Νέα

Εφοριακοί απατεώνες Χαλκίδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
Κι εγω αυτο πίστευα, το ειπα καποτε σε καποιον που κρατουσε το ακινητο του ξενοικιαστο και μου απαντησε "γι αυτο εγω εχω εκατομμυρια, επειδη σκεφτομαι οπως σκεφτομαι"
Μαζι του ειμαι.
Θα ειμαι εγω εκατομμυριουχος και θα αδειαζω το κεφαλι μου για να γεμισω του Saul και του καθε Saul;
Δωρεαν πληροφοριες για να πλουτισει αλλος; Θα τρελαθηκατε μαλλον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μαζι του ειμαι.
Θα ειμαι εγω εκατομμυριουχος και θα αδειαζω το κεφαλι μου για να γεμισω του Saul και του καθε Saul;
Δωρεαν πληροφοριες για να πλουτισει αλλος; Θα τρελαθηκατε μαλλον
Δικιο εχεις, προφανως

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
χωρίς παρεξήγηση καλύτερα να κατραλαβαίνεις τι γράφεις πρώτα και μετά να πουλάς πνεύμα.

Αυτό που είπες δεν είχε καμία σχέση με το πνεύμα της συζήτησης....

ναι έδωσες 23.000 το 90 και σήμερα κοστίζει 120.000....σου είπα εγώ να έβαζες τα λεφτά σου στην τράπεζα???

αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τα ''23.000'' που έδωσες τότε δεν είχαν την ίδια αξία που έχουν τα 23.000 σήμερα.

εσύ το 90 με 8 εκατομμύρια αγόρασες σπίτι και σου είπα ότι το 2000 με 30 εκατομμύρια έπαιρνες μια καλή μερσεντές.

ότι τα λεφτά χάνουν την αξία τους λόγω του πληθωρισμού. Δεν έδωσες 23.000 και τώρα έχεις 120.000. Οι 23.000 που έδωσες όταν τα έδωσες ήταν περισσότερα λεφτά. Αυτό δεν παίρνεις χαμπάρι.

Το σπίτι σου που σήμερα έχει 120.000 τα χρόνια των μνημονίων πόσο είχε??? αν το αγόραζε και κανένας????

Η εμπορική αξία ενός ακινήτου καθορίζεται από την προσφορά και την ζήτηση. Αν αύριο μπουκάρει η ρωσία στην ουκρανία με πυρηνικά το σπίτι σου θα αξίζει 50.000 και αν.
Δεν έχει καταλάβει την αγοραστική δύναμη τότε και τώρα , πληθωρισμό,σχέση μισθών τιμών, είσοδο στο ευρώ γιατί εντάξει δεν τα έχει σπουδάσει.Τα λεφτά που έδωσε τότε ισοδυναμούν με σημερινά χρήματα που αγοράζεις πχ ένα polo χιλιαρι καινούργιο.Τα λεφτά που έδωσε είχαν μεγαλύτερη αξία και ο μισθός πολύ πιο κάτω,οπότε έριξε σεβαστό κεφάλαιο για την εποχή και το κόστος ευκαιρίας στα οικονομικά λέγεται τι θα αγοράζες εναλλακτικά με τα χρήματα που ειχες.Σαν επενδυτική επιλογή αποδείχτηκε φυσικά ότι καλά έπραξε διότι όχι μόνο εξασφαλισε το κεφάλαιο του και το προφυλάξε από πληθωριστικές τάσεις αλλά αποπληθωρισμενο με ένα επιτόκιο βάσης το έχει αυξήσει σήμερα κατά πολύ.Μια άλλη παράμετρος είναι ότι ο άνθρωπος αν υποθέσουμε ότι αγόραζε ακίνητο για ιδιοκατοικηση θα αναγκαζόταν να καίει δεκαετίες χρήματα σε ενοίκια,κατι που είναι το πιο σημαντικό για εμένα.
Τώρα ότι προσπαθεί μετά από όλα αυτά να αναγάγει τα χρήματα που έδωσε τότε δια 340,75 για να το μετατρέψει σε ευρώ..........δεν έχω λόγια.Ισως έχει τους λόγους του.

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Ενεργό θέμα για επενδύσεις σε ακίνητα έχουμε πάντως κι εδώ:

Το νήμα αυτό αφορά μάλλον περισσότερα ζητήματα σχετικά με την εφορία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν έχει καταλάβει την αγοραστική δύναμη τότε και τώρα , πληθωρισμό,σχέση μισθών τιμών, είσοδο στο ευρώ γιατί εντάξει δεν τα έχει σπουδάσει.Τα λεφτά που έδωσε τότε ισοδυναμούν με σημερινά χρήματα που αγοράζεις πχ ένα polo χιλιαρι καινούργιο.Τα λεφτά που έδωσε είχαν μεγαλύτερη αξία και ο μισθός πολύ πιο κάτω,οπότε έριξε σεβαστό κεφάλαιο για την εποχή και το κόστος ευκαιρίας στα οικονομικά λέγεται τι θα αγοράζες εναλλακτικά με τα χρήματα που ειχες.Σαν επενδυτική επιλογή αποδείχτηκε φυσικά ότι καλά έπραξε διότι όχι μόνο εξασφαλισε το κεφάλαιο του και το προφυλάξε από πληθωριστικές τάσεις αλλά αποπληθωρισμενο με ένα επιτόκιο βάσης το έχει αυξήσει σήμερα κατά πολύ.Μια άλλη παράμετρος είναι ότι ο άνθρωπος αν υποθέσουμε ότι αγόραζε ακίνητο για ιδιοκατοικηση θα αναγκαζόταν να καίει δεκαετίες χρήματα σε ενοίκια,κατι που είναι το πιο σημαντικό για εμένα.
Τώρα ότι προσπαθεί μετά από όλα αυτά να αναγάγει τα χρήματα που έδωσε τότε δια 340,75 για να το μετατρέψει σε ευρώ..........δεν έχω λόγια.Ισως έχει τους λόγους του.
εγώ δεν είπα ότι τα σπίτια είναι μια κακή αγορά ή ότι χάνουν την αξία τους...η οποία δεν μετριέται μόνο σε ευρώ.

Ο τύπος παίρνει τις δραχμές που έδωσε τότε τις συγκρίνει με τα ευρώ που αντιστοιχούν σήμερα και σου λέει έβγαλα 80 χιλιάρικα. Αυτό είναι απλά λάθος.

συμφωνεί με αυτό που λέω αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Αρτοποιειο, που δουλευε, εβγαζε κερδος, αναγκαστηκε να κλεισει και να αναζητησει αλλη επαγγελματικη στεγη, επειδη ο χορτασμενος ιδιοκτητης αποφασισε οτι δεν του αρκουσε το ηδη υψηλο ενοικιο που εισεπρατε, αλλα ζητησε υπερογκη αυξηση.
Ο αρτοποιος αρνηθηκε, αποφασισε να αποχωρησει.
Το ακινητο εμεινε για καποια, λιγα χρονια κλειστο.

Απαραδεκτη συμπεριφορα-νοοτροπια του ιδιοκτητη, ιδιως προς συνεπεις ενοικιαστες.
καλα απο αυτα εχουμε χορτασει,να σου πω ιστοριες τρελας να σου φυγει η ουγια!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Δεν έχει αποδεχθεί κανένας ακόμη την όποια ευθύνη, παρά τις συσσωρευμένες ενδείξεις για παράτυπη συμπεριφορά των εμπλεκόμενων υπαλλήλων της συγκεκριμένης ΔΟΥ.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Τα πέταγες σε μια αυλή . Και ας τα σάπιζε η βροχή.
ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ; ΑΣ ΕΚΑΝΕ ... Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ .... ΕΙΝΑΙ 500€

Σε βρήκε χαλαρό και στα πήρε.
κλειδωμενη πορτα θωρακισμενη με τελευταιο difenter δεν ανοιγει πρωτον και δευτερο ειναι διαρηξκη και εχει αυτοφορο ,οπως φαινεται δεν γνωριζεις απο δικαιωματα ενοικιαστων .. ρωτησα κολητο φιλο δικηγορο ενω οι γονεις παιδιων που ειχα στο τενις ειναι δικαστικοι κλητηρες , να εχουμε γνωμη για οτι ξερουμς ,αυτο στην Ελλαδα ειναι φοβερο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Μου φαινεται οτι καλα σού λενε οτι μερικες φορες μιλας απλως για να μιλας, χωρις παρεξηγηση.
Εγω σου ειπα το εξης.
Ειχα 23.000 ευρω το 1990 και πηρα ενα διαμερισμα 90 τ.μ.
Σημερα αυτο το διαμερισμα εχει χαλαρα 100-120.000 ευρω. 5 φορες πανω τα λεφτα μου.
Αν τα ειχα στην τραπεζα θα ειχα παρει 5 φορες τα λεφτα μου? Τι παει να πει "ειναι καλυτερο το σπιτι"? Αισθητικα? Χεστηκα. Κοστιζει σημερα 5 φορες πανω ή οχι? Εχασε αξια? Οχι. Αρα?
και οχι μονο αυτο , συν τα ενοικια που θα μπορουσε να ειχε παρει καποιος αν δεν εμενε ο ιδιος , αν αθροιστουν ολα αυτα ,πολυ πανω απο 5 φορες.Εγω πηρα το 1989 μια γκαρσονιερα 20 ετων στο Λουτρακι με 1.500 , απιστευτη ευκαιρια ,ενα χρονο μετα μου τη ζητουσαν για 3 εκατομμυρια ,μποπρει να εχεις καλες αποδοσεις και με τα ακινητα ,εξαρταται ,απο την αγορα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
κλειδωμενη πορτα θωρακισμενη με τελευταιο difenter δεν ανοιγει πρωτον και δευτερο ειναι διαρηξκη και εχει αυτοφορο ,οπως φαινεται δεν γνωριζεις απο δικαιωματα ενοικιαστων .. ρωτησα κολητο φιλο δικηγορο ενω οι γονεις παιδιων που ειχα στο τενις ειναι δικαστικοι κλητηρες , να εχουμε γνωμη για οτι ξερουμς ,αυτο στην Ελλαδα ειναι φοβερο

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ....

Πας με δικαστικό επιμελητή .
99.99% φεύγουν και πάνε στα τσακίδια.
ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ... ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ , καλείς
1)κλειδαρά
2)αστυνομία

Ο κλειδαράς ανοίγει την πόρτα, αλλάζει κλειδαριά και η αστυνομία τους καλεί να βγουν έξω ....

ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ;;;

Τότε έχουμε και απείθεια ... αντίσταση κατά της αρχής ... και παίζει να συλληφθούν αν πουν και καμιά μαλακία ....

κλειδαρια ασφαλείας και τα αρχίδια μου ......... και διάρρηξη ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ με απόφαση έξωσης ...

ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ρε ....

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Δεν έχει αποδεχθεί κανένας ακόμη την όποια ευθύνη, παρά τις συσσωρευμένες ενδείξεις για παράτυπη συμπεριφορά των εμπλεκόμενων υπαλλήλων της συγκεκριμένης ΔΟΥ.

Αφου ειναι αθώοι ρε ανθρωπε , με το ζόρι ναπουμε οτι πηραν λεφτα απο τον κοσμακη..

Μην τυχον και γραψει κανεις σε κανα τετραδιο τίποτα ποσά με ονοματα , αμεσως να πουμε οτι τα παίρνει :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.315
Πόντοι
22.266
Με τα νουμερα που ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ, να υποθεσω.
Που τα 2/3 των ΕΕ δηλωνουν οτι βγαζουν 500 ευρω το μηνα και ξοδεύουν 5.000.
Ναι, πειστηκα.
Το ίδιο ισχύει κ στις άλλες χώρες

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ....

Πας με δικαστικό επιμελητή .
99.99% φεύγουν και πάνε στα τσακίδια.
ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ... ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ , καλείς
1)κλειδαρά
2)αστυνομία

Ο κλειδαράς ανοίγει την πόρτα, αλλάζει κλειδαριά και η αστυνομία τους καλεί να βγουν έξω ....

ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ;;;

Τότε έχουμε και απείθεια ... αντίσταση κατά της αρχής ... και παίζει να συλληφθούν αν πουν και καμιά μαλακία ....

κλειδαρια ασφαλείας και τα αρχίδια μου ......... και διάρρηξη ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ με απόφαση έξωσης ...

ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ρε ....
δεν πρεπει να μιλαμε εδω μεσα κατανταει να γραφουμε 800 φορες ,μα φυσικα πρεπει να κανεις ολα αυτα πρωτα ,με κοστος μεγαλο ετσι εγινε ο εκβιασμος ,τα 150 ευρω για κατι αχρηστα επιπλα ηταν πολυ λιγοτερα απο αυτα τα νομιμα ,εξοιδα που θα επρεπε να κανω,, βαλε ποσα ειναι τα εξοδα για τη νομιμη εξψση και ολα τα υπολοιπα να δουν μερικοι εδω που λενε να παω και να σπασω ετσι απλα τη πορτα

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.720
Πόντοι
456
το 80% στο ελληνικο δημοσιο ετσι δουλευει ...... ηλεκτρονικο κρατος με τεχνιτη νοημοσύνη .... μονο εκει θα ειμαι υπερ αντικασταση ανθρώπων με μηχανήματα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
δεν πρεπει να μιλαμε εδω μεσα κατανταει να γραφουμε 800 φορες ,μα φυσικα πρεπει να κανεις ολα αυτα πρωτα ,με κοστος μεγαλο ετσι εγινε ο εκβιασμος ,τα 150 ευρω για κατι αχρηστα επιπλα ηταν πολυ λιγοτερα απο αυτα τα νομιμα ,εξοιδα που θα επρεπε να κανω,, βαλε ποσα ειναι τα εξοδα για τη νομιμη εξψση και ολα τα υπολοιπα να δουν μερικοι εδω που λενε να παω και να σπασω ετσι απλα τη πορτα
Εκεί ... παίζει ρόλο αν έχεις δικό σου δικηγόρο .......

Επιμελητής της περιοχής, με 40€ κάνει επίδοση του εξώδικου.
Με το εξώδικο ... φεύγουν το 70% .... αν δεν φύγει στις 15 μέρες προθεσμία ...
ανάλογα το τοπικό δικαστήριο ... από 2 ως 15 μέρες, βγάζει εντολή έξωσης ... άλλα 40€ επίδοση ....

εκεί φεύγει το 99.99% ............
και πριν τις 20 μέρες που δίνει προθεσμία η έξωση ....

πιέζεις λέγοντας μέσω του δικηγόρου ... ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ....

και ότι ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ....

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
την επομενη φορα θα σε παρακελεσω να μου δωσεις τη διευθυνση του επιμελητη που για 40 ευρω γιατι τοτε ,ειναι 2 χρονια μου ζηταγανε 200 ευρω , ενω τωρα εχει παει στα 300 , η μονη λυση οπως ειχα κανει ,αλλα ηθελε λεει 3 μηνες για να ισυσει , για ενοικια ,αλλα ο ασφαλιστης δεν το ηξερε και ετσι δεν ειχα να μην πληρωσω τα εξοδα,,ειναι τελικα η νομικη προστασια ,εχω την arag, καη φαινεται μεχρι στιγμης, καλη, αλλα για ακινητα και ενοικια ζηταει 160 ευρω το χρονο ,ε ειναι καπως ακριβα ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
την επομενη φορα θα σε παρακελεσω να μου δωσεις τη διευθυνση του επιμελητη που για 40 ευρω γιατι τοτε ,ειναι 2 χρονια μου ζηταγανε 200 ευρω , ενω τωρα εχει παει στα 300
300€ για επίδοση εξώδικου στην περιοχή ;;;

ή εννοείς 300€ σύνολο αμοιβή δικηγόρου ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ;;;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
την επομενη φορα θα σε παρακελεσω να μου δωσεις τη διευθυνση του επιμελητη που για 40 ευρω γιατι τοτε ,ειναι 2 χρονια μου ζηταγανε 200 ευρω , ενω τωρα εχει παει στα 300 , η μονη λυση οπως ειχα κανει ,αλλα ηθελε λεει 3 μηνες για να ισυσει , για ενοικια ,αλλα ο ασφαλιστης δεν το ηξερε και ετσι δεν ειχα να μην πληρωσω τα εξοδα,,ειναι τελικα η νομικη προστασια ,εχω την arag, καη φαινεται μεχρι στιγμης, καλη, αλλα για ακινητα και ενοικια ζηταει 160 ευρω το χρονο ,ε ειναι καπως ακριβα ...

Για πες, άμα έχεις το χρόνο και τη διάθεση, για την εμπειρία σου με την arag. Με συμβάσεις νομικής προστασίας τέλοσπάντων.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Μην τρέμεις για την εφορία γιατί μόνο αυτή σ΄αγαπά... Τα έχουμε πει αυτά ξανά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom