Νέα

Σαλαμίνα: Έσωσε 20χρονη από βιασμό και ξυλοκόπησε τον δράστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xrononaytis1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81
Ωχ μωρέ βλάκα.
Λυπήσου μας.
Οι άλλοι που διαβάζουν ξέρουν ελληνικά και καταλαβαίνουν τι γράφει το κείμενο.
Ο μόνος που δε σκαμπαζει είσαι εσύ.
Οχι, όχι, όχι τραντάζει αλλά τινάζει!

• Like
Αντιδράσεις: resp

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές στο παρελθόν, για διάφορα αδικήματα, ενώ σύμφωνα πληροφορίες οι τρεις από τις φορές που συνελήφθη ήταν για απόπειρα βιασμού.

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Τα βίντεο με τους ταβερνιάρηδες που δεν περίμεναν τον Μποτρίνι, "Ωχ Έκτορα, πως και από εδώ;" ήταν πιο αληθοφανή.

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81
Λοιπόν, αφού έφαγα μπανάρισμα, να παραθέσω τί έγραψε ο τύπος που 'δεν βρίζει την κοπέλα'. Αφότου έγραψε για μπουρδέλο για την οικογένεια μου, είχαμε το παρακάτω όταν τον ρώτησα έμμεσα τί εννοεί για την κοπέλα:

μηπως την μπερδευεις με την δικιά σου την μάνα ή με την κόρη σου ?:2funny:

Ο Αντισθένης έκοψε τέσσερα μυνήματα μου και άφησε όλα των αλλωνών, μαζί με το παρακάτω του ίδιου:

'Και στην κοινωνια αν δεν υπηρχαν νομικες συνεπειες εγω θα ερχομουνα να σου γαμίσω την οικογενοια μεχρι ρίζας, δε σε λυπαμαι ο Νομος με κραταει'

Εννοείται τίποτα και στον resp που πετάχτηκε με αισχρό βρίσιμο από το πουθενά.

Πολύ δίκαιο παιχνίδι Αντισθένη!

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
είχαμε το παρακάτω όταν τον ρώτησα έμμεσα τί εννοεί για την κοπέλα:
Απο τα αρχεια δεν φαινεται να με ρωτησε εμμεσα τι εννοω για την κοπέλα, κατι αλλο με ρώτησε, ετσι δικαιολογείται η απάντηση μου απεναντι σε καποιον που βρίζει εκμεταλευόμενος την ανωνυμία του

Συνημμένα

• IMG_2735.jpeg
    IMG_2735.jpeg
    233,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81
Το κινητό που κράτησε η 20χρονη δεν ήταν δικό της, αλλά της το έδωσε να το κρατάει ο πυγμάχος. Μήπως φταίει και το κινητό που κράτησε η 14χρονη και τον έβγαλε φώτο μέσα από καθρέπτη ή όταν είχε κατέβει στην στάση το ΑΜΕΑ; Δηλαδή αφού έβγαλε κινητό η 14χρόνη, σιγά μην υπέστει σεξουαλική παρενόχληση, σιγά μην την ακολοθούσε στα καθίσματα ο ανώμαλος και σιγά μην έβαλε το γόνατο του ανάμεσα στα πόδια της, όταν κάθισε απέναντι. Ήθελε να τον δείξει στην αστυνομία με το κινητό και το έκανε. Προφανώς φοβήθηκε να τον φωτογραφίσει κατάματα.
Φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.
Με τα μαλλιά της μπορεί να παίξει κάποια και από νευρικότητα και τότε ήδη ήταν ακινητοποιημένο το ΑΜΕΑ.

Τελευταία τροποποίηση:

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
934
Πόντοι
81

Mak_Apostratos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Αν είναι καθυστερημένος, φταίει το Κράτος που δεν τον έχει υπό έλεγχο. Προσωπικά, ακόμα και στην μεγάλη ηλικία μου, αν κάποιος απειλούσε την γυναίκα ή την κόρη μου με βιασμό λέγοντας "έχω μαχαίρι", θα έκανα τα πάντα να τον σταματήσω, έστω και αν τελικά κατέληγα στο νοσοκομείο ή χειρότερα. Και στ' αρχίδια μου αν είναι καθυστερημένος ή όχι.
Και εγώ έτσι θα αντιδρούσα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίδραση αυτή είναι η ενδεδειγμένη. Όπως και να έχει, αν παρασυρόμουν σε βία δεν θα το μαγνητοσκοπούσα. Είναι εύκολο να μπλέξεις όταν τραυματίσεις κάποιον, ακόμα και αν έχεις δίκιο.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Το κινητό που κράτησε η 20χρονη δεν ήταν δικό της, αλλά της το έδωσε να το κρατάει ο πυγμάχος.
Αυτο θα ισχυριστει τωρα ο πυγμαχος για να σώσει το τομάρι του. :2funny:
Προσπαθει να ριξει την ευθύνη στην 20 χρονη οτι δεν κατεγραφε αυτος αλλά εκεινη. Παντα ετσι γινετε οταν ειναι δυο, ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλον.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Αυτο θα ισχυριστει τωρα ο πυγμαχος για να σώσει το τομάρι του. :2funny:
Προσπαθει να ριξει την ευθύνη στην 20 χρονη οτι δεν κατεγραφε αυτος αλλά εκεινη. Παντα ετσι γινετε οταν ειναι δυο, ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλον.
Πολύ αντρίκιο!

Jorge1987

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Μακάρι αυτό που έκανε το παλικάρι να είναι το εφαλτήριο για να γίνουμε κι εμείς πιο σωστοί σαν άνθρωποι απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις και σε κάτι τέτοια κατακάθια και να σταματήσει αυτός ο ωχαδερφισμός και λογικές του τύπου ''δεν αφορά εμένα άρα ας τα βγάλει πέρα μόνη της η άλλη σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ''. Δηλαδή πρέπει το κακό αυτό να χτυπήσει τη δική μας πόρτα για να ευαισθητοποιηθούμε; Δε νομίζω

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Ας γινει τότε σύστημα αυτό στην κοινωνία. Καθε κοπελα να εχει τον προσωπικό της μπράβο-παλεστή με μαυρο ποινικό μητρώο οποιος την πειράξει ή οτιδήποτε άλλο θέμα δημιουργηθεί να του τηλεφωνεί και να σπευδει επιτοπου. Οι κοπέλες δεν θα χρειαζονται Αστυνομία ουτε δικαστηρια.
Και οτι παρανομία διαπράξουν να εχουν απαλλαγή απο ποινικές συνέπειες .
Μπορει να το δουμε και αυτό στο μέλλον κατι σαν τον προσωπικό γιατρό δηλαδή :buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom