια για την τσεπη σας, εσεις παρεξηγησατε, εγω ημουν σαφεστατος.

Δηλαδη αν σου ζητησει ενας φιλος σου τη γνωμη σου, εσυ θα του δειξεις την αγγελια στο ιντερνετ και θα του πεις οι αλλοι χρεωνουν, θα σε χρεωσω κ εγω.

Εκει χαθηκατε, απο εκει που ειμαστε ολοι σε ενα φορουμ και καβλαντιζουμε ξαφνικα ειδατε υποψηφιο πελατη. Ε ειστε για τον πουτσο.

Σε 5 φορουμ εκανα αυτο το θεμα, μονο εδω ονομαστικα τζαμπατζης. Στατιστικα να το παρουμε, μαλλον δεν εχω εγω το προβλημα...

Οκ.

Τι ειπαμε οτι θα ανοιξεις εσυ??? μαγαζι???  :grin:

1 μηνα του δινω... με αυτα τα μυαλα που εχεις. Παμε τωρα να δουμε αναλυτικα τι μαλακιες εχεις γραψει

1. Σου λεει και σου παραλεει οτι θα πρεπει να εκτιμας τον χρονο του αλλουνου και να μην εισαι γυφτος.
2. Αν ειχες τσιπα και δεν ησουν γυφτος θα τον ρωτουσες ναι και θα επεμενες να τον πληρωσεις κιολας.
3. Εκμεταλευση ειναι αυτο που ψαχνεις εσυ
4. Εσυ εχεις κομπλεξ μιας και εσυ αρχισες να λες οτι αυτα που ξερει ενας σπουδαγμενος τα ξερεις και εσυ
και οσο για τα παιδια που εμαθαν μονα τους και χωρις βοηθεια 3D programming οχι απλα δεν τα θαυμαζεις αλλα τα φθονεις κιολας
5. Ωραια μην ρωτας σε εμας την συνταγη ομως αυτου που μαγειρευεις
6. Μπερεδευεις την δουλεια με την φιλια.
7. Τους διαλεγω προσεκτικα τους πελατες μου επειδη το να σου σπανε τα αρχιδια επειδη σου δινουν 40 ευρω ειναι και αυτο ενα ψυχικο κοστος , με γυφτους δεν μπλεκω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενα παλικαρι μου ειπε οτι μπορει να με βοηθησει τσαμπα, γιατι του αρεσει να ασχολειται. Αλλος μου ειπε με 50 ευρω. Αλλος μου ειπε με 200 ευρω.

Φιλε αυτο που λες δεν ειναι συνεργασια, ειναι εκμεταλευση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι απιστευτος φιλε!!!!!! απιστευτος... γυφτος και πουστης.
Το δικο μου ειναι εκμεταλευση ενω το δικο σου δεν ειναι... επειδη του αρεσει του αλουνου
η δουλεια του πρεπει να ασχοληθει με την παρτη σου αφιλοκερδως? Αυτα γινονται μονο στις κοινοτητες
ανοικτου λογισμικου και για ΟΛΟΥΣ οχι για ΕΝΑΝ!!! χαχαχαχχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Oχι αν εσυ πας στο γραφειο... θα σε βαλει μεσα τσαμπα την επισκεψη
και θα κατσει να σου εξηγησει καμια 1 ωρα αφιλοκερδως επειδη του αρεσει η δουλεια του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουνε

εσυ τα σκεφτεσαι αυτα που λες?

τι να πρωτοδιαλεξω δεν ξερω απο αυτα που εχεις γραψει.

Ειναι ολα ΕΝΑ και ΕΝΑ και φυσικα περιγραφουν τον ιδανικο πελατη που ΟΛΟΙ θα θελαμε να εχουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτο μολις μπηκες ολοι σε ειδαν σαν δολαριο και ετρεξαν (μαζι και εγω) μην χασουν το κελεπουρι

ΧΧΑΧχΑΧαχΑΧαχαΧαχΑΧΑχΑΧχαχΑΧαχΑ

κλαιω ρε φιλε χαχαχαχα μετα λετε γιατι δεν εχετε δουλεια μαλακες...

εχετε να φατε βουλιαγμα

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Οκ.

Τι ειπαμε οτι θα ανοιξεις εσυ??? μαγαζι???  :grin:

1 μηνα του δινω... με αυτα τα μυαλα που εχεις. Παμε τωρα να δουμε αναλυτικα τι μαλακιες εχεις γραψει

1. Σου λεει και σου παραλεει οτι θα πρεπει να εκτιμας τον χρονο του αλλουνου και να μην εισαι γυφτος.
2. Αν ειχες τσιπα και δεν ησουν γυφτος θα τον ρωτουσες ναι και θα επεμενες να τον πληρωσεις κιολας.
3. Εκμεταλευση ειναι αυτο που ψαχνεις εσυ
4. Εσυ εχεις κομπλεξ μιας και εσυ αρχισες να λες οτι αυτα που ξερει ενας σπουδαγμενος τα ξερεις και εσυ
και οσο για τα παιδια που εμαθαν μονα τους και χωρις βοηθεια 3D programming οχι απλα δεν τα θαυμαζεις αλλα τα φθονεις κιολας
5. Ωραια μην ρωτας σε εμας την συνταγη ομως αυτου που μαγειρευεις
6. Μπερεδευεις την δουλεια με την φιλια.
7. Τους διαλεγω προσεκτικα τους πελατες μου επειδη το να σου σπανε τα αρχιδια επειδη σου δινουν 40 ευρω ειναι και αυτο ενα ψυχικο κοστος , με γυφτους δεν μπλεκω.

Μεγαλε εχεις παραληρησει λεμε.
Τα 40 ευρω για σενα μπορει να ειναι λιγα, για καποιον αλλον μπορει να ειναι πολλα.
Αλλα ξεχασα οτι μιλαω με καποιον που θεωρει το γαμο μαλακια, αλλα θα παντρευτει τελικα. Τωρα πως γινεται αυτο, ενας θεος ξερει.
Ξεχασα οτι μιλαω με καποιον που θεωρει τον ευατο του ανωτερο απο καθε αλλου ειδους πλασμα.

Να ξερεις πως η πραγματικη ζωη δεν ειναι μπροστα σε μια οθονη, αλλα αυτα που γραφεις εδω, να εισαι σιγουρος οτι δε θα τολμουσες να τα πεις μπροστα μου.

Αν ειχες τολμησει να με ειρωνευτεις θα σου ειχα περασει το κεφαλι μεσα απο τρεις τοιχους.
Τωρα ομως μπορουμε να λεμε εδω οτι εγω ειμαι τζαμπατζης, γυφτος και ολες αυτες τις εξυπναδες που λες εκ του ασφαλους.
Ασχολησου με κανα σκριπτακι με if και παιξτο προγραμματιστης στα παιδακια του δημοτικου και του γυμνασιου.
Α και κατι αλλο, ο φιλος μου, που νομιζα οτι ειναι φιλος μου, αυτος που προγραμματιζε σε 3D ηταν κ αυτος ενα μουνοπανο σαν κ εσενα. Ενας κομπλεξικος που προσπαθησα να τον κανω ανθρωπο, να του δειξω οτι υπαρχουν γυναικες και περα απο τη φυλης και τα ct και να μπορει να αρθρωσει λεξη οταν του μιλανε.
Αλλα εκεινος ειχε τρομερη αυτοπεποιθηση σαν κ εσενα, γιατι μιλαγε με παιδακια στο μσν και νομιζε οτι ειναι ο μπραντ πιτ.
Κ αν του γνωριζες γυναικα εκανε 3 μερες να της πει τ' ονομα του.

Αντε τωρα τραβα στο irc και στο youtube και παιξτο μαγκας.

Και να σου θυμισω ποσο ευκολα σε ταπωσανε παιδια απο εδω μεσα που γνωριζαν απο προγραμματισμο, σε αλλο τοπικ, εκτος αν τα ξεχασες αυτα.

Ενας κομπλεξικος εισαι κ ετσι θα μεινεις.

Με τις υγειες σου.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Oχι αν εσυ πας στο γραφειο... θα σε βαλει μεσα τσαμπα την επισκεψη
και θα κατσει να σου εξηγησει καμια 1 ωρα αφιλοκερδως επειδη του αρεσει η δουλεια του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουνε

εσυ τα σκεφτεσαι αυτα που λες?

τι να πρωτοδιαλεξω δεν ξερω απο αυτα που εχεις γραψει.

Ειναι ολα ΕΝΑ και ΕΝΑ και φυσικα περιγραφουν τον ιδανικο πελατη που ΟΛΟΙ θα θελαμε να εχουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτο μολις μπηκες ολοι σε ειδαν σαν δολαριο και ετρεξαν (μαζι και εγω) μην χασουν το κελεπουρι

ΧΧΑΧχΑΧαχΑΧαχαΧαχΑΧΑχΑΧχαχΑΧαχΑ

κλαιω ρε φιλε χαχαχαχα μετα λετε γιατι δεν εχετε δουλεια μαλακες...

εχετε να φατε βουλιαγμα
Κ επειδη λες δεν εχω δουλεια..... χαχαχαχαχα ρε τον φρουντ του μπουρδελα, καλως τον!

Εσυ με εκλεισες κ ολας, ακομα δεν ανοιξα!

Αγορι μου εγω δε χρειαζεται να δουλεψω για να ζησω, τη δουλεια τη χρειαζομαι για χομπυ.

Εσενα απολυουν και ψαχνεσαι.

Επισκέπτης
Αγορι μου εγω δε χρειαζεται να δουλεψω για να ζησω, τη δουλεια τη χρειαζομαι για χομπυ.

Αγαπητέ,τέτοιες εποχές δε λένε τέτοια...Αν έχεις τέτοια οικονομική κατάσταση και τσιγκουνεύεσαι να δώσεις π.χ 2000€ να σου φτιάξουν ένα Super Duper site με τεχνολογία αιχμής και αισθητική πρωτότυπη,τι να πω...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Αγαπητέ,τέτοιες εποχές δε λένε τέτοια...Αν έχεις τέτοια οικονομική κατάσταση και τσιγκουνεύεσαι να δώσεις π.χ 2000€ να σου φτιάξουν ένα Super Duper site με τεχνολογία αιχμής και αισθητική πρωτότυπη,τι να πω...

αστο η ΙΡ του ηδη επεξεργαζεται κ το πρωι θα τον παρει ο Βενιζελος.υπαρχουν λεφτα ρε μη μασατε!
μαγκες ειναι δυσκολες ωρες μη τσακωνεστε.
μιλατε πολιτισμενα . χανετε το δικιο σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom