apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΙΣΕ ΘΕΟΣ ΙΣΕ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΓΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a-xa
azax για τα τζαμια
τι ελεγες?
το ξερω μπρε τσι , ιμε κε μετριοφονοςΙΣΕ ΘΕΟΣ ΙΣΕ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΙΣΕ Ο ΑΡΧΙΓΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΒΑΤΕΕ ΜΟΥ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ξερω μπρε τσι , ιμε κε μετριοφονος
εχο φονι μετρια δλδ
αυτο το ναβατεος ξερει κανεις να το ορθογραφησει?
λεγε ρε πως γραφετε!!!ΝΑΒΑΤΕΕ ΜΟΥ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αφτι για να μι ξεχνιομαστε τριανταφιλιδιλεγε ρε πως γραφετε!!!
και μην ουρλιαζεις μεσα στο αυτι μου!!!
ασε ρε ιασονα με το χρυσομουνο τεραςαφτι για να μι ξεχνιομαστε τριανταφιλιδι
τσακαλ3ε ισε ΝΑβατεεοσ λιξισ αλα ακομα να το βρισ.......ασε ρε ιασονα με το χρυσομουνο τερας
δε θα το βρω ...τσακαλ3ε ισε ΝΑβατεεοσ λιξισ αλα ακομα να το βρισ.......
αρα και ναβατεοσδε θα το βρω ...
τρωγλοδυτης παντως ειμαι...
+100000000000!!!!!!! σωστος!!!!!! στο τελος θα μας λενε οτι φταιει ο πιτσιρικας που ηταν εκει. ρε τη λετε τωρα ανθρωπος που σκοτωνει εστω και κατα λαθος οπως λεει και δεν ζηταει συγνωμη παρα καπηλευει το νεκρο στις συνηδησεις εχει καταδικαστει.Έλα μωρέ, δεν τον βλέπεις τώρα; Παπαγαλίζει τα παραμύθια που διαρέουν ''κύκλοι της αστυνομίας''.
Ας ήταν ό γιός του ή ο αδελφός του στη θέση του Αλέξανδρου και θα σου λεγα εγώ αν θα ήταν τόσο ...μεγαλόψυχος.
+100000000000!!!!!!! σωστος!!!!!! στο τελος θα μας λενε οτι φταιει ο πιτσιρικας που ηταν εκει. ρε τη λετε τωρα ανθρωπος που σκοτωνει εστω και κατα λαθος οπως λεει και δεν ζηταει συγνωμη παρα καπηλευει το νεκρο στις συνηδησεις εχει καταδικαστει.