Νέα

"Καραμέλωμα"-or something.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαρκελλα μπορει να κατεχεις πληρως τη τεχνικη του τσιμπουκιου και να μη θελει ο ανθρωπος να του  καραμελωσεις τα παπαρια

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μαρκελλα μπορει να κατεχεις πληρως τη τεχνικη του τσιμπουκιου και να μη θελει ο ανθρωπος να του  καραμελωσεις τα παπαρια

χαχαχα! Κάτι τέτοιες μαλαγανιές μου λέει κι αυτός.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Εμένα μου εχει κολλήσει ομως. :idiot:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μαρκέλλα μαλακίες σου λέει και μπαινει εδω μετα και γραφει κριτική για πουτανα στο Μεταξουργειο που καραμελώνει τα πάντα.  :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Έχεις ένα...δίκιο !!!!!
Ας πούμε ότι πηδας από πίσω μια κοπέλα που κάτι έχεις μαζί της. Αυτή με το χέρι της θα παίζει με την κλειτορίδα της. Το έντερο δεν έχει νευρικές απολήξεις ηδονής. Η κοπέλα σου επειδή σε γουστάρει θα ικανοποιηθεί μαζί σου οπωςδήποτε, απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ερωτογόνη ζώνη. Σκέψου το λίγο. Νάσαι καλά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ας πούμε ότι πηδας από πίσω μια κοπέλα που κάτι έχεις μαζί της. Αυτή με το χέρι της θα παίζει με την κλειτορίδα της. Το έντερο δεν έχει νευρικές απολήξεις ηδονής. Η κοπέλα σου επειδή σε γουστάρει θα ικανοποιηθεί μαζί σου οπωςδήποτε, απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ερωτογόνη ζώνη. Σκέψου το λίγο. Νάσαι καλά.
Θες και τα λες? Ποιος σου ειπε πως γαμάς το έντερο όταν γαμάς τον πρωκτό? Εκτος κι αν την εχεις 30 πόντους και σαν τρυπάνι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στο τοίχωμα του πρωκτικού σωλήνα διακρίνονται δύο μύες, που η φυσιολογική τους λειτουργία είναι η διατήρηση κλειστής της πρωκτικής σχισμής. Ο έσω σφιγκτήρας του πρωκτού είναι μια κυκλοτερής πάχυνση της μυϊκής στιβάδας στο ύψος περίπου της οδοντωτής γραμμής. Είναι ένας μυς, που ελέγχεται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα και δεν υπακούει στη βούλησή μας. Ο έξω σφιγκτήρας του πρωκτού είναι ένας ισχυρός μυς και ελέγχεται από τη βούλησή μας. Η διαδικασία της αφόδευσης προϋποθέτει την ενεργητική χάλαση του έξω σφιγκτήρα του πρωκτού. Ο ανελκτήρας του πρωκτού είναι ένας άλλος σημαντικός μυς, ο οποίος με τη σύσπαση του δημιουργεί γωνία μεταξύ ορθού και πρωκτικού σωλήνα.

Οι φλέβες του ορθού αρχίζουν από το αιμορροϊδικό φλεβικό πλέγμα. Η κιρσοειδής διάταση του πλέγματος αυτού είναι η αιτία για το σχηματισμό των αιμορροΐδων. Η περιοχή του πρωκτού είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, καθώς δέχεται πλουσιότατη, συμπαθητική και παρασυμπαθητική, αισθητική νεύρωση.

Πιάγκου Μάρα, Λέκτορας Ανατομικής
Γρίβας Δημήτριος, Ιατρός
Εργαστήριο Ανατομικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθύντρια : Αναγνωστοπούλου Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Τελευταία αναθεώρηση : 1/4/2006

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οι gay θα ειχαν αυτοκτονήσει μαζικά ρε φιλε.

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
307
Like
4.655
Πόντοι
16.491
Εννοείται να του το κανεις γλυψιμο,ρουφηγμα,φτυσιματα τα παντα όλα είναι πολύ καυλωτικο το καραμπαλικινγκ...Τυχερος ο τυπας  :pipa1:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το λοιπόν ( :grin: ) με αρχιδια δεν εχω ασχοληθεί ιδιαιτερα. Δεν μου το εχει ζητησει ποτέ κανένας γκόμενος και όποτε επιχειρησα απο μονη μου να πλησιασω (γλυκα γλυκα και με ηρεμες κινησεις) , πάντα η αντιδραση ηταν σε φαση "ασ'το καλυτερα, μην πλησιαζεις εκει". Οπότε παντα πίστευα οτι ειναι υπερβολικά ευαισθητη περιοχη και δε θελει "πολλά πολλά". Βλέπω ομως σχεδόν σε όλες τις κριτικες (μερικοι επρεπε να γινετε συγγραφεις διαολε!Καιτο λέω με την καλή εννοια) οτι ειναι πολύ δημοφιλής πρακτική, αλλά ειμαι clueless.

Για πειτε ρε αντρες, τι παιζει? Αρεσει σε ολους? Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν τους αρεσει? Τους αρέσει και δεν το ξερουν? :S
Και κυρίως, πειτε κανενα τιπ. Τι κάνεις? Γλυφεις? Πιπιλας? Ρουφας?Σε τι ενταση? Τι διάολο? Ρωταω σοβαρά. Οι απαντησεις σας θα εκτιμηθουν. :P  Τις τσόντες δεν τις εμπιστευομαι σαν πηγη αναφορας, γιατι αυτο που φαινεται καυλωτικο, δε σημαινει οτι it feels καυλωτικό. Ειδικα αν κρινω απ'το πώς παρουσιαζεται το γλειφομούνι στις τσόντες,δεν ειναι να τις εμπιτευεσαι για τετοια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η ερώτηση είναι πως γλείφουν τα αρχίδια;  :think:

γιατι δεν ρωτάς τον ίδιο πως θα ήθελε να ησυχάσεις και να είσαι και σίγουρη μαι λειντι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

γιατι δεν ρωτάς τον ίδιο πως θα ήθελε να ησυχάσεις και να είσαι και σίγουρη μαι λειντι;
Μωρη κι εσύ σιγα μη τον ρωτήσει πως γλύφουν τ αρχίδια.Φαντάζεσαι να ξέρει?  :grin:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ναι πολύ σωστό, και πάντα αυτό κάνουμε μεταξύ μας. Αλλά στη συγκεκριμενη περιπτωση μάλλον ουτε ο ιδιος ξέρει. Χάρη θα μου κάνει  :P  Ενταξει μωρε θα το βρούμε μεταξυ μας όπως και να'χει, απλά ετσι ανοιξα το θεμα χαλαρά να ακουσω και 5 "γνωμες".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι πολύ σωστό, και πάντα αυτό κάνουμε μεταξύ μας. Αλλά στη συγκεκριμενη περιπτωση μάλλον ουτε ο ιδιος ξέρει. Χάρη θα μου κάνει  :P  Ενταξει μωρε θα το βρούμε μεταξυ μας όπως και να'χει, απλά ετσι ανοιξα το θεμα χαλαρά να ακουσω και 5 "γνωμες".

μου κανει εντυπωση ..χαρη; Τεσπα γουστα ειναι αυτα. Τι να σε πω. πες μας λιγακι τι του αρεσει στο σεξ να αποκτησουμε μια σαφη εικονα για το τι του αρεσει γενικως

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ναι πολύ σωστό, και πάντα αυτό κάνουμε μεταξύ μας. Αλλά στη συγκεκριμενη περιπτωση μάλλον ουτε ο ιδιος ξέρει. Χάρη θα μου κάνει  :P  Ενταξει μωρε θα το βρούμε μεταξυ μας όπως και να'χει, απλά ετσι ανοιξα το θεμα χαλαρά να ακουσω και 5 "γνωμες".
Κορίτσι μου υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθεις το άθλημα,θα σας συνιστούσα να πάρετε μία τσόντα,που έχει κυρίως πίπες και θα σας αρέσει είμαι σίγουρος.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να ρε παιδι μου, ειναι λίγο ευαίσθητος σ'αυτη την περιοχη, αν τα πιάσω πολύ απαλα γαργαλιεται, αν τα πιασω λίγο πιο δυνατα αγχώνεται....αφου του λέω παιδακι μου εχεις κανενα ψυχικό τραυμα, σε εχει δαγκωσει καμια, τι παίζει?  :grin:  Το "χαρη θα μου κάνει" χαριτωμενα το λέω, δεν θα κάνει και αγγαρεία, αλλά δεν το ψηνει κιόλας. "Ας το δοκιμασουμε" μου λέει. Κατα τα αλλα το τι του αρεσει στο σεξ....γενικη ερωτηση. Γενικά πολύ ανοιχτοί ειμαστε μεταξυ μας, οχι ξενερωτα πράγματα, αλλά ουτε κάτι υπερβολικά εξεζητημένο. Αυτός ειναι θεος πάντως. Θελω να ανταποδώσω  :dancing:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Όταν πας σε εστιατόριο, πας για να φας τα πρωτοδεύτερα πιάτα και όχι τα ψωμάκια στην αρχή
Ασχολήσου με το μαρκούτσι κι ασ'τα αρχίδια στην ησυχία τους

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κορίτσι μου υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθεις το άθλημα,θα σας συνιστούσα να πάρετε μία τσόντα,που έχει κυρίως πίπες και θα σας αρέσει είμαι σίγουρος.

Απο πίπα καλά πάμε, no need. Στα αλλο δεν εχω ιδεα τι να κανω. Στις τσοντες ρε συ αυτες ή τα τραβολογανε πολύ ή απλά βγαζουν εξω τη γλωσσα και γλειφουν με τρόπο που πιο πολύ ενοχλητικός μου φαινεται εμενα παρά καυλωτικός, δεν τις εμπιστευομαι  :P

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Να ρε παιδι μου, ειναι λίγο ευαίσθητος σ'αυτη την περιοχη, αν τα πιάσω πολύ απαλα γαργαλιεται, αν τα πιασω λίγο πιο δυνατα αγχώνεται....αφου του λέω παιδακι μου εχεις κανενα ψυχικό τραυμα, σε εχει δαγκωσει καμια, τι παίζει?  :grin:  Το "χαρη θα μου κάνει" χαριτωμενα το λέω, δεν θα κάνει και αγγαρεία, αλλά δεν το ψηνει κιόλας. "Ας το δοκιμασουμε" μου λέει. Κατα τα αλλα το τι του αρεσει στο σεξ....γενικη ερωτηση. Γενικά πολύ ανοιχτοί ειμαστε μεταξυ μας, οχι ξενερωτα πράγματα, αλλά ουτε κάτι υπερβολικά εξεζητημένο. Αυτός ειναι θεος πάντως. Θελω να ανταποδώσω  :dancing:
Καλά ανοιχτόμυαλοι και κολλάτε στο καραμέλωμα,δεν στέκει...Κάνε ότι θες δεν θα το κάνουμε και Κυπριακό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom