όσο μαλακία είαι να σου πώ τράβα έξω να πάρεις 2 τζούρες καθαρό αέρα και ξαναμπες άλλο τόσο να βγω να κάνω τσιγάρο!
Ο άνθρωπος δεν αναπνέει καθαρό αέρα με διαλείματα, όπως δεν πίνει καθαρό νερό μόνο εκ περιτροπής.
όσο μαλακία είαι να σου πώ τράβα έξω να πάρεις 2 τζούρες καθαρό αέρα και ξαναμπες άλλο τόσο να βγω να κάνω τσιγάρο!
οτι σου πω και εσέναΔηλαδή άμα σου πει ο άλλος ότι δεν κρατιέται και χέσει μπροστά σου τι θα πεις;
Μόνο που εγώ που τα έγραψα φίλε ΔΕΝ καπνίζω. Αν είχες διαβάσει όλο το θρεντ, θα το ήξερες...Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω εσας τους καπνιστές. bla bla bla...
Ο άνθρωπος της πόλης αναπνέει μόνο καυσαέριο και αυτό χωρίς διαλείμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να γινόμαστε σαδιστές είτε καπνίζοντας στα μούτρα των άλλων, είτε βγάζοντας τους καπνιστές στη βροχή. Δεν το βλέπεις ότι είναι ίδιου τύπου συμπεριφορές;Ο άνθρωπος δεν αναπνέει καθαρό αέρα με διαλείματα, όπως δεν πίνει καθαρό νερό μόνο εκ περιτροπής.
Αλήθεια τι σχέση έχει η πουτάνα στην αμερική με τους νόμους περί καπνίσματος.?και στην αμερική άμα πας με πουτάνα έχωσαν και εσένα μέσα, θα το γούσταρες?
αν έχεις πρόβλημα με το μπαράκι κάνε παράπονα στον ιδιοκτήτη που δεν έχει 2 διαφορετικούς χώρους!
στα starbucks ξέρω οτι θα καπνίσω μόνο έξω, έτσι αποφασίζω αν πάω ή οχι! απλά είναι τα πράγματα, μην τα παίρνουνε όλα παραμάζωμα
το να δίνεις ενα παράδειγμα απο κάποια χώρα (αγγλία) επειδή σε συμφέρει δεν μου λέει κάτι, αυτή είναι η σχέση!Αλήθεια τι σχέση έχει η πουτάνα στην αμερική με τους νόμους περί καπνίσματος.?
Μαλακία είναι να πηδάς την υγεία του άλλου.Τι θα πάθεις δηλαδή να βγεις έξω, αφού ενοχλείς λογικό δεν είναι?Εγω δεν ενοχλώ κανέναν,γιατί να βγω?.Να βγεις φίλε μου να βγεις,όπως εγώ κρατιέμαι και δεν κλάνω από την φασολάδα που έφαγα έτσι και εσύ να κρατηθείς.Γιατί είμαι υποχρεωμένος να ανεχθώ τον καπνό σου? Όπως αγένεια είναι να κλάνεις στα μούτρα του άλλου, άλλο τόσο αγένεια είναι να καπνίζεις στα μούτρα του.Άσε που το δεύτερο καταστρέφει και την υγεία του
Η Ρωμη εχει κατακτησει ολη την Γαλατία. Ολη? Οχι! Ενα χωριο αντιστεκεται. Ελλαδαρα που ξερεις καλυτερα απο ολο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο. Εμεις ειμαστε οι ελευθεροι και γνωστικοι. Εχει αληθεια σκεφτει ποτε καποιος 'ελευθερος' καπνιστης οτι σε καθε τριευρο π.χ. που δινει για ενα πακετο, 70%+ πανε στο κρατος ?
Παρεπιπτοντως η παραγωγη τσιγαρων στην Ελλαδα πια, ειναι ελαχιστη σε σχεση με ην παραγωγη σε χωρες οπως η Γερμανια, ενω και οι καλλιεργειες καπνου εχουν μειωθει σημαντικα.
φιλαρακο δεν εχεισ απολυτο δικιο.....δεν ειπε κανενας οτι θα σας πουμε κ ρατσιστες αλλα μερικες φορες αυτο που δεν μπορειτε να καλαβετε εσεις οι καπνιστες ειναι οτι οπως για σενα ειναι απολαυση να πιεις μια μπυρα η να φας κατι ετσι ειναι και για μενα το τσιγαρο...δεν μπορω να πιω καφε χωρις τσιγαρο...π.χ οπως για σενα ειναι μαλακια αν σου δωσω ενα φαγητο ανοστο αναλατο κλπ κλπ ετσι ειναι και για μενα ο καφες χωρις το τσιγαρο....!!Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω εσας τους καπνιστές.Πως είναι δυνατόν να κατηγορείτε εμάς τους μη καπνιστές για ρατσιτές επειδή δεν αντέχουμε τον καπνό σας?.Είπε κανείς από εδω μέσα να κλείσει καμία καπνοβιομηχανία ή να απαγορευθεί το κάπνισμα εν γένει?.Άπλά να απαγορεύεται η κατανάλωση τους σε εσωτερικούς χώρους, όπου υπάρχουν και άλλοι, που δεν γουστάρουν να χαλάνε την υγεία τους.Έχει κλείσει καμία καπνοβιομηχανία στην Αγγλία ή στην Αμερική?Να ξέρετε ότι στην Αγγλία (ω, τι απολίτιστη χώρα, οι καπνιστές κάνουν τον κόπο και πηγαινουν έξω να ξεχαρμανιάσουν, όταν δεν αντέχουν να μην καπνίσουν μέσα στο μπαρ ή το εστιατόριο)οι καπνιστές καπνίζουν στο σπιτάκι τους ή έξω, δεν το στερούνται καθόλου.Απλά είναι πιο πειθαρχημένοι και πιο ευγενικοί από εμάς, δεν είναι σταρχιδιστές, κάνουν λίγο υπομονή.
Εδώ φυσικά άλλου παπά ευαγγέλιο.Ο θύτης (καπνιστής) γίνεται θύμα και γράφει στα παλιοτέρα των υποδημάτων του τον μη καπνιστή.Μεγάλε σε ενοχλεί το τσιγάρο μου.Μην πηγαινεις σε εστιατόρια, σε μπαρ ή εν πάση περιπτώσει, μάθε και συ να καπνίζεις για να μπορείς να βγαίνεις έξω να διασκεδάζεις, να δουλέυεις.Πρέπει να σέβεσαι το δικαίωμα του άλλου να καταστρέψει τη δική σου υγεία ετσιθελικά.Και πρόσεξε μη και του πεις να το σβήσει ή να πάει έξω.Τραλλάθηκες ?και να πάθουν τίποτα τα πνευμόνια του από την έλλειψη τσιγάρου για μία ώρα.?!!να του βγει κανένα ψυχολογικό? το λίγοτερο είναι να σε κατσαδιάσει και να σου πει ότι είσαι ανάγωγος και ρατσιτής.Εσύ όμως εξ ιατίας αυτού πρέπει να καταστρέψεις την υγεία σου γιατί αλλιώς παραβαίνεις το δικαίωμα του...
αυτό ποιος ο λόγος που το αναφέρεις?Εχει αληθεια σκεφτει ποτε καποιος 'ελευθερος' καπνιστης οτι σε καθε τριευρο π.χ. που δινει για ενα πακετο, 70%+ πανε στο κρατος ?
οσοι δεν γουσταρετε την Ελλαδα & τους Ελληνες που καπνιζουν,να πατε στις πολιτισμενες χωρες της ευρωπης να ζησετε..αν συνεχισετε να ζειτε εδω,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την κλαψομουνιαση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..Η Ρωμη εχει κατακτησει ολη την Γαλατία. Ολη? Οχι! Ενα χωριο αντιστεκεται. Ελλαδαρα που ξερεις καλυτερα απο ολο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο. Εμεις ειμαστε οι ελευθεροι και γνωστικοι. Εχει αληθεια σκεφτει ποτε καποιος 'ελευθερος' καπνιστης οτι σε καθε τριευρο π.χ. που δινει για ενα πακετο, 70%+ πανε στο κρατος ?
Παρεπιπτοντως η παραγωγη τσιγαρων στην Ελλαδα πια, ειναι ελαχιστη σε σχεση με ην παραγωγη σε χωρες οπως η Γερμανια, ενω και οι καλλιεργειες καπνου εχουν μειωθει σημαντικα. Δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν εχουν επιβληθει σοβαρα μετρα. Ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ληφθει οποιοδηποτε αντιλαϊκο μετρο αν δεν βαλει η Ενωση το μαχαιρι στον λαιμο.
Επισης σε καμμια χωρα που υπηρξε ευρεια απαγορευση δεν υπηρξε αντιστοιχη μειωση του καπνισματος. Υπαρχει μειωση, αλλα οχι λογω απαγορευσης, λογω υϊοθετησης πιο υγιεινού τροπου ζωης σε αυτες τις ξενερωτες χωρες που οι ανθρωποι ακουσον, ακουσον γυμναζονται κιολας και υπαρχουν και υποδομες για να το κανουν. Σε αυτες τις διαβολικες και καταραμενα συντηρητικες χωρες υπαρχει προβλεψη για υγιεινο και φτηνο γευμα στον χωρο εργασιας, θεσμοθετημενο και ιερα τηρουμενο διαλειμμα γι αυτον τον λογο και οι ανελευθεροι αυτοι φασιστες συχνα εχουν και γυμναστηρια στον εργασιακο χωρο.