Νέα

Κατοχυρωση Domain και Δημιουργία Site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον , επειδη δεν θυμομουν αν τον apache μπορεις να τον εκκινησεις
και απο τον browser χρησιμοποιόντας την IP της κάρτας δικτυου σου και οχι την
localhost πεταχτηκα 2 λεπτα να το δω... βεβαια ειχα ξεχασει οτι εχω απενεργοποιησει
την υπηρεσια αυτη για λογους ασφαλειας φυσικα και μιας και δεν την χρησιμοποιουσα
και δεν θα καθομουν τωρα να ψαξω το προγραμμα και τις εντολες
ωστε να την ξανα ενεργοποιησω και να δω αν τελικα τρεχει με localhost IP ή την αλλη!
Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχει και τοσο μεγαλη σημασια σε αυτο που ρωτας.

Λοιπον ο λογος που συμβαινει αυτο που λες ειναι επειδη καταρχην ο σερβερ σου τρεχει τοπικα
οπως σου ειπα και πριν. Θα πρεπει να τον "ανοιξεις" στο εξω ιντερνετ ωστε να δεχεται αιτησεις
απο χρηστες. Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να διαβασεις περι port forwarding πχ σε εναν FTP server
θα πρεπει να γινει η προωθηση (forward) σε μια θυρα συγκεκριμενη πχ την 21. Αυτο οταν η "αρχιτεκτονικη" - τοπολογια
του τοπικου σου δικτυου ειναι πριζα - ρουτερ - υπολογιστης γινεται στο ρουτερακι. Κάποιες πορτες εξαρχης
ειναι κλειστες στο ρουτερ για λογους ασφαλειας. Με το port forward απλα θα ρυθμισεις το ρουτερακι να προωθει τα δεδομενα
στην θυρα που "ακουει" ο σερβερ . Αυτα .΄

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Λοιπον , επειδη δεν θυμομουν αν τον apache μπορεις να τον εκκινησεις
και απο τον browser χρησιμοποιόντας την IP της κάρτας δικτυου σου και οχι την
localhost πεταχτηκα 2 λεπτα να το δω... βεβαια ειχα ξεχασει οτι εχω απενεργοποιησει
την υπηρεσια αυτη για λογους ασφαλειας φυσικα και μιας και δεν την χρησιμοποιουσα
και δεν θα καθομουν τωρα να ψαξω το προγραμμα και τις εντολες
ωστε να την ξανα ενεργοποιησω και να δω αν τελικα τρεχει με localhost IP ή την αλλη!
Πραγματικα δεν νομιζω οτι εχει και τοσο μεγαλη σημασια σε αυτο που ρωτας.

Λοιπον ο λογος που συμβαινει αυτο που λες ειναι επειδη καταρχην ο σερβερ σου τρεχει τοπικα
οπως σου ειπα και πριν. Θα πρεπει να τον "ανοιξεις" στο εξω ιντερνετ ωστε να δεχεται αιτησεις
απο χρηστες. Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να διαβασεις περι port forwarding πχ σε εναν FTP server
θα πρεπει να γινει η προωθηση (forward) σε μια θυρα συγκεκριμενη πχ την 21. Αυτο οταν η "αρχιτεκτονικη" - τοπολογια
του τοπικου σου δικτυου ειναι πριζα - ρουτερ - υπολογιστης γινεται στο ρουτερακι. Κάποιες πορτες εξαρχης
ειναι κλειστες στο ρουτερ για λογους ασφαλειας. Με το port forward απλα θα ρυθμισεις το ρουτερακι να προωθει τα δεδομενα
στην θυρα που "ακουει" ο σερβερ . Αυτα .΄
Δυσκολα για 'μενα αυτα, ομως θα το προσπαθησω, γιατι νομιζω οτι θα μου χρησιμευσει πολυ στη δουλεια και γενικοτερα σε επαφες και ανταλλαγες με φιλους. Ευχαριστω παρα πολυ. Ομως, που τα ξερεις ρε φιλε ολα αυτα. Μονο που τα βλεπω γραμμενα, χωρις να τα διαβαζω αλλοιθωριζω...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ναι το βρηκα σε ενα φορουμ, πηγα κι εκει και μου ειπε I could not see your service on 79.130.117.χχχ on port (80)
Reason: Connection timed out. Βρηκα κι αλλα, ομως δεν τα καταλαβαινα και γι αυτο ρωτησα τον επιστημονα. Μαλλον θα ψαξω για κανα δασκαλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι κατι ολα αυτα ρε συ.
Αν δεν τα ξερεις απλα δεν μπορεις να εργαστεις.
Αμα ημουν στο δημοσιο μπορει να μην χρειαζοταν καν να δινω ακριβεις απαντησεις
γιατι κανεις δεν θα με ηλεγχε... τωρα ομως με ελεγχουν και καλα κανουν γιατι αυτο με βελτιωνει!
Τα βασικα ειναι παντως. Δεν ξερω κατι εξειδικευμενο αν δεν το διαβασω πρωτα.
Ωραια τα λεμε τωρα στην θεωρια αλλα για να σου εφτιαχνα αυτο το
πραγμα θα επρεπε να διαβασω πρωτα 1-2 ωρες για το πως θα το φτιαξω.
Και καλο θα ηταν να το ξερεις και εσυ αυτο διοτι αν σε καποια φαση δεν μπορουσα
θα σε ενημερωνα  ;)
Φυσικα εσυ θα ηθελες πολυ περισσοτερες ωρες (νομιζω) μιας και δεν ξερεις τα βασικα επειδη
δεν σου χρειαστηκε ποτε να τα μαθεις. Και οχι επειδη εισαι χαζος ή κατωτερος ανθρωπος
ή και εγω δεν ξερω τι  :2funny: :2funny: :2funny:

Τελοςπαντων αν ποτε χρειαστεις μαθηματα δικτυωσης και δεν τα βρεις τσαμπα ή σου παρει καποιος
παραπανω απο 10 ευρω , εδω ειμαστε  :grin: ειπαμε 10 ευρω per hour τα παντα ολα το αφεντικο τρελαθηκε! Γεματη ωρα χωρις 45λεπτα ή ψαλιδισματα , ανεση χρονου δηλαδη δεν ειμαι τυπος που κοιταει το ρολοι  :2funny: :2funny: το τιμαω το 10ευρω!!!!

:grin:

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
γιατι κανεις δεν θα με ηλεγχε... τωρα ομως με ελεγχουν και καλα κανουν γιατι αυτο με βελτιωνει!
θα σε ενημερωνα  ;)
Φυσικα εσυ θα ηθελες πολυ περισσοτερες ωρες (νομιζω) μιας και δεν ξερεις τα βασικα επειδη
δεν σου χρειαστηκε ποτε να τα μαθεις. Και οχι επειδη εισαι χαζος ή κατωτερος ανθρωπος
ή και εγω δεν ξερω τι  :2funny: :2funny: :2funny:

Τελοςπαντων αν ποτε χρειαστεις μαθηματα δικτυωσης και δεν τα βρεις τσαμπα ή σου παρει καποιος
παραπανω απο 10 ευρω , εδω ειμαστε  :grin: ειπαμε 10 ευρω per hour τα παντα ολα το αφεντικο τρελαθηκε! Γεματη ωρα χωρις 45λεπτα ή ψαλιδισματα , ανεση χρονου δηλαδη δεν ειμαι τυπος που κοιταει το ρολοι  :2funny: :2funny: το τιμαω το 10ευρω!!!!

αποδειξη κοβεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οχι. Δεν εχω κοψει καποια αποδειξη ποτε ως τωρα.
Γνωριζεις τι χρειαζεται για να κοβει καποιος αποδειξεις στο ετσι?
Ποσα θα μου παρει η εφορια? Αν εκοβα... αν μου επαιρνε τα 5 ευρω θα ζητουσα 15
εμενα με νοιαζουν τα 10 να μενουν στην τσεπη μου δεν εχω προβλημα κατα τα αλλα  :zfuck: :zfuck:
Καλα εχω κλεψει βεβαια... εφοσον δεν κοβω αποδειξεις δεν το αρνουμαι
αλλα αμα το παμε ετσι με εχουν κλεψει και εμενα διοτι εχω δουλεψει 2 χρονια σερβιτορος
χωρις να μου κολλησουν ουτε ενα ενσημο και τα tips τα κρατουσαν για αυτους
ενα μεροκαματο των 50 ευρω επαιρνα... για 10 ή 12 ωρες δουλεια
κατι που σημαινει... 50/10 = δουλευα δηλαδη για 5 ευρω την ωρα
αν επεφτα σε ευνοικο γαμο (οι καργιοληδες δεν ηταν τοσο μερακληδες και το διαλουσανε πριν τις 4)
ενω αμα πεφταμε σε μερακληδες.... γαμησετα μετα τις 5 .
Αρα 50/12 = 4,16 ευρω την ωρα...

και τωρα παιρνω 10 ειμαι αρχοντας  :sunglasses:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
θα σε ενημερωνα  ;)
ή και εγω δεν ξερω τι  :2funny: :2funny: :2funny:

παραπανω απο 10 ευρω , εδω ειμαστε  :grin: ειπαμε 10 ευρω per hour τα παντα ολα το αφεντικο τρελαθηκε! Γεματη ωρα χωρις 45λεπτα ή ψαλιδισματα , ανεση χρονου δηλαδη δεν ειμαι τυπος που κοιταει το ρολοι  :2funny: :2funny: το τιμαω το 10ευρω!!!!

Mηνες θα ηθελα για να τα καταλαβω μονος μου και παλι δεν... οσον αφορα τους φιλους, ξερεις τι γινεται, ξεκινας να μαθεις κατι και σε λιγο πινετε καμια μπυρα, και καταληγεις να στο κανει αυτος κι εσυ να κυτας. Ασε που ειναι ενας τομεας που με κουραζει αφορητα. Δεν εχω ανακαλυψει ακομα απο που πρεπει να το πιασω ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω χωρις να τρελαινομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παρε μπλοκακι και κοβε παροχη υπηρεσιων

Ωραια και ποσο κανει αυτο ?
Εγω δεν εχω προβλημα να το κανω ισα ισα
θελω να ειμαι και νομιμος. Γιατι καλα τα κανουμε
τα κυρηγματα , θα πρεπει να τα υποστηριζουμε κιολας  ;)
Με αυτο το μπλοκακι δειχνω οτι εχω και προυπηρεσια?
πρεπει να οργανωθω ρε διαολε.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Γιατι μαν?  :grin:

Για την εφορια ξερεις να μου πεις τωρα?
Να με βοηθησεις και εσυ σε κατι? Ή οχι?  :-
Αν δουλευεις ηδη καπου, νομιζω οτι μπορεις (αν δεν εχει αλλαξει κατι) να βγαλεις παροχης υπηρεσιων χωρις να πληρωνεις ταμειο στο ΤΕΒΕ. Χρειαζεσαι μια βεβαιωση απο τον εργοδοτη σου οτι σου πληρωνει κανονικα το ΙΚΑ σου. Θα στραβωσει βεβαια λιγο γιατι θα  νομισει οτι ταχεις κανει πλακακια με πελατες, αλλα θα του εξηγησεις και θα του περασει. Ρωτησε ενα λογιστη η γκουγκλαρε το.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ωραια και ποσο κανει αυτο ?
Εγω δεν εχω προβλημα να το κανω ισα ισα
θελω να ειμαι και νομιμος. Γιατι καλα τα κανουμε
τα κυρηγματα , θα πρεπει να τα υποστηριζουμε κιολας  ;)
Με αυτο το μπλοκακι δειχνω οτι εχω και προυπηρεσια? τι προυπηρεσια λες? τι σχεση εχει αυτο?????
πρεπει να οργανωθω ο μαλακας...
μαλακα εισαι ασχετος μιλαμε
πηγαινε στην εφορια και ρωτα τι κατηγορια εισαι
πας παιρνεις το μπλοκακι απο βιβλιοπωλειο, το πας στην εφορια, στο θεωρει και εισαι ετοιμος
οποτε πας σ' ενα ιδιαιτερο κοβεις ενα χαρτακι κ εισαι οκ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mηνες θα ηθελα για να τα καταλαβω μονος μου και παλι δεν... οσον αφορα τους φιλους, ξερεις τι γινεται, ξεκινας να μαθεις κατι και σε λιγο πινετε καμια μπυρα, και καταληγεις να στο κανει αυτος κι εσυ να κυτας. Ασε που ειναι ενας τομεας που με κουραζει αφορητα. Δεν εχω ανακαλυψει ακομα απο που πρεπει να το πιασω ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω χωρις να τρελαινομαι.

Πιασε εξαρχης το μοντελο TCP/IP απο το 1ο επιπεδο
και θα ανεβαινεις σιγα σιγα...

Στο 1ο επιπεδο δεν εχει κατι το τρομερο που θα πρεπει να μαθεις
και θα το δεις καθαρα απο εγκυκλοπαιδικη αποψη
ας πουμε τα σηματα , οι διαμορφωσεις , ο θορυβος τα φιλτρα κτλπ
διαμορφωσεις / αποδιαμορφωσεις πχ το modem βγαινει απο τα modulator / demodulator  διαμορφωτης / αποδιαμορφωτης
(διαμορφωνει το σημα για να περασει απο το τηλεφωνικο δικτυο)
πολυ εισαγωγικα πραγματα καθως αμα θες να εμβαθυνεις πρεπει να καταπιαστεις με μαθηματικα
που στην παρουσα σου ειναι αχρειαστα... στο 2ο επιπεδο μετα θα μαθεις για το τοπικο δικτυο.
Τι γινεται μεσα εκει , ποιοι μηχανισμοι παιζουν , ποια πρωτοκολλα κτλπ
στην συνεχεια στο 3ο επιπεδο ξεκινανε τα ωραια με πινακες δρομολογησης , υποδικτυωσεις κτλπ
διευθυνσεις IP  , κλάσεις και ετσι
μετα πας στο επομενο που ειναι για τις θυρες που σου ειπα και πριν τις TCP συνδεσεις και ετσι
και τελος το τελευταιο επιπεδο... το επιπεδο εφαρμογης εκει μαθαινεις λιγο για το web και μερικα πρωτοκολλα ακομη και τελος
μπορεις να πας να δωσεις και για καμια πιστοποιηση  :grin:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Πιασε εξαρχης το μοντελο TCP/IP απο το 1ο επιπεδο
και θα ανεβαινεις σιγα σιγα...

Στο 1ο επιπεδο δεν εχει κατι το τρομερο που θα πρεπει να μαθεις
και θα το δεις καθαρα απο εγκυκλοπαιδικη αποψη
ας πουμε τα σηματα , οι διαμορφωσεις , ο θορυβος τα φιλτρα κτλπ
διαμορφωσεις / αποδιαμορφωσεις πχ το modem βγαινει απο τα modulator / demodulator  διαμορφωτης / αποδιαμορφωτης
(διαμορφωνει το σημα για να περασει απο το τηλεφωνικο δικτυο)
πολυ εισαγωγικα πραγματα καθως αμα θες να εμβαθυνεις πρεπει να καταπιαστεις με μαθηματικα
που στην παρουσα σου ειναι αχρειαστα... στο 2ο επιπεδο μετα θα μαθεις για το τοπικο δικτυο.
Τι γινεται μεσα εκει , ποιοι μηχανισμοι παιζουν , ποια πρωτοκολλα κτλπ
στην συνεχεια στο 3ο επιπεδο ξεκινανε τα ωραια με πινακες δρομολογησης , υποδικτυωσεις κτλπ
διευθυνσεις IP  , κλάσεις και ετσι
μετα πας στο επομενο που ειναι για τις θυρες που σου ειπα και πριν τις TCP συνδεσεις και ετσι
και τελος το τελευταιο επιπεδο... το επιπεδο εφαρμογης εκει μαθαινεις λιγο για το web και μερικα πρωτοκολλα ακομη και τελος
μπορεις να πας να δωσεις και για καμια πιστοποιηση  :grin:
Οχι παιζουμε, τσς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαλακα εισαι ασχετος μιλαμε
πηγαινε στην εφορια και ρωτα τι κατηγορια εισαι
πας παιρνεις το μπλοκακι απο βιβλιοπωλειο, το πας στην εφορια, στο θεωρει και εισαι ετοιμος
οποτε πας σ' ενα ιδιαιτερο κοβεις ενα χαρτακι κ εισαι οκ

Και τι με χρεωνει η εφορια για αυτο ομως???
Και θεωρουμε μετα οτι εχω ενσημα?
Θα παω αυριο κιολας!
Θελω να ειμαι νομιμος ρε φιλε  :grin: να τους τα χωνω οτι κλεβουνε
και να ξερω 100% εγω πως δεν το κανω!!!

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Τα 7 βήματα για την έναρξη επαγγέλματος
1ο ΒΗΜΑ: ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

1. Παραγγέλνεις σφραγίδα διαστάσεων μέχρι 2,3 Χ 6 cm, με: Ονοματεπώνυμο. Τίτλο επαγγέλματος ή  παρεχόμενων υπηρεσιών. Διεύθυνση. Τηλέφωνο. ΑΦΜ και  ΔΟΥ.

2. Προμηθεύεσαι από βιβλιοπωλείο: Ένα βιβλίο Εσόδων - Εξόδων Ελεύθερου Επαγγελματία. Ένα τριπλότυπο μπλόκ αποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών. Ένα τριπλότυπο μπλόκ τιμολογίων Παροχής Υπηρεσιών. Το βιβλίο το αριθμείς. Τα μπλόκ τα αριθμείς και τα σφραγίζεις.

3. Δημιουργείς “Φάκελο – Δεξαμενή” με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
3.1 Πέντε απλά φωτοαντίγραφα της Αστυνομικής σου Ταυτότητας (εμπρός – πίσω).
3.2 Τα ακόλουθα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά  για την επαγγελματική σου στέγη:

Αν ο γονέας σου παραχωρεί μέρος της ιδιόκτητης κατοικίας του:  Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 του γονέα, εις διπλούν, επικυρωμένες από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα και δύο  απλά φωτοαντίγραφα του  Ε 9 όπου  έχει  δηλωθεί η κατοικία.

Αν νοικιάσεις: Δύο φωτοαντίγραφα του μισθωτήριου συμβόλαιου, θεωρημένα από την εφορία.

3.3 Υπεύθυνες δηλώσεις σου, του Ν.1599/86, επικυρωμένες από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα:

Δύο για την επαγγελματική σου έδρα.

Μία ότι δεν έχεις θεωρήσει σε άλλη ΔΟΥ Βιβλία και Στοιχεία

Μία ότι δεν απασχολείς στην επιχείρησή σου προσωπικό.

3.4 Πίνακα των Κωδικών της κύριας και των άλλων δευτερευουσών δραστηριοτήτων σου.

3.5 Τις επιπλέον Βεβαιώσεις εργοδότη και ΙΚΑ, που θα χρειαστείς αν εργάζεσαι ή εργάστηκες και έχεις ασφάλιση ΙΚΑ και που στο 3ο Βήμα θα υποβάλεις στον ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ.

2ο ΒΗΜΑ: ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ που ανήκεις

1. Κάνεις την προεγγραφή σου στο Επιμελητήριο που ανήκεις.

2. Παίρνεις: Τη Βεβαίωση /Θεώρηση προεγγραφής, που στο 4ο Βήμα θα υποβάλεις στη Δ.Ο.Υ.

3ο  ΒΗΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. - ΤΕΒΕ που ανήκεις

1. Καταθέτεις, στον Ο.Α.Ε.Ε. - ΤΕΒΕ που ανήκεις και όπου η πινακίδα “ΕΓΓΡΑΦΕΣ”, από το  “Φάκελο – Δεξαμενή”  που έφτιαξες, τα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν: Φωτοτυπία  Αστυνομικής Ταυτότητας, Υπεύθυνη Δήλωση γονέα κ.λ.π.)

2. Συμπληρώνεις τα δικαιολογητικά που σου δίνουν: Αίτηση εγγραφής  και υπεύθυνη δήλωση, ότι ο  Ο.Α.Ε.Ε. είναι ή όχι  πρώτος ασφαλιστικός σου φορέας.

3. Πληρώνεις εισφορά απογραφής  105,81 Ευρώ.

4. Παίρνεις: Την Προσωρινή  Βεβαίωση απογραφικής δήλωσης στον Ο.Α.Ε.Ε,  που στο 4ο Βήμα θα υποβάλεις στη Δ.Ο.Υ.

4ο ΒΗΜΑ:  ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΗ  Δ.Ο.Υ

1. Καταθέτεις στο Τμήμα Μητρώου:
1.1 Τη Βεβαίωση /Θεώρηση προεγγραφής σου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.
1.2 Την Προσωρινή  Βεβαίωση απογραφικής δήλωσης  στον Ο.Α.Ε.Ε.
1.3 Από το  “Φάκελο – Δεξαμενή”, τα δικαιολογητικά  που θα σου ζητήσουν: Φωτοτυπία  Αστυνομικής Ταυτότητας, Υπεύθυνη Δήλωση γονέα κ.λ.π.)

2. Συμπληρώνεις τη Δήλωση Έναρξης Εργασιών Μ2/TAXIS, που σου δίνουν.

3. Παίρνεις: Τη “Βεβαίωση Έναρξης Εργασιών” και τη “Βεβαίωση Μεταβολής Α.Σ.”, για το αρχείο σου, των οποίων απλά φωτοαντίγραφα στο 5ο Βήμα θα υποβάλεις στον Ο.Α.Ε.Ε.

5ο ΒΗΜΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε. - ΤΕΒΕ

1. Καταθέτεις, όπου η πινακίδα “ΕΓΓΡΑΦΕΣ”: Τη Βεβαίωση Έναρξης Εργασιών και τη Βεβαίωση Μεταβολής Α. Σ.

2. Παίρνεις: Την Πράξη Εγγραφής στον Ο.Ε.Ε.Ε, για το αρχείο σου,  και τη Βεβαίωση  Ν. 2084/92,  που στο 4ο Βήμα θα υποβάλεις στην Δ.Ο.Υ.

6ο ΒΗΜΑ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

1. Καταθέτεις απλά φωτοαντίγραφα της Βεβαίωσης Έναρξης Εργασιών και της Βεβαίωσης Μεταβολής Α.Σ. 

2. Πληρώνεις για δικαίωμα εγγραφής 16,00 Ευρώ.

3. Παίρνεις: Το Πιστοποιητικό  Εγγραφής σου, που στο 7ο Βήμα  θα υποβάλεις στη ΔΟΥ.

7ο  ΒΗΜΑ:  ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ Δ.Ο.Υ  ΒΙΒΛΙΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

1. Καταθέτεις στο Τμήμα Μητρώου τη Βεβαίωση Ν. 2084/92.
2. Ακολούθως στο Τμήμα Κ.Β.Σ.:
2.1 Καταθέτεις:

Το Πιστοποιητικό Εγγραφής σου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Τις δύο παρακάτω Υπεύθυνες Δηλώσεις σου, από το “Φάκελο – Δεξαμενή” :

1) ότι δεν  έχεις  θεωρήσει  σε άλλη ΔΟΥ  Βιβλία και Στοιχεία.
2) ότι  δεν απασχολείς  προσωπικό  στην επιχείρησή σου.

2.2 Συμπληρώνεις το  B1/TAXIS Σημείωμα Κ.Β.Σ,  που θα σου δώσουν.
2.3 Δίνεις για θεώρηση/τρύπημα το Βιβλίο Εσ.– Εξ. και τα μπλόκ  Αποδείξεων και  Τιμολογίων.
2.4  Παίρνεις το Αποδεικτικό Θεώρησης και θεωρημένα το Βιβλίο και τα 2 μπλόκ.

ΚΑΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και τι με χρεωνει η εφορια για αυτο ομως???
Και θεωρουμε μετα οτι εχω ενσημα?
Θα παω αυριο κιολας!
Θελω να ειμαι νομιμος ρε φιλε  :grin: να τους τα χωνω οτι κλεβουνε
και να ξερω 100% εγω πως δεν το κανω!!!
για ενσημα πας και πληρωνεις στο τεβε
πρωτα πας τεβε να ασφαλιστεις, μετα μπλοκακι
γτπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι παιζουμε, τσς...

Δεν καταλαβες! Πρεπει να ξερει ο αλλος
οταν σε καλει τι περιλαμβανει το προγραμμα που θα του πουλησεις...
και σε σενα δεν εκανα λεπτομερη αναλυση  :grin:
ο αλλος πρεπει να ξερει τι αγοραζει. Πληρης διαφανεια.
Ειμαι της αποψης οτι οι βρωμοδουλειες φερνουν βρωμοδουλειες
και επειδη θελω να εχω την ησυχια μου και να μην ειμαι μπλεγμενος
εξαρχης ειμαι ξηγημενος και τελειωνει το ζητημα. Λες στον αλλον τι προκειται να γινει
αν νομιζει οτι καλυπτει τις αναγκες του εξαρχης σε δεχεται και ξερεις και εσυ οτι εχεις
δουλεια για το επομενο 3μηνο! (Αρκει να μην πεσεις σε ψυχοπαθη και μετα στα γυρισει)
υπαρχει και αυτο το κακο σεναριο.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom