Νέα

"Καραμέλωμα"-or something.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Να ρε παιδι μου, ειναι λίγο ευαίσθητος σ'αυτη την περιοχη, αν τα πιάσω πολύ απαλα γαργαλιεται, αν τα πιασω λίγο πιο δυνατα αγχώνεται....αφου του λέω παιδακι μου εχεις κανενα ψυχικό τραυμα, σε εχει δαγκωσει καμια, τι παίζει?
Απειρος ειναι απλά,παιζει να μη του το έχει ξανα κάνει καμία(αν ειχε αλλη πριν από σένα)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Απο πίπα καλά πάμε, no need. Στα αλλο δεν εχω ιδεα τι να κανω. Στις τσοντες ρε συ αυτες ή τα τραβολογανε πολύ ή απλά βγαζουν εξω τη γλωσσα και γλειφουν με τρόπο που πιο πολύ ενοχλητικός μου φαινεται εμενα παρά καυλωτικός, δεν τις εμπιστευομαι  :P
Από ποιο παρθεναγωγείο τέλειωσες τις σπουδές σου ή τελικά ακόμα ούτε στο Γυμνάσιο δεν έχεις μπεί;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μαρκέλα γουστάρεις αρχίδια στο στόμα κούκλα μου ;;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ε τι λέμε τόση ώρα ρε παίχτη?

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδι μου, δεν κολλάει για πουριτανικούς λόγους. Απλά δεν τρελαινεται με την ιδεα. Και άπειρος δεν ειναι σιγουρα.  :2funny: Τελος πάντων, δε λέτε πάντως ρε παιδια. Δεν πειραζει, μάλλον με περνάτε για τρολ και δε μπαινετε στον κόπο. Damn it.  :tickedoff:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε παιδι μου, δεν κολλάει για πουριτανικούς λόγους. Απλά δεν τρελαινεται με την ιδεα. Και άπειρος δεν ειναι σιγουρα.  :2funny: Τελος πάντων, δε λέτε πάντως ρε παιδια. Δεν πειραζει, μάλλον με περνάτε για τρολ και δε μπαινετε στον κόπο. Damn it.  :tickedoff:
Σοβαρα σου απαντάω,απειρία ειναι.Ξερεις τι εκανε με τις αλλες κι αν ειχε και τι?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606
τι να κανουμε δηλαδης εσυ θες να μαθεις να καραμελωνεις με μεθοδο linguafone?
ξεκινα μαζεψε μοντελα απο δω και βουρ στον πατσα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδι μου, δεν κολλάει για πουριτανικούς λόγους. Απλά δεν τρελαινεται με την ιδεα. Και άπειρος δεν ειναι σιγουρα.  :2funny: Τελος πάντων, δε λέτε πάντως ρε παιδια. Δεν πειραζει, μάλλον με περνάτε για τρολ και δε μπαινετε στον κόπο. Damn it.  :tickedoff:
Σου είπα ήδη, μην τον ρωτήσεις καν, απλά κάντο...και δες αντίδραση.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ρε παιδι μου, ειναι λίγο ευαίσθητος σ'αυτη την περιοχη, αν τα πιάσω πολύ απαλα γαργαλιεται, αν τα πιασω λίγο πιο δυνατα αγχώνεται....αφου του λέω παιδακι μου εχεις κανενα ψυχικό τραυμα, σε εχει δαγκωσει καμια, τι παίζει?  :grin:  Το "χαρη θα μου κάνει" χαριτωμενα το λέω, δεν θα κάνει και αγγαρεία, αλλά δεν το ψηνει κιόλας. "Ας το δοκιμασουμε" μου λέει. Κατα τα αλλα το τι του αρεσει στο σεξ....γενικη ερωτηση. Γενικά πολύ ανοιχτοί ειμαστε μεταξυ μας, οχι ξενερωτα πράγματα, αλλά ουτε κάτι υπερβολικά εξεζητημένο. Αυτός ειναι θεος πάντως. Θελω να ανταποδώσω  :dancing:

αυτοσχεδιασε ρε κοριτσι, αφου ξερετε ο ενας τον αλλο μια χαρα θα ειναι και πας βημα βημα αναλογα τις αντιδρασεις. τι αλλο να σου πει κανεις; βαλε την γλωσσα ετσι και ρουφα αλλιως;

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα δε θελω να μπαινω σε συγκεκριμενες λεπτομέριες, αλλά το σίγουρο είναι οτι ξερει πολύ καλά τι κάνει. Το επιβεβαιωνω με χέρια και πόδια. Πριν απ'αυτον πιστευα το squirting ειναι μυθος, παρόλο που μια χαρα σεξουαλικη ζωη ειχα. Ειναι πολύ όμορφος, εχει αυτοπεποιθηση, τελος πάντων δεν ειναι ενα απειρο παιδακι, επιβεβαιωμενο.

Μιας και το γυρισατε ετσι ομως, να σας ρωτησω το εξης λοιπόν: γιατι αποδιδετε το οτι δεν τρελαινετε για καραμελωμα (ή οπως διαολο λεγεται) στο οτι ειναι άπειρος? Εσας όλες οι πρωην σας δηλαδη σας γλύφαν τα αρχιδια no questions asked?Σαν κατι που επιβαλλεται να γινει? Μιλάω για κοπελες σας, οχι εκδιδόμενες. Το ρωτάω, γιατι στις περισσοτερες παρεες που εχει τυχει να συζητηθεί το θεμα, η αντιδραση των περισσοτερων γυναικων ειναι ειτε "μπλιαχ" είτε "τι ειναι αυτο? γιατι να κάνω κάτι τετοιο?". Θελω να καταληξω οτι, αν σας έλεγα "δεν του εχουν ξαναπάρει πίπα" οκ, φυσικά και να τον πείτε άπειρο. Αλλά το γλυψιμο, μπορει πολύ απλα να μην ετυχε, ειδικα αφου δεν το ζητησε ποτέ ο ιδιος.

Και ναι παιδια, φυσικά και θα αυτοσχεδιασω στο τελος. Απλα ανοιξα το θεμα ετσι για κουβεντα.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για πειτε ρε αντρες, τι παιζει? Αρεσει σε ολους? Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν τους αρεσει? Τους αρέσει και δεν το ξερουν? :S
Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι . Και στον ίδιο άντρα ανάλογα τη καύλα που έχει μπορεί να θέλει να του τα ζουλήξουν τη μια φορά και να του τα ρουφήξουν την άλλη .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ , πως η μιά γουστάρει να τη γλείφεις πάνω και δεξιά από την κλειτορίδα και η άλλη το σιχαίνεται ? Οπότε αν είσαι γυναίκα πρέπει να μπορείς να διακρίνεις τι αρέσει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον καθένα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μιας και το γυρισατε ετσι ομως, να σας ρωτησω το εξης λοιπόν: γιατι αποδιδετε το οτι δεν τρελαινετε για  Αλλά το γλυψιμο, μπορει πολύ απλα να μην ετυχε, ειδικα αφου δεν το ζητησε ποτέ ο ιδιος.
Οτι μπορει να μη του ξανα έγλυψαν τ αρχιδια σου ειπα, σ αυτο να ειναι απειρος.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, πολύ λογικά τα λέτε εσεις! Φυσικα και αυτα ειναι γουστα, αλλαζουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και δε μπορεις να ακολουθήσεις συνταγη. Στην πράξη τα βρισκεις όλα, διαθεση να υπάρχει και όχι ντροπες και κολληματα.
Ανοιξα απλά μια κουβέντα να δω τι παιζει τελικά με αυτό το θέμα, κατα πόσο όντως αρεσει στην πλειοψηφία και ισως να μου πειτε δυο κουβεντες......να, πώς θα λέγατε για την πίπα (πολύ σάλιο, λίγο χέρι, οχι μονότονος ρυθμος....που και πάλι αυτα αλλαζουν απο αντρα σε αντρα, αλλά λεμε τωρα). That's all.

@House of Fun  ναι, ναι σ'αυτο ειναι άπειρος οντως!(εδω αλλες αρνουνται να τα καταπιουν μωρε, τι μου λες τωρα, θα γλύψουν αρχιδι? Ειδικα αν δεν το ζητησει ο ενδιαφερόμενος?)
@gkavliari οχ, λες ε?  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Open your mind and your ass will follow!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
πιστευω πως ενας ευκολος τροπος να τον κανεις να τελειωσει ειναι να του γλυφεις τα αρχιδια και ταυτοχρονα να του παιζεις την ψωλη.....ειναι ενας γρηγορος τροπος..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πιστευω πως ενας ευκολος τροπος να τον κανεις να τελειωσει ειναι να του γλυφεις τα αρχιδια και ταυτοχρονα να του παιζεις την ψωλη.....ειναι ενας γρηγορος τροπος..
Λες να κανει αγγαρεια η τυπισσα δηλαδη;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αφου σε λεει δεν πολυ θελει ο τυπος. εγω παντως δεν θα εκανα στον αλλο κατι αν δεν ηθελε. δεν βρίσκω κανενα λογο. επικεντρωνομαι σε αυτα που του αρεσουν

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρώτα , γιατί τα αρχίδια είναι παράξενη περιοχή . Π.χ. εγώ ενώ μπορεί τη μιά στιγμή να γουστάρω τρελά το ζούληγμα,μετά από δευτερόλεπτα να μην το αντέχω και να θέλω ρούφηγμα . Τα πάντα είναι στη στιγμή και στη διάθεση του εκάστοτε παρτενέρ σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom