Νέα

Κασιδοκωστας & LUXARY θητεια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BASILIS35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξέρω...δεν απαντώ...

εμένα τσούζει μόνο ο κώλος μου..όταν γαμάω...

ν'ανησυχώ ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και μονο που πατησε το ποδι του  σε στρατοπεδο ο παρης ειναι μαγκας.
ρε μαλακες τι περιμενατε δηλαδη?
να βαραει 2-4 σκοπια και στο καπακι αγγαρεια μαγειρια να ετοιμασει πρωινο για τους αλλους ναυτες?
αμα ηθελε δεν πηγαινε καθολου,και δεν θα ηξερε και κανενας και τιποτα.
στο κατω κατω η μανα του κανει και μια δωρεα στο ναυτικο,και του πανε και το χαρτι στο σπιτι,και του περνουν και απο μια πιπα.
το χαβαλε του κανει ο παρης στο ναυτικο,οποτε θελει παει οποτε βαριετε φευγει,και καλα κανει κιολας,και εμεις στη θεση του ετσι θα ξηγιομασταν.
O μαλάνθρακας που τα έχωνε στον φρατζέσκο επειδή βγήκε γιωτάς για να αποφύγει το στρατό, τωρα λέει ότι άμα ήταν στη θέση του Κασιδόκωστα θα έκανε το ίδιο, κλασική περίπτωση μαλάκα ο,τιναναιτζή

Επισκέπτης
O μαλάνθρακας που τα έχωνε στον φρατζέσκο επειδή βγήκε γιωτάς για να αποφύγει το στρατό, τωρα λέει ότι άμα ήταν στη θέση του Κασιδόκωστα θα έκανε το ίδιο, κλασική περίπτωση μαλάκα ο,τιναναιτζή
Συνεπεια τωρα,οχι αστεια.

Επισκέπτης

Και που να διαβαζες τι μου γραφανε εμενα, ο συγκεκριμενος αλλα και πολοι αλλοι, οταν ειχα γραψει οτι πηρα Ι5 και τους λογους που με εκαναν να αποφυγω τη στρατιωτικη θητεια. Αλλα ετσι ειναι οι νεοελληνες, τσαμπουκαδες οπου τους παιρνει και στ΄αφεντικα κοτουλες. Γαμημενη ρατσα λεμε. Σε λιγο δεν θα εχουνε να φανε και ακομα τσακωνονται για το ποιος ειναι χειροτερος η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμενος δε ειναι και οπαδος του Βγενοπουλου. Ρε καλα κανουνε ο Κασιδοκωστας και οι ομοιοι του. Αντε και του χρονου ευχομε να δουμε και παρτουζες στην ακροπολη.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εγω θα ηθελα πραγματικα να δω, ποσοι απο εδω μεσα θα εκαναν αντιθετα πραγματα απο αυτα που κανει ο Παρη/δοκωστας, αν ηταν στην θεση του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα ηθελα πραγματικα να δω, ποσοι απο εδω μεσα θα εκαναν αντιθετα πραγματα απο αυτα που κανει ο Παρη/δοκωστας, αν ηταν στην θεση του.

Εγω ρε φιλε δεν θα το εκανα... Νταξει κατανταει σαχλαμαρα...

Και αυτο στο Ναυτικο και το αλλο που επειδη καποιος γεννηθηκε πλουσιος δεν πρεπει να συνεχιζει να δουλευει και να προσπαθει... εχει καταντησει πλεον αηδια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και που να διαβαζες τι μου γραφανε εμενα, ο συγκεκριμενος αλλα και πολοι αλλοι, οταν ειχα γραψει οτι πηρα Ι5 και τους λογους που με εκαναν να αποφυγω τη στρατιωτικη θητεια. Αλλα ετσι ειναι οι νεοελληνες, τσαμπουκαδες οπου τους παιρνει και στ΄αφεντικα κοτουλες. Γαμημενη ρατσα λεμε. Σε λιγο δεν θα εχουνε να φανε και ακομα τσακωνονται για το ποιος ειναι χειροτερος η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμενος δε ειναι και οπαδος του Βγενοπουλου. Ρε καλα κανουνε ο Κασιδοκωστας και οι ομοιοι του. Αντε και του χρονου ευχομε να δουμε και παρτουζες στην ακροπολη.

να και ο παραλιμνιος, τι εγινε ρε τυπε ο δασκαλος δε σου φτουρησε τελικα?
φιλαρακια δεν ησασταν?
Zεις ρε σκουλικι ? Κι οτι ημουν ετοιμος να ανοιξω θεμα, αν ζει ο δασκαλος arcans. Τη σχολη την εχεις παρατησει εντελως. Για κανονονισε να μεταναστευσουμε Κολομβια γιατι εδω βλεπω να τη βγαζουμε.

αλλος με συνεπεια απο εδω  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom