Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν μελέτησα προσεκτικά όλο το θρεντ και είδα κάτι πράγματα που μου σπάσανε τα @@.Αρχικά συμφωνώ στο ρητό Δεν υπάρχουν φανατικοι...μπλα μπλα μπλα.Έπειτα ο ρατσισμός είναι πάντα εις βάρος των καπνιστών.Αν και καπνίζω περίπου 1,5 χρόνο από τα 16.5 έχω δει περιπτώσεις και περιπτώσεις.Σε τρένα καράβια κτλ δεν σέβονται καθόλου τον καπνιστή.Δηλάδη είναι κοινωνικός ρατσισμός αυτός.Συνεχίζω με μία απλή ερώτηση.Γιατί πάντα ο καπνιστής πρέπει να βγεί στο μπαλκόνι ή να φύγει από κάπου για να κάνει τσιγάρο και να μην ξεκουμπηστεί ο ΜΗ-Εθισμένος-Εξυπνάκιας.Τέλος το τσιγάρο πιστεύω είναι ένα πάθος!!!Κάποιο το γουστάρουν και κάποιοι όχι.Επίσης υπάρχουν και γονίδια που επηρεάζουν αν θα καπνίσεις καθώς και το κακό πρότυπο(βλ αν καπνίζουν οι γονείς σου).Αυτά περί τσιγάρου.

Υ.Γ. Αυτές τις ευχές που μας δίνουν οι Μη-Εθισμένοι και (πάντα έξυπνοι) όταν καπνίζουμε κόντα τους (βλ σίγουρα από μέσα τους λένε <<να ψοφίσεις καπνιστή που με ενοχλείς με τον καπνό σου).Το έχω δεί αυτό σε καβγά καπνιστή-μη που ο μη είπε να πεθάνεις από καρκίνο [ναι αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα].Επειδή είμαι σίγουρος ότι σας κούρασα αρκετά λέω αυτό και τελείωνω.Οι εμπειρίες της 18χρονης ζωής μου λένε ότι όσοι καπνίζουν δεν πεθαίνουν από εμφράγματα και καρκίνους αναγκαστικά-απαραίτητα.Αντίθετα με βάση κάποιων γεγονότων οι πουριτανοί-συντηριτικοί-πιο έξυπνοι πεθαίνουν χωρίς να έχουν διάγει βίο μολυσμένον.Δηλαδή 3 συγγενικά μου ας πούμε πρόσωπα ή άτομα που γνώριζα πέθαναν από καρκίνο στα πνευμόνια χωρίς να έχουν αγγίξει τσιγάρο στην ζωή τους..Αυτά βλέπω και σκέφτομαι αν είναι να πας θα πας.Τι καπνίζεις τι όχι σκατά.Η ζωή είναι μικρή (δυστυχώς) και ο θάνατος πολύ απρόσμενος.Ευχαριστώ για την προσοχή σας !!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
¨Ειμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τους ευρωπαίους, στην Ελλάδα θεωρείται μαγκια το τσιγάρο, στις δε νέες ηλικίες οι κοπελίτσες εντυπωσιάζονται από το στιλάκι ενός αγοριού και το αρχίζουν και αυτές παριστάνοντας τις χειραφετημένες...τις Femmes fatales...τρομάρα τους. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής.Αφού έχουν την πληροφόρηση ότι το κάπνιασμα σκοτώνει γιατί το ξεκινάνε οι ¨Ελληνες? Επίσης μια ερώτηση στον αξιότιμο πολυάτακτο, όταν λές προσπαθώ να μην ενοχλώ τους μη καπνιστές όταν καπνίζω τι εννοείς? βγαίνεις έξω η απλά δεν .......φυσάς πάνω τους?
Είσαι λάθος φίλε μου.Στην Γαλλία παιδιά 12-13 αρχίζουν το κάπνισμα.Και όσο για την πληροφόρηση το περίεργο σε ελκύει...Όπως και τα ναρκωτικά παράδειγμα.Για σκέψου τα ξεκινάει κανείς με την προοπτική ότι θα καταντήσει πρεζάκι άρρωστο & θα πεθάνει το πολύ σε 2 χρόνια με την πρέζα ?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν εχω καπνισει ποτε και ουτε εχω σκοπο,Οσοι καπνιζουν για μενα ειναι β κατηγοριας ανθρωποι ακομα και η μανα μου που καπνιζει,οσοι το κανουν για να βρουν γκομενα ενω δεν καπνιζουν κανονικα πχ ο αδερφος στο club ειναι μαλακες.Σε οποιον καπνιζει του λεω να το κοψει,εχω φτασει πολυ κοντα να τσακωθω με καπνιστη,Στο αυτοκινητο μου οταν καποτε παρω θα απαγορευεται το καπνισμα δια ροπαλου,στο σπιτι μου επισης,Οσες φορες εχω προσπαθησει να κανω σχεση με καπνιστρια δεν την παλεψα 2 βδομαδες max και αυτο με μια που ειχε τεραστιες βυζαρες η μεγαλη αδυναμια μου ωσπου μου ειπε να καπνισω την εστειλα με συνοπτικες διαδικασιες,και απο τοτε υποψηφιες για σοβαρη σχεση μονο μη καπνιστριες,για κανα πουτσο και η καπνιστριες,δεν μπορω να παω σε κλαμπ το χειμωνα απο την τσιγαριλα δεν μπορω να αναπνευσω,ετσι μονο καλοκαιρι στα ανοικτα,ετσι και παω καπου που καπνιζουν επειδη δεν γινετε αλλιως τα ρουχα μετα ειναι για πλυσιμο,επειδη οσοι καπνιζουν τωρα αργοτερα θα εχουν προβλημα και θα πρεπει να πανε στο νοσοκομειο και θα φαληρησουν τα ασφαληστικα ταμεια θα πρεπει να υπαρχει ειδικος φορος για τα τσιγαρα 200%,και επιτελους προστιμα σε οσους καπνιζουν σε μερη που απαγορευται.
Φίλε είσαι ακριβώς η έννοια του κοινωνικού ρατσιστή.Άκου εκεί β κατηγορίας άνθρωποι σε λίγο θα μας στείλετε στην Αφρική για είλωτες..Το τσιγάρο σε μάρανε σε αυτήν την χώρα .... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εφόσον οι δημόσιοι χώροι είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε ο μολυσμένος αέρας
να μην φτάνει εκεί που βρίσκονται τα παιδιά και όσοι δεν καπνίζουν,
τοτε είναι ΟΚ, ας καπνίσουν όσο θέλουν.

Οταν όμως δεν τηρούνται τα βασικά της δημόσιας υγείας τότε υπάρχει πρόβλημα,
όπως εγώ δεν κλάνω στο σαλόνι του καραβιού, έχω απαίτηση από τον άλλο
να σεβαστει το οτι μοιράζεται τον χώρο με άλλους.
Αν το δειτε να σμβαίνει, με ένα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο,
περιμένει τον καπετάνιο ένα καλό πρόστιμο!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν μελέτησα προσεκτικά όλο το θρεντ και είδα κάτι πράγματα που μου σπάσανε τα @@.Αρχικά συμφωνώ στο ρητό Δεν υπάρχουν φανατικοι...μπλα μπλα μπλα.Έπειτα ο ρατσισμός είναι πάντα εις βάρος των καπνιστών.Αν και καπνίζω περίπου 1,5 χρόνο από τα 16.5 έχω δει περιπτώσεις και περιπτώσεις.Σε τρένα καράβια κτλ δεν σέβονται καθόλου τον καπνιστή.Δηλάδη είναι κοινωνικός ρατσισμός αυτός.Συνεχίζω με μία απλή ερώτηση.Γιατί πάντα ο καπνιστής πρέπει να βγεί στο μπαλκόνι ή να φύγει από κάπου για να κάνει τσιγάρο και να μην ξεκουμπηστεί ο ΜΗ-Εθισμένος-Εξυπνάκιας.Τέλος το τσιγάρο πιστεύω είναι ένα πάθος!!!Κάποιο το γουστάρουν και κάποιοι όχι.Επίσης υπάρχουν και γονίδια που επηρεάζουν αν θα καπνίσεις καθώς και το κακό πρότυπο(βλ αν καπνίζουν οι γονείς σου).Αυτά περί τσιγάρου.

