You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατοχυρωση Domain και Δημιουργία Site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Δε θα πας σε ένα τύπο, ;) αλλά σε σωστό επαγγελματία για να σου κάνει σωστή δουλειά και να έχεις και support κλπ. Όλοι έτσι πάμε στην Ελλάδα - σ' ένα "τύπο" στη γειτονιά για να μας βάψει το σπίτι κλπ.
ποια είναι τα κριτήρια??? ο καθένας λέει κάνω sites?
εμένα η αποτελεσματικότητα με νοιάζει (να έρθουν πελάτες ως προς τα φράγκα-Return on Investment)
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
200 ευρω για τεσσερις σελιδες, θα παρεις μια μαλακια template της κακιας ωρας, με τα κειμενα απροσεχτα, τις εικονες ο,που να'ναι, που θα τα βλεπουν οι πιθανοι πελατες σου γελωντας και κανεις δεν προκειται να ασχοληθει ξανα μαζι σου απο αυτο το γραφειο που σε εψησαν οτι με 200 θα κανεις και δουλεια. Οσον αφορα την προωθηση, οι SEO τζηδες που γνωριζω εγω, παιρνουν πολυ περισσοτερα αμοιβονται μονο κατοπιν του προσυμφωνημενου αποτελεσματος, και συνηθως τους κρατανε και τους δινουν χρηματα καθε μηνα για να μην πεσει το site χαμηλα στις μηχανες αναζητησης. Κατα την ταπεινη μου γνωμη, δεν χρειαζονται ολα τα site SEO. Ομως ολα τα site χρειαζονται σωστο και υπευθυνο σχεδιασμο για να μην καταληξουν πεταμενα 200σαρια.Παιδιά να καταθέσω την δική μου άποψη. Πήγα σε έναν τύπο να μου κάνει site ή/και προώθηση σε
FB. Μου ζήταγε 200 ευρώ για το site (4 παράθυρα ΕΛΕΟΣ), και για το FB μου ζήταγε 300 ευρώ προώθηση.
Μα καλά δεν κάνω ένα group με 2-3-4 εικόνες και κινητά, μέιλ κτλ και να γλιτώσω τα φράγκα??
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ε αυτό δε λέω; Ότι όλοι δηλώνουν ότι ξέρουν (σε όλα τα επαγγέλματα). ;)ποια είναι τα κριτήρια??? ο καθένας λέει κάνω sites?
εμένα η αποτελεσματικότητα με νοιάζει (να έρθουν πελάτες ως προς τα φράγκα-Return on Investment)
Θα ρωτήσεις στην πιάτσα, θα διαβάσεις στο Internet σε σχετικά φόρα, ίσως κανα τηλέφωνο στο RAM (αν στείλεις επιστολή δε μπορούν να ονοματίσουν φυσικά) κ.ο.κ.
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Θα σου δειξει δουλειες του! PORTFOLIO λεγεται, ετσι χυμα θα πας ο,που ναναι?ποια είναι τα κριτήρια??? ο καθένας λέει κάνω sites?
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Θα σου δειξει δουλειες του! PORTFOLIO λεγεται, ετσι χυμα θα πας ο,που ναναι?
μου έδειξε (αλλά βρήκα και site με 69 ευρώ το έτος αντί για 200 ευρώ). πάντως τα πολλά λεφτά είναι η
προώθηση μέσω Google (google adworks νομίζω), εκεί είναι pay per click άλλο μανίκι..
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τι εικοσι χρονια ρε καθυστερημενε που εκανες ποστ για να πεις την παπαρια σουΑσε μας ρε φιλε που ολα ταξερεις και τιποτα δε ξερεις. Εχεις ενα μαγαζακι απο τη μια και απο την αλλη ξερεις οτι ΑΑΑΜΑ σου δειξουμε ο,τι μαθαμε μεσα σε εικοσι χρονια που δουλευουμε και μας εχουνε βγει τα ματια διαβαζοντας, δοκιμαζοντας πληρωνοντας κοκ, εσυ θα το κανεις σε μιση ωρα. "Αμα ειχα τα φραγκα, θα ειμουνα και πλουσιος" σαν να μας λες. Ωραια λοιπον, κατσε μαθε, ομως ακομα και να μαθεις μια μαλακια και μιση θα κανεις, γιατι θα σου λειπει η τριβη με το αθλημα, η αισθητικη και ενα σωρο πραματα ακομα που ουτε τα εχεις φανταστει. Δε θελεις ετσι? Μηπως προτιμας την ανταλλακτικη μεθοδο? Να παιρνουμε ο,τι θελουμε απο το "μαγαζακι" σου τσαμπα ο,τι γουσταρουμε για κανα χρονο, καλα ειναι? Αφου το ξερω. Ο,τι και να πουλας, στο 1/5 της τιμης το αγοραζεις. Αντε και στο γιατρο σου να κανεις ετσι, και στον κουρεα σου, και στο σοφατζη σου, και στον ασφαλιστή σου, και σε οποιον σου ζηταει λεφτα (ο μαλακας) για την τεχνη που εμαθε να κανει στη ζωη του.
κ ενα παιδακι φτιαχνει μια σελιδα, αρκει να διαβασει ενα βιβλιο. Ξερεις κ ολας τι πουλαω? Ακομα δεν εχω ανοιξει το μαγαζι ρε κατεστραμμενε που το παιζεις και μπατσος. Οι γιωταδες δε γινονται μπατσοι ρε. Εμαθες και το πορτφολιο τρομαρα σου. Και ναι ρε μαλακα εγω ζω στην ελλαδα κ εχω φιλοτιμο κ αν μου πει καποιος οτι δεν ξερει ή δεν μπορει θα τον συμβουλεψω τι να κανει και που να παει. Δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και δεν κοιταω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι.
Και στην τελικη εσυ απο που ξεφυτρωσες και πεταγεσαι σαν την κλανια? Κλεινει το μαγαζακι σου απο τις αρπαχτες που κανατε και τωρα πετας λασπη σε οσους ειναι υπερ του open source?
Μπατσος λεει χαχαχαχαχαχα
Μαλακα σε φανταζομαι με πατομπουκαλα κολλημενα στην οθονη, ντονατ διπλα στο πληκτρολογιο, χερια λαδωμενα απο τη μαλακια και κοιλια που κρυβει το πουλακι σου που εχει σουρωσει απο τις υπερβολικες δοσεις κοκα κολας
Να καπως ετσι ας πουμε
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Ελα ρε αυτος θελει να πας στο μαγαζι του κ ολα τα αλλα θα στα βγαλει αχρηστα.μου έδειξε (αλλά βρήκα και site με 69 ευρώ το έτος αντί για 200 ευρώ). πάντως τα πολλά λεφτά είναι η
προώθηση μέσω Google (google adworks νομίζω), εκεί είναι pay per click άλλο μανίκι..
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Εχουμε και λεμε: Πρωτο εξοδο ειναι το ονομα, κανα 30 μαζι με το ΦΠΑ για δυο χρονια. Αν θελεις κανετο μονος σου βαλε και τους dns ανοιξε και τα e-mail αμα ξερεις. Αν το κανει ο αλλος και στο χρεωσει κανα 50αρι δεν χαθηκε ο κοσμος. Δευτερο εξοδο η φιλοξενια της ιστοσελιδας, κοστιζει απο 3-αρκετα ευρω το μηνα αναλογα με τις αναγκες του σαιτ. Τριτο εξοδο ο σχεδιασμος. Περιπτωση πρωτη: (η φθηνοτερη) Μπορεις να αγορασεις ενα template που λεμε ομως μη νομιζεις οτι δεν θελει κι αυτο ΠΟΛΥ επεμβαση στον κωδικα για να φαινεται ομορφο και να λειτουργει σωστα. Περιπτωση δευτερη, να σχεδιασουν για σενα το site απο την αρχη, και να βαλεις κι εσυ το ναι και το οχι σου, και να προτεινεις τις ιδεες σου. Τριτο έξοδο: Εχεις ετοιμα τα κειμενα και τις εικονες σου, η θα πρεπει να φτιαχτουν? Εξοδο τεταρτο: Η ανανεωση. Αν δεν χρειαζεσαι συχνη ανανεωση (πχ 1-2 φορες το χρονο) ενα στατικο σαιτ, ειναι ενταξει. Δεν θα πρεπει να σου χρεωνουν ακριβα καποιες αλλαγες. Το συζητας αυτο. Εαν ομως θελεις συχνη ανανεωση, τοτε το σαιτ δεν θα ειναι στατικο, αλλα CMS που λεμε, και θα ειναι ακριβοτερο, αλλα θα σου κανουν μαθηματα, και θα σε βοηθανε για για κανα μηνα οπωσδηποτε. Μη νομιζεις ομως οτι εαν δεν ασχολεισαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για καποιο καιρο σε ενα τετοι σαιτ θα μπορεις απλως να κανεις αλλαγες οπως γραφουμε τωρα τα κειμενα μεταξυ μας. Πεμπτο εξοδο, η προωθηση (SEO) στις μηχανες αναζητησης...μου έδειξε (αλλά βρήκα και site με 69 ευρώ το έτος αντί για 200 ευρώ). πάντως τα πολλά λεφτά είναι η
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Αντε ρε κακομοιρη τσιπη απο δω... Τουβλοτι εικοσι χρονια ρε καθυστερημενε που εκανες ποστ για να πεις την παπαρια σου
κ ενα παιδακι φτιαχνει μια σελιδα, αρκει να διαβασει ενα βιβλιο. Ξερεις κ ολας τι πουλαω? Ακομα δεν εχω ανοιξει το μαγαζι ρε κατεστραμμενε που το παιζεις και μπατσος. Οι γιωταδες δε γινονται μπατσοι ρε. Εμαθες και το πορτφολιο τρομαρα σου. Και ναι ρε μαλακα εγω ζω στην ελλαδα κ εχω φιλοτιμο κ αν μου πει καποιος οτι δεν ξερει ή δεν μπορει θα τον συμβουλεψω τι να κανει και που να παει. Δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και δεν κοιταω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι.
Και στην τελικη εσυ απο που ξεφυτρωσες και πεταγεσαι σαν την κλανια? Κλεινει το μαγαζακι σου απο τις αρπαχτες που κανατε και τωρα πετας λασπη σε οσους ειναι υπερ του open source?
Μπατσος λεει χαχαχαχαχαχα
Μαλακα σε φανταζομαι με πατομπουκαλα κολλημενα στην οθονη, ντονατ διπλα στο πληκτρολογιο, χερια λαδωμενα απο τη μαλακια και κοιλια που κρυβει το πουλακι σου που εχει σουρωσει απο τις υπερβολικες δοσεις κοκα κολας
Να καπως ετσι ας πουμε
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ελα παραδεξου το σε πετυχα ε?Αντε ρε κακομοιρη τσιπη απο δω... Τουβλο
αντε κανε κανα μπανιο ρε γιατι ετσι οπως βρωμας ουτε θηλυκο κουνουπε δε σε πλησιαζει
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Μη παρεξηγιεσαι ρε, σοβαρα σου μιλαω. Εγω γουσταρω να ασχοληθεις, και μαλιστα συμφωνω με το παιδι που σου προτεινε wordpress, ομως μη νομιζεις οτι δεν θα τα βρεις μπαστουνια. Γι αυτο κρυβε λογια, σκεψου πριν μιλησεις και υποβιβαζεις τη δουλεια του αλλου. Σπουδαζουν οι ανθρωποι ψαχνονται, πληρωνουν να μαθουν. Ο καθενας θα καταλαβαινε οτι δεν εχεις ακομα ασχοληθει.ελα παραδεξου το σε πετυχα ε?
αντε κανε κανα μπανιο ρε γιατι ετσι οπως βρωμας ουτε θηλυκο κουνουπε δε σε πλησιαζει
ξαφνικά γίνατε όλοι ειδήμωνες....φίλοι κομπιουτεράδες δήθεν και μη χακεράδες και λοιποί... Κόστος domain για 2 χρόνια 20€...hosting/έτος 40-65€( ανάλογα πόσο θα το φορτώσεις παντα για νορμαλ site)οπότε μιλάμε για περίπου 100-120€/2 χρόνια... template δεν χρειάζεται να αγοράσεις γιατι υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν...και επίσης στα ποσά αυτά θα πρέπει να μπεί ΦΠΑ και επειδη είναι παροχ΄΄η υπηρεσιών φορολογείται extra( δεν μας αφορά άμεσα) συν βέβαια τις εργατοώρες που μπορεί στην καλύτερη ναείναι 2-3 ώρες μέχρι και 3-4 μέρες. αρα λοιπόν βάλτε τα κάτω κύριοι έξυπνοι και μή κα δείτε αν τα 200€ για 2 χρόνια για ένα site full dynamik με δυνατότητες μέχρι 5 κατηγορίες και αναβάθμηση οποιαδήποτε στιγμή και full support 24ωρο είναι πολλά η όχι...
Φιλάκια πολλά....
Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κανέναν γιαυτό και δεν αναφέρομαι προσωπικά ούτε το παίζω ότι δουλεύω για την ψυχή της μάνας μου αλλα έχω κάνει αρκετές τέετοιες αξιόλογες δουλιές και όποιος θέλει μπορώ να του δείξω.
Φιλάκια πολλά....
Υ.Γ. Δεν θέλω να θίξω κανέναν γιαυτό και δεν αναφέρομαι προσωπικά ούτε το παίζω ότι δουλεύω για την ψυχή της μάνας μου αλλα έχω κάνει αρκετές τέετοιες αξιόλογες δουλιές και όποιος θέλει μπορώ να του δείξω.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Εσυ καταλαβες οτι εγω υποβιβασα τη δουλεια καποιου?Μη παρεξηγιεσαι ρε, σοβαρα σου μιλαω. Εγω γουσταρω να ασχοληθεις, και μαλιστα συμφωνω με το παιδι που σου προτεινε wordpress, ομως μη νομιζεις οτι δεν θα τα βρεις μπαστουνια. Γι αυτο κρυβε λογια, σκεψου πριν μιλησεις και υποβιβαζεις τη δουλεια του αλλου. Σπουδαζουν οι ανθρωποι ψαχνονται, πληρωνουν να μαθουν. Ο καθενας θα καταλαβαινε οτι δεν εχεις ακομα ασχοληθει.
Ενταξει δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ' οσα εχω γραψει, δε με βοηθας σε κατι, οποτε δεν ασχολουμαι αλλο.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Μα ποιος σου ειπε οτι ψαχνω εταιρια? Ρε θα μας τρελανετε τελειως εσεις.ξαφνικά γίνατε όλοι ειδήμωνες....φίλοι κομπιουτεράδες δήθεν και μη χακεράδες και λοιποί... Κόστος domain για 2 χρόνια 20€...hosting/έτος 40-65€( ανάλογα πόσο θα το φορτώσεις παντα για νορμαλ site)οπότε μιλάμε για περίπου 100-120€/2 χρόνια... template δεν χρειάζεται να αγοράσεις γιατι υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν...και επίσης στα ποσά αυτά θα πρέπει να μπεί ΦΠΑ και επειδη είναι παροχ΄΄η υπηρεσιών φορολογείται extra( δεν μας αφορά άμεσα) συν βέβαια τις εργατοώρες που μπορεί στην καλύτερη ναείναι 2-3 ώρες μέχρι και 3-4 μέρες. αρα λοιπόν βάλτε τα κάτω κύριοι έξυπνοι και μή κα δείτε αν τα 200€ για 2 χρόνια για ένα site full dynamik με δυνατότητες μέχρι 5 κατηγορίες και αναβάθμηση οποιαδήποτε στιγμή και full support 24ωρο είναι πολλά η όχι...
Φιλάκια πολλά....
Κανεις δεν το παιζει ειδημων, γιατι κανεις δεν ξερει τι ειναι ο αλλος.
Εγω ανοιξα θεμα και ρωτησα ποιος μπορει να με βοηθησει. Δε σας υποχρεωσε κανεις να κανετε ποστ.
Μου εχουν ερθει 15 πμ που μου λενε θα στο φτιαξω εγω για τοσα ευρω. Ρε αν δεν καταλαβαινετε ελληνικα μην ασχολειστε.
Το θεμα εχει λυθει απο την πρωτη σελιδα, απο κει και περα ολο μαλακιες λετε και το παιζετε εμπειροι και ειδημονες.
Ελεος δηλαδη, δεν εχετε καταλαβει ποιο ειναι το θεμα και ποσταρετε μονο και μονο για να πειτε τι ξερετε και τι κανετε.
Απαλευτοι.
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Καλα την αλλη φορα μην πας με CT που αναφερες προηγουμενως, κλεισε τα ματια και βαρα μια μαλακια. Εξ αλλου αφου λες με τετοια σιγουρια οτι σε μιση ωρα ειναι ετοιμο και οτι ενα παιδακι το φτιαχνει αμα διαβασει ενα βιβλιο, ε, καποιο φιλο θα εχεις και θα τον εχεις δει να δουλευει φτιαχνοντας ενα σαιτ. Γιατι δεν σε βοηθαει?Μα ποιος σου ειπε οτι ψαχνω εταιρια? Ρε θα μας τρελανετε τελειως εσεις.(πληθυντικος μεγαλοπρεπειας?)
Κανεις δεν το παιζει ειδημων, γιατι κανεις δεν ξερει τι ειναι ο αλλος.
Εγω ανοιξα θεμα και ρωτησα ποιος μπορει να με βοηθησει. Δε σας υποχρεωσε κανεις να κανετε ποστ.
Μου εχουν ερθει 15 πμ που μου λενε θα στο φτιαξω εγω για τοσα ευρω. Ρε αν δεν καταλαβαινετε ελληνικα μην ασχολειστε.
Το θεμα εχει λυθει απο την πρωτη σελιδα, απο κει και περα ολο μαλακιες λετε και το παιζετε εμπειροι και ειδημονες.
Ελεος δηλαδη, δεν εχετε καταλαβει ποιο ειναι το θεμα και ποσταρετε μονο και μονο για να πειτε τι ξερετε και τι κανετε.
Απαλευτοι.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Ολοι οσοι ξερουν εχουν συμφωνισει οτι αυτο που θελω γινεται σε μιση ωρα. Και επισης μου απαντησαν τι κοστος εχει.Καλα την αλλη φορα μην πας με CT που αναφερες προηγουμενως, κλεισε τα ματια και βαρα μια μαλακια. Εξ αλλου αφου λες με τετοια σιγουρια οτι σε μιση ωρα ειναι ετοιμο και οτι ενα παιδακι το φτιαχνει αμα διαβασει ενα βιβλιο, ε, καποιο φιλο θα εχεις και θα τον εχεις δει να δουλευει φτιαχνοντας ενα σαιτ. Γιατι δεν σε βοηθαει?
Εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος.
batsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Ξερουν επειδη εχουν συμφωνησει η εχουν συμφωνησει επειδη ξερουν?Ολοι οσοι ξερουν εχουν συμφωνισει οτι αυτο που θελω γινεται σε μιση ωρα. Και επισης μου απαντησαν τι κοστος εχει.
Εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μπολντ ειπαμε βαλε ταξη