You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω πιστευω οτι η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ακαπελωτηπερσόνα, προφανώς το αίμα νερό δε γίνεται. Μέσα στη γυφτιά την ελληνική θέλω να έρχομαι και να παίρνω τη δόση μου για λίγο. Ενεκα αι εορταί.
δωρητή, θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν ειναι κομματικά κατευθυνόμενοι με κάποιας μορφής δήλωση-αντίδραση. Αλλιώς σε λίγες μέρες θα βρεθούν να ειναι πιόνια των κομμάτων και να παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας (όχι της κυβέρνησης)
Τωρα που το θυμήθηκα, κάποιος είπε για κρατική τηλεόραση. Αυτό ήταν και γαμώ τις ενέργειες. Μπράβο τους
για αυτο και υπαρχει σφαγη κκε και συριζα,για αυτο και προσπαθουν να χωθουνε μεσα σε διαφορες ενεργειες οι νεολαιες τους φωναζοντας την συμμετοχη τους για να υιοθετησουν κατι που ειναι περα απο κομματα
η σημερινη συναυλια ηταν κατι που εγινε αυθορμητα και στο ποδι και εδειξε πολλα νομιζω
ο νομος ειναι λαθος και πρεπει να αλλαξει το συντομοτερο...μπας και γλυτωσουμε τις μιζες για επισκευες που περνουν ο τσιπρας και ο αλαβανοσ...καμερες κρυφες δεν μπορουν να μπενουν για να βλεπουμε αν γινοντε αξιοπποινες πραξεις...μεσα στα πανεπιστημια...και μεχρι να παρει αποφαση η συγκλιτος ασχετιλα μου να μπει η αστυνομια... θα εχει καει η μιση αθηνα απο τα ρεμαλια τους φιλους σου...βλεπεις ειναι και καλομαθημενοι..αντε να ξυπνησεις τον καθηγητη στις 2 το πρωι να συνεδριασει η συγκλητος για να επιτρεψει να μπουν τα ματ και να σπασουν μερικα κεφαλια...μπορείς σε παρακαλώ να μου παραθέσεις και το αντίστοιχο φύλο της κυβερνήσεως που είναι δημοσιευμένος έτσι ο νόμος;
Και που σαι.
Στις εύρρυθμες δημοκρατίες δεν υπάρχουν έννοιες.
Υπάρχουν νόμοι.
Προφανώς και συ ακολουθείς πιστά τις πρακτικές του κυβερνήτη σου που κυβερνά με δημοσκοπήσεις.....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πρεπει να εισαι ματατζης για να τρεφεις τετοιο θαυμασμο για τα ματο νομος ειναι λαθος και πρεπει να αλλαξει το συντομοτερο...μπας και γλυτωσουμε τις μιζες για επισκευες που περνουν ο τσιπρας και ο αλαβανοσ...καμερες κρυφες δεν μπορουν να μπενουν για να βλεπουμε αν γινοντε αξιοπποινες πραξεις...μεσα στα πανεπιστημια...και μεχρι να παρει αποφαση η συγκλιτος ασχετιλα μου να μπει η αστυνομια... θα εχει καει η μιση αθηνα απο τα ρεμαλια τους φιλους σου...βλεπεις ειναι και καλομαθημενοι..αντε να ξυπνησεις τον καθηγητη στις 2 το πρωι να συνεδριασει η συγκλητος για να επιτρεψει να μπουν τα ματ και να σπασουν μερικα κεφαλια...
δεν υπαρχει ελληνας που να μην εχει φαει ξυλο αυτος η καποιο μελος της οικογενειας του αναιτια απο ματατζη
μεχρι και οι αστυνομικοι οταν ειχαν κατεβει για διαδηλωση φαγανε ξυλο απο τα ματ
τα ηρωικα ματ που κατα καιρους εχουν δειρει 12χρονα μεχρι συνταξιουχους,κατι σαν την μονοπολη απο 12-112
αποφαση εισαγγελεα απλη???οχι φιλε αιτηση εισαγγελεα στην συγκλητο η κατι τετοιο ισχυει..Στην περίπτωση που σου γράφει όμως δεν χρειάζεται ούτε καθηγητής ούτε σύγκλητος.