Υ.Γ. Αυτές τις ευχές που μας δίνουν οι Μη-Εθισμένοι και (πάντα έξυπνοι) όταν καπνίζουμε κόντα τους (βλ σίγουρα από μέσα τους λένε <<να ψοφίσεις καπνιστή που με ενοχλείς με τον καπνό σου).Το έχω δεί αυτό σε καβγά καπνιστή-μη που ο μη είπε να πεθάνεις από καρκίνο [ναι αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα].Επειδή είμαι σίγουρος ότι σας κούρασα αρκετά λέω αυτό και τελείωνω.Οι εμπειρίες της 18χρονης ζωής μου λένε ότι όσοι καπνίζουν δεν πεθαίνουν από εμφράγματα και καρκίνους αναγκαστικά-απαραίτητα.Αντίθετα με βάση κάποιων γεγονότων οι πουριτανοί-συντηριτικοί-πιο έξυπνοι πεθαίνουν χωρίς να έχουν διάγει βίο μολυσμένον.Δηλαδή 3 συγγενικά μου ας πούμε πρόσωπα ή άτομα που γνώριζα πέθαναν από καρκίνο στα πνευμόνια χωρίς να έχουν αγγίξει τσιγάρο στην ζωή τους..Αυτά βλέπω και σκέφτομαι αν είναι να πας θα πας.Τι καπνίζεις τι όχι σκατά.Η ζωή είναι μικρή (δυστυχώς) και ο θάνατος πολύ απρόσμενος.Ευχαριστώ για την προσοχή σας !!

Είναι το λιγότερο υπερφίαλο στα 18 να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα.

Το ότι έχεις απαίτηση να φεύγουν οι μη καπνιστές για να κάθεσαι εσύ σαν πασάς και να καπνίζεις δείχνει ακριβώς το ανώριμο της ηλικίας σου και της σκέψης σου. Το να μολύνεις τον αέρα των άλλων επειδή εσύ είσαι εθισμένος είναι νοοτροπία ναρκωμανή που φυσικά δε μπορεί να έχει τον ίδιο λόγο στην κοινωνία με τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Τα δε περί πάθους και γονιδίων είναι επιχειρήματα που συχνά χρησιμοποιούν άνθρωποι που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, ως εκ τούτου έχουν μειωμένη πνευματική ικανότητα.

Η ουσία είναι ότι δε μπορεί να καπνίζεις σε χώρους που δεν πρέπει όπως δε μπορείς να χέζεις όπου γουστάρεις.

Τέλος, το παραμύθι ότι ο καπνός δεν βλάπτει είναι ακριβώς αυτό, παραμύθι. Το έχουν εφεύρει οι καπνιστές για να δικαιολογούνται στον εαυτό τους και νομίζουν ότι με τέτοιες μπαρούφες θα ξορκίσουν το αναπόφευκτο, δηλαδή την καταστροφή της υγείας τους.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μια μικρη απορια...ποσοι απο τους φανατικους αντι-καπνιστες εχουν σταματησει στο δρομο ενα φορτηγο,ταξι,λεωφορειο για να διαμαρτυρηθουν για αυτα που βγαζουν οι εξατμισεις τους;ποσοι εχουν διαρμαρτυρηθει για τα φουγαρα των εργοστασιων;ποσοι δεν εχουν πατησει ετσι για πλακα 2-3 ξερογκαζιες στο ιχ τους;οταν δω να διαμαρτυρηθειτε θα φωναξω και εγω...ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δεν καπνίζω, δεν μ'αρέσει, αλλά και να μου άρεσε δεν μπορώ λόγω
βρογχίτιδας!! Δεν μου αρέσει να αναπνέω τον καπνό των
άλλων σε χώρους που απαγορεύεται, σέβομαι όμως το πάθος
των καπνοστών!!

Το μόνο που μου αρέσει είναι όταν κάποιος ανάβει 1 τσιγάρο, η μυρωδιά της πρώτης τζουρας... δεν ξέρω ρε παιδιά, μου φαίνεται πως είναι κάπως γλυκιά μυρωδια....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Επειδή πολλοί λένε οι έλληνες αυτό,οι έλληνες το άλλο,οι έλληνες τα πιο μεγάλα φουγάρα κτλ,ενώ στο εξωτερικό όλα πάνε πρίμα....Στις διακοπές μου το περσινό καλοκαίρι δεν υπήρχε Γάλλος και Άγγλος που να μην κάπνιζε.Αναφέρομαι σε άτομα ηλικίας 18-19 ετών περίπου αλλα και μικρότερα(15αχρονα πχ).Πρέπει να έκαναν ίσα με 4 πακέτα έκαστος χώρια τους μπάφους που είχαν κουβαλήσει στο ξενοδοχείο.΄Μάλιστα μιλώντας με ένα παιδί μου είπε ότι από τα 1600 παιδιά στο σχολείο του τα 900 το φούντωναν!!Κάτι που δεν ανέφερε κανείς νομίζω είναι οι απίστευτες τιμές των τσιγάρων στο εξωτερικό.6 ευρώ τα ΝΕΧΤ ρε πούστη μου είναι εξωπραγματικό που εδώ τα 
θεωρούμε λες και καπνίζουμε πετρέλαιο.Το τι χαρά έκαναν μόλις είδαν τις τιμές δεν λέγεται.Τέλος για να δείτε για τι χαρμάνια μιλάμε ένα παλικάρι μου είπε ότι έκανε 60 μπάφους τη βδομάδα ενώ μετά το ελάττωσε σε μόλις 20 :jerking: :jerking:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Να προτείνω να μπει στο θέμα ψηφοφορία? Καπνιστές, μη καπνιστές, αδίαφοροι.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
-Τσιγάρο ή υγεία ?
-Την υγειά μας νάχουμε να καπνίζουμε !

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μια μικρη απορια...ποσοι απο τους φανατικους αντι-καπνιστες εχουν σταματησει στο δρομο ενα φορτηγο,ταξι,λεωφορειο για να διαμαρτυρηθουν για αυτα που βγαζουν οι εξατμισεις τους;ποσοι εχουν διαρμαρτυρηθει για τα φουγαρα των εργοστασιων;ποσοι δεν εχουν πατησει ετσι για πλακα 2-3 ξερογκαζιες στο ιχ τους;οταν δω να διαμαρτυρηθειτε θα φωναξω και εγω...ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!!!

Αστείο επιχείρημα. Είναι σα να λες ότι άμα δε θέλουμε να χέζεις στην καρέκλα που κάθεσαι δίπλα μας πρέπει εμείς να διαμαρτυρηθούμε για όσους ρίχνουν βοθρολύματα στα ποτάμια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Επειδή πολλοί λένε οι έλληνες αυτό,οι έλληνες το άλλο,οι έλληνες τα πιο μεγάλα φουγάρα κτλ,ενώ στο εξωτερικό όλα πάνε πρίμα....Στις διακοπές μου το περσινό καλοκαίρι δεν υπήρχε Γάλλος και Άγγλος που να μην κάπνιζε.Αναφέρομαι σε άτομα ηλικίας 18-19 ετών περίπου αλλα και μικρότερα(15αχρονα πχ).Πρέπει να έκαναν ίσα με 4 πακέτα έκαστος χώρια τους μπάφους που είχαν κουβαλήσει στο ξενοδοχείο.΄Μάλιστα μιλώντας με ένα παιδί μου είπε ότι από τα 1600 παιδιά στο σχολείο του τα 900 το φούντωναν!!Κάτι που δεν ανέφερε κανείς νομίζω είναι οι απίστευτες τιμές των τσιγάρων στο εξωτερικό.6 ευρώ τα ΝΕΧΤ ρε πούστη μου είναι εξωπραγματικό που εδώ τα 
θεωρούμε λες και καπνίζουμε πετρέλαιο.Το τι χαρά έκαναν μόλις είδαν τις τιμές δεν λέγεται.Τέλος για να δείτε για τι χαρμάνια μιλάμε ένα παλικάρι μου είπε ότι έκανε 60 μπάφους τη βδομάδα ενώ μετά το ελάττωσε σε μόλις 20 :jerking: :jerking:

Είναι γεγονός ότι το κάπνισμα, τα ναρκωτικά (κάθε είδους), το αλκοόλ, η παραβατική συμπεριφορά, θεωρούνται από μικρά και ανώριμα άτομα δείγμα χειραφέτησης και ενηλικίωσης.

Σίγουρα υπάρχουν κύκλοι όπου το να μην είσαι ναρκωμανής ή αλκοολικός θεωρείται αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ αντικοινωνική συμπεριφορά είναι ακριβώς η συμμετοχή σε τέτοιους κύκλους. Το ίδιο συμβαίνει και με το κάπνισμα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τodok....σου φανηκε πολυ αστειο ε;για αυτο αλλωστε εχεις και σωστη επιχειρηματολογια <<χεσιμο>> κλπ....ευτυχως λοιπον που εισαι με τους αντι...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Είναι το λιγότερο υπερφίαλο στα 18 να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα.

Το ότι έχεις απαίτηση να φεύγουν οι μη καπνιστές για να κάθεσαι εσύ σαν πασάς και να καπνίζεις δείχνει ακριβώς το ανώριμο της ηλικίας σου και της σκέψης σου. Το να μολύνεις τον αέρα των άλλων επειδή εσύ είσαι εθισμένος είναι νοοτροπία ναρκωμανή που φυσικά δε μπορεί να έχει τον ίδιο λόγο στην κοινωνία με τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Τα δε περί πάθους και γονιδίων είναι επιχειρήματα που συχνά χρησιμοποιούν άνθρωποι που δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, ως εκ τούτου έχουν μειωμένη πνευματική ικανότητα.

Η ουσία είναι ότι δε μπορεί να καπνίζεις σε χώρους που δεν πρέπει όπως δε μπορείς να χέζεις όπου γουστάρεις.

Τέλος, το παραμύθι ότι ο καπνός δεν βλάπτει είναι ακριβώς αυτό, παραμύθι. Το έχουν εφεύρει οι καπνιστές για να δικαιολογούνται στον εαυτό τους και νομίζουν ότι με τέτοιες μπαρούφες θα ξορκίσουν το αναπόφευκτο, δηλαδή την καταστροφή της υγείας τους.
1)Είπα αυτά που ξέρω και αυτά αποτελούν την γνώμη μου 2)Είσαι προκατειλημένος για την ηλικία.Τουλάχιστον για μένα πιστεύω π.χ.ότι αν και 18 περίπου μπορώ να κρίνω ότι τα κόμματα δεν κάνουν-προσφαίρουν τίποτα όμως όλοι οι έξυπνοι-ώριμοι ψηφίζουν με παροπίδες το κόμμα το οποίο τους έχει απογοητεύσει.Και ότι είμαι 18 δεν σημαίνει ότι ξέρω λιγότερα πράγματα από σένα.Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με ένα πράγμα περισσότερο να ψάξει και να μάθει.

Υ.Γ. Είμαι 18 και είσαι (όσο είσαι) αν πάμε με την ίδια γυναίκα σίγουρα εσύ θα τα καταφέρεις καλύτερα λόγο ηλικίας ?? Προκατειλημένος μεσσήλικας απλά μου φαίνεσαι...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τodok....σου φανηκε πολυ αστειο ε;για αυτο αλλωστε εχεις και σωστη επιχειρηματολογια <<χεσιμο>> κλπ....ευτυχως λοιπον που εισαι με τους αντι...

Για σένα τότε θα πούμε "εκκένωση κοπράνων".

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Βασικα μαγκες τα πραγματα ειναι απλα,οπου πηγαινω επιλεγω χωρο καπνιστων εννοειται και μια φορα που ενας μου ειχε πει τη μαλακια σε γραφειο οπου εργαζομουν''Αν θελεις μην αναβεις τσιγαρο οσο θα ειμαι εδω γιατι με πειραζει,για 10 λεπτακια κανε υπομονη''
Εκανα ακριβως 10 λεπτα υπομονη γιατι ειναι καταπιεση να σου υποδυκνυει οποιοσδηποτε χρονο να κανεις κατι και μετα το εβγαλα και καπνισα,τον εγραψα στ`αρχιδια μου γιατι βασικα ειναι κομπλεξικοι και για να σπασουν τον τσαμπουκα των καπνιστων οτι ντε και καλα περναει το δικο τους,εχω δει ατομα μη καπνιστες να μη λενε μαλακιες και να ειναι πολυ φυσιολογικοι σε μια παρεα και οχι να ξυνιζουν σαν αγαμητες θεουσες

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Θα ξεκινήσω λέγοντας την άποψη μου χωρίς να έχω διαβάσει τις υπόλοιπες  απαντήσεις...
Είμαι καπνιστής των 7-8 στριφτών τσιγάρων την ημέρα. Παρότι καπνιστής  με ενοχλεί και το τσιαγάρο των διπλανών. Για παράδειγμα σε club ή πίστα ενοχλούμε αφάνταστα από το καπνό από μια ώρα και μετά. Θεωρώ καταρχάς κοροιδια το όλο σκηνικό που γίνεται και χωρίζουν μαγαζια σε χώρους καπνιστών και μη καπνιστών, όταν ειδικά είναι όλοι στον ίδιο όροφο!!!Εϊναι κοροιδία. Ο καπνός μου δεν θα πάει παραδίπλα? μόλις δει σήμα μη καπνιστες θα σταματήσει?Κατανοώ τους μη καπνιστές για την ενόχληση που νιώθουν.Ομως πρέπει να καταλάβουν και αυτοί εμάς τους καπνιστές την ανάγκη που έχουμε για το τσιγάρο. Καλώς ή κακώς είμαστε καπνιστές - ναρκωμανείς αν θες πες το δεν θα παρεξηγηθώ, αλλωστε η νικοτίνη είναι ουσία που προκαλεί εξάρτηση - και οφείλουν να σεβαστούμε την ανάγκη μας. Οπως και εμείς την ανάγκη τους για καθαρό αέρα.Θα σας δώσω ένα παράδειγμα..Μένω Πειραιά και ένα μαγαζί στη Σωτήρος έχει χωρίσει σε ορόφους τους καπνιστες από τους μη. Πολύ καλό και σωστό!Ναι...Ο όροφος είναι ένα μικρό πάτάρι ανοιχτό που συνδέεται με μια σκάλα με το ισόγειο.Μαντέψτε που κάθονται οι μη.Ναι! Στο πάνω όροφο!!!Δηλαδή τρώνε όλο το καπνό στην μάπα!Πράγμα που δεν είναι σωστό!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Η νικοτίνη είναι η τρίτη ποιο εθιστική ουσία μετά την Κοκαϊνη και το Όπιο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
1)Είπα αυτά που ξέρω και αυτά αποτελούν την γνώμη μου 2)Είσαι προκατειλημένος για την ηλικία.Τουλάχιστον για μένα πιστεύω π.χ.ότι αν και 18 περίπου μπορώ να κρίνω ότι τα κόμματα δεν κάνουν-προσφαίρουν τίποτα όμως όλοι οι έξυπνοι-ώριμοι ψηφίζουν με παροπίδες το κόμμα το οποίο τους έχει απογοητεύσει.Και ότι είμαι 18 δεν σημαίνει ότι ξέρω λιγότερα πράγματα από σένα.Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με ένα πράγμα περισσότερο να ψάξει και να μάθει.

Υ.Γ. Είμαι 18 και είσαι (όσο είσαι) αν πάμε με την ίδια γυναίκα σίγουρα εσύ θα τα καταφέρεις καλύτερα λόγο ηλικίας ?? Προκατειλημένος μεσσήλικας απλά μου φαίνεσαι...

1.Βελτίωσε την ορθογραφία σου.
2.Από πότε είναι προκατάληψη να μη συμπάσχεις με το 18χρονο που στα 16,5 γνώρισε τη σκληρότητα του κόσμου επειδή δε μπορεί να καπνίσει στο βαγόνι;
3.Τότε να βάλουμε στο παιχνίδι και τα 12χρονα γιατί κι αυτά μπορεί να ψάξουν και να μάθουν.
4.Ναι, θα τα καταφέρω. Το γιατί θα το καταλάβεις όταν μεγαλώσεις. Εάν βέβαια σου σηκώνεται τότε, μιά και ο καρκίνος δεν είναι το μόνο πρόβλημα που δημιουργεί το κάπνισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom