Επισκέπτης
εάν διαβάσεις ολίγη ιστορία αυτή η ιθαγένεια σου γαμάει τη δική σου αδιαλλείπτως απ το 22......
πάλι ρε μαλάκα με αθώους τα βάζεις ???? τράβα να δουλέψειςςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εάν διαβάσεις ολίγη ιστορία αυτή η ιθαγένεια σου γαμάει τη δική σου αδιαλλείπτως απ το 22......
Ετσι ακριβως ειναι,επειδη ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ..Δεν τους πείραξε κανείς γιατί οι αστυνομικοί ειναι ανεκπαίδευτοι κι αν γίνει καμιά συμπλοκή θα έχουμε πάλι νεκρούς.Εχουν εντολή άνωθεν...ΟΧΙ άλλον νεκρό ή τραυματία..Πως μεταφραζεται αυτο σε αχρηστούς αστυνομικούς? ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ!
Οι τουλουμπες στο δημαρχο σε πειραξαν εσενα και τα σκουπιδια στο χριστουγενιατικο δεντρο. Μη σας σας χαλασουν καποιοι τη γκλαμουρια και σας θιξουν τα "συμβολα" αμεσως ξεσηκωνεσε. Τα σκανδαλα δεν σου λενε τιποτα, ουτε η οικονομικη κριση, ουτε οτι η μιση Ελλαδα χρωσταει στις τραπεζες, ουτε οτι οι μπατσοι σκοτωνουν, βασανιζουν και ποτε δεν τιμωριθηκε κανενας.Ελα ντε?Ποιοι ειναι?Εχω μπερδευτει κι εγω...
Τωρα τελευταια εχουν αποθρασυνθει τοσο πολυ,που εχουν βγαλει και τις κουκουλες!
Το μεσημερι ειχαν παει στο Συνταγμα και κρεμαγανε σκουπιδια στο δεντρο του Δημου και καποιοι "συναδερφοι" τους στη Θεσσαλονικη,ριχναν τουλουμπες στο Δημαρχο...
Και δεν τους συνελλαβε,ουτε τους πειραξε κανενας!!!Τωρα εχουμε Δημοκρατια...Τοτε (κατα τη προσωπικη μου αποψη) ΔΕΝ ειχαμε...
Εκτος κι αν εσυ πιστευεις οτι και επι χουντας δημοκρατια ειχαμε...
εδώ συντάσσομαι μαζί σου πλήρως.Ετσι ακριβως ειναι,επειδη ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ..
Και οχι μονο αυτο...Με 1200 ευρω που περνουνε και ειναι υποχρεωμενοι να παιζουν καθε μερα τη ζωη τους κορονα-γραμματα,ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος και μορφωμενος ανθρωπος δε θα γινοταν μπατσος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Μονο κατι κωλοπαιδα,βλαχοι,που πανε για να ριχνουν ξυλο στις πορειες και ενιοτε να δολοφονουν...
Εγω τουλαχιστον σα πολιτης,ΔΕΝ εχω καμμια μεγαλυτερη απαιτηση απο αυτους (για τα λεφτα που παιρνουν).
Για μενα θα επρεπε,για να γινει καποιος αστυνομικος,να περναει απο πολυχρονη ειδικη εκπαιδευση,εκατονταδες ψυχολογικα τεστ και να διαλεγανε ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...
Και βεβαια να τους δινανε 5000 το μηνα...
Γιατι με 1200...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ μπορουμε να εχουμε...
Έχω διαβάσει, αλλά με επιχειρήματα, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όλοι του φυράματος του μπάτσου ή των κουκουλοφόρων τραμπούκων ληστών.
αυτό έκαμα εχθές ρε αλητήριε... εχω στόματα να θρέψω....πάλι ρε μαλάκα με αθώους τα βάζεις ???? τράβα να δουλέψειςςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπες και με το κανονικό σου νικ τώρα και μη μας ζαλίζεις τα παπάρια......
Πάλι τη γαμάς τη κουβέντα
Εχεις δικιο εν μερει..Σε άλλα κράτη φαντάζομαι δεν είναι εκατομυριούχοι. Και δεν είναι άσχημα, πόσες ώρες δουλεύουνε και πώς, να παίρνουν λεφτά. Αλλού είναι το ζήτημα.
Εχεις δικιο εν μερει..
Γιατι σε καμμια αλλη χωρα του κοσμου δεν υπαρχει τετοια ΑΠΑΞΙΩΣΗ προς το προσωπο του Αστυνομικου...
Τα 20 χρονια της ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ μετα τον εμφυλιο,καθως και η Χουντα,δημιουργησαν ενα "μοντελο".."Ο μπατσος ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΙ κΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ"...
Και οσο υπαρχει αυτη η "καχυποψια" και η "αηδια" που αισθανομαστε οταν τους βλεπουμε μπροστα μας,τοσο ειναι που δε προκειται να μπαινουν στο σωμα της Αστυνομιας ΝΟΡΜΑΛ ανθρωποι...
μόνο για μουνί μονομαχώ... για τα λοιπά υπάρχουν και συμβόλαια.Μαλλον εσυ τη γαμας. Αν εχεις προσωπικα μαζι του......καλεσε τον σε μονομαχια.
Ασε...τον εχουμε δει "τον ελεγχο" που γινεται στην Ελλαδα...ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ..Να επαναλάβω ότι παντού δεν ζουν πλουσιοπάροχα. Αλλά ελέγχονται, δεν είναι δημόσιο.
ποιό ακριβώς δικαίωμα εννοείς;
το δικαίωμα του Μπελλογιάννη;
το δικαίωμα του Παναγούλη;
Γιατί απ ότι ξέρω η Ελλάς είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατάργηση αυτού του δικαιώματος..
Ρε πούστηδες γαμώ την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, οι νόμοι όταν σας συμφέρει να εφραμόζονται κατά γράμμα..........
Οταν δε σας συμφέρει ... το παιδί έκανε ένα λάθος μην του καταστρέψουμε τη ζωή.....