Εχω εγκαταστησει XAMP. Αυτο που κανω το βλεπω κανονικα γραφοντας localhost στον μπραουσερ στη γραμμη διευθυνσεων. ΠΑρατηρησα οτι οταν βαζω την IP μου στη γραμμη διευθυνσεων βλεπω κανονικα οτι βλεπω και μεσω λοκαλχοστ. Οταν ομως δινω σε καποιον αλλο την ΙΡ μου για να δει καποιοα σελιδα που εχω στο φακελο htdocs δεν μπορει να μπει. Μολις τωρα μαλιστα το γκουγκλαρα, αλλα δεν καταλαβα τιποτα τι πρεπει να κανω.
Α οκ καλα καταλαβα πως αυτο εννοουσες εξαρχης.
Και για να εχεις εγκαταστησει και το ΧΑΜP μαλλον παιζεις μεσω Windows εσυ.
Και βασικα σιγουρα παιζεις με windows μιας και μου λες για τον φακελο htdocs
για στο Λινουξακι αυτα παιζουν στον /var/www
Το localhost τι IP σου δινει??? Την 127.0.0.1 ή την IP της καρτας δικτυου σου?
Δεν μπορει καποιος να συνδεθει στο μηχανημα σου σε καθε περιπτωση... ειτε εχεις την IP
127.0.0.1 που ειναι για εσωτερικο ελεγχο της δικτυωσης στο συστημα σου ειτε την αλλη IP
η οποια θα ξεκινα με προθεμα 192.168.χχχ.χχχ (λογω ΝΑΤ αυτες ειναι ειδικες διευθυνσεις ολοι οι παροχοι εχουν αυτες τις διευθυνσεις γιατι δεν τους ενδιαφερει και δεν βγαινουν στο ιντερνετ αρα δεν τους αφορα να ειναι μοναδικες) ιδιωτικες
δεν μπορει να κανει καποιος trace την IP του εσωτερικου σου δικτυου ακομη και αν την ξερει ενα αυτο
και δευτερον το localhost ειναι τοπικα. Δεν εχεις εγκαταστησει καποιον σερβερ με την πραγματικη εννοια
για να δεχεται αιτησεις , ενας σερβερ αυτη τη δουλεια κανει... δεχεται αιτησεις και τις εξυπηρετει
απο τους clients , δεν εισαι σερβερ αυτη τη στιγμη για να μπορεσεις να κανεις αυτο που φανταζεσαι.
Ο apache σου ειναι μονο τοπικα!