Απόφαση εισαγγελέα είναι
ελεος οτι κανει ενας εισαγγελεας για να γινει ελεγχος σε σπιτι ισχυει και στα πανεπιστημια.....??εςλεος μακαρι δηλαδη... αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
10.000.000 ελληνες εχουν φαει ξυλο απο τα ματ... εχεις δικηο .. μπας εχεις χασει τον λογαριασμο απο το ξυλο που εχεις φαει απο τα ματ.. μπας και σουχει σαλεψει και νομιζεις οτι ολοι κουβαλανε τα μυαλα σου???πρεπει να εισαι ματατζης για να τρεφεις τετοιο θαυμασμο για τα ματ
δεν υπαρχει ελληνας που να μην εχει φαει ξυλο αυτος η καποιο μελος της οικογενειας του αναιτια απο ματατζη
μεχρι και οι αστυνομικοι οταν ειχαν κατεβει για διαδηλωση φαγανε ξυλο απο τα ματ
τα ηρωικα ματ που κατα καιρους εχουν δειρει 12χρονα μεχρι συνταξιουχους,κατι σαν την μονοπολη απο 12-112
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βγες απο τον μικροκοσμο σου και κατεβα στους δρομους να δεις με τα ματια σου10.000.000 ελληνες εχουν φαει ξυλο απο τα ματ... εχεις δικηο .. μπας εχεις χασει τον λογαριασμο απο το ξυλο που εχεις φαει απο τα ματ.. μπας και σουχει σαλεψει και νομιζεις οτι ολοι κουβαλανε τα μυαλα σου???
κλεισε την πουτανα την τηλεοραση
υγ.ξυλο απο τα ματ ετρωγα μεχρι τα 17,μετα τους το εριχνα γιατι ειναι κοτες σαν και σενα που δεν ξεμυτας απο τον καναπε σου
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
1μιση μηνα ειχα στερητικο συνδρομο,κατσε να θυμηθουμε τα παλιαρε doriti τι ασχολεισαι???
αφου ο ανθρωπος ειναι στην κοσμαρα του. ο καθενας εχει τη γνωμη του
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τωρα που το θυμήθηκα, κάποιος είπε για κρατική τηλεόραση. Αυτό ήταν και γαμώ τις ενέργειες. Μπράβο τους
Oπως επισης και η ενεργεια στον Παρθενωνα κατα τη γνωμη μου.
Αλλα και παλι μερικοι κατευθειαν αντεδρασαν χωρις να σκεφτουν το βαθυτερο νοημα αυτης της ενεργειας...."τα εθνικα μας συμβολα", "ντροπη"....Την ιδια ωρα που στην Αγγλια βρισκονται ολοκληρα μερη του Παρθενωνα,τους πειραξε ενα πανο...
εχεις δικιο παιδι μου ορμαγες σαν θηριο και χτυπαγες τα ματ και τρεχαν να σωθουν..ανταρτης πολεων εισαι..καταλαβαινω ηρωας ...μαλλον για κουραδομαγκα σε κοβω της πλατειας εξαρχειων ..που με το πρωτο δακρυγονο χεζεσε πανω σου...οι μονη σου παρηγορια ειναι να καις στα κρυφα και να επιδοκιμασεις αυτους που καινε μαγαζια του κοσμακη...ωραιος εισαι ορμα...βγες απο τον μικροκοσμο σου και κατεβα στους δρομους να δεις με τα ματια σου
κλεισε την πουτανα την τηλεοραση
υγ.ξυλο απο τα ματ ετρωγα μεχρι τα 17,μετα τους το εριχνα γιατι ειναι κοτες σαν και σενα που δεν ξεμυτας απο τον καναπε σου
giatros_xoris_tsinora
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Εγώ ένα πράμα δεν έχω καταλάβει από όλους αυτούς που υποστηρίζουν την κατάργηση του ασύλου . Για ποιό λόγο να το καταργήσουμε ? Δεν υπάρχει λόγος. Και μην ακούω ότι γίνεται στέκι των αναρχικών και των κουκουλοφόρων και το άσυλο εμποδίζει τους αστυνομικούς να τους συλλάβουν. Γιατί εγώ ρωτάω, όταν τα σπάνε στο κέντρο της Αθήνας , γιατί δεν τους πιάνουν που εκεί ΔΕΝ έχει ασύλο? Θέληση δεν έχουν , δε φταίει κανένα άσυλο . Αν θέλουν , μπορούν να επιβάλλουν την τάξη χωρίς να καταργηθεί κανένα άσυλο
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και εννοειται μπορουν να περικυκλωσουν το πολυτεχνειο για παραδειγμα μεχρι αυτοι να κουραστουν και να παραδωθουν..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Str8,
για πρώτη φορά σε βλέπω φανατισμένο ... και κάνεις λογικά άλματα...
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τον αναίτιο φόνο ενός ανηλίκου από όργανα της τάξης με άλλα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου??
Αυτό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Το ζήτημα Σιγκμουντ είναι να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές και ιδίως ανηλίκων...
Όταν δίπλα μας πεθαίνουν παιδιά, ή ακόμη χειρότερα, καταστρέφονται ζωές παιδιών, από πρέζες, μεθύσια, συμμορίες κτλ θεωρώ ολίγον fake την ίερατικού τύπου οργή ορισμένων για ένα περιστατικό που δεν έχει προηγούμενο(ακόμη και η υπόθεση μελίστα ήταν τελείως διαφορετική...).
Και το μόνο λογικό άλμα που βλέπω είναι η επίκληση ενός ΑΔΙΚΟΥ θανάτου ανηλίκου για να δικαιολογηθούν πάσης φύσεως έκτροπα, καταλήψεις, κλεισίματα- σπασίματα σχολείων και σχολών...
Λες και πριν σκοτωθεί ο πιτσιρικάς, οι ίδιοι που τώρα το παίζουν τεθλιμμένοι συγγενείς δεν τα έσπαγαν...
Και επιμένω..Οι πορείες ήταν σχετικά μικρές και πλην αυτών του ΚΚΕ, ήταν ουσιαστικά προκάλυψη για ταραχές...
Όσο και αν κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν λαϊκή εξέγερση, στην πράξη έχουμε ασύδοτη δράση συμμοριών και παρατρεχάμενων υπό πλήρη κάλυψη των media...
Το μόνο που έχω να πω, είναι: ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...
Το γεγονός ότι κάθε μέρα γίνονται εγκληματικές ενέργειες αποτελεί δικαιολογία να σκοτώνουν πολίτες αυτοί που είναι ταγμένοι να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές ??
Η μπορούμε να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά το φόνο που διαπράττει ένας κακοποιός με αυτόν που διαπράττει μπάτσος?
Πληρώνουμε τον 2ο για να μας προστατέψει από τον πρώτο...
Ο φόνος είναι φόνος Σιγκμουντ...Ο νόμος κάνει διάκριση μεταξύ του εξ αμελείας και του εκ προθέσεως...Το ότι αυτός που τον διέπραξε είναι μπάτσος, θα συνεκτιμηθεί από το δικαστήριο ως επιβαρυντική περίσταση αλλά δεν αλλάζει το χαρακτηρισμό της πράξης...
Εκτός εάν υπάρχει κάποιος άγραφος ποινικός κώδικας που λέει ότι όταν ο δράστης είναι μπάτσος, την ποινή εκτίουν και οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και άλλων πόλεων...
Εσένα δεν σου κάνει εντύπωση που τόσες μερες οι μπάτσοι δεν μπόρεσαν να συλλάβουν 50 από τα 100-200 άτομα (γιατί τόσα είναι πια) που γκρεμίζουν το κέντρο της Αθήνας ?
Το ότι δεν έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις για τη διαπλοκή αστυνομίας-κουκουλοφόρων σημαίνει πως δεν συμβαίνει κιόλας και πως πρέπει να αγνοούμε τις ισχυρές ενδείξεις?
Είναι δυνατόν η αστυνομία που εξάρθρωσε την 17Ν και πρόσφερε κάλυψη στους Ολυμπιακούς Αγώνες να μην μπορεί να μπαγλαρώσει 100 μαλάκες??
Εγώ σου λέω ότι μπορεί για πλάκα. Και χωρίς βία. Μια περικύκλωση να τους κάνουν και τους εξαφάνισαν.
Αλλά δεν θέλουν. Και αυτά περί ασύλου είναι για τον πούτσο.
Προσωπικά χέστηκα για το άσυλο.
Αλλά είναι εκ του πονηρού ο ισχυρισμός πως το άσυλο είναι αυτό που τους εμποδίζει να τους πιάσουν.
Έγιναν πολλές φορές επιεισόδια σε περιοχές πολύ απομακρυσμένες από πανεπιστημιακό άσυλο.
Και η αστυνομία έκανε πάλι τα ίδια.
Συμπεριφέρεται ωσάν να θέλει να μπουν οι κουκουλοφόροι σε περιοχές ασύλου για να δικαιολογήσει την ανάγκη κατάργησής του.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...
Για το θέμα του ασύλου, πράγματι υπάρχει και πολιτική σπέκουλα...
Βέβαια είμαι υπέρ της πλήρους κατάργησής του ως μεσαιωνικού θεσμού αλλά και με το νυν πλαίσιο, κανείς δεν εμποδίζει τους μπάτσους να μπούνε αφού μέσα τελούνται κακουργηματικές πράξεις..
Όπου όμως δεν υπάρχει αει κοντά, δεν γίνονται και επεισόδια...
Όλως τυχαίως..
Θυμίσου την Αμάρυνθο και τους αντιφα που δεν είχαν που να κρυφτούν...
Όσο για τη στάση της αστυνομίας, έχει κάνει αρκετές συλλήψεις, ασφαλώς όχι όσες θα μπορούσε αλλά και εκεί υπάρχει πολιτική σπέκουλα καθώς μια πιο βίαιη επέμβαση θα είχε και συνέπειες, καλοδεχούμενες από εμένα αλλά όχι και τα μμε που τόσο τα φοβάται η κυβέρνηση..
Και φυσικά δεν θα μιλήσω για τα δίκτυα υποστήριξης συλληφθέντων τα οποία είναι κοινά με αυτά της υποστήριξης της 17Ν, ληστών τραπεζών, απαγωγέων και λοιπών προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων...
Και πολύ αβασάνιστα υιοθετείται την εκδοχή του φόνου εξ αμελείας.
Όταν ο άλλος βγάζει το όπλο του και πυροβολεί, που είναι η αμέλεια?
Στο ότι ενδεχομένως δεν σημάδευε απευθείας τον πιτσιρικά??
Και σε σχεση με τις περιστάσεις, ποιον θα πιστέψουμε? Τον μπάτσο που θέλει καλύψει τον κώλο του ή τους αυτόπτες μάρτυρες?
Προσωπικά άκουσα με τα αυτιά μου σε κανάλι λίγο μετά το συμβάν μια κοπέλλα να διηγείται αλαφιασμένη το σκηνικό ως αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια... Και ισχυριζόταν πως δεν υπήρχε παρά μόνο λεκτική αντιπαράθεση εκείνη τη στιμγή. Όπως και πολλοί άλλοι μετά...
Στημένη από το Τσυριζα ήταν?
Καλό είναι να θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά δεν πρόκύπτει πάντοτε...
Προσωπικά δεν υιοθετώ τίποτα...
Ο μπάτσος κατηγορείται για φόνο και εκ προθέσεως και αυτός αρνείται (με άθλιο και προκλητικό τρόπο είναι η αλήθεια, αλλά είναι δικαίωμά του) τις κατηγορίες...
Οι μάρτυρες, οι βαλλιστικές και όλα τα στοιχεία θα εξεταστούν από το δικαστήριο...
Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες των μεν και των δε...
Αλλά και εσύ φανατίζεσαι ρε Σιγκμουντ και κάνεις όχι μόνο λογικά άλματα αλλά και υπέρβαση των δημοκρατικών σου αρχών...
Ένοχος χωρίς δίκη;;;;
Κάτσε να βγει έστω η πρωτόδικη απόφαση...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καταρχάς εγώ δεν έχω φίλους ρεμάλια.ο νομος ειναι λαθος και πρεπει να αλλαξει το συντομοτερο...μπας και γλυτωσουμε τις μιζες για επισκευες που περνουν ο τσιπρας και ο αλαβανοσ...καμερες κρυφες δεν μπορουν να μπενουν για να βλεπουμε αν γινοντε αξιοπποινες πραξεις...μεσα στα πανεπιστημια...και μεχρι να παρει αποφαση η συγκλιτος ασχετιλα μου να μπει η αστυνομια... θα εχει καει η μιση αθηνα απο τα ρεμαλια τους φιλους σου...βλεπεις ειναι και καλομαθημενοι..αντε να ξυπνησεις τον καθηγητη στις 2 το πρωι να συνεδριασει η συγκλητος για να επιτρεψει να μπουν τα ματ και να σπασουν μερικα κεφαλια...
Είμαι ρεμάλι από μόνος μου...
Εχω τελειώσει με άριστα το Σχολείο το πανεπιστήμιο, ξέρω 3 ξένες γλώσσες, είχα υποτροφία, δούλευα ως φοιτητής ταυτοχρόνως και είμαι αυτοσυντήρητος παρόλο που κληρονόμησα περιουσία πατρός ο οποίος τυγχάνει να έχει υπηρετήσει και στην Βασιλική φρουρά.
Δεν έχω απεργήσει ποτέ, δεν έχω κατέβει σε διαδήλωση ποτέ και δεν ασχολούμαι με ταραχές.
Αλλά προφανώς το να υπερασπίζομαι πιτσιρικάδες που δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει χαρακτήρα είναι έγκλημα. Εσύ θες να τους στείλεις αγροτικές φυλακές.
Εγώ λέω να πας να κάνεις αίτηση να γίνεις ματατζής να βγάλεις το άχτι, τα κόμπλεξ και τις προσωπικές ελλείψεις που κουβαλάς από μικρός.
Αλλά τι να σου πεί ενα ρεμάλι της κοινωνίας που υπερασπίζεται το Ασυλο και απλά ζητάει απο το κράτος να εφραμοστούν οι νόμοι και να τελειώνει το παραμύθι.........
Είναι λογικό σε αυτή τη χώρα να την πληρώνουν άσχετοι. Είναι ψυχοπαθής ο μπάτσος, τη πλήρωσε κάποιος. Συνέβη ότι συνέβη, την πληρώνουν άλλοι άσχετοι και τελικά πάλι όλοι, εκτός από αυτούς οφείλουν. Θα αλλάξει κάτι στη πρόσληψη και στον έλεγχο τέτοιων ανθρώπων; Θα μαζέψουν τους κατά επάγγελμα ταραχοποιούς; Ήταν ευχάριστο που σε πόλεις οι πολίτες φέρθηκαν με το τρόπο που η, ας πούμε, πολιτεία δεν έπραξε.
ασε μπαριδακι σε καταλαβαμε απο την πρωτη φραση...καταρχάς εγώ δεν έχω φίλους ρεμάλια.
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 3K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K