Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
1.Βελτίωσε την ορθογραφία σου.
2.Από πότε είναι προκατάληψη να μη συμπάσχεις με το 18χρονο που στα 16,5 γνώρισε τη σκληρότητα του κόσμου επειδή δε μπορεί να καπνίσει στο βαγόνι;
3.Τότε να βάλουμε στο παιχνίδι και τα 12χρονα γιατί κι αυτά μπορεί να ψάξουν και να μάθουν.
4.Ναι, θα τα καταφέρω. Το γιατί θα το καταλάβεις όταν μεγαλώσεις. Εάν βέβαια σου σηκώνεται τότε, μιά και ο καρκίνος δεν είναι το μόνο πρόβλημα που δημιουργεί το κάπνισμα.
Αν γνωρίζεις λίγο ότι στην εφηβεία το αίμα βράζει και όποια δράση προκαλεί αντίδραση.Έπειτα ότι μου φαίνεται φασισμός με κάνει να αντιδρώ.(Ναι είναι φασισμός στο τρένο και οπουδήποτε αλλού να μην σέβονται τους καπνιστές)

Υ.Γ. 1)Για το ποιός θα τα καταφέρει καλύτερα μην είσαι τόσο σίγουρος (και μην μου λές θα μάθεις στο μέλλον και τέτοιες μπούρδες)
    2)Γράφω γρήγορα και για αυτό δεν προσέχω τόσο πολύ την ορθογραφία σε αντίθεση με εσένα που γράφεις αργά και χρησιμοποιείς λεξικό. ΑΥΤΑ

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ναι είναι φασισμός στο τρένο και οπουδήποτε αλλού να μην σέβονται τους καπνιστές
Τι λες ρε φίλε;  Σοβαρά;  Και δεν είναι φασισμός να με υποχρεώνεις εσύ να αναπνέω τον καρκίνο σου;  Σηκώθηκαν τα αγρια να διώξουν τα ήμερα...

Πανε σπιτάκι σου και στο αυτοκίνητό σου και κάπνιζε όσο θέλεις.  Οι άλλοι τι σου φταίνε;
Κάνε και κανα ταξιδάκι σε καμία πολιτισμένη χώρα και θα δείς...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τι λες ρε φίλε;  Σοβαρά;  Και δεν είναι φασισμός να με υποχρεώνεις εσύ να αναπνέω τον καρκίνο σου;  Σηκώθηκαν τα αγρια να διώξουν τα ήμερα...

Πανε σπιτάκι σου και στο αυτοκίνητό σου και κάπνιζε όσο θέλεις.  Οι άλλοι τι σου φταίνε;
Κάνε και κανα ταξιδάκι σε καμία πολιτισμένη χώρα και θα δείς...
Το σωστό είναι να υπάρχουν 2 χώροι σε κάθε δημόσιο μέρος.Εσύ αν ήθελες να κάνεις την ανάγκη σου και δεν είχε τουαλέτα που θα πήγαινες ? Θα παραπονιόσουν για αύτο ? Κάπως έτσι είναι και το κάπνισμα~

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ρε φίλε Galb πας καλά???
Επειδή έσυ είσαι 18 και βράζει το αίμα σου να αντιδράς θα πρέπει να γαμάς την υγεία των άλλων και να πάψεις να σέβεσαι την ανάγκη του άλλου?
Ολοι μας είμασταν 18 και είχαμε αντιδράσεις και αντιδράσουμε αλλά είχαμ μάθει να σεβόμαστε.Ετσι μας είχανε μάθει οι γονείς μας, οι μεγαλύτεροι μας, οι αλήτες έξω από τα σχολεία με τους οποίους κάναμε παρέα...Εσείς η νέα γενειά ούτε να συλλάβήσετε την λέξη σεβασμός δεν ξέρετε!Ούτε σε λεξικό δεν θα την βρείτε. Και για να σε προλάβω είμαι 26 οπότε όχι μακρυά από την ηλικία σου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φιλαράκι ...πολιτισμός δεν είναι να απαγορεύεις και να καταπιέζεις τον άλλο....πολιτισμός είναι να σέβεσαι όλους και να φροντίζεις για όλους έτσι ώστε να μην ενοχλούνται.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Οι οποίες πολιτισμένες χώρες διαθέτουν στρατό που σκοτώνουν αμάχους, κάνουν πυρηνικές δοκιμές, οι μπάτσοι τους σκοτώνουν κόσμο κλπ. Βέβαια το τσιγάρο φταίει γ όλα, γ αυτό κ το απαγόρεψαν από παντού, ήδη ζούμε σ εναν καλύτερο κόσμο... :jerking: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν γνωρίζεις λίγο ότι στην εφηβεία το αίμα βράζει και όποια δράση προκαλεί αντίδραση.Έπειτα ότι μου φαίνεται φασισμός με κάνει να αντιδρώ.(Ναι είναι φασισμός στο τρένο και οπουδήποτε αλλού να μην σέβονται τους καπνιστές)

Επίσης καλό είναι να μάθεις για την έννοια του φασισμού, όπως και της αλητείας.

Υ.Γ. 1)Για το ποιός θα τα καταφέρει καλύτερα μην είσαι τόσο σίγουρος (και μην μου λές θα μάθεις στο μέλλον και τέτοιες μπούρδες)
     2)Γράφω γρήγορα και για αυτό δεν προσέχω τόσο πολύ την ορθογραφία σε αντίθεση με εσένα που γράφεις αργά και χρησιμοποιείς λεξικό. ΑΥΤΑ

Το λεξικό μου γράφει και για τη σχέση καπνίσματος και στυτικής δυσλειτουργίας  :dancing:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
φιλαράκι ...πολιτισμός δεν είναι να απαγορεύεις και να καταπιέζεις τον άλλο....πολιτισμός είναι να σέβεσαι όλους και να φροντίζεις για όλους έτσι ώστε να μην ενοχλούνται.....
Πέστα λίγο ρε φίλε ZTOD όπως πρέπει να σεβόμαστε εμείς οι καπνιστές εσάς έτσι πρέπει να σέβεστε και εσείς εμάς...ΟΚ ? Δεν είπα επειδή είμαι 18 να πάω να τα γαμήσω όλα.Ηρέμησε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Οι οποίες πολιτισμένες χώρες διαθέτουν στρατό που σκοτώνουν αμάχους, κάνουν πυρηνικές δοκιμές, οι μπάτσοι τους σκοτώνουν κόσμο κλπ. Βέβαια το τσιγάρο φταίει γ όλα, γ αυτό κ το απαγόρεψαν από παντού, ήδη ζούμε σ εναν καλύτερο κόσμο... :jerking: :jerking:
αν και βάζελος ++++ 1.000.000.000.000. :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ναι συμφωνώ Galb. Απλά θα ρίξω τις ευθύνες για την κατάσταση οπυ έχει δημιουργηθεί όι στους καπνιστές αλλά στα μαγαζιά και στο κωλό κράτος.
Γιατί δεν είναι τόσο ρατσισμός όσο φαίνεται του να έχεις ξεχωριστά επίπεδα για μη και για καπνιστες...
Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν μαγαζιά τύπου Hard Rock ή Starbucks που δεν επιτρέπουν το κάπνισμα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

Το λεξικό μου γράφει και για τη σχέση καπνίσματος και στυτικής δυσλειτουργίας  :dancing:
[/quote] Εμένα τα βιώματα μου λένε ότι οι συντηριτικοί πεθαίνουν.Μόνο από το άγχος που προσπαθέις να ζήσεις περισσότερο...Και όσο για την στυτική δυσλειτουργία κάτι μας είπες.Μάθε κι αυτό...Πολλές φορές η στυτική δυσλειτουργία προκαλείτε κι από άγχος καθώς μεγάλο ρόλο παίζουν και ψυχολογικοί παράγοντες.Μην φοβάσαι θα ζήσει και θα γαμάς περισσότερο από μένα... Respect! :uglystupid: :uglystupid:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πέστα λίγο ρε φίλε ZTOD όπως πρέπει να σεβόμαστε εμείς οι καπνιστές εσάς έτσι πρέπει να σέβεστε και εσείς εμάς...ΟΚ ? Δεν είπα επειδή είμαι 18 να πάω να τα γαμήσω όλα.Ηρέμησε
Ρε παλικάρι μου, αντε οι καπνιστές να σεβαστούν τους μή...
Οι μη καπνιστές τι να σεβαστούν;  την εξάρτησή σας;  Και πως δέχεσαι εσύ αυτό τον σεβασμό;  Με το να σου επιτρέψω να καπνίσεις αναγκάζοντας με να αναπνεύσω τον καρκίνο σου για να μην πεις εσύ οτι δεν σε σέβομαι και οτι είμαι φασίστας;  Ε ναι λοιπόν, αν το θεωρείς έτσι είμαι...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλώς ή κακώς είμαστε καπνιστές - ναρκωμανείς αν θες πες το δεν θα παρεξηγηθώ, αλλωστε η νικοτίνη είναι ουσία που προκαλεί εξάρτηση - και οφείλουν να σεβαστούμε την ανάγκη μας.

Α, πολύ ωραίο αυτό.

Φαντάζομαι πως κατ' αναλογία θα πρέπει να σεβαστούμε και τους εθισμένους σε άλλους ναρκωτικές ουσίες.

Κοκαΐνη για παράδειγμα.
Τόσο χρήμα ξοδεύουν οι καϋμένοι.
Μήπως θα έπρεπε να κλείσουμε και καμία διακρατική συμφωνία με το καρτέλ του Μεντεγίν για να γίνονται απευθείας εισαγωγές υψηλής καθαρότητας και να ικανοποιούνται οι κοκάκηδες;

Ή να φτιάξουμε κανένα εργαστηριάκι με κρατική επιχορήγηση για να παράγει Μεθυλενοδιόξυ-μεθυλοαμετφαμίνη χωρίς προσμίξεις;
Κρίμα να ταλαιπωρούνται και αυτά τα παιδιά και να χαλάει η σπήντα τους.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Δεν μπορεί να σε αναγκάσει κάποιος για κάτι τέτοιο και φυσικά δεν είναι σωστό...
Αλλά να αποδεχτείς το γεγονός ότι υπάρχουν στιγμές που συνυπάρχουμε όπως μπορεί να συνυπάρχεις με ένα πρεζάκι.
Δεν σου λέω να μας αντιμετωπίζεις έτσι - γιατί δεν είμαστε τόσο βαριά - αλλά έχω την απαίτηση να με αποδεχτείς και εφόσον είναι έτσι τα πράγματα να με σεβαστείς.Ειδικά όταν ο χώρος είναι χωρισμένος έστω και με αυτό τον άχαρο τρόπο που είναι χωρισμένα

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Α, πολύ ωραίο αυτό.

Φαντάζομαι πως κατ' αναλογία θα πρέπει να σεβαστούμε και τους εθισμένους σε άλλους ναρκωτικές ουσίες.

Κοκαΐνη για παράδειγμα.
Τόσο χρήμα ξοδεύουν οι καϋμένοι.
Μήπως θα έπρεπε να κλείσουμε και καμία διακρατική συμφωνία με το καρτέλ του Μεντεγίν για να γίνονται απευθείας εισαγωγές υψηλής καθαρότητας και να ικανοποιούνται οι κοκάκηδες;

Ή να φτιάξουμε κανένα εργαστηριάκι με κρατική επιχορήγηση για να παράγει Μεθυλενοδιόξυ-μεθυλοαμετφαμίνη χωρίς προσμίξεις;
Κρίμα να ταλαιπωρούνται και αυτά τα παιδιά και να χαλάει η σπήντα τους.
Εντάξει νομίζω ότι ξέρεις και εσύ ότι είσαι υπερβολικός και ότι πέταξες κοτσανα...
Πόσο ενοχλητικός και επικίνδυνος είναι ένας καπνιστής από ένα ναρκομανή?
Εμένα πάντως με ενοχλέι που όλοι οι μη μας αντιμετωπίζετε ως τις αιτίες του κακού για την υγεία σας...Δεν μου λες όταν πίνεις , όταν τρως τα λίπη έχεις την εντύπωση ότι κάνεις λιγότερο κακό στον εαυτό σου?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εμένα τα βιώματα μου λένε ότι οι συντηριτικοί πεθαίνουν.Μόνο από το άγχος που προσπαθέις να ζήσεις περισσότερο...Και όσο για την στυτική δυσλειτουργία κάτι μας είπες.Μάθε κι αυτό...Πολλές φορές η στυτική δυσλειτουργία προκαλείτε κι από άγχος καθώς μεγάλο ρόλο παίζουν και ψυχολογικοί παράγοντες.Μην φοβάσαι θα ζήσει και θα γαμάς περισσότερο από μένα... Respect! :uglystupid: :uglystupid:

"Erectile dysfunction (ED) or impotence is the inability of a man to achieve an erection or to complete intercourse. This condition affects an estimated 30 million Americans. The study also showed that former smokers among patients with high blood pressure are 11 times more likely to be impotent than non-smokers."

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

"Erectile dysfunction (ED) or impotence is the inability of a man to achieve an erection or to complete intercourse. This condition affects an estimated 30 million Americans. The study also showed that former smokers among patients with high blood pressure are 11 times more likely to be impotent than non-smokers."

Η αιτιολογία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πάντα πολυπαραγοντική και έχει σαφείς ψυχοκοινωνικές και βιολογικές παραμέτρους. Όλο και περισσότερο, οι ειδικοί επιστήμονες ταυτίζουν τα χρόνια νοσήματα με το κύριο αίτιο. Η αθηροσκλήρυνση, η καρδιαγγειακή νόσος, η υπέρταση, ο διαβήτης, καθώς και οι παρενέργειες των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπισή των παραπάνω νοσημάτων ενοχοποιούνται όλο και συχνότερα. Οιψυχογενείς παράγοντες συμβάλλουν στις στυτικές δυσλειτουργίες στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ακόμα και όταν δεν αποτελούν το κύριο αίτιο. Ένας ασθενής, για παράδειγμα, που έχει υποβληθεί σε επέμβαση bypass, μπορεί να φοβάται ότι η σεξουαλική δραστηριότητα ίσως του προκαλέσει έμφραγμα και συνεπώς να παρουσιάζει στυτική δυσλειτουργία.

Υ.Γ. Για πες μας τώρα τι άλλο θα βρεις να πεις??? :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Todok ακόμα ψάχνεις ??

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όπως είπε και ένας συναγωνιστής υπάρχουν και μη καπνιστές που δεν κάνουν σαν αγάμητες θεούσες.Ανάλογα τον άνθρωπο είναι.Οι φίλοι μου πχ δεν ενοχλούνται αλλά ούτε και εγώ τους φυσάω τον καπνό στα μούτρα.Υπάρχουν άλλοι που και 5 μέτρα μακριά να είσαι θα σου σπάσουν τα αρχίδια να το σβήσεις.Όσο για το που πρέπει να καπνίζουμε πηγαίντε κάντε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας να εισακουστούν τα αιτήματα σας(λέμε τώρα...).Μέχρι τότε ο καθένας θα καπνίζει όπου του καβλώσει και καλά θα κάνει.Αν δεν αντέχετε ρε παιδιά πηγαίντε starbucks,hard rock ή όπου αλλού απαγορεύεται το τσιγαράκι.Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές εκτός απο το να εύχεστε να ψοφήσουμε εμείς οι καρκινιάρηδες.Κάντε και εσείς κανα τσιγαράκι, μετά το γαμήσι λέει πολύ :2funny: :2funny:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Εγώ είμαι καπνιστής και δεν ενοχλούμαι καθόλου όταν οι άλλοι τρώνε ή πίνουν ή συζητάνε την ώρα που εγώ καπνίζω. Βέβαια όσον αφορά το φαγητό τους ενημερώνω ότι είναι αγενές να τρώνε την ώρα που καπνίζω όμως δεν με ενοχλεί και μπορούν να συνεχίσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom