Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο έλινας θα καπνίσει ακόμα και μπροστά στο βρέφος παιδί του και την έγκυο γυναίκα του. Κι αν του πει κανείς τίποτα, θα πει ότι το τσιγάρο κάνει καλό και τα μμε λένε ψέματα και κάποιος από το χωρίο του που κάπνιζε πήγε 100 χρόνων και άλλες φίφες.
απο το παραπάνω ποστ αυτό αποκόμισες ή ήθελες να βγάλεις αντικαπνιστική χολή?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτή είναι η αλήθεια, ότι οι έλινες δε σέβονται τίποτα και για να καπνίσουν δεν ενδιαφέρονται ούτε για το παιδί τους.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει η δημοκρατία με την δημόσια υγιεινή;

Δημόσια υγιεινή στο σπίτι κ στο αυτοκίνητό μου ρε???? Πας καλά ρε Todok ή θα μας τρελλάνεις τελείως???? Κ τα άλλα που λες για βρέφη κλπ βρήκες 1 στους 100 κ το έκανες θέμα. Υπάρχουν κ τέτοιοι αλλά μην γενικεύεις το θέμα κ μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καλούπι όπως σε συμφέρει μόνο κ μόνο για να πείς την λαλακία σου, σκέψου -αν μπορείς- κάτι πραγματικά έξυπνο να γράψεις.
Πληροφοριακά κ 200 φτάνεις κ ας καπνίζεις, αυτοί που πεθαίνουν νεώτεροι είναι κάτι τύποι που λιώνουν από το άγχος πως θα ζήσουν περισσότερο κοιτώντας μόνο τον εαυτούλη τους, καταπατώντας βέβαια τις ζωές άλλων...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή εσύ θέλεις να πεις ότι οι καπνιστές σκέφτονται την υγεία των άλλων πριν καπνίσουν; Γιατί εγώ βλέπω ότι ανάβουν τσιγάρο όπου κι αν βρίσκονται και κάνουν το κορόιδο.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
γαιδούρια υπάρχουν παντού, καπνιστές και μη, μην επαναλαμβανόμαστε
όπως και αντικαπνιστές σπασαρχίδηδες που και να θες να το κόψεις σε κάνουν να λες "αι σιχτιρ μαλακα" και ανάβεις άλλο ένα για να μην τον πλακώσεις στις μάπες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kλασσική αντίδραση καπνιστών, όταν τους λένε ότι δεν πρέπει να καπνίζουν σε χώρους μη καπνιστών λένε "το κάνω από αντίδραση".

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και εσύ τώρα με αυτά που γράφεις για αντίδραση σε κόβω γιατί δεν έχουν λογική

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H λογική λέει οι καπνιστές να περιορίζουν τη δραστηριότητά τους σε συγκεκριμένους χώρους.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
άλλα σου λέμε άλλα απαντάς. σου μιλάει για το σπίτι του και τον αμάξι του και λες τα δικά σου!
εφόσον ψάχνεσαι βγάλε τον λόγο σου και άστο να πα να γαμιθεί

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που οι καπνιστές δεν υπολογίζουν τίποτα, είναι επόμενο και λογικό σε μία ευνομούμενη πολιτεία να εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα.

Επισκέπτης
άλλα σου λέμε άλλα απαντάς. σου μιλάει για το σπίτι του και τον αμάξι του και λες τα δικά σου!
εφόσον ψάχνεσαι βγάλε τον λόγο σου και άστο να πα να γαμιθεί
σταματησε ρε εξαρτημενε πρεζακια να φυσας τον καπνο πανω στην οθονη..μολυνεις το φορουμ..

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
γραψτε ρε στο thread του θρυλου μην σας τηγανισω
και να δειτε τι καπνος θα βγει τοτε!!! :P

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
να επεμβουν αμεσα οι mods..δεν φτανει που καπνιζει σπιτι του,μας προκαλει & μολυνει το φορουμ αυτο το ρυπαρο υποκειμενο..(φωτια εχεις???) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω αρχίσει να ζηλεύω εδώ που τα λέμε. πολλοί έχετε πάρει απο ένα πρασινάκι warned.
εγω στην απέξω???

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
μην ξεχνας εχει και πρασινακι οταν εισαι online !!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλά, κανονίστε όταν βρεθούμε να μου βγείτε αντικαπνιστές και να μου σκοτίσετε το συκώτι  :knuppel:

Επισκέπτης
έχω αρχίσει να ζηλεύω εδώ που τα λέμε. πολλοί έχετε πάρει απο ένα πρασινάκι warned.
εγω στην απέξω???
μολις σκασει ο κωλοτουμπας στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ,αρχισε τα μπινελικια να δεις ποσο ευκολα θα το τσιμπησεις..

Επισκέπτης
καλά, κανονίστε όταν βρεθούμε να μου βγείτε αντικαπνιστές και να μου σκοτίσετε το συκώτι  :knuppel:
α μαλλον δεν την παλευεις εσυ..ακομη περιμενω φωτια ρε..εγω παντως καιω 2 μαλμπορο την ημερα απο τοτε που ειχαν 28δρχ & αμα λαχει γαμαω γαιδουρα στον ανηφορο παρα τα 45 μου χρονια..επισης στα check up που κανω καθε χρονο ολα βγαινουν τζαμι..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εσένα σε έχω σίγουρο για τους άλλους δεν ξέρω.
στο τελευταίο και εγώ καθαρός βγήκα και περίμενα να μου πουν "κατά λάθος ζεις".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom