Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη 100 κολοπαιδα καινε και σπανε να τα βαλουμε με το κατεστιμενο...γραφικος εισαι..για αποτυχημενο κομπλεξικο σε κοβω.να κανουμε πιπες με μολοτωφ....για πες μας εχεις δουλεψει να δεις πως βγαινει το μεροκαματο?? για πες μας την ιδανικη κοινωνια που δεν ειναι του κατεστειμενου εαν ξερεις??

ακούς ενφό;
είμαι ένας αποτυχημένος, αμόρφωτος, αστοιχείωτος, χωρίς περιουσία και πτυχία, μίζερος που δεν έχω εργαστεί ποτέ.
Χίλια δίκια έχεις φίλε....
Ενας χαραμοφάης είμαι και τίποτα παραπάνω.....
Ενα ρεμάλι που στα 16 μου πέταγα μολότωφ και τώρα εχω συστήσει συμμορία και εκμεταλλεύομαι πιτσιρίκια......

Ρε τι μαλάκες έχει αυτή η χώρα......

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την έννοια του Πανεπιστημιακού Ασύλου;
Οι ιδέες Προστατεύονται ή οι παράνομες πράξεις κάθε λογής  από όπου και αν προέρχονται;
Αλλοιμονο αν έτει 2008 χρειαζόμαστε άσυλα και άλλου είδους προστασίες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Οι ιδέες Προστατεύονται ή οι παράνομες πράξεις κάθε λογής  από όπου και αν προέρχονται;
ολη η χωρα ειναι ενα ασυλο και εχουμε κολλησει στο πανεπιστημιακο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα.

όταν θα μελετήσεις την έννοια του Ασύλου, όταν θα διαβάσεις το νόμο θα καταλάβεις ότι το Ασυλο το εκμεταλλεύονται κάποιοι μαλάκες που σε κυβερνάνε για πολιτικούς λόγους.
Βάσει νόμου, όταν τελούνται κακουργηματικές πράξεις άσυλο δεν υπάρχει...
Φάτε κι άλλο σανό...
Νόστιμο ε;

Επισκέπτης
επειδη 100 κολοπαιδα καινε και σπανε να τα βαλουμε με το κατεστιμενο...γραφικος εισαι..για αποτυχημενο κομπλεξικο σε κοβω.να κανουμε πιπες με μολοτωφ....για πες μας εχεις δουλεψει να δεις πως βγαινει το μεροκαματο?? για πες μας την ιδανικη κοινωνια που δεν ειναι του κατεστειμενου εαν ξερεις??

Καταρχην φιλτατε δεν ειναι 100. Το παραμυθι τον 100 κουκουλοφορων τελος. Απο ειδαμε στα τελευταια γεγονοτα και συνεχιζουμε να βλεπουμε, ειναι πολυ περισοτεροι. Ειναι χιλιαδες και ειναι παντου. Επισης την "καραμελα" των παιδιων των Β.Π. που τα σπανε ειναι καιρος να την φτυσετε. Αυτοι οι νεοι που ειναι 10 μερες τωρα στους δρομους μπορει να ειναι απο τα Β.Π. μπορει απο φτωχο γειρονιες μπορει να ειναι πρεζονια, αλλα μπορει να ειναι ο γιος σου η ο γιος του γειτονα σου. Και αυτοι οι νεοι αποδειξαν οτι και καρδια εχουν και ψυχη. Μακαρι να καταφερουν κατι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταρχην φιλτατε δεν ειναι 100. Το παραμυθι τον 100 κουκουλοφορων τελος. Απο ειδαμε στα τελευταια γεγονοτα και συνεχιζουμε να βλεπουμε, ειναι πολυ περισοτεροι. Ειναι χιλιαδες και ειναι παντου. Επισης την "καραμελα" των παιδιων των Β.Π. που τα σπανε ειναι καιρος να την φτυσετε. Αυτοι οι νεοι που ειναι 10 μερες τωρα στους δρομους μπορει να ειναι απο τα Β.Π. μπορει απο φτωχο γειρονιες μπορει να ειναι πρεζονια, αλλα μπορει να ειναι ο γιος σου η ο γιος του γειτονα σου. Και αυτοι οι νεοι αποδειξαν οτι και καρδια εχουν και ψυχη. Μακαρι να καταφερουν κατι.

γιατί του ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;
γιατί είσαι ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ;
γιατί δεν τον αφήνεις να απολαμβάνει την Τατιάνα στην τι βι ;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
όταν θα μελετήσεις την έννοια του Ασύλου, όταν θα διαβάσεις το νόμο θα καταλάβεις ότι το Ασυλο το εκμεταλλεύονται κάποιοι μαλάκες που σε κυβερνάνε για πολιτικούς λόγους.
Φάτε κι άλλο σανό...
Νόστιμο ε;
ετσι
το ασυλο ειναι για την ελευθερη διακινηση ιδεων κτλ
ξεπερασμενο-με αξια για αλλες εποχες-οπως πολλα σε αυτη την χωρα που με την παροδο των χρονων τα κανουμε απο ασπρα μαυρα
και τους γαμαμε τα ραμματα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μακαρι να καταφερουν κατι.

Μακάρι. Αλλά δύσκολο. Μπήκαν στη μέση τα κομματόσκυλα που μυρίστικαν ψήφους και τους καπελωσαν

Πάντως εκτός ελλάδας το θέμα το βλέπουν πιο πολύ σαν αντίδραση σε μια διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση

Περσόνα, αφού ξέρεις πόσους πολλούς μαλάκες εχει η χώρα αυτή. Σήμερα γύρισα αθηνα - μου έλλειψε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μακάρι. Αλλά δύσκολο. Μπήκαν στη μέση τα κομματόσκυλα που μυρίστικαν ψήφους και τους καπελωσαν

Πάντως εκτός ελλάδας το θέμα το βλέπουν πιο πολύ σαν αντίδραση σε μια διεφθαρμένη και ανίκανη κυβέρνηση

Περσόνα, αφού ξέρεις πόσους πολλούς μαλάκες εχει η χώρα αυτή. Σήμερα γύρισα αθηνα - μου έλλειψε.
ακομα δεν εχουν καπελωθει,ακομα
ελπιζω να μην εχουν την ιδια πεινα για εξουσια και βολεμα οπως οι μπαμπαδες τους που γαμησαν τα παντα,αλλιως ειμαστε τελειωμενοι
θα συγκρινομαστε με τις αφρικανικες "δημοκρατιες" μετα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Καλημέρα.
φιλε η ενοια του πανεπιστημιακου ασυλου ειναι πολυ απλη...μια ομαδα καθηγητων φοιτητων και πολιτικων αλαβανος τσιπρας κλπ την υποστηριζει ..ετσι για να βγαζουν κανενα φραγκο απο τα συνεργεια που κανουν τις επισκευες απο τις μολοτωφ κλπ μιζες φιλες καμμια λογικη ...αραγε υπαρχει λογικη αυτες τις μερες ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε η ενοια του πανεπιστημιακου ασυλου ειναι πολυ απλη...μια ομαδα καθηγητων φοιτητων και πολιτικων αλαβανος τσιπρας κλπ την υποστηριζει ..ετσι για να βγαζουν κανενα φραγκο απο τα συνεργεια που κανουν τις επισκευες απο τις μολοτωφ κλπ μιζες φιλες καμμια λογικη ...αραγε υπαρχει λογικη αυτες τις μερες ??

μπορείς σε παρακαλώ να μου παραθέσεις και το αντίστοιχο φύλο της κυβερνήσεως που είναι δημοσιευμένος έτσι ο νόμος;
Και που σαι.
Στις εύρρυθμες δημοκρατίες δεν υπάρχουν έννοιες.
Υπάρχουν νόμοι.
Προφανώς και συ ακολουθείς πιστά τις πρακτικές του κυβερνήτη σου που κυβερνά με δημοσκοπήσεις.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όπως επίσης και οι ειδικοί φρουροί δεν είναι αστυνομικοί.
Τα ξαναείπαμε και αλλού οτι δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνοι τους και να εκτελούν αστυνομικό έργο.
Λογικό είναι λοιπόν να μην εφαρμόζεται σωστά και ο νόμος για το άσυλο.

Όσο περνούν οι μέρες και δεν γίνεται κάτι της προκοπής, μυρίζει...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γιατί τώρα νομίζεις ότι στο εξωτερικό σε συγκρίνουν με τη Δανία;

;) :) :) ;)
ακομα τρωνε το παραμυθι περι γεννησης της δημοκρατιας κλπ μαλακιες
η χωρα του πολιτισμου ειναι ηδη παρελθον παντως εδω και χρονια,εκει μας εχουν παρει πρεφα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
περσόνα, προφανώς το αίμα νερό δε γίνεται. Μέσα στη γυφτιά την ελληνική θέλω να έρχομαι και να παίρνω τη δόση μου για λίγο. Ενεκα αι εορταί.

δωρητή, θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν ειναι κομματικά κατευθυνόμενοι με κάποιας μορφής δήλωση-αντίδραση. Αλλιώς σε λίγες μέρες θα βρεθούν να ειναι πιόνια των κομμάτων και να παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας (όχι της κυβέρνησης)

Τωρα που το θυμήθηκα, κάποιος είπε για κρατική τηλεόραση. Αυτό ήταν και γαμώ τις ενέργειες. Μπράβο τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως είναι πράγματι απορίας άξιον πώς έχουν καταφέρει να κυβερνούν τους μαλάκες χαμηλής αντίληψης....
Για όλα φταίει ο φοιτητής, ο καθηγητής και ο Συνασπισμός.
Φαντάσου να κυβερνούσαν κιόλας.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom