Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ελλας-Τσεχια ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!
Και φαντασου,οτι τις μερες που γινονταν τα επεισοδια...Ημουνα στη Τσεχια και γαμουσα κατι διμετρα!!! :2funny:

το καλυτερο εκανες
δεν εχασες και τπτ
μας τα πρηξανε στα καναλια

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φιλε
εγω δεν γραφω πουθενα οτι ειναι καλο
γραφω οτι εσφαλε και θα πληρωσει
πρεπει να δικαστει για οτι εγκλημα εχει διαπραξει
στην συγκεκριμενη περιπτωση φονο εξ αμελειας
προτεινεις να δικαστει για κατι που δεν εχει κανει?αυτο ειναι δημοκρατια?
ο καθενα κανει τις επιλογες του κια πληρωνει το τιμημα
ετσι λεω να πληρωσει και αυτος το τιμημα που αναλογει σε αυτο που εκανε με βαση τους νομους που υπαρχουν
δεν λεω να αθωωθει
Εχεις ομως αντιρρηση στο ότι παρκαρω το περιπολικο κ' βγαινω τσαρκα για να τριξω τα δοντια στα παιδακια εκδικώντας,σημαινει δόλος????δυστυχως δεν ''ετυχε'' να ειναι εκει ο αστυνομικος.Το προκαλεσε,θετοντας σε κινδυνο κ' τη ζωη του κ' των αλλων,αφου τους πυροβολησε τελικα παρα τις εντολες για μη συμπλοκη που ειχε!!το να φαει λιγα χρονια με αναστολη(καθως υπαρχει παρομιοα υποθεση όπου αυτο εγινε),δεν προαγει την δημοκρατια μας.ποια δημοκρατια,λεμε.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δυστυχώς οποιαδήποτε δήλωση κυβερνητικού αξιωματούχου δεν κινείται στα πλαίσια της χαμερπούς απολογίας ή του αυτομαστιγώματος θεωρείται από τους δημοσιοκάφρους ως "πρόκληση" και "λάδι στη φωτιά"...

Το άσυλο είναι ο απόλυτος παραλογισμός αφού το μόνο που έχει επιτύχει από τη θέσπισή του είναι η μη λειτουργία των πανεπιστημίων!!!! Να χαρώ εγώ προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας...
Ωστόσο, η εφαρμογή του υπάρχοντος πλαισίου, δηλαδή επέμβαση της αστυνομίας αν τελούνται κακουργηματικές πράξεις, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα...

Όσο για τη δήλωση του Χατζηδάκη περί άγγλων αστυνομικών, το ότι ο κάθε Λάκης θεωρεί ότι η αστυνομία δεν συμπεριφέθηκε σωστά, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας...

Σκέφτηκε ποτέ κανείς ότι τα δικαστήρια μπορεί να έχουν και δίκιο στις αποφάσεις τους;
Ότι οι αστυνόμοι έδρασαν σωστά ή όχι τόσο λανθασμένα αρχικά μας μετέδωσαν οι δημοσιοκάφροι;

έτσι - έτσι χώστε τα στα συνασπιστήρια, οι ψήφοι που χάνουν πάντως δεν πάνε στη νδ  :cheesy:

Εκείνα τα παλικάρια που αυνανίζονταν στα 18% των δημοσκοπήσεων του τσύριζα που είναι τώρα;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ποια δημοκρατια,λεμε.....
Ελα ντε!
Που μπορει ο καθε τσογλανος να βγαινει ελευθερα να τα σπαει,να καταστρεφει και να λεηλατει (ΜΕ η ΧΩΡΙΣ αφορμη) και να εχει την απαιτηση να μη συλληφθει.
Να μπαινουν στη κρατικη τηλεοραση,να διακοπτουν το προγραμμα και αντι να συλληφθουν και να φανε μερικα χρονακια στη φυλακη,βγαινουν εξω ανετοι και ωραιοι χωρις να τους πειραξει κανενας..
ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??ΕΕΕΕΕ???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχεις ομως αντιρρηση στο ότι παρκαρω το περιπολικο κ' βγαινω τσαρκα για να τριξω τα δοντια στα παιδακια εκδικώντας,σημαινει δόλος????δυστυχως δεν ''ετυχε'' να ειναι εκει ο αστυνομικος.Το προκαλεσε,θετοντας σε κινδυνο κ' τη ζωη του κ' των αλλων,αφου τους πυροβολησε τελικα παρα τις εντολες για μη συμπλοκη που ειχε!!το να φαει λιγα χρονια με αναστολη(καθως υπαρχει παρομιοα υποθεση όπου αυτο εγινε),δεν προαγει την δημοκρατια μας.ποια δημοκρατια,λεμε.....

οποτε με την λογικη σου φταιει και ο μικρος η η παρεα του που τους βριζαν?
δεν βγαινει ακρη ετσι
αλλα ας παρω την λογικη σου
οκ φταιει ασ τιμωρηθει επιπλεον επειδη δεν ακουσε εντολη ανωτερου
γραπτη επιπληξη δλδ
ναι ειχε δολο στο ν ατου κανει μαγκιες οχι στο να τον σκοτωσει εχει διαφορα
ολα με βαση οτι σε οτι λες εχεις δικιο ετσι
οτι γιναν ακριβως ετσι οπως τα λες
και παλι σου λεω οτι δεν εκανε καλα που εριξε κατω
αλλα εριξε,πρεπει να πληρωσει για οτι εκανε
οχι για οτι θελουμε εμεις να εχει κανει

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κατά την γνώμη πολλών από εδώ το πρόβλημα είναι η νεολαία που διαδηλώνει ειρηνικά ή τα σπάει ή κάνει κατάλυψη διαμαρτυρία και το πανεπιστημιακό άσυλο;;;;; :think:
Με την ΕΛ.ΑΣ και την εκάστοτε κυβέρνηση όλα κάλα!!!! :headbang:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οποτε με την λογικη σου φταιει και ο μικρος η η παρεα του που τους βριζαν?
δεν βγαινει ακρη ετσι
αλλα ας παρω την λογικη σου
οκ φταιει ασ τιμωρηθει επιπλεον επειδη δεν ακουσε εντολη ανωτερου
γραπτη επιπληξη δλδ
ναι ειχε δολο στο ν ατου κανει μαγκιες οχι στο να τον σκοτωσει εχει διαφορα
ολα με βαση οτι σε οτι λες εχεις δικιο ετσι
οτι γιναν ακριβως ετσι οπως τα λες
και παλι σου λεω οτι δεν εκανε καλα που εριξε κατω
αλλα εριξε,πρεπει να πληρωσει για οτι εκανε
οχι για οτι θελουμε εμεις να εχει κανει
εγω αυτα που σου ειπα ειναι τα ντοκουμεντα,δεν αναφερθηκα στην εξελιξη του περιστατικου γιατι δεν ημουν μπροστα,εσυ κανεις υποθεσεις....υποθεση ειναι η εντολή από τον ασυρματο?κι ο ε.φ. το επιβεβαιωσε....
Τωρα αμα θεωρεις ότι πρεπει να φαει 2 χρονια με αναστολη κ' να δεχτει κ ' επιπληξη,επειδη γυρισε για να εκδικηθει..........πολυ ωραια,δεν εχω τιποτα αλλο να πω....
Και εγω δεν ξερω αν τον εβρισαν ή του απειλησαν την ζωη.....αν εσυ το ξερεις,οκ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω αυτα που σου ειπα ειναι τα ντοκουμεντα,δεν αναφερθηκα στην εξελιξη του περιστατικου γιατι δεν ημουν μπροστα,εσυ κανεις υποθεσεις....υποθεση ειναι η εντολή από τον ασυρματο?κι ο ε.φ. το επιβεβαιωσε....
Τωρα αμα θεωρεις ότι πρεπει να φαει 2 χρονια με αναστολη κ' να δεχτει κ ' επιπληξη,επειδη γυρισε για να εκδικηθει..........πολυ ωραια,δεν εχω τιποτα αλλο να πω....
Και εγω δεν ξερω αν τον εβρισαν ή του απειλησαν την ζωη.....αν εσυ το ξερεις,οκ.

μα και εγω με γεγονοτα μιλαω
δεν του εριξε εν ψυχρο,εριξε κατω
θα τιμωρηθει γιαυτο
μα απλα πραγματα ειναι
οτι οι ποινες στην ελλαδα ειναιμικρες για εγκληματα συμφωνω
δεν ειπα το αντιθετο
αυτες υπαρχουν ομως τι να γινει
ο καθενας πρεπει να τιμωρηται για οτι αποφασισει το δικαστηριο οτι εκανε
τι πιο δημοκρατικο απο αυτο?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ελα ντε!
Που μπορει ο καθε τσογλανος να βγαινει ελευθερα να τα σπαει,να καταστρεφει και να λεηλατει (ΜΕ η ΧΩΡΙΣ αφορμη) και να εχει την απαιτηση να μη συλληφθει.
Να μπαινουν στη κρατικη τηλεοραση,να διακοπτουν το προγραμμα και αντι να συλληφθουν και να φανε μερικα χρονακια στη φυλακη,βγαινουν εξω ανετοι και ωραιοι χωρις να τους πειραξει κανενας..
ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??ΕΕΕΕΕ???
Φιλε μου εγω δεν βαζω στην ιδια κατηγορια την ανθρωπινη ζωη,με την καταληψη της νετ για 2 λεπτα.Αν εσυ τα βαζεις κ' θεωρεις πιο βαρυ το 2ο,μπραβο.....
Τωρα για τις ζημιες,ας συλληφθουν επιτελους,με ευχολογια δεν πιανονται οι δραστες.Ας μην επικρατησει η αναρχια στη ζουγκλα μας...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ..
Το εγκλημα ηταν ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και μαλιστα ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ..
Ο ειδικος φρουρος,τον ειχε σταμπαρει καιρο το πιτσιρικα...Τον παρακολουθουσε και ειχε μαθει τα ωραρια του...
Ποτε παει σχολειο,ποτε τρωει και ποτε παει στα Εξαρχεια..
Το μοιραιο αυτο βραδυ,περιμενε με τις ωρες μπαστακας,ποτε θα σκασει μυτη..
Και οταν τον ειδε,τον συμαδευε τουλαχιστον 2-3 λεπτα (ειχε και ενα κριθαρακι στο ματι που τον ενοχλουσε),ωστε να ειναι σιγουρος οτι θα τον πετυχει στη καρδια..
Υ.Γ.Το παραπανω ειναι αποσπασμα απο τη σαπουνοπερα "ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ"..
Οποιαδηποτε ομοιοτητα του παραπανω με πραγματικα περιστατικα ειναι τυχαια...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μα πόσο φασίστας είσαι;
Ποιο δικαστήριο και άλλοι θεσμοί της μπουρζουαζίας;;;;;;
Να δικαστεί και καταδικαστεί άμεσα από λαϊκή επιτροπή με πρόεδρο το Λάκη, μέλη τον Τσίπρα και το Γιαννόπουλο του indymedia και γενικό εισαγγελέα το Βερύκιο...
Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα και θα είναι να ακούει πολιτικές αναλύσεις του Αλαβάνου, του Λαφαζάνη και του Βούτση μέχρι να πάθει εγκεφαλικό...
Εννοείται ότι δεν θα έχει υπεράσπιση..Ούτε θα του επιτραπεί να μιλήσει...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μα και εγω με γεγονοτα μιλαω
δεν του εριξε εν ψυχρο,εριξε κατω
θα τιμωρηθει γιαυτο
μα απλα πραγματα ειναι
οτι οι ποινες στην ελλαδα ειναιμικρες για εγκληματα συμφωνω
δεν ειπα το αντιθετο
αυτες υπαρχουν ομως τι να γινει
ο καθενας πρεπει να τιμωρηται για οτι αποφασισει το δικαστηριο οτι εκανε
Χωρις την μεταμελεια του,δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με το να μην τιμωρηθει μπαραδειγματικα.....ειπε ότι δεν το μετανιωσε εκανε το καθηκον του και θα το ξανακανε.Και εγω ακριβως φοβαμαι όπως λεει κι ο πχ75,το ποιος θα ειναι ο επομενος!!!!!ας αποθαρρυνουμε την αφαιρεση της ζωης....κι οσο για τα δικαστηρια,τυφλα να χουν οι κουγιες για δίκαιες αποφασεις......
Κ' όλοι εχουν δικαιωμα στην υπερασπιση,αλλά όχι στην βεβηλωση,στην 2η εκτελεση ενος νεκρου.....
Ειπε ο κουγιας οτι ηταν αλητης,οτι αλλαξε 10 σχολεια κι οτι επρεπε να τιμωρηθει...ας τους φαμε στη μαπα αδιαμαρτυρητα λοιπον,μεχρι να κανουν κακο σε καποιον δικο μας,ωστε να καταλαβουμε που ζουμε....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ας ήταν ό γιός του ή ο αδελφός του στη θέση του Αλέξανδρου και θα σου λεγα εγώ αν θα ήταν τόσο ...μεγαλόψυχος. :jerking:
Εχεις δικιο ρε φιλε ΑΛΛΑ...
Το παιδακι δολοφονηθηκε...
Η οικογενεια του οπως και ολοι μας το κλαιμε...
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ..
Για πιο λογο να καταδικαζονται 10 εκατομυρια Ελληνες και να γινονται ομηροι αυτου του χαους και της αναρχιας???
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα πόσο φασίστας είσαι;
Να δικαστεί και καταδικαστεί άμεσα από λαϊκή επιτροπή με πρόεδρο το Λάκη, μέλη τον Τσίπρα και το Γιαννόπουλο του indymedia και γενικό εισαγγελέα το Βερύκιο...
Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα και θα είναι να ακούει πολιτικές αναλύσεις του Αλαβάνου, του Λαφαζάνη και του Βούτση μέχρι να πάθει εγκεφαλικό...

ναι ειμαι φασιστας το παραδεχομαι παιδια
ειμαι χιτλερικος επειδη λεω να δικαστει καποιος για οτι εχει κανει
θα διαβασω 100 φορες τις προκ της 17Ν
θα πω 200 φορες τον υμνο στο συριζα μπας και με συγχωρησει ο θεος,εεεε μα τι λεω!
πρεπει ναμαι αθεος

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μα πόσο φασίστας είσαι;
Ας αφησουμε τους αλαβανους κ' τους αλλους αριστερους αντικαπιταλιστες υποστηρικτες του λαου υποτιθεται(που ομως ειναι παμπλουτοι) και ας δουμε την ουσια....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χωρις την μεταμελεια του,δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με το να μην τιμωρηθει μπαραδειγματικα.....ειπε ότι δεν το μετανιωσε εκανε το καθηκον του και θα το ξανακανε.Και εγω ακριβως φοβαμαι όπως λεει κι ο πχ75,το ποιος θα ειναι ο επομενος!!!!!ας αποθαρρυνουμε την αφαιρεση της ζωης....κι οσο για τα δικαστηρια,τυφλα να χουν οι κουγιες για δίκαιες αποφασεις......
Κ' όλοι εχουν δικαιωμα στην υπερασπιση,αλλά όχι στην βεβηλωση,στην 2η εκτελεση ενος νεκρου.....
Ειπε ο κουγιας οτι ηταν αλητης,οτι αλλαξε 10 σχολεια κι οτι επρεπε να τιμωρηθει...ας τους φαμε στη μαπα αδιαμαρτυρητα λοιπον,μεχρι να κανουν κακο σε καποιον δικο μας,ωστε να καταλαβουμε που ζουμε....

συμφωνω να τιμωρηθει με το ανωτερο που προβλεπει ο νομος οτι πρεπει να τιμωρηθει για υτο πουχεικανει
δεν ειπα κατι αλλο
συμφωνουμε
οσο για οτι λεει ο μαλακας ο κουγιας
ειναι γνωστο οτι ειναι καραγκιοζης
αλλα τι σχεση εχει τι λεει ο κουγιας με οτι εγινε?
ειναι ο γνωστος κουγιας που ολοι ξερουμεκαι γελαμε
εμενα δεν με νοιαζει ουτε και κανεναν νομιζω τι ηταν το παιδιπου πεθανε
οτι θελει ας ηταν
πεθανε και θα τιμωρηθει αυτος που τον σκοτωσε
σε τι διαφωνουμε?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ..
Το εγκλημα ηταν ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και μαλιστα ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ..
Ο ειδικος φρουρος,τον ειχε σταμπαρει καιρο το πιτσιρικα...Τον παρακολουθουσε και ειχε μαθει τα ωραρια του...
Ποτε παει σχολειο,ποτε τρωει και ποτε παει στα Εξαρχεια..
Το μοιραιο αυτο βραδυ,περιμενε με τις ωρες μπαστακας,ποτε θα σκασει μυτη..
Και οταν τον ειδε,τον συμαδευε τουλαχιστον 2-3 λεπτα (ειχε και ενα κριθαρακι στο ματι που τον ενοχλουσε),ωστε να ειναι σιγουρος οτι θα τον πετυχει στη καρδια..
Υ.Γ.Το παραπανω ειναι αποσπασμα απο τη σαπουνοπερα "ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ"..
Οποιαδηποτε ομοιοτητα του παραπανω με πραγματικα περιστατικα ειναι τυχαια...

Μπραβο ρε μαλακα γελασαμε παλι... Τι θα ελεγες αν ηταν ο αδερφος σου ή ο γιος σου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom