Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
ζευγαρακι ειναι πολυ καλες κοπελες πανε μονο και οι δυο μαζι και στο οικονομικο θα τα βρειτεΚαλημέρα
Δεν έχω καταλάβει το κόστος ???
Ευχαριστώ
Κάνουν εμφανίσεις στα spank partyΞέρει κανεις αν υπάρχουν ακόμα αυτές ;;
Ραντεβού κάνουν ;;; Για εμενα ήταν οι καλύτερες …… όμορφες, βρομόλογα, βρώμικο μυαλό και απίστευτα σεξιΚάνουν εμφανίσεις στα spank party
Φυσικά και κάνουνΡαντεβού κάνουν ;;; Για εμενα ήταν οι καλύτερες …… όμορφες, βρομόλογα, βρώμικο μυαλό και απίστευτα σεξι
Το κοστος το μοιραζονται ,ειναι πολυ καλες σε ολαΚαλημέρα
Δεν έχω καταλάβει το κόστος ???
Ευχαριστώ
Εχουμε καποιο τηλ.ΕυχαριστωΤο κοστος το μοιραζονται ,ειναι πολυ καλες σε ολα
να ξερεις αυτες μονο στον ακουμπανε δεν τους τον ακουμπαςΕχουμε καποιο τηλ.Ευχαριστω
Ε μα εκεί είναι η γλυκάνα ξερεις αυτες μονο στον ακουμπανε δεν τους τον ακουμπας
ο συναδελφος ανωθεν ομως ενδιαφερεται να τον ακουμπησει και οχι να του τον ακουμπησουν για αυτο τον ενημερωσαΕ μα εκεί είναι η γλυκά
Ε τότε χάνει την γλυκά να δει τις πανέμορφες ΚΥΡΙΕΣο συναδελφος ανωθεν ομως ενδιαφερεται να τον ακουμπησει και οχι να του τον ακουμπησουν για αυτο τον ενημερωσα
Μακρια και αγαπημενοι τοτενα ξερεις αυτες μονο στον ακουμπανε δεν τους τον ακουμπας
ναι δεν φορανε μασκες, ουτε τις εχω πετυχει πολυ βαμμενες ή ειδικα ντυμενες στα σεσσιονΜάγκες μάλλον ηλιθια ερώτηση αλλά θα τη κανω όπως κ να χει. Προφανώς δεν φοράνε μάσκα στο σεσσιον έτσι;
Το τηλέφωνο που είχαν για επικοινωνία λέει ότι έχει ενεργοποιηθεί η φραγή εισερχομένων κλήσεων.Φυσικά και κάνουν