master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτο το καταφερνει,μια φορα το μηνα....ουτε την χουφτα σου δεν εισαι ικανος να γαμησεις! Αλλα τεσπα
αυτο το καταφερνει,μια φορα το μηνα....ουτε την χουφτα σου δεν εισαι ικανος να γαμησεις! Αλλα τεσπα
Τι απάντηση είναι αυτή μωρή ληγμένη μαγιονεζα; Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έκανες αυτό που έγραψα;ρε πουτανακι σε εχω πει και αλλες φορες να πεταγεσε σαν την πουτσα.
κλασε τα αρχιδια του παρη,γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι σε αυτη τη ζωη να ξερεις.
ναι, ενώ εσένα σε κοιτάει η μανα σου και λέει τι μαλάκα γιο έκανα. Βγάλατε κι αυτόν ασχημο μετά το Ζαγορίτη, μονο εσας κοιτάνε οι γκόμενες στο δρόμο και πρασινίζει το μουνί τους από την υγρασίαο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.
Μην τον τσιγκλάς ρε,θα έχεις μπελάδες με την Αλβανική μαφία!!!ναι, ενώ εσένα σε κοιτάει η μανα σου και λέει τι μαλάκα γιο έκανα. Βγάλατε κι αυτόν ασχημο μετά το Ζαγορίτη, μονο εσας κοιτάνε οι γκόμενες στο δρόμο και πρασινίζει το μουνί τους από την υγρασία
Ωραίο παιδί ο Πάρις ...έχει δίκιο η Βελβι
να και ο παραλιμνιος, τι εγινε ρε τυπε ο δασκαλος δε σου φτουρησε τελικα?
φιλαρακια δεν ησασταν?
αλλος με συνεπεια απο εδω
Τον μαλακοπιτουρα τον arcans το εχω κραξει απειρες φορες, απο τοτε που ηταν arcans1, 2, 3, 4 και παει λεγοντας. Τωρα εσυ γιατι πας και πιανεσε απο μια μαλακια που του εγραψα για χαβαλε και πας να μας βγαλεις "φιλαρακια" δεν το καταλαβενω.
μια ειναι? πολλα ειναι, δε θελω να εισαι ψευτρουλης ε. απλα διαλεξα ενα απο ολα απο το search. τεσπα ειδες το φως το αληθινο τουλαχιστον στο τελος, κατι ειναι.
Τωρα τι να πω ? Μου εκανες τα μουτρα κρεας τυπε. Ουτε να φαω δε θα μπορεσω.
Δεν πας να τριφτεις σε καμια ξενερωτη εδω μεσα για να μην αναγκαζομαστε να βγαινουμε off topic.........
δε σου τριβεται καμια εσενα και ξενερωσες?
Υ. Γ Ο Κασιδοκωστας ειναι σαν μαιμου.
Τσούλα!!!Του τριβομαι εγώ . Προβληματακι; :-*
Τσούλα!!!
Σε όλους εκτός από εμένα τρίβεσαι!!!
Ναι αλλά θα μεγαλώσει κ αυτή οπότε δεν λέει!!!ζηλεύεις μικρέ??????????
είσαι μικ΄ρο ακόμα.. κάτσε να μεγαλώσεις πρώτα...
Του τριβομαι εγώ . Προβληματακι; :-*
Ναι αλλά θα μεγαλώσει κ αυτή οπότε δεν λέει!!!
Ναι αλλά θα είναι ετέρα;!θα αντικατασταθεί με νεωτέρα...
...σαν μπαμπουινος,πιο συγκεκριμενα