Γιατι να σου φαινονται ακριβα? Αν στησεις δηλαδη τη σελιδα στο φωτοσοπ, ετσι ωστε να ταιριαζει στον πελατη σου και να ακολουθει την εταιρικη του ταυτοτητα, φτιαξεις τα κουμπακια τα ρολοβερ, να δουλευουν ομορφα, να τα κοψεις, να τα πας στο πχ ντριμγουιβερ, να τα μαζεψεις για να μην φευγουν απο δω κι απο κει, να φτιαξεις τιτλους, υποτιτλους, κειμενα, να δουλευουν ομορφα σε ολες τις αναλυσεις οθονης και μπραουσερς, να του βαλεις καμια φορμα, κανενα κραχτη για να στειλει ο χρηστης κατι να μαζεψεις τις εικονες, να φτιαξεις κανα φλασακι για να εχει ενδιαφερον η δουλεια και καπως να ξεχωριζει μεσα σε αυτο τον κακογουστο ωκεανο κλπ κλπ κλπ ουφ... φανταζομαι καταλαβαινεις τι λεω. Ειμαι κατα του τεμπλειτ, το χρησιμοποιω μονο σε CMS μαλιστα οχι για πολυ ακομα γιατι βρισκω σιγα σιγα τροπους να φτιαξω τα δικα μου τεμπλειτ. Γιατι ειναι πολλα? Δεν τον δαγκωνω τον ανθρωπο, σεβομαι που μου δινει τα ωραια του λεφτα, και θελω να μου ξαναρθει, και να μου φερει κι αλλη δουλεια. Δεν υπολογιζω σχεδον ποτε την αισθητικη του και του λεω ξανα και ξανα οτι ειτε κανω ο,τι μου πει ειτε κανω αυτο που του ταιριαζει τα ιδια θα του παρω. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι η σχεδιαστικη δουλεια δεν πληρωνεται. Ντρεπομαι να βγαλω εξω κατι ασχημο παρα εξω. Καμια δουλεια μου δεν εχει τελειωσει σε μια εβδομαδα. Γουσταρω ωραια πραματα και τα ωραια πραματα αργουν να γινουν. Κι εχω δουλεψει και τσαμπα. Ομως οχι. Δεν θα εκανα με τιποτα δουλεια για δυο κατοσταρικα. Δεν βγαινω απο χρονο. Τι να σου πω. Οι δουλειες μου ειναι ολες χερατες, με λιγη βοηθεια απο καποια εργαλεια.