junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
φίλε, πριν πας, ενημέρωσε αν το κόμιστρο είναι 150 ή έπεσε.
Ναι τα έπλυναν,μην αγχώνεσαι και ναι απλώνουν και σεντόνι δεν σε βάζουν στο πάτωμα ;-)Παει με την ωρα η με τις εκτονωσεις??? Πλενονται παρουσια σου πριν αρχησουν??? Στρωνουν τιποτα κατω για να πατανε η χυμα εκει που εχει τελειωσει ο αλλος???
Πω ρε φίλε της κολάσεως!Έχω βρεθεί μαζί τους για ποδολαγνεία μόνο κι είναι ο κάτι άλλο, Καθαριότητα φουλ εννοειται και θα ξαναπάω άμεσα...Γιατί να μην έχεις 4 ποδαράκια να γλύψεις με 70 Ευρώ?
Έχω βρεθεί μαζί τους για ποδολαγνεία μόνο κι είναι ο κάτι άλλο, Καθαριότητα φουλ εννοειται και θα ξαναπάω άμεσα...Γιατί να μην έχεις 4 ποδαράκια να γλύψεις με 70 Ευρώ?
Οτι και να κανεις εκει περιπου στα 80,παντως πανω απο 100 το διπλο δεν παιρνουν,πολυ καθαρες το εχω ξαναγραψει οτι καλυτερο στο διπλο αυταρχικο,εχουν φοβερη χημεια και πολυ σωστες70 € το δίδυμο καλό ακούγεται.
Φυσικά, μόνο ποδολαγνεία.
έτσι δεν είναι ?
Μα τι γραφεις?πεντακαθαρες ειναι οι κοπελες.Παει με την ωρα η με τις εκτονωσεις??? Πλενονται παρουσια σου πριν αρχησουν??? Στρωνουν τιποτα κατω για να πατανε η χυμα εκει που εχει τελειωσει ο αλλος???
Πάνε τρεια χρονια και ακόμα να ξεχάσω το ποσό υπέροχα πέρασα μαζί τους, με είχαν κάνει σκλάβα τους. Κύριες σας ευχαριστω
Πάνε τρία χρονια είπα....Καμια βοηθεια με το τηλ;
Μπορείς αν θέλεις να στείλεις email στα email επικοινωνίας που γράφουν στη σελίδα τους και σου στέλνουν τηλ επικοινωνίας και ότι πληροφορία θες!!Πάνε τρία χρονια είπα....
Ψάξε στο γκουγκλ Κατια Μισελ αφεντρες και θα βρεις την σελίδα τους
Καλησπέρα,αν δεν ψάχνεις για σεξ περνάς τέλεια μαζί τους..προσωπικά μόνο ποδαράκια γουστάρω και όχι κάτι πιο extreme..αυτες ειναι καθαρα λεσβιες!
καλα ειλικρινα πως την βρισκετε μονο με τετοια γουστα ?
Έτσι, έκαστος στο είδος του....Καλησπέρα,αν δεν ψάχνεις για σεξ περνάς τέλεια μαζί τους..προσωπικά μόνο ποδαράκια γουστάρω και όχι κάτι πιο extreme..