Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
2) "καταστρέφονται από πρεζέμπορους"--->Ελλειψη παιδειας και ενημερωσης/δικη τους επιλογη
Ενω το να πηγαινεις καθε μερα στα Εξαρχεια και να βριζεις τους μπατσους σημαινει οτι εισαι μορφωμενος..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λοιπον...

1) "Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά από ασυνείδητους - μεθυσμένους οδηγούς"--->Ατυχημα
2) "καταστρέφονται από πρεζέμπορους"--->Ελλειψη παιδειας και ενημερωσης/δικη τους επιλογη
3) "πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών από συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών"--->Συγκρινεις τους καλους αστυνομικους με τους κακους συμμοριτες?? Κι εγω μερικες φορες ειναι η αληθεια...
4) "βολτα στα εξαρχεια με υπονοια ριψης πλαστικου μπουκαλιου σε μπατσους..."--->Δολοφονια απο ψυχοπαθη

Ναι πεθαινει κοσμος καθε μερα με διαφορους τροπους αλλα ο θανατος για κανενα λογο απο καποιον που τον εχουν προσλαβει για να σε προστατευει ειναι εξωφρενικο.

Οι ερμηνείες σου στα λεγόμενά σου είναι ολίγον αυθαίρετες αλλά δεν πειράζει...It' s a free country..

Ο θάνατος του πιτσιρικά είναι εξωφρενικός...Η διαμαρτυρία για το θάνατό του είναι επιβεβλημένη...Ο βανδαλισμός πάλι όχι..Τόσο απλό...
Και επιμένω..Η επιλεκτική ευαισθησία είναι λάθος...
Το αμάξι ή τη βιλίτσα κανενός πρεζέμπορα σκέφτηκαν ποτέ να την κάψουν; 'Η φοβήθηκαν μήπως καεί και ο μπάφος και η κόκα και μείνουν χαρμάνια;
Ή για να μπω στο σκεπτικό σου περί ανθρώπων που έχουν προσληφθεί να μας φυλάνε, πόσες διαδηλώσεις έχουν γίνει έξω από μπατσικά τμήματα για να συλλάβουν κανά πρεζέμπορο ή  κανά τοπικό συμμορίτη που σκοτώνουν και 12χρονα και 13 χρονια και ό,τι θέλεις;

Άρα αφήστε τα περί οργής και αγανάκτησης..Ούτως ή άλλως μπαχαλα γίνονται και χωρίς αφορμή..Τώρα που είχαν και μια καλή δεν θα έκαναν;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η δικη μου αποψη ειναι πως οτι συνεβηκε μετα τη δολοφονια,αποτελει ΥΒΡΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Οποιος πονεσε πραγματικα απο αυτο το συμβαν,δε βγηκε να τα σπασει,ουτε δινει αλλοθι σε αυτους που τα εσπασαν...
Η ιδια η μανα του παιδιου εκανε εκληση να σταματησουν τα επεισοδια γιατι αμαυρονεται η μνημη του νεκρου παιδιου της...
Και οι μεγαλυτεροι εγκληματιες-πανω και απο το μπατσο-ειναι ο Αλαβανος και τα ΜΜΕ.
Μα ποιος ειπε ότι τα επεισοδια εγιναν στην μνημη του αδικοχαμενου???οι ευαγγελάτοι κ' τα κόμματα??μαγκια μας που τους ανεχομαστε όλους αυτους σαν κοινωνια!!!

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

1. Δεν ηξερα οτι υπάρχει υπάλληλός μας με το όνομα χατζηγακης (δεν με απασχολη)
2. για την κατάργηση του ασύλου, προσωπικά συμφωνώ  (συμφωνω)
3. για την ήπια τιμωρία, θα ήθελα να ακούσω ακριβώς τι είπε και όχι να αποκτήσω εικόνα μέσω κάποιου "δημοσιογράφου"(απλα να αποδοθει δικαιοσινη και απο την μια και απο την αλλη πλευρα)
4. σχόλια τύπου "καταπλήσσοντας ακόμη και τους βουλευτές της ΝΔ, που απέφυγαν να τον χειροκροτήσουν" τα διαβάζω χωρίς να τα πιστεύω. Η ζούγκλα δεν ειναι και ο ορισμός της δημοσιογραφίας. (τι μας νοιαζει ?????)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η δικη μου αποψη ειναι πως οτι συνεβηκε μετα τη δολοφονια,αποτελει ΥΒΡΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
Οποιος πονεσε πραγματικα απο αυτο το συμβαν,δε βγηκε να τα σπασει,ουτε δινει αλλοθι σε αυτους που τα εσπασαν...
Η ιδια η μανα του παιδιου εκανε εκληση να σταματησουν τα επεισοδια γιατι αμαυρονεται η μνημη του νεκρου παιδιου της...
Και οι μεγαλυτεροι εγκληματιες-πανω και απο το μπατσο-ειναι ο Αλαβανος και τα ΜΜΕ.
Συμφωνώ μερικώς,θέλω να σε ρωτήσω εσένα και όσους εκφράζετε παρόμιες απόψεις:
1)Aπό την ΕΛ.ΑΣ είσαι/τε ευχαριστημένος/οι;;;; :huh: :headbang:  
Μήπως ως ένα βαθμό χρειαζόταν να γίνει αυτό(να καούν οι ναοί του χρήματος όχι όμως αυτοκίνητα και η κάθε περιουσία μικρομεσαίων) ώστε να ακουστούν κάποια πράγμα γιατί σε αυτή τη χώρα την ειρινική διαδήλωση την γράφουν στα αρχίδια τους!!!!
Υ.Γ.Την άποψη ότι πίσω από τις ζημιές στους μικρομεσαίου κρύβονται μπάτσοι και ακροδεξιοί που θέλουν να μποικοτάρουν τις διαδηλώσεις την έχετε σκεφτει;;;; :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα περί πανεπιστημιακού ασύλου πιστεύω ότι όσο υπάρχουν μπάτσοι και μία δικαιοσύνη του ισχυρού πρέπει να παραμείνει ως έχει αν όχι να επανέλθει το παλιό νομοσχέδιο!!!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συμφωνώ μερικώς,θέλω να σε ρωτήσω εσένα και όσους εκφράζετε παρόμιες απόψεις:
1)Aπό την ΕΛ.ΑΣ είσαι/τε ευχαριστημένος/οι;;;; :huh: :headbang:  
Μήπως ως ένα βαθμό χρειαζόταν να γίνει αυτό(να καούν οι ναοί του χρήματος όχι όμως αυτοκίνητα και η κάθε περιουσία μικρομεσαίων) ώστε να ακουστούν κάποια πράγμα γιατί σε αυτή τη χώρα την ειρινική διαδήλωση την γράφουν στα αρχίδια τους!!!!
Υ.Γ.Την άποψη ότι πίσω από τις ζημιές στους μικρομεσαίου κρύβονται μπάτσοι και ακροδεξιοί που θέλουν να μποικοτάρουν τις διαδηλώσεις την έχετε σκεφτει;;;; :think:

σορυ που απαντω εγω απλα ηθελα να πω κατι
για το 1
οχι φυσικα
ο λογος?δεν τους αφηνουν πολιτικα προσωπα να κανουν σωστα την δουλεια του,τωρα θαναι χειορτερα τα πραγματα πο πριν οποτε δεν ειχε νοημα ο ξεσηκωμος ωστε να αφυπνιστει η ελας
δεν ειναι μπατσοι,ουτε χρυσαυγητες,για τον απλο λογο
αν υπαηρχαν θα τους ειχαν ξετρυπωσει τα καναλια σιγα μην χανανε τετοιο θεμα,ειναι γνωστο εξαλλου οτι αριστεροφερνουν τα περισσοτερα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Οι ερμηνείες σου στα λεγόμενά σου είναι ολίγον αυθαίρετες αλλά δεν πειράζει...It' s a free country..

Ο θάνατος του πιτσιρικά είναι εξωφρενικός...Η διαμαρτυρία για το θάνατό του είναι επιβεβλημένη...Ο βανδαλισμός πάλι όχι..Τόσο απλό...
Και επιμένω..Η επιλεκτική ευαισθησία είναι λάθος...
Το αμάξι ή τη βιλίτσα κανενός πρεζέμπορα σκέφτηκαν ποτέ να την κάψουν; 'Η φοβήθηκαν μήπως καεί και ο μπάφος και η κόκα και μείνουν χαρμάνια;
Ή για να μπω στο σκεπτικό σου περί ανθρώπων που έχουν προσληφθεί να μας φυλάνε, πόσες διαδηλώσεις έχουν γίνει έξω από μπατσικά τμήματα για να συλλάβουν κανά πρεζέμπορο ή  κανά τοπικό συμμορίτη που σκοτώνουν και 12χρονα και 13 χρονια και ό,τι θέλεις;

Άρα αφήστε τα περί οργής και αγανάκτησης..Ούτως ή άλλως μπαχαλα γίνονται και χωρίς αφορμή..Τώρα που είχαν και μια καλή δεν θα έκαναν;
τωρα εισαι πολυ σωστος μπαριδακι...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
...Μπάτσοι όμως να τα σπάνε δεν έχουν βρεθεί ποτέ...
Και ούτε πρόκειται...

Μα φυσικα δε προκειται... Εδω απελυσαν το δημοσιογραφο που εβγαλε κατι φωτογραφιες (δε θυμαμαι καλα) με κατι μπατσους που δερναν διαδηλωτες...

Να σου θυμισω οτι πισω απο την πλατη μας κανουν, σχεδιαζουν και συνομοτουν για πραγματα που δε φανταζομαστε... Μονο να θυμισω (αποκαλυψω σε πολλους) την οργανωση, απο τους Αμερικανους μεσω του ΝΑΤΟ, τυπου "stay behind" σε πολλες Ευρωπαικες χωρες(και τη δικια μας) κατα τον Ψυχρο Πολεμο..Λεπτομερειες εδω..Στην Ιταλια ειχε το ονομα "Gladio" και οπως αποκαλυφθηκε συμμετηχε στην υποστηριξη ακροδεξιων οργανωσεων και σε βομβιστικες επιθεσεις με αθωα θυματα για να αποπροσανατολισει και να τρομοκρατησει τους πολιτες ετσι ωστε να κατσουν ηρεμα και να δεχθουν τα παντα...

Τα ελλιπη που αναφερω παραπανω ειναι ΜΟΝΟ οτι εχω διαβασει εγω ο βλακας και ανιδεος απο το ΜΙΚΡΟ ποσοστο αυτων που εχουν αποκαλυφθει... ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι δεν εχουμε μαθει και πως μας παιζουν δεκαετιες τωρα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
σορυ που απαντω εγω απλα ηθελα να πω κατι
για το 1
οχι φυσικα
ο λογος?δεν τους αφηνουν πολιτικα προσωπα να κανουν σωστα την δουλεια του,τωρα θαναι χειορτερα τα πραγματα πο πριν οποτε δεν ειχε νοημα ο ξεσηκωμος ωστε να αφυπνιστει η ελας
δεν ειναι μπατσοι,ουτε χρυσαυγητες,για τον απλο λογο
αν υπαηρχαν θα τους ειχαν ξετρυπωσει τα καναλια σιγα μην χανανε τετοιο θεμα,ειναι γνωστο εξαλλου οτι αριστεροφερνουν τα περισσοτερα

Συγγνώμη πλάκα μου κάνεις;;;; :headbang:
To mega μόνο κάπως αριστεροφέρνει.Να τους ξετρυπώσουν τα κανάλια δεν μπορούν γιατί τους καλύπτουν(δες το site tvxs του Κούλογλου).Η ΕΛ.ΑΣ διαφωνείς οτί χρειάζεται ριζική κάθαρση;;;; :think:
Φυσικά πρέπει να δίνονται και οι σωστές οδηγίς από την ηγεσία!! :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μα φυσικα δε προκειται... Εδω απελυσαν το δημοσιογραφο που εβγαλε κατι φωτογραφιες (δε θυμαμαι καλα) με κατι μπατσους που δερναν διαδηλωτες...

Να σου θυμισω οτι πισω απο την πλατη μας κανουν, σχεδιαζουν και συνομοτουν για πραγματα που δε φανταζομαστε... Μονο να θυμισω (αποκαλυψω σε πολλους) την οργανωση, απο τους Αμερικανους μεσω του ΝΑΤΟ, τυπου "stay behind" σε πολλες Ευρωπαικες χωρες(και τη δικια μας) κατα τον Ψυχρο Πολεμο..Λεπτομερειες εδω..Στην Ιταλια ειχε το ονομα "Gladio" και οπως αποκαλυφθηκε συμμετηχε στην υποστηριξη ακροδεξιων οργανωσεων και σε βομβιστικες επιθεσεις με αθωα θυματα για να αποπροσανατολισει και να τρομοκρατησει τους πολιτες ετσι ωστε να κατσουν ηρεμα και να δεχθουν τα παντα...

Τα ελλιπη που αναφερω παραπανω ειναι ΜΟΝΟ οτι εχω διαβασει εγω ο βλακας και ανιδεος απο το ΜΙΚΡΟ ποσοστο αυτων που εχουν αποκαλυφθει... ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι δεν εχουμε μαθει και πως μας παιζουν δεκαετιες τωρα...

Συνημμένα

• diatakste_low_q.jpg
    diatakste_low_q.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 15

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε μιλάω για καμία θρυλική ή παναθηναϊκή φωτό, ούτε μ'ενδιαφέρει τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροί του Da Capo.
Έχω πολλαπλές μαρτυρίες ανθρώπων σοβαρών (και προπαντώς μη ιδεολόγων) οι οποίοι λόγω της ιδιότητας τους συμμετείχαν σε πορείες περασμένων χρόνων.

Και έχω ακούσει με τ'αυτιά μου συγγενή ενός πελάτη μου, που είναι ''μυστικός'' όπως λες, να υπερηφανεύεται για το πόσες βιτρίνες έχει σπάσει σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας... Εδώ πολλοί πίστευαν ότι ο Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17Ν.  

Ο καθένας έχει τις μαρτυρίες του...
Μην το πάμε στο "άκουσα", "μου είπαν" κτλ...
Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για το τί έχω ακούσει...
Αλλά οι μαρτυρίες είναι αναξιόπιστο αποδεικτικό μέσο...Ακόμη και οι αυτόπτες- αυτήκοοι..
Κυρίως διότι βλέπουν και ακούνε αυτά που θέλουν αυτοί...

Ας μείνουμε λοιπόν στα γεγονότα...
Τα οποία λένε ότι σε πορεία δεν έχει απομονωθεί μπάτσος με μολότωφ ανα χείρας...
Και μιλάμε για εκατοντάδες πορείες όλα αυτά τα χρόνια...
Και όταν μπάτσοι συλλαμβάνουν διαδηλωτή, ένας ολόκληρος μηχανισμός στήνεται για την προστασία του...Ό,τι και να έχει κάνει...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην ΕΛ.ΑΣ και στο κράτος κάθε μέρα θα καταποδιζόμαστε!!!!! :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
"In 1999 President Bill Clinton apologized on the behalf of the US government for supporting the military junta in the name of Cold War tactics." :rockon: :rockon:
Απο στο τελος του αρθρου... Εχει και δυο πηγες!!

(Για να γουσταρει ο Iblis αυτο το τελευταιο ποστ!!)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αν στρώσουν αυτοί οι δύο φορείς συν οι αποδίδοντες δικαιοσύνη(δικιγόροι,εισαγγελείς δικαστές κτλ. θα μπούμε σε ίσια πορεία!!! :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Iblis συμφωνούμε 100% δικιέ μου!!!! :rockon: ;)
Υ.Γ.Πότε θα βγούμε τσάρκα με τις κουκούλες μας να τα σπάσουμε;;; :think: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Με τα λεγόμενα σου δείχνεις ότι εσύ βλέπεις ότι θες να δεις.

Οι κουκουλοφόροι που απομονώθηκαν με ασύρματους της αστυνομίας που τους βρήκαν; Χομπίστες ήταν και τους έκαναν συλλογή; Είναι τυχαίο ότι η αστυνομία που παρακολουθούσε ως τότε από μακριά, έσπυσε να απομακρύνει τα συγκεκριμένα άτομα κακήν, κακώς, από τα χέρια των διαδηλωτών;

Οι άλλοι που τους έπιασε ο φωτογράφος ενώ έπαιρναν ...οδηγίες στην κλούβα προτού ξαμολυθούν στην πορεία; Οφθαλμαπάτη κι'αυτή;

Το βιντέο που έπαιξε ο Λαζόπουλος; Συνομωσία του ΣΥΡΙΖΑ κι'αυτό;  

Είπαμε, ο πολύς Άδωνις (λέγε με μπουμπούκο) κάνει κακό στην υγεία.
:rockon: :rockon: :rockon: 100%!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom