Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καπνίστε τους άκαπνους , χεχεχεχεχεχε

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δεν καπνίζονται και προπαντώς δεν "χωνευόνται" μερικοί άκαπνοι φίλε....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχουν άλλοι που και 5 μέτρα μακριά να είσαι θα σου σπάσουν τα αρχίδια να το σβήσεις.Όσο για το που πρέπει να καπνίζουμε πηγαίντε κάντε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας να εισακουστούν τα αιτήματα σας(λέμε τώρα...).Μέχρι τότε ο καθένας θα καπνίζει όπου του καβλώσει και καλά θα κάνει.Αν δεν αντέχετε ρε παιδιά πηγαίντε starbucks,hard rock ή όπου αλλού απαγορεύεται το τσιγαράκι.

Ο καπνός δεν περιορίζεται στο 1 μέτρο από εσένα, και ακριβώς αυτό είναι το θέμα, ότι και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι (τυπικό δείγμα χαμηλού πνευματικού επιπέδου που χαρακτηρίζει την συντριπτική πλειοψηφία των καπνιστών).

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ο καπνός δεν περιορίζεται στο 1 μέτρο από εσένα, και ακριβώς αυτό είναι το θέμα, ότι και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι (τυπικό δείγμα χαμηλού πνευματικού επιπέδου που χαρακτηρίζει την συντριπτική πλειοψηφία των καπνιστών).
Ελα ρε μεγιστε υπερξενερωτε μη καπνιστη...
Κατι τετοια ατομα σαν εσενα τελειως losers εκει εξω στην κοινωνια..
Κομπλεξαρα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Todok ακόμα ψάχνεις ??

Όταν μεγαλώσεις μπορεί και να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι έχουν και άλλες δουλειές.

Όσο για τις ασθένειες που ανέφερες, η κύρια αιτιολογία τους τυχαίνει να είναι το κάπνισμα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ελα ρε μεγιστε υπερξενερωτε μη καπνιστη...
Κατι τετοια ατομα σαν εσενα τελειως losers εκει εξω στην κοινωνια..
Κομπλεξαρα

Θίχτηκες που αναφερθήκαμε στο πνευματικό σου επίπεδο; Ή μήπως νομίζεις ότι αυτοί που τρέχουν στο μπουρδέλο με ένα τσιγάρο στο χέρι και μία μπύρα στο άλλο πριν τους πάρει είδηση η γυναίκα τους και με ύφος αγράμματου πιθήκου είναι non-losers;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Θίχτηκες που αναφερθήκαμε στο πνευματικό σου επίπεδο; Ή μήπως νομίζεις ότι αυτοί που τρέχουν στο μπουρδέλο με ένα τσιγάρο στο χέρι πριν τους πάρει είδηση η γυναίκα τους και με ύφος αγράμματου πιθήκου είναι non-losers;
Για ποια γυναικα να μιλησεις εσυ ρε πικραμενε?Καθε τρεις και λιγο γραφεις τον καημο σου και τον πονο σου για τις Ελεινιδες οπως τις αποκαλεις,φανταζομαι τι σκατα και χυλοπιτες εχεις φαει και το παιζεις ηθικος 5 και 30 το πρωι γραφεις σε ενα site στο οποιο δεν εχεις ποσταρει ποτε ενημερωση για σεξ παρα μας ζαλιζεις τα παπαρια με τις φολες που εχεις φαει.
Εισαι κομπλεξικος και η ηλικια σου σιγουρα με κανει να καταλαβω οτι γινεσαι και ανυποφορος προφανως γιατι δεν γαμας ή εχεις σεξουαλικο προβλημα ας μην καπνιζεις
Προσωπικα αν μου ελεγες ποτε με υφακι κατι για το τσιγαρο δεν ξερω που μπορει να σε στελνα εκεινη τη στιγμη

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου μέσα στο κρανίο σου. Όχι ότι περίμενε κανείς κάτι περισσότερο από άτομα που αποδεικνύουν τη σχέση ανάμεσα σε άνθρωπο και πίθηκο. Όσο για το που μπορεί να με έστελνες, το πιθανότερο είναι να κατέληγες να γλύφεις και να καταπίνεις κιόλας.

Άντε τώρα στη γυναίκα σου, μη σε πάρει και είδηση και σου ρίξει παντόφλα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου μέσα στο κρανίο σου. Όχι ότι περίμενε κανείς κάτι περισσότερο από άτομα που αποδεικνύουν τη σχέση ανάμεσα σε άνθρωπο και πίθηκο. Όσο για το που μπορεί να με έστελνες, το πιθανότερο είναι να κατέληγες να γλύφεις και να καταπίνεις κιόλας.

Άντε τώρα στη γυναίκα σου, μη σε πάρει και είδηση και σου ρίξει παντόφλα.
Δεν ειμαι παντρεμενος ρε νουμερο
Κατι ατομα σαν εσενα θελουν ξυλο
Βγαλε αλλου την δηθεν εξυπναδα σου γιατι εδω σε πηραμε γραμμη τι κομπλεξικο νουμερο εισαι
Οσο για το γλυψιμο που λες φανταζομαι πως σου τρεχουν τα σαλια σαπιογερε οταν ακους για γαμησια....
Βγαλε χολη και κακια και κατσε μονος σου να την πιεις τελειωμενε πιθηκε που τρωει φλοκια στη μαπα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προσπάθησες να σκεφτείς πολύ και βραχυκύκλωσες;

URL]]

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν θα ασχοληθω αλλο με σενα βλακα
Πηγαινε και κανε παρεα στο φιλο σου τον πιθηκο που εχεις την τιμη και κατεβασες στο pc σου,τετοια φωτα δεν θα εκανα ποτε ΄΄save as''
Αυτο δειχνει και επιβεβαιωνει περιτρανα αυτο που σου ειπα και πριν
Κομπλεξικος,μιζερος,κακομοιρης και λιγουρης εισαι
Για αυτο κοιτα αυτο να ξερογλυφτεις λιγο ακομα σκυλακι
Παρε το κοκκαλακι σου,ΤΡΕΧΑ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τ Ε Λ Ο Σ

Συνημμένα

• funny.jpg
    funny.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 9

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ηρεμία παίδες.Αν είμαστε υποχόνδριοι φίλε Todok όλα μας φταίνε.Τώρα τι να σου πω για το που πάει ο καπνός?Μαζέψτε υπογραφές από παντού και στείλτε τα "χαρτιά" σας στο υπουργείο υγείας να περιοριστούν οι κακοί καπνιστές.Μόνος σου είπες ότι ο καπνός δεν περιορίζεται στο ένα μέτρο.Και όλη την καλή πρόθεση να έχω να μην εισπνέει ο άλλος τον καπνό μου εγώ τι να κάνω?Για να σε προλάβω και να μην λες ότι φάσκω και αντιφάσκω τα 5 μέτρα τα ανέφερα χαρακτηριστικά για να δείξω ότι ακόμα και αν δεν γίνομαι ενοχλητικός αφου ο άλλος δεν εισπνέει τον καπνό μου και βρίσκεται στην απέναντι γωνία θα μου σπάσει τα αρχίδια και αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα.Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?Αν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε ένα μαγαζί πχ Starbucks μαζεύω τα μπογαλάκια μου και φεύγω.By the way πιο άθλιες καφετέριες από τα starbucks δεν έχω δει...Psolaras respect φίλε....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όταν μεγαλώσεις μπορεί και να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι έχουν και άλλες δουλειές.

Όσο για τις ασθένειες που ανέφερες, η κύρια αιτιολογία τους τυχαίνει να είναι το κάπνισμα.
Todok αγόρι μου γιατί δεν γράφεις εσύ μόνος σου εγκυκλοπαίδεια??? Είσαι έτοιμος να ανατρέψεις κάθε επιστημονικό τεκμηριωμένο πράγμα..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για ποια γυναικα να μιλησεις εσυ ρε πικραμενε?Καθε τρεις και λιγο γραφεις τον καημο σου και τον πονο σου για τις Ελεινιδες οπως τις αποκαλεις,φανταζομαι τι σκατα και χυλοπιτες εχεις φαει και το παιζεις ηθικος 5 και 30 το πρωι γραφεις σε ενα site στο οποιο δεν εχεις ποσταρει ποτε ενημερωση για σεξ παρα μας ζαλιζεις τα παπαρια με τις φολες που εχεις φαει.
Εισαι κομπλεξικος και η ηλικια σου σιγουρα με κανει να καταλαβω οτι γινεσαι και ανυποφορος προφανως γιατι δεν γαμας ή εχεις σεξουαλικο προβλημα ας μην καπνιζεις
Προσωπικα αν μου ελεγες ποτε με υφακι κατι για το τσιγαρο δεν ξερω που μπορει να σε στελνα εκεινη τη στιγμη
psolaras78 μαζί σου φίλε + 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Εγώ πάντως που παλιότερα κάπνιζα (όχι πάρα πολύ αλλά κάπνιζα, περίπου 3 - 4 πακέτα την εβδομάδα) έχω να πω τα εξής:

Το ζήτημα τσιγάρο είναι μια τεράσια μαλακία.  Οπωσδήποτε ορισμένες στιγμές είναι μια μεγάλη γευστική απόλαυση.  Από την άλλη ρε παιδιά πρέπει να σκέφτεται κανείς το κόστος για το κάθε τι.  Κάπνιζα και η φυσική μου κατάσταση χρόνο με το χρόνο μειωνόταν πράγμα που το έβλεπα κάθε φορά που έπρεπε να τρέξω για κάποιο λόγο ή να ανέβω πολλά σκαλιά ή όταν προσπαθούσα να παίξω μισή ώρα μπάσκετ.  Τα ρούχα μου πότιζαν και μύριζαν άθλια και η αναπνοή μου μύριζε σαν τασάκι (τότε δεν το καταλάβαινα, το καταλαβαίνω τώρα όταν πλησιάζω πολύ κοντά άλλους καπνιστές...)

Αποφάσισα να το κόψω όταν έτυχε να ζήσω στο εξωτερικό για κάποια χρόνια όχι επειδή τότε απαγορευόταν, αλλά επειδή έβλεπα πόσο "ρατσιστικά" αντιμετωπίζονταν οι καπνιστές.  Είναι αλήθεια ότι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες το κάπνισμα θεωρείται ως ένα άθλημα στο οποίο επιδίδονται οι "μη πολιτισμένοι" (μπορείτε να δοκιμάσετε να ανάψετε τσιγάρο σε ένα παγκάκι στη Στοκχόλμη ή τη Γενεύη ή όπου αλλού θέλετε και να κόψετε αντιδράσεις).  Όποιος έχει κάνει ταξίδια σε χώρες που το απαγόρευσαν εντελώς στους δημόσιους χώρους μετά το 2000 στη δεκαετία του 90 ξέρει σε τι χώρους ήμασταν υποχρεωμένοι να καπνίζουμε.

Η ουσία είναι ότι τώρα, βλέποντας το από απόσταση, δεν το μετανιώνω ούτε στο ελάχιστο.  Και παρότι βλέπω με συμπάθεια τους καπνιστές...ως πρώην συναδέλφους... :grin:πολύ θα γούσταρα να το απαγορεύσουν και στην Ελλάδα.  Όχι επειδή ενοχλεί εμένα προσωπικά ιδιαίτερα, αλλά επειδή ίσως να έκανε κάποιους να το κόψουν βελτιώνοντας τη ζωή τους και επειδή θα μας έβαζε τουλάχιστον σε αυτό στη λίστα των πολιτισμένων λαών. (ο Θεός να μας κάνει κάποτε...)  Υ.Γ:  Δεν περιμένω να πείσω κανέναν.  Ούτε τον αδελφό μου δεν έχω καταφέρει να πείσω που συνεχίζει να καπνίζει ενάμισι πακέτο τη μέρα μετά από χρόνια προπαγάνδας...αλλά, έτσι, ήθελα να τα πω... :sunglasses:   

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Δηλ αν κόψουμε το τσιγάρο θα γίνουμε πολιτισμένη χώρα???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν θα ασχοληθω αλλο με σενα βλακα
Πηγαινε και κανε παρεα στο φιλο σου τον πιθηκο που εχεις την τιμη και κατεβασες στο pc σου,τετοια φωτα δεν θα εκανα ποτε ΄΄save as''
Αυτο δειχνει και επιβεβαιωνει περιτρανα αυτο που σου ειπα και πριν
Κομπλεξικος,μιζερος,κακομοιρης και λιγουρης εισαι
Για αυτο κοιτα αυτο να ξερογλυφτεις λιγο ακομα σκυλακι
Παρε το κοκκαλακι σου,ΤΡΕΧΑ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τ Ε Λ Ο Σ

Καλό θα ήταν, πριν μιλήσεις για πιθήκους, να έβλεπες ότι δε χρειάστηκε να κάνω save as καμία "φωτα", σε αντίθεση με σένα. Οπότε τι "δείχνει περίτρανα" η φωτό που έκανες "save as" για σένα;  :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ηρεμία παίδες.Αν είμαστε υποχόνδριοι φίλε Todok όλα μας φταίνε.Τώρα τι να σου πω για το που πάει ο καπνός?Μαζέψτε υπογραφές από παντού και στείλτε τα "χαρτιά" σας στο υπουργείο υγείας να περιοριστούν οι κακοί καπνιστές.Μόνος σου είπες ότι ο καπνός δεν περιορίζεται στο ένα μέτρο.Και όλη την καλή πρόθεση να έχω να μην εισπνέει ο άλλος τον καπνό μου εγώ τι να κάνω?Για να σε προλάβω και να μην λες ότι φάσκω και αντιφάσκω τα 5 μέτρα τα ανέφερα χαρακτηριστικά για να δείξω ότι ακόμα και αν δεν γίνομαι ενοχλητικός αφου ο άλλος δεν εισπνέει τον καπνό μου και βρίσκεται στην απέναντι γωνία θα μου σπάσει τα αρχίδια και αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα.Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?Αν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε ένα μαγαζί πχ Starbucks μαζεύω τα μπογαλάκια μου και φεύγω.By the way πιο άθλιες καφετέριες από τα starbucks δεν έχω δει...Psolaras respect φίλε....

Μάζεψε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και φύγε αντί να κρύβεις το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι στα starbucks και πήγαινε μαζί με τον φίλο σου στα mcdonalds της ομόνοιας μαζί με τους αλλοδαπούς. Σίγουρα εκεί το περιβάλλον θα σας ταιριάζει απόλυτα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οτι και αν θελουμε και οτι και να λεμε . η ημερα της απαγορευσης σε ολους τους δημοσιους χωρους δεν ειναι μακρυνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom