Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αρχικά, να ευχηθώ καλή συνέχεια στην νέα αρχή του site.
Άκουσα ότι είχε κλείσει και άργησα να ξανασυνδεθώ.
Βλέπω ότι υπήρξαν και αλλαγές - μερικές όχι και τόσο ευχάριστες
(κάποια θέματα λείπουν, αλλά δεν είναι του παρόντος)

-----------------------------------------------------

Για το θέμα του μικρού δηλώνω αμέσως ότι δεν έχω την δυνατότητα τεκμηριωμένης άποψης.
Είμαι πάντως βέβαιος ότι ήταν δολοφονία, μιας και ο δράστης ήταν μπάτσος (άρα γουρούνι, άρα δολοφόνος). Αμφισβητήσεις και αποδείξεις δεν χρειάζονται, γιατί δεν χρειάζεται να ζορίζουμε άλλο το μυαλό μας. Και κυρίως γιατί, κάτι διαφορετικό θα κάνει τα περισσότερα γεγονότα των ημερών τραγικά άκαιρα.

Τραγικά άκαιρα τα λαϊκά δικαστήρια και οι λαϊκές ετυμηγορίες, στην χώρα που είμαστε όλοι (και) δικαστές (και μάλιστα καλύτεροι από τους διορισμένους - αυτοί τα παίρνουν).
Τραγικά άκαιροι οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές, και όλο το πλιάτσικο (αλλά φυσικά τσιμπήσαμε αρκετοί τα δώρα των χριστουγέννων).
Τραγικά άκαιρες οι αντιδράσεις όλων των κομμάτων (και λέω όλων, από την κυβέρνηση που ξαναθυμήθηκε τα άλλα κόμματα, στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ που θυμήθηκαν άμεσα να ζητήσουν εκλογές (τώρα που γυρίζει) στο ΚΚΕ που τα έβαλε με το ΣΥΡΙΖΑ, στο ΛΑΟΣ που τα έβαλε με όλους).
Τραγικά άκαιρες οι αντιδράσεις των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, που η ενορχηστρωμένη αντίδραση τους απέναντι στην - προφανώς ανίκανη - κυβέρνηση προκαλεί μόνο γέλιο.
Τραγικά άκαιρη και η εμφάνιση του Κούγια.

-----------------------------------------

Για το θέμα το ίδιο, η πλήρης απόδειξη του εξοστρακισμού οδηγεί μόνο σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Όσοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις της δικηγόρου της οικογένειας θα το κατάλαβαν.
Θα εμμείνουν (είπε) στην ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, γιατί υπάρχουν μάρτυρες που μιλούν για ευθεία βολή.
Λες και οι μάρτυρες μπορούν να αλλάξουν το πραγμαικό γεγονός τους εξοστρακισμού - όσες καταθέσεις και αν δώσουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μετά απο περίπου 4 εβδομάδες είδα ελληνικές "ειδήσεις"

Κάποιο παιδάκι ειχε καθήσει σε μια καρέκλα (ή τον είχανε καθήσει) και απαντούσε σε ερωτήσεις. Δεν εχει σημασία αν οι απαντήσεις που έδωσε με ικανοποίησαν ή όχι (ΔΕ με ικανοποίησαν, με γέμισαν ερωτηματικά)

Αυτό που αναρωτιώμουνα συνέχεια ειναι όμως το εξης

Αυτο το παιδάκι ήταν κάτι "ξερωγωτι ΣΥΝ". Και αναρωτήθηκα, ποιος του είπε οτι εκπροσωπεί την κατάσταση που έχει προκύψει; Ποιος επέτρεψε το κομματικό κουκούλωμα;

Νομιζω οτι απο εδω και πέρα οι όσοι εξεγερθέντες πρώτα θα πρέπει να πετάξουν έξω τα κομματόσκυλα κάθε χρώματος - μόνο έτσι θα μας πείσουν

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν εχει βρεθει ένας μαγκας να τον κανει πραγματικα τουλουμι αυτον το τιποτενιο το Κουγια ?
που όσο καλός νομικός και να είναι τελείωσε..τον κυβερναει το χρημα  και ξεφτιλίζεται σαν το καραγκιοζη από υπόθεση σε υπόθεση...Δεν υπάρχει κάποιος στο Δικηγορικό Σύλλογο να του πει ρε αλήτη τράβα σπίτι σου...φτανει τόσο..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Συνημμένα

• ton poylo.JPG
    ton poylo.JPG
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 56

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προτεινω η Ελλαδα,σε αντιθεση με ολα τα πολιτισμενα κρατη του κοσμου που εχουν υπογραψει τη χαρτα των ανθρωπινων δικαιωματων,να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το δικαιωμα υπερασπισης των κατηγορουμενων απο δικηγορο,στις περιπτωσεις που ο εν λογω κατηγορουμενος,εχει δικαστει και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ απο τους δημοσιογραφους,τον ΣΥΡΙΖΑ και τους κουκουλοφορους...

Επισκέπτης
Προτεινω η Ελλαδα,σε αντιθεση με ολα τα πολιτισμενα κρατη του κοσμου που εχουν υπογραψει τη χαρτα των ανθρωπινων δικαιωματων,να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το δικαιωμα υπερασπισης των κατηγορουμενων απο δικηγορο,στις περιπτωσεις που ο εν λογω κατηγορουμενος,εχει δικαστει και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ απο τους δημοσιογραφους,τον ΣΥΡΙΖΑ και τους κουκουλοφορους...

Οι οποιοι "κουκουλοφοροι" ειναι ???????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ποιό ακριβώς δικαίωμα εννοείς;
το δικαίωμα του Μπελλογιάννη;
το δικαίωμα του Παναγούλη;
Γιατί απ ότι ξέρω η Ελλάς είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατάργηση αυτού του δικαιώματος..

Ρε πούστηδες γαμώ την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, οι νόμοι όταν σας συμφέρει να εφραμόζονται κατά γράμμα..........
Οταν δε σας συμφέρει ... το παιδί έκανε ένα λάθος μην του καταστρέψουμε τη ζωή.....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οι οποιοι "κουκουλοφοροι" ειναι ???????????
Ελα ντε?Ποιοι ειναι?Εχω μπερδευτει κι εγω...
Τωρα τελευταια εχουν αποθρασυνθει τοσο πολυ,που εχουν βγαλει και τις κουκουλες!
Το μεσημερι ειχαν παει στο Συνταγμα και κρεμαγανε σκουπιδια στο δεντρο του Δημου και καποιοι "συναδερφοι" τους στη Θεσσαλονικη,ριχναν τουλουμπες στο Δημαρχο...
Και δεν τους συνελλαβε,ουτε τους πειραξε κανενας!!!
ποιό ακριβώς δικαίωμα εννοείς;
το δικαίωμα του Μπελλογιάννη;
το δικαίωμα του Παναγούλη;
Γιατί απ ότι ξέρω η Ελλάς είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατάργηση αυτού του δικαιώματος..

Ρε πούστηδες γαμώ την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, οι νόμοι όταν σας συμφέρει να εφραμόζονται κατά γράμμα..........
Οταν δε σας συμφέρει ... το παιδί έκανε ένα λάθος μην του καταστρέψουμε τη ζωή.....
Τωρα εχουμε Δημοκρατια...Τοτε (κατα τη προσωπικη μου αποψη) ΔΕΝ ειχαμε...
Εκτος κι αν εσυ πιστευεις οτι και επι χουντας δημοκρατια ειχαμε...

orea

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η σχέση έχουν αυτά; Ο άνθρωπος πιθανότατα έκανε μια δολοφονία. Γάμα καμιά άλλη ιθαγένεια. Εκτός αν τοποθετείς τον εαυτό σου στην ιθαγένεια των συγκεκριμένων. Η βαλλιστική δεν βγαίνει.
Δεν έπρεπε να ήταν μπάτσος εξαρχής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μεσημερι ειχαν παει στο Συνταγμα και κρεμαγανε σκουπιδια στο δεντρο του Δημου και καποιοι "συναδερφοι" τους στη Θεσσαλονικη,ριχναν τουλουμπες στο Δημαρχο...
Και δεν τους συνελλαβε,ουτε τους πειραξε κανενας!!!

Τωρα εχουμε Δημοκρατια...Τοτε (κατα τη προσωπικη μου αποψη) ΔΕΝ ειχαμε...

ο Μπελλογιάννης δεν εκτελέστηκε επί δικτατορίας.
και τώρα δικτατορία έχουμε.
Του μαλάκα του φελλού του ηλίθιου και του καταστραμμένου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η σχέση έχουν αυτά; Ο άνθρωπος πιθανότατα έκανε μια δολοφονία. Γάμα καμιά άλλη ιθαγένεια. Εκτός αν τοποθετείς τον εαυτό σου στην ιθαγένεια των συγκεκριμένων. Η βαλλιστική δεν βγαίνει.
Δεν έπρεπε να ήταν μπάτσος εξαρχής.
η ιθαγένειά μου είναι ίδια με τη δική σου.
Αυτή γαμάω.
Σε κάλυψα;

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
1ον. απορω πως θα πληρωσει τον Κουγια αυτος ο ειδικός φρουρος...δανειο θα παρει? δε θα μιλουσα εγω προσωπικα αν έπαιρνε εναν οποιονδήποτε άλλο δικηγόρο...τον Κουγια ρε γαμώτο? αυτός είναι έγκλημα από μόνος του.
2ον.Δηλαδή θέλουμε οι όλες διαδηλώσεις να τελειώσουν και να ξεχαστούν? μας πειράζουν τα σκουπίδια στο δέντρο?
Δεν τους πείραξε κανείς γιατί οι αστυνομικοί ειναι ανεκπαίδευτοι κι αν γίνει καμιά συμπλοκή θα έχουμε πάλι νεκρούς.Εχουν εντολή άνωθεν...ΟΧΙ άλλον νεκρό ή τραυματία..Πως μεταφραζεται αυτο σε αχρηστούς αστυνομικούς? ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ!

orea

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και δεν τους συνελλαβε,ουτε τους πειραξε κανενας!!!Τωρα εχουμε Δημοκρατια...Τοτε (κατα τη προσωπικη μου αποψη) ΔΕΝ ειχαμε...

Αυτό δεν είναι τραμπουκισμός. Στην Ευρώπη, χωρίς κουκούλες γιαουρτώνουνε χρόνια. Υγεία.

η ιθαγένειά μου είναι ίδια με τη δική σου.
Αυτή γαμάω.
Σε κάλυψα;

Μάλλον όχι. Ίσως η δική σου να είναι λίγο πιο ανατολικά στο χάρτη όπως και αυτών εναντίον των οποίων εξανίστασαι.
Τουρκοειδής. Σε κάλυψα;

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΠΑΣΟΚ ante portas

για την παρασταση νικης το ΠΑΣΟΚ ριχνει 20+ μοναδες στη ΝΔ ,αλλα προσωπικα δε με πειθει οτι μπορει ο Γιωργακης να κυβερνησει ,αυτο το παιδι δεν εμοιασε ουτε στο ελαχιστο στον πατερα ,που γεμιζε την Αθηνα με λαοθαλασσες...
Ο Λακης εδειξε αυτο το βιντεο για τους χουλιγκανς-κανιβαλλους με τα φιλαρακια τους τους μπατσους ,δεν ξερω κατα ποσο θα κρατηθει πανω αυτη η κυβερνηση πλεον...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το μόνο ευχάριστω οτι πρίν λίγη ώρα είδα τα γραφεία του "Τηρεσία" στις φλόγες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom