Νέα

Κασιδοκωστας & LUXARY θητεια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BASILIS35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
λυπαμαι που εδω μεσασ υπαρχουν καποιοι τοσο απελπιστικα μαλακες, που θεωρουν οτι θα θελαμε και μεις να ειμαστε οπως ο παρις. νομιζουν οτι το κραξιμο πεφτει επειδη ζηλευουμαι. Μα καλα , τοσο γλυφτρονια ειναι ? τοοοοοσο μαλακες? Βρε θλιβερα ζωα, οταν εσυ κανεις την θητια σου , την δουλεια σου , πληρωνεις φορους και μαζευεις λεφτακια να πας 5-6 μερες διακοπες, και αυτος μαζι με αλλους ομοιους στα μαζευουν και τα σκορπανε , εσυ χαιρεσε ? τοσο ηλιθιοι ειναι καποιοι ? (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτα που χανεις εσυ τα μαζευει αυτος , ε? δεν χανονται σε καμια μαυρη τρυπα . Αν φευγουν απο σενα καπου πανε. Φυσικα με το μηδενικο IQ που διθετεις τωρα προσπαθεις να σκεφτεις και εχεις αρχισει να πονας. Ε , παρε μια ασπιρινη και σκεψου). Αγαλμα της μαλακιας , τι εισαι .
Αντε καληνυχτα και ψοφα ζωο.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
O μαλάνθρακας που τα έχωνε στον φρατζέσκο επειδή βγήκε γιωτάς για να αποφύγει το στρατό, τωρα λέει ότι άμα ήταν στη θέση του Κασιδόκωστα θα έκανε το ίδιο, κλασική περίπτωση μαλάκα ο,τιναναιτζή
ρε πουτανακι σε εχω πει και αλλες φορες να πεταγεσε σαν την πουτσα.
κλασε τα αρχιδια του παρη,γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι σε αυτη τη ζωη να ξερεις.

λυπαμαι που εδω μεσασ υπαρχουν καποιοι τοσο απελπιστικα μαλακες, που θεωρουν οτι θα θελαμε και μεις να ειμαστε οπως ο παρις. νομιζουν οτι το κραξιμο πεφτει επειδη ζηλευουμαι. Μα καλα , τοσο γλυφτρονια ειναι ? τοοοοοσο μαλακες? Βρε θλιβερα ζωα, οταν εσυ κανεις την θητια σου , την δουλεια σου , πληρωνεις φορους και μαζευεις λεφτακια να πας 5-6 μερες διακοπες, και αυτος μαζι με αλλους ομοιους στα μαζευουν και τα σκορπανε , εσυ χαιρεσε ? τοσο ηλιθιοι ειναι καποιοι ? (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτα που χανεις εσυ τα μαζευει αυτος , ε? δεν χανονται σε καμια μαυρη τρυπα . Αν φευγουν απο σενα καπου πανε. Φυσικα με το μηδενικο IQ που διθετεις τωρα προσπαθεις να σκεφτεις και εχεις αρχισει να πονας. Ε , παρε μια ασπιρινη και σκεψου). Αγαλμα της μαλακιας , τι εισαι .
Αντε καληνυχτα και ψοφα ζωο.
ρε φιλε γιατι κανεις σαν μιζερος φτωχομπινες δεν καταλαβαινω.καλος η κακος ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο.ο παρης εχει και 1 δις ευρω στην πλατη.τι θελεις να κανει δηλάδη?να παει διακοπες και να ψαχνει για ενοικιαζομενο δωματιο?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ωραίο παιδί ο Πάρις ...έχει δίκιο η Βελβι :boobies:
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.

Επισκέπτης
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.

Κοιτα μαλλον σε ζαλισε και δεν βλεπεις καλα...αιντε εβιβα και χτυπα και το ποτηρι στο τραπεζι πριν το τσουγκρισμα.

Επισκέπτης
o πάρης είναι σίγουρα όμορφος ? γιατί εγώ (που είμαι πολύ ασχημότερος) για μετριότατο τον έχω...(απο στυλ σκίζει πάντως)!

http://[URL unfurl="true"]www.mensonly.gr/assets/media/PHOTOS/PAPARAZZI/3768.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.myworld.gr/assets/media/Top/moda/85243.jpg[/img[/URL]]

[img]http://espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080711/thumbs/kyrsasa3_494x320.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.ant1online.gr/resources/images/6229c202-5c83-4e9e-b45f-a1f411a470f8.jpg[/img[/URL]]

βέβαια γούστα είναι αυτά...αλλά μην λέμε κ μαλακίες μεταξύ μας...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Κοιτα μαλλον σε ζαλισε και δεν βλεπεις καλα...αιντε εβιβα και χτυπα και το ποτηρι στο τραπεζι πριν το τσουγκρισμα.
το ειπα σαν παραδειγμα μεταφορικα αυτο.
εσενα μηπως σε βαρεσε η αγαμια και τους βλεπεις ολους ωραιους?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το ειπα σαν παραδειγμα μεταφορικα αυτο.
εσενα μηπως σε βαρεσε η αγαμια και τους βλεπεις ολους ωραιους?
οχι τυπε,

απλα καθε Ελλεηνιδα πιστευει οτι της αξιζει ενας Παρις...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

+1000000000

Ποια φραγκα δηλαδη.....?

Αυτα που κληρονομησε...............

:uglystupid: :uglystupid:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
+1000000000

Ποια φραγκα δηλαδη.....?

Αυτα που κληρονομησε...............

:uglystupid: :uglystupid:
ρε φιλε εδω γαμαει ο καθε πιθηκομουρης ποδοσφαιριστης,και τον βλεπουν και για γκομενο η γκομενες,επειδη εκανε μια μεταγραφη και πηρε 5 φραγκα.
ο παρης δεν θα γαμαει που εχει ατελειωτα φραγκα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
στην καθε ελλεεινιδα αξιζει ενας ΠαΠαρις τυπε :2funny:
συμφωνω τυπε και εγω οποτε  μου δινετε η ευκαιρια το δινω.
αλλα ολα τα πουτανακια ξεσηκωθηκαν με το λεο και τη χρουσαλα,και το καθε πιθηκομουρη που εχει 5 φραγκα μας το παρουσιαζουν για γκομενο.
ξεχνανε οτι γαμιουντε για ενα φραπε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συμφωνω τυπε και εγω οποτε  μου δινετε η ευκαιρια το δινω.
αλλα ολα τα πουτανακια ξεσηκωθηκαν με το λεο και τη χρουσαλα,και το καθε πιθηκομουρη που εχει 5 φραγκα μας το παρουσιαζουν για γκομενο.
ξεχνανε οτι γαμιουντε για ενα φραπε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΣΥ δινεις?εισαι σιγουρος ρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom