Νέα

Κασιδοκωστας & LUXARY θητεια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BASILIS35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε πουτανακι σε εχω πει και αλλες φορες να πεταγεσε σαν την πουτσα.
κλασε τα αρχιδια του παρη,γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι σε αυτη τη ζωη να ξερεις.
Τι απάντηση είναι αυτή μωρή ληγμένη μαγιονεζα; Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έκανες αυτό που έγραψα;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.
ναι, ενώ εσένα σε κοιτάει η μανα σου και λέει τι μαλάκα γιο έκανα. Βγάλατε κι αυτόν ασχημο μετά το Ζαγορίτη, μονο εσας κοιτάνε οι γκόμενες στο δρόμο και πρασινίζει το μουνί τους από την υγρασία

Επισκέπτης
ναι, ενώ εσένα σε κοιτάει η μανα σου και λέει τι μαλάκα γιο έκανα. Βγάλατε κι αυτόν ασχημο μετά το Ζαγορίτη, μονο εσας κοιτάνε οι γκόμενες στο δρόμο και πρασινίζει το μουνί τους από την υγρασία
Μην τον τσιγκλάς ρε,θα έχεις μπελάδες με την Αλβανική μαφία!!! :rolleyes: :2funny:

Επισκέπτης
να και ο παραλιμνιος, τι εγινε ρε τυπε ο δασκαλος δε σου φτουρησε τελικα?
φιλαρακια δεν ησασταν?
αλλος με συνεπεια απο εδω  :2funny:

Τον μαλακοπιτουρα τον arcans το εχω κραξει απειρες φορες, απο τοτε που ηταν arcans1, 2, 3, 4 και παει λεγοντας. Τωρα εσυ γιατι πας και πιανεσε απο μια μαλακια που του εγραψα για χαβαλε και πας να μας βγαλεις "φιλαρακια" δεν το καταλαβενω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον μαλακοπιτουρα τον arcans το εχω κραξει απειρες φορες, απο τοτε που ηταν arcans1, 2, 3, 4 και παει λεγοντας. Τωρα εσυ γιατι πας και πιανεσε απο μια μαλακια που του εγραψα για χαβαλε και πας να μας βγαλεις "φιλαρακια" δεν το καταλαβενω.

μια ειναι? πολλα ειναι, δε θελω να εισαι ψευτρουλης ε. απλα διαλεξα ενα απο ολα απο το search. τεσπα ειδες το φως το αληθινο τουλαχιστον στο τελος, κατι ειναι.

Επισκέπτης
μια ειναι? πολλα ειναι, δε θελω να εισαι ψευτρουλης ε. απλα διαλεξα ενα απο ολα απο το search. τεσπα ειδες το φως το αληθινο τουλαχιστον στο τελος, κατι ειναι.

Τωρα τι να πω ? Μου εκανες τα μουτρα κρεας τυπε. Ουτε να φαω δε θα μπορεσω.

Δεν πας να τριφτεις σε καμια ξενερωτη εδω μεσα για να μην αναγκαζομαστε να βγαινουμε off topic.........

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τωρα τι να πω ? Μου εκανες τα μουτρα κρεας τυπε. Ουτε να φαω δε θα μπορεσω.

Δεν πας να τριφτεις σε καμια ξενερωτη εδω μεσα για να μην αναγκαζομαστε να βγαινουμε off topic.........

δε σου τριβεται καμια εσενα και ξενερωσες? :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom