Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,ενας αστυνομικος (η ειδικος φρουρος αν θελετε), παντα πρεπει να κρινεται αυστηροτερα σε σχεση με εναν απλο πολιτη. Οποιος ειναι επιφορτισμενος με την τηρηση του νομου, πρεπει να ειναι απολυτως αμεμπτος. Πρεπει να αποπνεει δεος και σεβασμο, αμα τη εμφανισει του. Στις μερες μας, η ελληνικη αστυνομια, απαρτιζεται απο βλαχαδερα πασης φυσεως. Ατομα, που ποτε δεν ηταν κατι και ξαφνικα απεκτησαν μια εξουσια. Φορεσαν μια στολη, πηραν κι' ενα οπλο κι' εφορμησαν να κατακτησουν το συμπαν. Κοινοτυπιες αναφερω, πραγματα που ηδη γνωριζετε... Επειδη ομως σιγουρα υπαρχουν και καποιοι σωστοι "μπατσοι" (σιγουρα λιγοτεροι απ 'οσοι πρεπει), νομιζω οτι αυτοι πρεπει να παρουν την κατασταση στα χερια τους. Πρεπει να προσπαθησουν να καθαρισουν το "σωμα" τους απο τη λερα που το ταλανιζει. Ειναι πλεον ζητημα ζωτικης σημασιας γι ' αυτους. Μονο αν ειναι εντελως ηλιθιοι θα επιτρεψουν να συνεχιστει αυτη η κατασταση. Πλεον κινδυνευουν. Και ως γνωστον, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Η βια φερνει βια και ειμαστε πολυ κοντα σε τυφλα χτυπηματα εκατερωθεν. Και εδω η αστυνομια μειονεκτει. Αν λοιπον δε θελει να θρηνησει κι ' αυτη τα δικα της θυματα πρεπει να επαναπροσδιορισει το χαρακτηρα της. Να επανελθει σε αυτο που θα 'πρεπε να ειναι. Να προστατευει και οχι να απειλει. Πιθανοτατα να αναφερω ουτοπιες, αλλα ειναι αυτα που θα ' θελα να λειτουργουν. Τωρα, οσο αφορα το προφυλακισμενο μουνοπανο, δε θα 'ταν ασχημο να σαπισει στη φυλακη. Προς γνωσιν και συμμορφωσιν... Οι δικαστικες αρχες πρεπει να προσεξουν. Η υποθεση ειναι πολυ λεπτη. Η ξεφτιλα ελλοχευει... Βεβαιως στην Ελλαδα ζουμε. Πιθανοτατα σε μια απο τις πιο ελεεινες χωρες του κοσμου. Εδω που μνημη δεν υπαρχει, εδω που καθε λογης αρχιδι επικρατει, εδω που τιποτα δεν εχει να κανει με την αξιοπρεπεια... Εν τελει, ειμαστε οντως σε κρισιμη κατασταση. Και οι περισσοτεροι "επαναστατουμε", δυστυχως για λαθος λογους. Σιχαμενοι. Καταραμενοι πλεον απο τα γεννοφασκια μας... Αλλη μια μερα θα ξεκινησει. Αλλη μια μερα που η κυρα Τατιανα και η εμετικη Δρουζα θα κανουν την αγιογραφια σ 'ενα κατακαθι που δολοφονηθηκε, μαζευοντας αχνιστα ευρω... Κι 'ολοι εμεις, στο τυποις lounge living room μας, θα απολαμβανουμε σιγοκλανοντας...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
στρ8 μια χαρα τα λες,και για να μην επαναλαμβανω τις θεσεις σου,ακριβως τις σκεψεις μου παραθετεις.
Αν ειναι να κριθει ο Ε.Φ. ας κριθει απο την δικαιοσυνη και οχι απο τον οχλο.Ας μην ξεχναμε οτι ο οχλος εχει κανει τα χειροτερα λαθη στην ιστορια του εθνους μας... Ας κριθει λοιπον και ο αστυνομικος απο τις αρμοδιες αρχες και αν κριθει ενοχος για ανθρωποκτωνια απο προθεση,μαζι σας μαγκες να τον κλεισουμε ισοβια μεσα αλλα οχι να βγαζουμε αποφασεις απο μονοι μας
και οσον αφορα το αν προστατευεται η αστυνομια ή οι ταραξιες γενικοτερα απο τα ΜΜΕ μην ακουω ασυναρτησιες... Μια ζωη η αστυνομια ειναι η πρωτη που κατηγορειται.Οταν γινονται επεισοδια δεν λαμβανει τα καταλληλα μετρα και οταν αποτρεπονται τα επεισοδια ειναι πολυ βαναυση η συμπεριφορα της απεναντι στους διαδηλωτες. Ολοι το ξερουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος δεξιοφοβιας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τα λεγόμενα σου δείχνεις ότι εσύ βλέπεις ότι θες να δεις.

Οι κουκουλοφόροι που απομονώθηκαν με ασύρματους της αστυνομίας που τους βρήκαν; Χομπίστες ήταν και τους έκαναν συλλογή; Είναι τυχαίο ότι η αστυνομία που παρακολουθούσε ως τότε από μακριά, έσπευσε να απομακρύνει τα συγκεκριμένα άτομα κακήν, κακώς, από τα χέρια των διαδηλωτών;

Οι άλλοι που τους έπιασε ο φωτογράφος ενώ έπαιρναν ...οδηγίες στην κλούβα προτού ξαμολυθούν στην πορεία; Οφθαλμαπάτη κι'αυτή;

Το βιντέο που έπαιξε ο Λαζόπουλος; Συνομωσία του ΣΥΡΙΖΑ κι'αυτό;  

Είπαμε, ο πολύς Άδωνις (λέγε με μπουμπούκο) κάνει κακό στην υγεία.

Τα θρυλικά video και φωτό που έλεγα...
Μπάτσοι που φοράνε πολιτικά...Ε, και;
Μπάτσος να τα σπάει σε διαδήλωση έχει πιαστεί ποτε;
Μάλλον όχι...
Και τις ταραχές δεν τις έκανε ο ένας undercover μπάτσος αλλά 2.000 άτομα...
Μάλλον για αυτό δεν έχουμε επαρκή αστυνόμευση, διότι οι μπάτσοι κάνουν προβοκάτσια στις διαδηλώσεις του τσύριζα...

Συνέχισε να βλεπεις Λάκη...
Θα κρατήσω τον Άδωνι για πάρτη μου..
(μήπως τελικά το μαγαζί στη Σόλωνος του το σπάνε μπάτσοι; )

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απεχθανωμαι και τους δυο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE.jpg

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα θρυλικά video και φωτό που έλεγα...
Μπάτσοι που φοράνε πολιτικά...Ε, και;
Μπάτσος να τα σπάει σε διαδήλωση έχει πιαστεί ποτε;
Μάλλον όχι...
Και τις ταραχές δεν τις έκανε ο ένας undercover μπάτσος αλλά 2.000 άτομα...
Μάλλον για αυτό δεν έχουμε επαρκή αστυνόμευση, διότι οι μπάτσοι κάνουν προβοκάτσια στις διαδηλώσεις του τσύριζα...

Συνέχισε να βλεπεις Λάκη...
Θα κρατήσω τον Άδωνι για πάρτη μου..
(μήπως τελικά το μαγαζί στη Σόλωνος του το σπάνε μπάτσοι; )
Str8,
για πρώτη φορά σε βλέπω φανατισμένο ... και κάνεις λογικά άλματα...
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τον αναίτιο φόνο ενός ανηλίκου από όργανα της τάξης με άλλα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου??
Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Το γεγονός ότι κάθε μέρα γίνονται εγκληματικές ενέργειες αποτελεί δικαιολογία να σκοτώνουν πολίτες αυτοί που είναι ταγμένοι να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές ??
Η μπορούμε να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά το φόνο που διαπράττει ένας κακοποιός με αυτόν που διαπράττει μπάτσος?
Πληρώνουμε τον 2ο για να μας προστατέψει από τον πρώτο...

Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση που τόσες μερες οι μπάτσοι δεν μπόρεσαν να συλλάβουν 50 από τα 100-200 άτομα (γιατί τόσα είναι πια) που γκρεμίζουν το κέντρο της Αθήνας ?
Το ότι δεν έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις για τη διαπλοκή αστυνομίας-κουκουλοφόρων σημαίνει πως δεν συμβαίνει κιόλας και πως πρέπει να αγνοούμε τις ισχυρές ενδείξεις?
Είναι δυνατόν η αστυνομία που εξάρθρωσε την 17Ν και πρόσφερε κάλυψη στους Ολυμπιακούς Αγώνες να μην μπορεί να μπαγλαρώσει 100 μαλάκες??
Εγώ σου λέω ότι μπορεί για πλάκα. Και χωρίς βία. Μια περικύκλωση να τους κάνουν και τους εξαφάνισαν.
Αλλά δεν θέλουν. Και αυτά περί ασύλου είναι για τον πούτσο.
Προσωπικά χέστηκα για το άσυλο.
Αλλά είναι εκ του πονηρού ο ισχυρισμός πως το άσυλο είναι αυτό που τους εμποδίζει να τους πιάσουν.
Έγιναν πολλές φορές επιεισόδια σε περιοχές πολύ απομακρυσμένες από πανεπιστημιακό άσυλο.
Και η αστυνομία έκανε πάλι τα ίδια.
Συμπεριφέρεται ωσάν να θέλει να μπουν οι κουκουλοφόροι σε περιοχές ασύλου για να δικαιολογήσει την ανάγκη κατάργησής του.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...

Και πολύ αβασάνιστα υιοθετείται την εκδοχή του φόνου εξ αμελείας.
Όταν ο άλλος βγάζει το όπλο του και πυροβολεί, που είναι η αμέλεια?
Στο ότι ενδεχομένως δεν σημάδευε απευθείας τον πιτσιρικά??

Και σε σχεση με τις περιστάσεις, ποιον θα πιστέψουμε? Τον μπάτσο που θέλει καλύψει τον κώλο του ή τους αυτόπτες μάρτυρες?
Προσωπικά άκουσα με τα αυτιά μου σε κανάλι λίγο μετά το συμβάν μια κοπέλλα να διηγείται αλαφιασμένη το σκηνικό ως αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια... Και ισχυριζόταν πως δεν υπήρχε παρά μόνο λεκτική αντιπαράθεση εκείνη τη στιμγή. Όπως και πολλοί άλλοι μετά...
Στημένη από το Τσυριζα ήταν?
Καλό είναι να θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά δεν πρόκύπτει πάντοτε...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι η ουσία πια...
Προτιμώ να μείνω στα γεγονότα...
Το τί ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ στα εξάρχεια, ΔΕΝ το ξέρουμε και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε νομικά...
Το τί ακολούθησε όμως, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που (υποτίθεται ότι) έγινε στα εξάρχεια...
Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς, καταστρέφονται από πρεζέμπορους, πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών και κανείς από αυτούς που εξεγείρονται καταστρέφοντας το κέντρο της πόλης δεν είχε δείξει ενδιαφέρον...
Και είναι άσχημο πράγμα η επιλεκτική ευαισθησία...
θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου και θα προσθεσω οτι καλο θα ηταν να θυμηθουμε τι εγινε πριν μερικα χρονια στα τεμπη οταν ενας ανευθυνος οδηγος σκοτωσε καμμια 20ρια παιδακια και τωρα γυρναει ανενοχλητος στα στριπτιτζιδικα...που ηταν τοτε ο αλαβανος??ο τσιπρας??και τοτε ηταν δολοφονια απο προθεση οχι εξ αμελειας οπως ΤΩΡΑ ...διοτι ενα συνεργειο αυτοκινητων οταν δεν κανει σωστο σερβισ και σκοτωνοντε 30 παιδακια ειναι δολοφονια απο προθεση...ενα κρατος οταν δεν ειναι σε θεση να φτιαξει ενα δρομο σωστο ειναι και αυτο υπευθυνο..
ναι το φοιτιτικο ασυλο πρεπει να καταργηθει μπας και γλυτωσουμε απο μερικα ρεμαλια..η να πληρωσουν τις ζημιες που προκαλουν τα ρεμαλια που βρισκουν καταφυγιο αυτοι που ειναι υπερ..εαν δεν μπορουν να το προφυλαξουν..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι απλά:
1.Ο ειδικός Φρουρός πρέπει να τιμωρηθεί...αν δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του...και πυροβολεί αδιακρίτως...να τιμωρηθεί...δικαστής δεν είμαι να κρίνω πόσο...και με ισόβια θα ήμουν...δυσαρεστημένος...(αν θέλετε την άποψή μου).
2.Ο Αλέξανδρος έφυγε εντελώς άδικα...το να πάει στα Εξάρχεια...δεν με απασχολεί...είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει αυτό...το να έβρισε ή να πέταξε 1 μπουκάλι...ή 1 μολότωφ...απλά μιλάμε για 1 παιδί 15 ετών....
3.Η αντίδραση των γνωστών-άγνωστων δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού...αφορμή έψαχναν...εγώ,αν ήμουν στην θέση του παιδιού που σκοτώθηκε,απο εκεί πάνω...πραγματικά θα...έκλαιγα αν έβλεπα τέτοια πράγματα να γίνονται...για εμένα...
4.Φτάσαμε σε σημείο...άνθρωποι συγκεκριμένου πολιτικού χώρου να ζητάνε στα μετρό και στο δρόμο που κυκλοφορείς...ταυτότητες!!!Αν είναι δυνατόν...τις προάλλες 1 κοπέλα αστυνομικό την ξεβράκωσαν μέσα σε σταθμό του μετρό...φτάσαμε σε σημείο...1,2,5,10 μαλάκες να χαρακτηρίζουν...κοινωνικές ομάδες...και το ΣΥΡΙΖΑ να λέει...''τα παιδιά''.....

Και για το τέλος σας έχω 1 ερώτηση:

Αγοράζεται 1 αυτοκίνητο το οποίο το χρωστάτε ακόμα στην τράπεζα...και βλέπεται 10 να σας το διαλύουν και να σας το καίνε...ποιά η αντίδρασή σας???Απλά σκεφτείτε το....

Δεν θα με ένοιαζε αν έκαιγαν τα σπίτια και των 300...δεν θα μου καιγόταν καρφί...κάποιοι όμως που έχουν καταστήματα...περίμεναν αυτές τις ημέρες να βγάλουν 1 έξτρα εισόδημα...και αυτοί οι μαλάκες...τους κατέστρεψαν...και για μένα (αφού αυτό είναι το κεντρικό θέμα) πρέπει το άσυλο να καταργηθεί...γιατί σε λίγο...θα βγαίνει κάποιος...θα σε καθαρίζει εν ψυχρώ...και θα μπαίνει μέσα στο πανεπιστήμειο...και θα είναι...κύριος!!!

Έχει λίγο παρεξηγηθεί η έννοια της δημοκρατίας...μάλλον τείνει να...καταργηθεί!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τα πράγματα είναι απλά:
1.Ο ειδικός Φρουρός πρέπει να τιμωρηθεί...αν δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του...και πυροβολεί αδιακρίτως...να τιμωρηθεί...δικαστής δεν είμαι να κρίνω πόσο...και με ισόβια θα ήμουν...δυσαρεστημένος...(αν θέλετε την άποψή μου).
2.Ο Αλέξανδρος έφυγε εντελώς άδικα...το να πάει στα Εξάρχεια...δεν με απασχολεί...είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει αυτό...το να έβρισε ή να πέταξε 1 μπουκάλι...ή 1 μολότωφ...απλά μιλάμε για 1 παιδί 15 ετών....
3.Η αντίδραση των γνωστών-άγνωστων δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού...αφορμή έψαχναν...εγώ,αν ήμουν στην θέση του παιδιού που σκοτώθηκε,απο εκεί πάνω...πραγματικά θα...έκλαιγα αν έβλεπα τέτοια πράγματα να γίνονται...για εμένα...
4.Φτάσαμε σε σημείο...άνθρωποι συγκεκριμένου πολιτικού χώρου να ζητάνε στα μετρό και στο δρόμο που κυκλοφορείς...ταυτότητες!!!Αν είναι δυνατόν...τις προάλλες 1 κοπέλα αστυνομικό την ξεβράκωσαν μέσα σε σταθμό του μετρό...φτάσαμε σε σημείο...1,2,5,10 μαλάκες να χαρακτηρίζουν...κοινωνικές ομάδες...και το ΣΥΡΙΖΑ να λέει...''τα παιδιά''.....

Και για το τέλος σας έχω 1 ερώτηση:

Αγοράζεται 1 αυτοκίνητο το οποίο το χρωστάτε ακόμα στην τράπεζα...και βλέπεται 10 να σας το διαλύουν και να σας το καίνε...ποιά η αντίδρασή σας???Απλά σκεφτείτε το....

Δεν θα με ένοιαζε αν έκαιγαν τα σπίτια και των 300...δεν θα μου καιγόταν καρφί...κάποιοι όμως που έχουν καταστήματα...περίμεναν αυτές τις ημέρες να βγάλουν 1 έξτρα εισόδημα...και αυτοί οι μαλάκες...τους κατέστρεψαν...και για μένα (αφού αυτό είναι το κεντρικό θέμα) πρέπει το άσυλο να καταργηθεί...γιατί σε λίγο...θα βγαίνει κάποιος...θα σε καθαρίζει εν ψυχρώ...και θα μπαίνει μέσα στο πανεπιστήμειο...και θα είναι...κύριος!!!

Έχει λίγο παρεξηγηθεί η έννοια της δημοκρατίας...μάλλον τείνει να...καταργηθεί!!!!
στο 3 και 4 συμφωνω απολυτα στο 1 ναι να καταδικαστει ο αστυνομος αλλα οχι για κατι που δεν εκανε δηλαδη δολοφονια ..αρεσει δεν αρεσει φονος εξ αμελειας ειναι...δηλαδη ο καθε οδηγος που σκοτωνει καποιο επειδη περασε με κοκκινο να τρωει ισοβια,αλλο φιλε φονος εξ αμελειας και αλλο εκ προμελετης και μαλιστα ο αστυνομικος εχει το ελαφριντικο οτι δεν ηταν και ηρεμος πετρες του πεταγαν και μπουκαλια...
στο 2 διαφωνω ριζικα μετην θεση σου πετρες και μια μολοτωφ πεταξε...φυσικα οχι να σκοτωθει το παιδακι,,,αλλα ενα βρωμοξυλο και κανα 2 χρονακια φυλακα σε ολους τους 16χρονους που πεταμε πετρες και μολοτωφ ..νομιζω ειναι ποιο λογικο..οταν πετας φιλε πετρα το κανεις για να ανοιξεις κεφαλι οχι για χαβαλε ...και εμεις ειμαστε 16χρονοι δεν πεταγαμε πετρες ομως...και φυσικα οταν ο 16χρονος πεταξει μολοτωφ και καψει το αυτοκινητο κανενος φουκαρα ας κατσι να δουλεψει 2 με 3 χρονακια στις αγροτικες φυλακες καλιεργητης μεχρι να ξεχρεωσει την ζημια που εκανε και γινει ανθρωπος...ετσι δεν ειναι???

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εδω πανε να κομπλαρουν τη δημιουργια του γηπεδου και του εμπορικου κεντρου στο Βοτανικο,με συνεπεια χιλιαδες οικογενειες να πεινασουνε!!!
Ειλικρινα..Δε ξερω τι να πω για αυτους...
Μηπως να τους στελνανε διακοπες ολους μαζι στο Long Island?

Εδώ το παίζουν οικολόγοι και μπλοκάρουν τα έργα του ΟΣΕ για την ηλεκτροκινηση από ΣΚΑ έως τον Πειραιά.Καθυστέρησαν με προσφυγές τον νέο Σ.Σ Αθηνών,μαζί και ο Κακλαμάνης.Δυστυχώς,τα δύο κόμματα εξουσίας φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ το καθένα για δικούς του λόγους.Όχι για να μη γίνει κυβέρνηση,αλλά για να μην τους κόψει ψήφους (το ΠΑΣΟΚ) και για να μην δώσει στο αντίπαλο κόμμα ψήφους (η ΝΔ).Αν καταφέρουν και τον αγνοήσουν,θα γίνει και κάτι θετικό στη χώρα.

Όσον αφορά το άλλο που διάβαζα για κουκουλοφόρους της ΕΛ.ΑΣ και προβοκάτσιες,είναι για γέλια.Προφανώς οι αστυνομικοί είναι της ΕΚΑΜ που και για κατούρημα πάνε με τις κουκούλες,για ευνόητους λόγους.Οι 15χρονοι-25χρονοι που πετάνε πέτρες και μολότοφ δεν είναι αστυνομικοί.Πάντως αν ο Υπουργός δημοσίας τάξεως,δώσει την κατάλληλη εντολή,θα τους συλλάβουν όλους.Θυμάστε τι είχε γίνει μια χρονιά,που ήρθη το άσυλο στο πολυτεχνείο,και μάζεψε η ΕΛ.ΑΣ καμιά 200αρια άτομα;

Σπάνε τις τράπεζες ως τους κακούς της κοινωνίας,και είναι οι μόνες ευνοημένες ύστερα,αφού θα δώσουν έντοκα δάνεια στους άλλους επιχειρηματίες να φτιάξουν τα μαγαζιά τους.Αυτές σου βάζουν 1€ επιπλέον στις συναλλαγές ή σου δίνουν μικρότερο τόκο και βγάζουν τις ζημίες που προκλήθηκαν.Εν ολίγοις,γρασάρουν περισσότερο το "σύστημα" με τις μολότοφ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο 3 και 4 συμφωνω απολυτα στο 1 ναι να καταδικαστει ο αστυνομος αλλα οχι για κατι που δεν εκανε δηλαδη δολοφονια ..αρεσει δεν αρεσει φονος εξ αμελειας ειναι...δηλαδη ο καθε οδηγος που σκοτωνει καποιο επειδη περασε με κοκκινο να τρωει ισοβια,αλλο φιλε φονος εξ αμελειας και αλλο εκ προμελετης και μαλιστα ο αστυνομικος εχει το ελαφριντικο οτι δεν ηταν και ηρεμος πετρες του πεταγαν και μπουκαλια...
στο 2 διαφωνω ριζικα μετην θεση σου πετρες και μια μολοτωφ πεταξε...φυσικα οχι να σκοτωθει το παιδακι,,,αλλα ενα βρωμοξυλο και κανα 2 χρονακια φυλακα σε ολους τους 16χρονους που πεταμε πετρες και μολοτωφ ..νομιζω ειναι ποιο λογικο..οταν πετας φιλε πετρα το κανεις για να ανοιξεις κεφαλι οχι για χαβαλε ...και εμεις ειμαστε 16χρονοι δεν πεταγαμε πετρες ομως...και φυσικα οταν ο 16χρονος πεταξει μολοτωφ και καψει το αυτοκινητο κανενος φουκαρα ας κατσι να δουλεψει 2 με 3 χρονακια στις αγροτικες φυλακες καλιεργητης μεχρι να ξεχρεωσει την ζημια που εκανε και γινει ανθρωπος...ετσι δεν ειναι???

άμα είσαι 16χρονος και σκέφτεσαι έτσι από τώρα στα 50 σου θα φυλακίζεις στα υπόγεια τα παιδιά σου φαντάζομαι........
Πέφτει πολύ ξύλο σπίτι ε;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 365190.gif
    365190.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 20

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
άμα είσαι 16χρονος και σκέφτεσαι έτσι από τώρα στα 50 σου θα φυλακίζεις στα υπόγεια τα παιδιά σου φαντάζομαι........
Πέφτει πολύ ξύλο σπίτι ε;;;;;;
σπουδαια λογικη εχεις ,,να αφησουμε τους 16χρονους να πετανε πετρες και μολοτωφ...μηπως τους χειροκροτεις κιολας..??.και οταν γινουν 20χρονοι να βαλουν και καμμια βομβα.. και στα 25 να τιναξουν και κανενα ξενοδοχειο...ωραιος εισαι...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ένα πολύ διασκεδαστικό θρεντ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σπουδαια λογικη εχεις ,,να αφησουμε τους 16χρονους να πετανε πετρες και μολοτωφ...μηπως τους χειροκροτεις κιολας..??.και οταν γινουν 20χρονοι να βαλουν και καμμια βομβα.. και στα 25 να τιναξουν και κανενα ξενοδοχειο...ωραιος εισαι...
εγώ προσωπικά δεν τα έχω με τους 16χρονους που σπάνε καίνε κλέβουν γαμάνε και δέρνουν.
Τα έχω με τους μαλάκες τους 50χρονους και 60χρονους που τους έκαναν έτσι και αντί να αυτοκτονήσουν θέλουν να τους στείλουν και κάτεργα.
Η κάθε χώρα έχει το μέλλον που της αξίζει.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι περαστικά....

Υ.Γ.
Δεν είναι κακό να κάνεις πίπες στο κατεστημένο.
Μη διαμαρτυρηθείς όμως όταν θα σου γαμάνε τον κώλο ασάλιωτα. Οχι για κάποιο λόγο αλλά γιατί έτσι γουστάρουν. Μετά θα είναι αργά και θα πρέπει να συνηθίσεις.
Τώρα απλά με διασκεδάζεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω στα 10 επαιζα με τα φυσοκαλαμα
στα 12 με τα αεροβολα
μετα ανακαλυψα την  :jerking: και ηρεμησα
τωρα εχω γινει φυτο και ειμαι συνδεδεμενος με την τηλεοραση
οτι μου σερβιρει το χλαπακιαζω

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι αρκετά μέλη, στηρίζουν τα λεγόμενά τους (δεν αναφέρω τη λέξη επιχειρηματολογία, τα μέλη αυτά δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο αυτό) στην απονομή δικαιοσύνης των ελληνικών δικαστηρίων

Απονομή δικαιοσύνης - ελληνικά δικαστήρια. Ασύμβατες έννοιες. ή το ένα θα έχεις ή το άλλο.

Το θρεντ πάντως λειτουργεί και ψυχαναλιτικά. Ανοιγει με θέμα τα λεγόμενα ενός υπαλλήλου, περνάει απο την αστυνομία, το συριζα και καταλήγει πάλι στις ίδες μαλακείες

μου είχε λείψει το σαιτ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το πιο ενδιαφέρον ειναι οτι αρκετά μέλη, στηρίζουν τα λεγόμενά τους (δεν αναφέρω τη λέξη επιχειρηματολογία, τα μέλη αυτά δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο αυτό) στην απονομή δικαιοσύνης των ελληνικών δικαστηρίων

Απονομή δικαιοσύνης - ελληνικά δικαστήρια. Ασύμβατες έννοιες. ή το ένα θα έχεις ή το άλλο.

Το θρεντ πάντως λειτουργεί και ψυχαναλιτικά. Ανοιγει με θέμα τα λεγόμενα ενός υπαλλήλου, περνάει απο την αστυνομία, το συριζα και καταλήγει πάλι στις ίδες μαλακείες

μου είχε λείψει το σαιτ αλλά αρχίζω και έχω deja vu
ειναι φαινομενο-σημα κατατεθεν του μπουρδελα
στα αλλα σαιτ ειχαμε επιπεδο και απουσιαζαν οι καφριλες
ποσο βαρετα ηταν

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εγώ προσωπικά δεν τα έχω με τους 16χρονους που σπάνε καίνε κλέβουν γαμάνε και δέρνουν.
Τα έχω με τους μαλάκες τους 50χρονους και 60χρονους που τους έκαναν έτσι και αντί να αυτοκτονήσουν θέλουν να τους στείλουν και κάτεργα.
Η κάθε χώρα έχει το μέλλον που της αξίζει.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι περαστικά....

Υ.Γ.
Δεν είναι κακό να κάνεις πίπες στο κατεστημένο.
Μη διαμαρτυρηθείς όμως όταν θα σου γαμάνε τον κώλο χωρίς ασάλιωτα. Οχι για κάποιο λόγο αλλά γιατί έτσι γουστάρουν. Μετά θα είναι αργά και θα πρέπει να συνηθίσεις.
Τώρα απλά με διασκεδάζεις.
επειδη 100 κολοπαιδα καινε και σπανε να τα βαλουμε με το κατεστιμενο...γραφικος εισαι..για αποτυχημενο κομπλεξικο σε κοβω.να κανουμε πιπες με μολοτωφ....για πες μας εχεις δουλεψει να δεις πως βγαινει το μεροκαματο?? για πες μας την ιδανικη κοινωνια που δεν ειναι του κατεστειμενου εαν ξερεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom