Νέα

Κατοχυρωση Domain και Δημιουργία Site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να προσθέσω και εγώ κάτι.
μπορείς να βρεις έτοιμες "φόρμες" στις οποίες μπορείς να προσθέσεις κάποια στοιχεία(όπως επωνυμία, τηλέφωνα, μειλ, εικόνες, λογότυπα κ.ο.κ.) και να έχεις έτοιμο το σάιτ.
εναλλακτικά μπορείς να παίξεις με το dreamweaver και να φτιάξεις ένα πολύ απλό στατικό σάιτ όπως το θέλεις ακόμα και χωρίς να γράψεις κώδικα μιας και σου παρέχει αρκετά καλό περιβάλλον χρήστη.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
να προσθέσω και εγώ κάτι.
μπορείς να βρεις έτοιμες "φόρμες" στις οποίες μπορείς να προσθέσεις κάποια στοιχεία(όπως επωνυμία, τηλέφωνα, μειλ, εικόνες, λογότυπα κ.ο.κ.) και να έχεις έτοιμο το σάιτ.
εναλλακτικά μπορείς να παίξεις με το dreamweaver και να φτιάξεις ένα πολύ απλό στατικό σάιτ όπως το θέλεις ακόμα και χωρίς να γράψεις κώδικα μιας και σου παρέχει αρκετά καλό περιβάλλον χρήστη.
αυτες τις ετοιμες φορμες ψαχνω.
αλλα δε θελω ενα λινκ απο το γκουγκλ, θελω να μου προτεινει καποιος κατι που εχει χρησιμοποιησει.
γιατι γενικα τα βρισκω και μονος μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα δε θελω ενα λινκ απο το γκουγκλ, θελω να μου προτεινει καποιος κατι που εχει χρησιμοποιησει.

επειδη αυτα που ζητας ειναι συγκεκριμενα. Καλο θα ηταν να ψαξεις
σε ενα συγκεκριμενο φορουμ. Καλως ή κακως στον προγραμματισμο καποιοι ασχολουνται
με μια γλωσσα καθε φορα. Απλα βρισκουν μια και κατασταλαζουν σε αυτην. Δεν μπορεις να προγραμματιζεις
σε 10 γλωσσες ταυτοχρονα αν θες να λεγεσαι σοβαρος προγραμματιστης γιατι ειναι σαν να σκαβεις στα ρηχα 10 τρυπες και τελικα να μην ολοκληρωνεις και να μην προσεγγιζεις σε βαθος καμια. Αλλοι ειναι για C αλλοι για php αλλοι για python κτλπ.
Επομενως αν θες κατι συγκεκριμενο σε καποια απο αυτες τις γλωσσες θα πρεπει να γκουγκλαρεις
με keyword καποιο php forum / C forum / ... ειτε ελληνικο ειτε αγγλικο , εχει αρκετα.
Πιστευω ειναι πιο γρηγορος τροπος απο το να περιμενεις απο εδω καποιος να εχει ειδικη γνωση για αυτο που ζητας.  ;)

Και καποιος να εχει ασχοληθει παλαιοτερα με καποια απο αυτες τις γλωσσες που ζητας θα ξερει πολυ γενικα και δεν θα κατσει να ασχοληθει αν ασχολειται με καποια αλλη... επομενως specific forums for specific questions :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γενικά μπορείς να ψάξεις στο google για "free site templates" και θα βρεις έτοιμα σάιτ δωρεάν στα οποία θα βάλεις τα δικά σου στοιχεία και είσαι Ok.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
γενικά μπορείς να ψάξεις στο google για "free site templates" και θα βρεις έτοιμα σάιτ δωρεάν στα οποία θα βάλεις τα δικά σου στοιχεία και είσαι Ok.

συμπαίκτες μιά και ανοίξατε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορεί κανείς, αν έχει κέφι, να με πληροφορήσει για το πόσο κοστίζει η δημιουργία site? Μιλάω για τη δημιουργία ενός site μίας επιχείρησης που αναλαμβάνει ένα εξειδικευμένο γραφείο να το δημιουργήσει από το μηδέν..ελπίζω να ήμουν κάπως σαφής και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο....

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16

κοιταξε και το google sites- εχει ετοιμα tempates - ειναι και δωρεαν !! :dancing:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Παίδες...νομίζω οτι δεν πολυδιαβάζετε αυτα που γράφουν οι συναγονιστές....όταν ο φίλος λεεί οτι θέλει ενα site το οποίο να μεν για αρχη να είναι απλο και να μην εχει πολλα πολλά αλλα στην πορεία να μπορέσει να το διαχειριστεί και να το μεγαλώσει με περισσότερα δεδομένα και επιλογές...τότε δεν μιλάμε για ένα απλό στατικό site...αλλά πάμε σε δυναμικό....Λοιπόν επειδή έχω εταιρία που ασχολούμαστε με θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής και αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε απο μικρές μέχρι μεγάλες εταιρίες ( site, e-shop, hosting, servers, IT κτλ κτλ) Θα σ πω οτι αναλαμβάνουμε τη δημιουργία dynamic site με 5 μενού(κατηγορίες) με domain, hosting και παράδοση σε 3-8 μέρες (ανάλογα το site) με κόστος που ξεκινάει απο 200€ για ένα site σαν αυτό που θέλεις να φτιάξεις εσύ.... Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λοιπον μαγκες για πρωτη φορα θα ζητησω τη βοηθεια σας και θα παρακαλεσω να μη γαμησετε το θεμα.
Εχω ενα μαγαζακι και θελω να φτιαξω μια σελιδα, αλλα δεν ξερω και πολλα.
Θελω να ξερω τι θα πληρωσω, δηλαδη οκ, το domain το πληρωνω να το κατοχυρωσω, αλλα δεν μπορω να αγορασω και board, δε μπορω να το πληρωσω.
Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.
στο στηνω και εγω εαν ενδιαφερεσε και δεν εχεις κατι αλλο στο μυαλο δεν εισαι ο πρωτος μου  ασχολουμε χρονια ετσι και ψηνεσε στειλε μου  πμ για να τα πουμε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Λοιπον μαγκες για πρωτη φορα θα ζητησω τη βοηθεια σας και θα παρακαλεσω να μη γαμησετε το θεμα.
Εχω ενα μαγαζακι και θελω να φτιαξω μια σελιδα, αλλα δεν ξερω και πολλα.
Θελω να ξερω τι θα πληρωσω, δηλαδη οκ, το domain το πληρωνω να το κατοχυρωσω, αλλα δεν μπορω να αγορασω και board, δε μπορω να το πληρωσω.
Θελω να μου πειτε πως μπορω να ανοιξω μια σελιδα χωρις να πληρωσω, αλλα και χωρις να εχω ντραβαλα με εταιριες και θεματα νομιμοτητας.

εχεις πμ απο εμενα για δες το και πες μου c y

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παίδες...νομίζω οτι δεν πολυδιαβάζετε αυτα που γράφουν οι συναγονιστές....όταν ο φίλος λεεί οτι θέλει ενα site το οποίο να μεν για αρχη να είναι απλο και να μην εχει πολλα πολλά αλλα στην πορεία να μπορέσει να το διαχειριστεί και να το μεγαλώσει με περισσότερα δεδομένα και επιλογές...τότε δεν μιλάμε για ένα απλό στατικό site...αλλά πάμε σε δυναμικό....Λοιπόν επειδή έχω εταιρία που ασχολούμαστε με θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής και αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε απο μικρές μέχρι μεγάλες εταιρίες ( site, e-shop, hosting, servers, IT κτλ κτλ) Θα σ πω οτι αναλαμβάνουμε τη δημιουργία dynamic site με 5 μενού(κατηγορίες) με domain, hosting και παράδοση σε 3-8 μέρες (ανάλογα το site) με κόστος που ξεκινάει απο 200€ για ένα site σαν αυτό που θέλεις να φτιάξεις εσύ.... Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες
...
Για αρχη θελω απλα μια διαφημιση, ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν οι υποδομες ακομα για να γινει διαδραστικο το θεμα.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Σας ευχαριστω ολους και ειδικα οσους προσφερθηκαν να με βοηθησουν επι πληρωμη (ειρωνεια).
Νομιζω οτι ξεκαθαρισα εξ' αρχης οτι δεν προτιθεμαι να πληρωσω για τη δημιουργια σαιτ, καθως ξερω οτι ειναι μιση ωρα δουλεια για καποιον που ξερει. Οποτε να δωσω εγω ενα 50αρικο ή και 200 που ζηταει ο φιλος για μιση ωρα, δεν υπαρχει περιπτωση, δεν ειμαι κανα παππουδι (μην το δει αυτο ο κιθαρας) που δεν ξερει να πατησει το power.

Εγω ζητησα βοηθεια στο πως μπορω να φτιαξω μονος μου μια σελιδα και στο τι κοστη θα εχει για να την ανεβασω.

Πολυ ευγενικες οι προτασεις σας επι πληρωμη, αλλα επειδη ειμαι και λιγο αναποδος ανθρωπος, δε μου αρεσε ετσι οπως πηγατε να με πιασετε πελατη. Και μαλιστα ψαχνατε για κοροιδο πελατη, δηλαδη κανατε προσφορες πιο ακριβες κ απ το να πηγαινα σε γραφειο.

Τελος, ευχαριστω απο καρδιας οσους προσπαθησαν να μου εξηγησουν και προσφερθηκαν να φτιαξουν τη σελιδα αφιλοκερδως. Αυτη ειναι η εννοια του hacker-cracker, να βοηθαει τα αδερφια του.

Οποτε κραταω οτι μια σελιδα θα μου κοστισει κανα 20αρι για domain και κανα 40αρι για χωρο.
Και κραταω τα υπολοιπα για κανα ct :p

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μπολτ βαλε ταξη  :s&m_2:

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
... καθως ξερω οτι ειναι μιση ωρα δουλεια για καποιον που ξερει. Οποτε να δωσω εγω ενα 50αρικο ή και 200 που ζηταει ο φιλος για μιση ωρα, δεν υπαρχει περιπτωση, δεν ειμαι κανα παππουδι (μην το δει αυτο ο κιθαρας) που δεν ξερει να πατησει το power.
εξαρτάται το site...άλλα χρειάζονται και μήνες για να τα φτιάξεις οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος...το δικό σου όντως μισή ώρα χρειάζεται. δες αυτό για χώρο
εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την εταιρία

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εξαρτάται το site...άλλα χρειάζονται και μήνες για να τα φτιάξεις οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος...το δικό σου όντως μισή ώρα χρειάζεται. δες αυτό για χώρο
εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την εταιρία
Μα πως να μην ειμαι απολυτος οταν ξερω τι θελω?
Δεν ψαχνω κατι καινουριο ουτε κατι πρωτοτυπο. Ενα template ετοιμο ψαχνω να βαλω τα στοιχεια μου και τελος. Ευχαριστω για το λινκ ;)

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μα πως να μην ειμαι απολυτος οταν ξερω τι θελω?
Δεν ψαχνω κατι καινουριο ουτε κατι πρωτοτυπο. Ενα template ετοιμο ψαχνω να βαλω τα στοιχεια μου και τελος. Ευχαριστω για το λινκ ;)
αυτό το ξένο site έχει απίστευτα templates σε πολύ χαμηλές τιμές 15-25 δολλάρια...αν ξέρεις μετά να τα προσαρμόσεις στο δικό σου κάνεις τέλεια site με πολύ μικρό κόστος

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μπολντ ειπαμε βαλε ταξη  :s&m_2:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω ολους και ειδικα οσους προσφερθηκαν να με βοηθησουν επι πληρωμη (ειρωνεια).
Νομιζω οτι ξεκαθαρισα εξ' αρχης οτι δεν προτιθεμαι να πληρωσω για τη δημιουργια σαιτ, καθως ξερω οτι ειναι μιση ωρα δουλεια για καποιον που ξερει. Οποτε να δωσω εγω ενα 50αρικο ή και 200 που ζηταει ο φιλος για μιση ωρα, δεν υπαρχει περιπτωση, δεν ειμαι κανα παππουδι (μην το δει αυτο ο κιθαρας) που δεν ξερει να πατησει το power.

Εγω ζητησα βοηθεια στο πως μπορω να φτιαξω μονος μου μια σελιδα και στο τι κοστη θα εχει για να την ανεβασω.

Πολυ ευγενικες οι προτασεις σας επι πληρωμη, αλλα επειδη ειμαι και λιγο αναποδος ανθρωπος, δε μου αρεσε ετσι οπως πηγατε να με πιασετε πελατη. Και μαλιστα ψαχνατε για κοροιδο πελατη, δηλαδη κανατε προσφορες πιο ακριβες κ απ το να πηγαινα σε γραφειο.

Τελος, ευχαριστω απο καρδιας οσους προσπαθησαν να μου εξηγησουν και προσφερθηκαν να φτιαξουν τη σελιδα αφιλοκερδως. Αυτη ειναι η εννοια του hacker-cracker, να βοηθαει τα αδερφια του.

Οποτε κραταω οτι μια σελιδα θα μου κοστισει κανα 20αρι για domain και κανα 40αρι για χωρο.
Και κραταω τα υπολοιπα για κανα ct :p
Ασε μας ρε φιλε που ολα ταξερεις και τιποτα δε ξερεις. Εχεις ενα μαγαζακι απο τη μια και απο την αλλη ξερεις οτι ΑΑΑΜΑ σου δειξουμε ο,τι μαθαμε μεσα σε εικοσι χρονια που δουλευουμε και μας εχουνε βγει τα ματια διαβαζοντας, δοκιμαζοντας πληρωνοντας κοκ, εσυ θα το κανεις σε μιση ωρα. "Αμα ειχα τα φραγκα, θα ειμουνα και πλουσιος" σαν να μας λες. Ωραια λοιπον, κατσε μαθε, ομως ακομα και να μαθεις μια μαλακια και μιση θα κανεις, γιατι θα σου λειπει η τριβη με το αθλημα, η αισθητικη και ενα σωρο πραματα ακομα που ουτε τα εχεις φανταστει. Δε θελεις ετσι? Μηπως προτιμας την ανταλλακτικη μεθοδο? Να παιρνουμε ο,τι θελουμε απο το "μαγαζακι" σου τσαμπα ο,τι γουσταρουμε για κανα χρονο, καλα ειναι? Αφου το ξερω.  Ο,τι και να πουλας, στο 1/5 της τιμης το αγοραζεις. Αντε και στο γιατρο σου να κανεις ετσι, και στον κουρεα σου, και στο σοφατζη σου, και στον ασφαλιστή σου, και σε οποιον σου ζηταει λεφτα (ο μαλακας) για την τεχνη που εμαθε να κανει στη ζωη του. 

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά να καταθέσω την δική μου άποψη. Πήγα σε έναν τύπο να μου κάνει site ή/και προώθηση σε
FB. Μου ζήταγε 200 ευρώ για το site (4 παράθυρα ΕΛΕΟΣ), και για το FB μου ζήταγε 300 ευρώ προώθηση.
Μα καλά δεν κάνω ένα group με 2-3-4 εικόνες και κινητά, μέιλ κτλ και να γλιτώσω τα φράγκα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom