Νέα

"Καραμέλωμα"-or something.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αφου σε λεει δεν πολυ θελει ο τυπος. εγω παντως δεν θα εκανα στον αλλο κατι αν δεν ηθελε. δεν βρίσκω κανενα λογο. επικεντρωνομαι σε αυτα που του αρεσουν
Ε ναι αν δε του αρέσουν οι μπάμιες(τυχαίο το παράδειγμα) δε τις μαγειρεύεις όταν τρώτε μαζί.Λογικό.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αφου σε λεει δεν πολυ θελει ο τυπος. εγω παντως δεν θα εκανα στον αλλο κατι αν δεν ηθελε. δεν βρίσκω κανενα λογο. επικεντρωνομαι σε αυτα που του αρεσουν
Γιατι καποιος να ειναι τοσο αρνητικος και σεμνοτυφος με το γλυψιμο των αρχιδιων;
Ρε σιγουρα μιλαμε για  συναινουντες ενηλικες;

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Καλα, δεν μου ειπε οχι, ενω εγω ηθελα να του το επιβαλλω με το ζόρι. Αν το ειχε δοκιμασει και μου ειχε πει κοφτά οτι δεν ψηνεται δε θα επεμενα προφανως. Απλά τωρα ειναι στο ντεμι και ειπα να το εκμεταλευτω  :grin:  :grin:
Και λειπει κιόλας τωρα , οπότε κανω προεργασια χαχαχα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι καποιος να ειναι τοσο αρνητικος και σεμνοτυφος με το γλυψιμο των αρχιδιων;
Ρε σιγουρα μιλαμε για  συναινουντες ενηλικες;

χαχαχαχα!!  :2funny:  Ναι ρε συ, δε θα τον βιασω κιόλας τον ανθρωπο, ουτε μου ειπε οτι δε θελει. Απλά δεν το εχει επιδιωξει ποτέ, τον ρωτησα αν ψηνεται και μου ειπε "δεν τρελαινομαι στην ιδεα αλλά ασ'το δοκιμασουμε"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα, δεν μου ειπε οχι, ενω εγω ηθελα να του το επιβαλλω με το ζόρι. Αν το ειχε δοκιμασει και μου ειχε πει κοφτά οτι δεν ψηνεται δε θα επεμενα προφανως. Απλά τωρα ειναι στο ντεμι και ειπα να το εκμεταλευτω  :grin:  :grin:
Και λειπει κιόλας τωρα , οπότε κανω προεργασια χαχαχα!
χαχαχαχαχχαχχαχαχαχ ψαχνεις να βρεις τροπους να το κανεις ενδιαφερον  το σεξ καλο ειναι αυτο, ευγε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
σαλτα τρολακ? Ντεν καταλαβαινει. Ανθρωπε μου αυτο λέω, εγω ψηνομαι. Εκεινου δεν του αρεσει και πολύ σαν ιδεα, νιωθει καπως, ψιλογαργαλιεται δεν του αρεσει η αισθηση και πολυ (οχι οτι με εχει αφησει, καθε φορά μου λέει "ασ'το άλλη φορά"). Και λέω, μην κανω καμια βλακία και μετά φοβαται και την πίπα χαχαχαχα! Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?
μωρο μου το γλυψιμο των αρχιδιων δεν ποναει ,ποναει το ρουφηγμα
το ρουφηγμα πρεπει να το κανεις πολυ απαλα γιατι αλλιως ποναμε εμεις οι αντρες

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Μαρκέλλα καλησπέρα

Έχεις pm

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
όσο πλησιάζεις στον προστάτη(sic)αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον.
Κάτι μου λέει ότι...δεν μας τα λες καλά House! Πώς θα πλησιάσεις στον προστάτη αν δεν περάσεις από την κωλοτρυπίδα;;;  :new_shocked: Άστο, δεν μου αρέσει η ιδέα, ας μην νιώσουμε και όλες της ηδονές της φύσης...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κάτι μου λέει ότι...δεν μας τα λες καλά House! Πώς θα πλησιάσεις στον προστάτη αν δεν περάσεις από την κωλοτρυπίδα;;;  :new_shocked: Άστο, δεν μου αρέσει η ιδέα, ας μην νιώσουμε και όλες της ηδονές της φύσης...
Μονο Γλυφάδα θα κάνει βόλτα όχι Βάρκιζα. :)
Κοντά κι απ έξω, όχι μέσα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μονο Γλυφάδα θα κάνει βόλτα όχι Βάρκιζα. :)
Κοντά κι απ έξω, όχι μέσα.
Κι αν του αρέσει και θέλει...περαιτέρω, τι κάνει μετά; Θα φορέσει strapon? Μην παίζουμε με πράγματα επικίνδυνα, η εν λόγω περιοχή είναι πολύ περίεργη...
Εχω γκομενίτσα που συνηθισμένη από προηγούμενη σχέση της πήγε να μου βάλει δαχτυλάκι και έφαγε αντανακλαστική σφαλιάρα.  :s&m_2: 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Επικίνδυνη η Γλυφάδα λέμεεε!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Περί ορέξεως.Δεν ειναι υποχρεωτικό. Εδω ο αλλος ουτε καραμελα δε θελει στα μπαλάκια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ωε εκεί καλά είναι. Αν βάλει και λίγο νουτέλα ή μέλι γίνεται πιο ευχάριστα.
Είχα κοπέλα παλιότερα που ερχόταν στο IRIS με το μέλι ΑΤΤΙΚΗ να προεξέχει από την τσάντα και ο ρεσεψιονίστ γούρλωνε τα μάτια! 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κι αν του αρέσει και θέλει...περαιτέρω, τι κάνει μετά; Θα φορέσει strapon? Μην παίζουμε με πράγματα επικίνδυνα, η εν λόγω περιοχή είναι πολύ περίεργη...
Εχω γκομενίτσα που συνηθισμένη από προηγούμενη σχέση της πήγε να μου βάλει δαχτυλάκι και έφαγε αντανακλαστική σφαλιάρα.   :s&m_2:   

Είναι μαθημένες στα πουστράκια οι μικρές και δεν ξέρουν πως να μεταχειριστούν έναν πραγματικό άντρα. Με ξύλο και σάλιο στρώνουν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.311
Πόντοι
3.715
μωρο μου το γλυψιμο των αρχιδιων δεν ποναει ,ποναει το ρουφηγμα
το ρουφηγμα πρεπει να το κανεις πολυ απαλα γιατι αλλιως ποναμε εμεις οι αντρες

κι είχα μια άγαρμπη στα 19...που μου ρούφηξε το δεξί σα χούβερ. Τινάχτηκα μιλάμε, νόμιζα ότι μου το ξερίζωσε. Η επόμενη που το επιχείρησε στα 28 μου έλαβε εκπαίδευση πρώτα. Θέλει μια κάποια λεπτεπίλεπτη διαχείριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom