Νέα

Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο το θύμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.176
Πόντοι
1.686
Πέτυχα στην Τατιάνα αυτήν την ατυχή γυναίκα....
Βγήκε με πλάτη αλλά ακόμα και από εκεί ήταν προφανές ότι εχεφρων άνθρωπος απλά δεν θα την πλησίαζε...κι όμως βρέθηκε τύπος ΤΟΣΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ που όχι μόνο την λιμπιστηκε αλλά και όρμηξε κιόλας ...Ναυάγιο στο τετράγωνο ο τύπος...πρέπει να τιμωρηθεί δίπλα:μια ποινή για την εγκληματική του κακογουστια και μια για την εγκληματική του ενέργεια .

Διέπραξε το αδίκημα της σαβουρογαμίας ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Mε αθλητικά και αυτά τα κωλοσπορτεξ ΟΛΕΣ ντύνονται γιατί βαριουνται να βάλουν κάτι που να παραπέμπει σε γυναίκα αλλά προτιμούν να παλιμπαιδιζουν και να κυκλοφορούν ωσάν μαθήτριες που βγήκαν για κοπάνα .
Εγώ την γυναίκα την θέλω να μοιάζει με γυναίκα και όχι με κοριτσάκι,δεν είμαι καγκουρας ούτε παιδερας για να νιώθω έλξη για αυτές τις βαριεστημενες...
Ενώ βέβαια αν είναι να πάνε σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο να κουνήσουν τον κωλο τους,θα ετοιμάζονται όλη την μέρα...
Βρε ουστ απίθανες!!!
Που πρέπει να πάω ρε για να δω γυναίκες ντυμένες ως ΓΥΝΑΙΚΕΣ;Σαλονίκη οδό Τσιμισκή και Κολωνάκι μόνο;Που αλλού ρε;ΠΟΥ;;????;??;?
αμερικανοποιηση και πολυπολιτισμος λεγεται μπρο

η δεξια δεν τους κουβαλησε εδω τους αλβανους?:2funny:

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.600
Πόντοι
456

Ρόδος: Φινλανδή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο στη Ρόδο​

Το Σάββατο, την ώρα που επέστρεφε από την διασκέδαση της σε μπαρ της Μεσαιωνικής πόλης, πεζή, την πλησίασε άγνωστος άντρας. Ο φερόμενος δράστης, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, την πλησίασε και την επιβίβασε στο όχημα με πρόσχημα ότι θα την οδηγήσει στο σπίτι της.

Όμως, χωρίς την συγκατάθεση της, την οδήγησε σε παραλία ενυδρείου της πόλης του νησιού και την βίασε. Αφού η γυναίκα βίωσε την φρίκη αυτή, την επιβίβασε εκ νέου στη μηχανή και την οδήγησε στο σπίτι της. :confused::confused::confused::confused::confused:

logiko-akougetai-logiko.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom