erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και να θες...
Κάτσε να στην πω να βγει η μπουμπουκι να μου απαντήσει. Και ταναπαλιν. Θα σιγουρευτούμε και για το αν θες η οχι τον παραλίμνιο. ;)
και να θες...
Γιατί ρε πόσα κιλά θέλει πια;;;
καμια πιπερίτσα τουρσί?και κρεμμυδι,σπαστό στο γονατο,και ωμο λαδι (μια κουταλια)και λεμονι
και να μην πεταχτει κανας Βολταιρος να μας πει για τις σαρδελλες...
αυτες πανε με τις φακες
νταξ;
Γιατί έχεις άποψη για την πουτσα του παραλίμνιου ; Το πιάσαμε το λαβρακιιιιιιιιιιι ;)
Κάτσε να στην πω να βγει η μπουμπουκι να μου απαντήσει. Και ταναπαλιν. Θα σιγουρευτούμε και για το αν θες η οχι τον παραλίμνιο. ;)
ουσιαστικό σχόλιο που δίνει νόημα στη συζήτησηΣωτΥροφ λέγεται...με Υ. ;) ;) ;) ;)
καμια πιπερίτσα τουρσί?
βάλε γαλαζόπετρα. Εγγυημένη απόδοσημε πειραζουν εις τας ζοχαδας μου....
χαχαχαχαχχαχχαχ
αχαχχαχααχα να και η συνωμοσία κατά του εχθρού
το σχέδιο δράσης να αποκαλύψεις, έχει πολλές παγίδες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις
τι εγινε παπαζολη? δεν ψησαμε καμια στο διπλα και βγαζουμε χολιτσα?
Δεν σας καταλαβαίνω,πάρτε το 0 παρακαλώ!!!τι εγινε παπαζολη? δεν ψησαμε καμια στο διπλα και βγαζουμε χολιτσα?
βάλε γαλαζόπετρα. Εγγυημένη απόδοση
χαλιαμπαλιας εντελως.Ωραίο κορμί έχει φτιάξει αυτός ο Πάρης.Απο φάτσα είναι να τον κλαινε και οι ρέγγες.
μπούμπα. Δεν μπορώ να ποντάρω σε μπαοκτσού, δεν παει το χέρισωπα τωρα
δεν υπαρχει τιποτα πιο γκαβλωτικο απο το μαλλιοτραβηγμα
εσυ σε ποια πονταρεις;
εγω ειμαι με την ερι-κλασικα-αλλα και η μπουμπα μ'αρεσει-εχει ωραιο αβαταρ
κατσε να δουμε
οχι, μια χαρα ειναι και το κορμί κι η μούρηΤο βρίσκεις χάλια το κορμί του Λιόνταρε?