anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...Τι να δούμε ρε φίλε? Αφού ο ΧΟΝΤΡΟΒενιζελος είναι γνωστός ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ της οικογένειας Λάτση...
ρε πουτανακι σε εχω πει και αλλες φορες να πεταγεσε σαν την πουτσα.O μαλάνθρακας που τα έχωνε στον φρατζέσκο επειδή βγήκε γιωτάς για να αποφύγει το στρατό, τωρα λέει ότι άμα ήταν στη θέση του Κασιδόκωστα θα έκανε το ίδιο, κλασική περίπτωση μαλάκα ο,τιναναιτζή
ρε φιλε γιατι κανεις σαν μιζερος φτωχομπινες δεν καταλαβαινω.καλος η κακος ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο.ο παρης εχει και 1 δις ευρω στην πλατη.τι θελεις να κανει δηλάδη?να παει διακοπες και να ψαχνει για ενοικιαζομενο δωματιο?λυπαμαι που εδω μεσασ υπαρχουν καποιοι τοσο απελπιστικα μαλακες, που θεωρουν οτι θα θελαμε και μεις να ειμαστε οπως ο παρις. νομιζουν οτι το κραξιμο πεφτει επειδη ζηλευουμαι. Μα καλα , τοσο γλυφτρονια ειναι ? τοοοοοσο μαλακες? Βρε θλιβερα ζωα, οταν εσυ κανεις την θητια σου , την δουλεια σου , πληρωνεις φορους και μαζευεις λεφτακια να πας 5-6 μερες διακοπες, και αυτος μαζι με αλλους ομοιους στα μαζευουν και τα σκορπανε , εσυ χαιρεσε ? τοσο ηλιθιοι ειναι καποιοι ? (ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτα που χανεις εσυ τα μαζευει αυτος , ε? δεν χανονται σε καμια μαυρη τρυπα . Αν φευγουν απο σενα καπου πανε. Φυσικα με το μηδενικο IQ που διθετεις τωρα προσπαθεις να σκεφτεις και εχεις αρχισει να πονας. Ε , παρε μια ασπιρινη και σκεψου). Αγαλμα της μαλακιας , τι εισαι .
Αντε καληνυχτα και ψοφα ζωο.
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.Ωραίο παιδί ο Πάρις ...έχει δίκιο η Βελβι
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.
το ειπα σαν παραδειγμα μεταφορικα αυτο.Κοιτα μαλλον σε ζαλισε και δεν βλεπεις καλα...αιντε εβιβα και χτυπα και το ποτηρι στο τραπεζι πριν το τσουγκρισμα.
οχι τυπε,το ειπα σαν παραδειγμα μεταφορικα αυτο.
εσενα μηπως σε βαρεσε η αγαμια και τους βλεπεις ολους ωραιους?
και μια που την εδωσα κατι πιπες πριν κανενα 2ωρο,και αυτη τον παρη λες να σκεφτοτανε?οχι τυπε,
απλα καθε Ελλεηνιδα πιστευει οτι της αξιζει ενας Παρις...
τον παρη σκεφτοτανε αλλα τον παπαρη εγευετο τυπε...και μια που την εδωσα κατι πιπες πριν κανενα 2ωρο,και αυτη τον παρη λες να σκεφτοτανε?
μαλλον κατι τετοιο θα εγινε.τον παρη σκεφτοτανε αλλα τον παπαρη εγευετο τυπε...
ο παρης αν δεν ειχε τα φραγκα δεν θα τον κοιτουσε ουτε η μανα του.αλλα επειδη εχετε οι περισσοτες γυναικες το ονομα παρης συνωνυμο με την λεξη δις,το βλεπετε για γκομενο,και ας ηταν και κουτσος.
ρε φιλε εδω γαμαει ο καθε πιθηκομουρης ποδοσφαιριστης,και τον βλεπουν και για γκομενο η γκομενες,επειδη εκανε μια μεταγραφη και πηρε 5 φραγκα.+1000000000
Ποια φραγκα δηλαδη.....?
Αυτα που κληρονομησε...............
στην καθε ελλεεινιδα αξιζει ενας ΠαΠαρις τυπεοχι τυπε,
απλα καθε Ελλεηνιδα πιστευει οτι της αξιζει ενας Παρις...
συμφωνω τυπε και εγω οποτε μου δινετε η ευκαιρια το δινω.στην καθε ελλεεινιδα αξιζει ενας ΠαΠαρις τυπε
ΕΣΥ δινεις?εισαι σιγουρος ρε?συμφωνω τυπε και εγω οποτε μου δινετε η ευκαιρια το δινω.
αλλα ολα τα πουτανακια ξεσηκωθηκαν με το λεο και τη χρουσαλα,και το καθε πιθηκομουρη που εχει 5 φραγκα μας το παρουσιαζουν για γκομενο.
ξεχνανε οτι γαμιουντε για ενα φραπε.
αμα γαμουσα πουσταρια θα σου ελεγα να δοκιμασεις.ΕΣΥ δινεις?εισαι σιγουρος ρε?
αμα γαμουσα πουσταρια θα σου ελεγα να δοκιμασεις.
αλλα δεν γαμαω,εισαι ατυχος.