tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αλαξαν οι καιροι !!!..και καλα το δικλινο, αλλα και ΕΣΠΡΕΣΙΕΡΑ ρε γμτ?
...εμεις πιναμε νεροπλυματα απο το μηχανημα.....
Αλαξαν οι καιροι !!!..και καλα το δικλινο, αλλα και ΕΣΠΡΕΣΙΕΡΑ ρε γμτ?
...εμεις πιναμε νεροπλυματα απο το μηχανημα.....
καλά εσύ είσαι πολύ κολλημένος, τα πιστεύεις αυτά ή κοροϊδεύεις? και εγώ ήμουν - είμαι (ούτε σκατά ξέρω) πασοκος αλλά έχω αναθεωρήσει πολλά...όταν η χώρα (και το Ναυτικό)είχε κύρος....και ανήκε στους Έλληνες
Kai νά επεφτε τετοια παχυδερμα δεν παθαίνουν τίποτα. Θα βρισκόταν κάποιος να τον σώσει πιστεύοντας οτι προσέφερε την μέγιστη υπηρεσία στο έθνοςΔεν επεφτε και αυτος ρε palermo μαζι με το στεφανι !!
συγκρίνεται η περίοδος ΝΔ με την σημερινή πλήρη εξαθλίωση?
συγκρίνεται η περίοδος ΝΔ με την σημερινή πλήρη εξαθλίωση?
Καηκε ολη η Ελλαδα ρε καραγκιοζη επι ΝΔ και μιλας ακομα?
πες τα νεε μου. ποτε παρουσιαζεσαι?
βεβαια το Πάρη τον εχουν στοχοποιήσει ορισμενα δημοσιογραφικα ΄΄κεντρα'' και τον εχουν απο πισω. εκατονταδες αλλοι στα ΣΓ ΥΕΘΑ/ΥΠΕΘΑ ειναι εξαφανισμενοι αλλα δεν ασχολειτε κανεις. θα τα παρει στο κρανιο η μαμα του και θα τους κοψει τις διαφημησεις.
ο ζαγοριτης πηρε μεταθεση Λημνο. τον Παρη δεν νομιζω να τον κουνησουν.
πόσο θλιβερός πρέπει να είναι κάποιος για να βάλει ένα βίντεο με το.............τεράστιο σκάνδαλο του αποχαρακτηρισμού μια έκτασης στην Ανθούσα?????!!!!!!!!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌ.....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πόσο θλιβερός πρέπει να είναι κάποιος για να βάλει ένα βίντεο με το.............τεράστιο σκάνδαλο του αποχαρακτηρισμού μια έκτασης στην Ανθούσα?????!!!!!!!!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌ.....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραιο παιδι ο παρης παντως
To καλό με σένα πάντως, είναι ότι κρατάς ίσες αποστάσεις από όλα τα θέματα..
το θέμα είναι για ένα κολόπαιδο και κάθε τέτοιο που με κάποιον τρόπο αποφεύγει αυτά που οι περισσότεροι τρων στην μάπα στην θητεία τους και μια ελλεεινίδα αυτό που βρήκε και πετάχτηκε να πεί είναι ότι είναι ωραίο παιδί...ωραιο παιδι ο παρης παντως