Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ας αφησουμε τους αλαβανους κ' τους αλλους αριστερους αντικαπιταλιστες υποστηρικτες του λαου υποτιθεται(που ομως ειναι παμπλουτοι) και ας δουμε την ουσια....

Προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι η ουσία πια...
Προτιμώ να μείνω στα γεγονότα...
Το τί ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ στα εξάρχεια, ΔΕΝ το ξέρουμε και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε νομικά...
Το τί ακολούθησε όμως, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που (υποτίθεται ότι) έγινε στα εξάρχεια...
Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς, καταστρέφονται από πρεζέμπορους, πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών και κανείς από αυτούς που εξεγείρονται καταστρέφοντας το κέντρο της πόλης δεν είχε δείξει ενδιαφέρον...
Και είναι άσχημο πράγμα η επιλεκτική ευαισθησία...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αισχος!
(τιποτε αλλο)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το τί ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ στα εξάρχεια, ΔΕΝ το ξέρουμε και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε νομικά...
Το τί ακολούθησε όμως, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που (υποτίθεται ότι) έγινε στα εξάρχεια...
Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς, καταστρέφονται από πρεζέμπορους, πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών και κανείς από αυτούς που εξεγείρονται καταστρέφοντας το κέντρο της πόλης δεν είχε δείξει ενδιαφέρον...
Μαγκα...Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...
Υποκλινομαι στην αποψη αυτη..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπραβο ρε μαλακα γελασαμε παλι... Τι θα ελεγες αν ηταν ο αδερφος σου ή ο γιος σου???

Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχουν γίνει τόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στο όνομά του και η μνήμη του να γίνει αφορμή για κάθε ψυχάκια να σπάει αυτά που με κόπο άλλοι δημιούργησαν...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχουν γίνει τόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στο όνομά του και η μνήμη του να γίνει αφορμή για κάθε ψυχάκια να σπάει αυτά που με κόπο άλλοι δημιούργησαν...
καλα φτανει τωρα πιες το τσαγακι σου...
αφου λεμε η κυβερνηση ειναι ΔΕΞΙΑ τι συζητας τοσες ημερες/μηνες/χρονια...
Θα περασει κι αυτο...υπομονη να χουμε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και αμα ειχα ενα γιο,που γουσταρε τα μηχανακια,τις σουζες και τις κοντρες...
Και με περνανε τηλεφωνο και μου λεγανε "Ξερεις..ο γιος σου σκοτωθηκε σε μια κοντρα στη παραλιακη...ενω πηγαινε με 300 χιλιομετρα καρφωθηκε σε ενα στυλο"...Τα ιδια θα ελεγα..
ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και με περνανε τηλεφωνο και μου λεγανε "Ξερεις..ο γιος σου σκοτωθηκε σε μια κοντρα στη παραλιακη...ενω πηγαινε με 300 χιλιομετρα καρφωθηκε σε ενα στυλο"...Τα ιδια θα ελεγα..
ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ...

δεν ειναι το ιδιο ομως
δεν τον σκοτωσε ενα γουρουνι,ενας μπατσος που συμβολιζει την καταπιεση του κρατους απεναντι στην λαικη μαζα
εμ πως

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οτι "πηγαινε γυρευοντας"...

Απο ποτε ειναι τα εξαρχεια εμπολεμη ζωνη?? Και αντε να πεις ειναι περιεργη περιοχη και μπορει να δεις κανεναν καβγα ή στην ακραια περιπτωση να στην πεσει κανενας μστουρωμενος/μεθυσμενος.
Γιατι ειναι τοσο φυσιολογικο, και επακολουθο του να κανεις βολτα στα εξαρχεια, να σε πυροβολησει ενας μπατσος που υποτιθεται εχει αυτο το οπλο για να το χρησιμοποιει σε ακραιες περιπτωσεις και να σε προστατευει???

Και αφηστε τα παραμυθια... Κανενας δε θα πει οτι πηγαινε γυρευοντας αν σκοτωθει με αυτον τον τροπο ενας δικος του. Αυτο ειναι που δε καταλαβενετε. Οτι εκεινη τη νυχτα στη θεση του παιδιου θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε απο εμας...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εγω ξερω παντως ότι απο τα ναρκωτικα δεν θα πεθανω,αφου δεν εμπλεκομαι σε τετοιες καταστασεις...όταν όμως με σταματανε εκαμίτες με τα ουζι στο μπρατσο,με αυτά που βλεπω,φοβαμαι.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Απο ποτε ειναι τα εξαρχεια εμπολεμη ζωνη?? Και αντε να πεις ειναι περιεργη περιοχη και μπορει να δεις κανεναν καβγα ή στην ακραια περιπτωση να στην πεσει κανενας μστουρωμενος/μεθυσμενος.
Γιατι ειναι τοσο φυσιολογικο, και επακολουθο του να κανεις βολτα στα εξαρχεια, να σε πυροβολησει ενας μπατσος που υποτιθεται εχει αυτο το οπλο για να το χρησιμοποιει σε ακραιες περιπτωσεις και να σε προστατευει???

Και αφηστε τα παραμυθια... Κανενας δε θα πει οτι πηγαινε γυρευοντας αν σκοτωθει με αυτον τον τροπο ενας δικος του. Αυτο ειναι που δε καταλαβενετε. Οτι εκεινη τη νυχτα στη θεση του παιδιου θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε απο εμας...
πολυ συμφωνουμε....
πολυ σωστη και η λογικοτερη αποψη  :)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειναι ντροπη για τη δημοκρατια πλεον αυτα που λεγονται και γινονται...
μπορα ειναι θα περασει ,που λεγαν ο παλιοι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλα φτανει τωρα πιες το τσαγακι σου...
αφου λεμε η κυβερνηση ειναι ΔΕΞΙΑ τι συζητας τοσες ημερες/μηνες/χρονια...
Θα περασει κι αυτο...υπομονη να χουμε...

Εσύ πότε θα πάρεις πόδι (ΚΑΙ) από εδώ να ησυχάσουμε...

Και όχι..Δεν θα γίνεις μοντεράτορας ΠΟΤΕ!!!

ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ...

Αν η μάνα και οι συγγενείς και φίλοι που παιδιού πήγαιναν και πετούσαν μολότωφ έξω από το Α.Τ. εξαρχείων, θα είχαν την απόλυτη κατανόησή μου και ας είμαι κατά της αυτοδικίας..
Το ίδιο και αν ο πατέρας του παιδίου την ανάψει στον μπάτσο μέσα στα δικαστήρια, όπως είχε κάνει ένας κρητίκαρος πριν κάτι χρόνια και μετά πέταξε κάτω το όπλο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ΑΝΔΡΙΚΙΑ...

Ωστόσο, το να καίγεται μια πόλη και να καταστρέφονται περιουσίες στο όνομα ενός παιδιού που χάθηκε άδικα, το βρίσκω εξοργιστικό...

Δυστυχώς, οι εκδηλώσεις που έγιναν για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού, ήταν λίγες και ουσιαστικά ήταν προκάλυψη για επεισόδια..

Ένα respect πάντως στους φίλους του παδιού, που έδωσαν το όνομα παιδιού στο δρόμο που σκοτώθηκε..

Έτσι τιμάς τη μνήμη κάποιου, όχι καίγοντας την ίδια σου την πόλη...
(λέμε τώρα γιατί οι περισσότεροι που έκαναν έκτροπα παιδια ΒΠ είναι που προσυγκεντρώνονταν στο mall για να τα σπασόυν στο κέντρο..)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο 15χρονος ειχε παει για καφε με τους φιλους του και τη γκομενα στα Εξαρχεια?
Δηλαδη περπατουσε αμεριμνος στα σοκακια και του ηρθε μια αδεσποτη σφαιρα?
Δεν συμμετειχε στο συμβαν που καποιοι εβριζαν τους μπατσους?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εσύ πότε θα πάρεις πόδι (ΚΑΙ) από εδώ να ησυχάσουμε...

Και όχι..Δεν θα γίνεις μοντεράτορας ΠΟΤΕ!!!
μου γινες και ειρωνο-αριω-νικος....
εμμμ μπρος στον πονο τι ειναι το καλος

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Λοιπον...

1) "Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς"--->Ατυχημα
2) "καταστρέφονται από πρεζέμπορους"--->Ελλειψη παιδειας και ενημερωσης/δικη τους επιλογη
3) "πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών"--->Συγκρινεις τους καλους αστυνομικους με τους κακους συμμοριτες?? Κι εγω μερικες φορες ειναι η αληθεια...
4) "βολτα στα εξαρχεια με υπονοια ριψης πλαστικου μπουκαλιου σε μπατσους..."--->Δολοφονια απο ψυχοπαθη

Ναι πεθαινει κοσμος καθε μερα με διαφορους τροπους αλλα ο θανατος για κανενα λογο απο καποιον που τον εχουν προσλαβει για να σε προστατευει ειναι εξωφρενικο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Λοιπον...

1) "Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς"--->Ατυχημα
2) "καταστρέφονται από πρεζέμπορους"--->Ελλειψη παιδειας και ενημερωσης/δικη τους επιλογη
3) "πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών"--->Συγκρινεις τους καλους αστυνομικους με τους κακους συμμοριτες?? Κι εγω μερικες φορες ειναι η αληθεια...
4) "βολτα στα εξαρχεια με υπονοια ριψης πλαστικου μπουκαλιου σε μπατσους..."--->Δολοφονια απο ψυχοπαθη

Ναι πεθαινει κοσμος καθε μερα με διαφορους τροπους αλλα ο θανατος για κανενα λογο απο καποιον που τον εχουν προσλαβει για να σε προστατευει ειναι εξωφρενικο.
εισαι ο πιο σωστος!προχωρα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εννοείς εκείνους τους ψυχάκηδες που χαριεντίζονταν με τους αστυνομικούς λίγο πριν τα σπάσουν;

Ή μήπως τους άλλους που πιάστηκαν με ασύρματους απάνω τους από τους υπόλοιπους διαδηλωτές;
:rolleyes:  

Α, ναι..Οι θρυλικές φωτό...
Την έννοια του "μυστικού" αστυνομικού και των ομάδων συλλήψεων δεν την ξέρεις βρε px ;
Το ότι κάποιοι αστυνόμοι φοράνε πολιτικά και παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς πορείες είναι γνωστό και καθόλα νόμιμο..
Μπάτσοι όμως να τα σπάνε δεν έχουν βρεθεί ποτέ...
Και ούτε πρόκειται...
Αντίθετα, σε κάθε σύλληψη κουκουλοφόρου είτε θα ακουστεί η γνωστή πονεμένη ιστορία ότι "εγώ τυχαία βρέθηκα εδώ- οι αστυνόμοι μου έβαλαν τις μολότωφ στην τσάντα" ή θα γεμίσουν τα εξάρχεια αφίσσες με "λεφτεριά στον τάδε"...

Πάντως έμαθα ότι ο τσύριζα οργάνωσε διμοιρίες ασφαλείας (θα έλεγα τάγματα αλλά δεν έχει και τόσο κόσμο) που ζητάει ταυτότητες από όποιον τους φανεί μπάτσος...Και όχι μόνο σε πορείες, παντού...
Ούτε τα freicorps στη γερμανία του μεσοπολέμου δεν τα κάνανε αυτά..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η δικη μου αποψη ειναι πως οτι συνεβηκε μετα τη δολοφονια,αποτελει ΥΒΡΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Οποιος πονεσε πραγματικα απο αυτο το συμβαν,δε βγηκε να τα σπασει,ουτε δινει αλλοθι σε αυτους που τα εσπασαν...
Η ιδια η μανα του παιδιου εκανε εκληση να σταματησουν τα επεισοδια γιατι αμαυρονεται η μνημη του νεκρου παιδιου της...
Και οι μεγαλυτεροι εγκληματιες-πανω και απο το μπατσο-ειναι ο Αλαβανος και τα ΜΜΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom