Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
όσο μαλακία είαι να σου πώ τράβα έξω να πάρεις 2 τζούρες καθαρό αέρα και ξαναμπες άλλο τόσο να βγω να κάνω τσιγάρο!

Ο άνθρωπος δεν αναπνέει καθαρό αέρα με διαλείματα, όπως δεν πίνει καθαρό νερό μόνο εκ περιτροπής.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παιδακια με το μπαρδον αλλα σε λιγο θα μας πειτε κ οτι σας σνομπαρουμε επειδη δεν καπνιζουμε κ εμεις για να σας κανουμε παρεα οπως εσεις θελετε κ δεν επιθυμουμε να καταστρεφουμε κ με αυτο το τροπο τον εαυτο μας... :P :P :P

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ο άνθρωπος δεν αναπνέει καθαρό αέρα με διαλείματα, όπως δεν πίνει καθαρό νερό μόνο εκ περιτροπής.
Ο άνθρωπος της πόλης αναπνέει μόνο καυσαέριο και αυτό χωρίς διαλείμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρεπει να γινόμαστε σαδιστές είτε καπνίζοντας στα μούτρα των άλλων, είτε βγάζοντας τους καπνιστές στη βροχή. Δεν το βλέπεις ότι είναι ίδιου τύπου συμπεριφορές;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και στην αμερική άμα πας με πουτάνα έχωσαν και εσένα μέσα, θα το γούσταρες?
αν έχεις πρόβλημα με το μπαράκι κάνε παράπονα στον ιδιοκτήτη που δεν έχει 2 διαφορετικούς χώρους!
όσο μαλακία είαι να σου πώ τράβα έξω να πάρεις 2 τζούρες καθαρό αέρα και ξαναμπες άλλο τόσο να βγω να κάνω τσιγάρο!
στα starbucks ξέρω οτι θα καπνίσω μόνο έξω, έτσι αποφασίζω αν πάω ή οχι! απλά είναι τα πράγματα, μην τα παίρνουνε όλα παραμάζωμα
Αλήθεια τι σχέση έχει η πουτάνα στην αμερική με τους νόμους περί καπνίσματος.?
Μαλακία είναι να πηδάς την υγεία του άλλου.Τι θα πάθεις δηλαδή να βγεις έξω, αφού ενοχλείς λογικό δεν είναι?Εγω δεν ενοχλώ κανέναν,γιατί να βγω?.Να βγεις φίλε μου να βγεις,όπως εγώ κρατιέμαι και δεν κλάνω από την φασολάδα που έφαγα έτσι και εσύ να κρατηθείς.Γιατί είμαι υποχρεωμένος να ανεχθώ τον καπνό σου? Όπως αγένεια είναι να κλάνεις στα μούτρα του άλλου, άλλο τόσο αγένεια είναι να καπνίζεις στα μούτρα του.Άσε που το δεύτερο καταστρέφει και την υγεία του

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αλήθεια τι σχέση έχει η πουτάνα στην αμερική με τους νόμους περί καπνίσματος.?
Μαλακία είναι να πηδάς την υγεία του άλλου.Τι θα πάθεις δηλαδή να βγεις έξω, αφού ενοχλείς λογικό δεν είναι?Εγω δεν ενοχλώ κανέναν,γιατί να βγω?.Να βγεις φίλε μου να βγεις,όπως εγώ κρατιέμαι και δεν κλάνω από την φασολάδα που έφαγα έτσι και εσύ να κρατηθείς.Γιατί είμαι υποχρεωμένος να ανεχθώ τον καπνό σου? Όπως αγένεια είναι να κλάνεις στα μούτρα του άλλου, άλλο τόσο αγένεια είναι να καπνίζεις στα μούτρα του.Άσε που το δεύτερο καταστρέφει και την υγεία του
το να δίνεις ενα παράδειγμα απο κάποια χώρα (αγγλία) επειδή σε συμφέρει δεν μου λέει κάτι, αυτή είναι η σχέση!
σαν καπνιστής δεν έχω την απαίτηση να καπνίσεις και εσύ αλλά να μην μου σκοτίζετε τα παπάρια εσείς που δεν καπνίζετε! όπως σου κόβω την διασκέδαση σε ενα μπαρ που είναι ντουμάνι έτσι μου την κόβεις και εσύ αν με βγάζεις έξω
δεν σου φταίω εγώ λοιπόν αλλά το μαγαζί, απλό δεν είναι?

αν σε κάποιον ζητήσεις να σβήσει το τσιγάρο και δεν το κάνει είναι θέμα παιδείας οχι καπνιστή και μη καπνιστή. πιθανώς την ίδια απάντηση θα πάρεις αν του πεις γιατί σου πήρε την σειρά στην τράπεζα

και για να μην τα μπερδεύουμε όλα, στις χώρες που απαγορεύεται το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους δεν είναι ΜΟΝΟ για τους παθητικούς καπνιστές, είναι ένας τρόπος να κόψουν το τσιγάρο στους καπνιστές
κάτι το οποίο δεν με ρώτησαν αν θέλω να το κόψω ή οχι. αν αυτό είναι δείγμα πολιτισμένης χώρας ευχαριστώ δεν θα πάρω

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Η Ρωμη εχει κατακτησει ολη την Γαλατία. Ολη? Οχι! Ενα χωριο αντιστεκεται. Ελλαδαρα που ξερεις καλυτερα απο ολο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο. Εμεις ειμαστε οι ελευθεροι και γνωστικοι. Εχει αληθεια σκεφτει ποτε καποιος 'ελευθερος' καπνιστης οτι σε καθε τριευρο π.χ. που δινει για ενα πακετο, 70%+ πανε στο κρατος ?

Παρεπιπτοντως η παραγωγη τσιγαρων στην Ελλαδα πια, ειναι ελαχιστη σε σχεση με ην παραγωγη σε χωρες οπως η Γερμανια, ενω και οι καλλιεργειες καπνου εχουν μειωθει σημαντικα. Δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν εχουν επιβληθει σοβαρα μετρα. Ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ληφθει οποιοδηποτε αντιλαϊκο μετρο αν δεν βαλει η Ενωση το μαχαιρι στον λαιμο.

Επισης σε καμμια χωρα που υπηρξε ευρεια απαγορευση δεν υπηρξε αντιστοιχη μειωση του καπνισματος. Υπαρχει μειωση, αλλα οχι λογω απαγορευσης, λογω υϊοθετησης πιο υγιεινού τροπου ζωης σε αυτες τις ξενερωτες χωρες που οι ανθρωποι ακουσον, ακουσον γυμναζονται κιολας και υπαρχουν και υποδομες για να το κανουν. Σε αυτες τις διαβολικες και καταραμενα συντηρητικες χωρες υπαρχει προβλεψη για υγιεινο και φτηνο γευμα στον χωρο εργασιας, θεσμοθετημενο και ιερα τηρουμενο διαλειμμα γι αυτον τον λογο και οι ανελευθεροι αυτοι φασιστες συχνα εχουν και γυμναστηρια στον εργασιακο χωρο.

Επισκέπτης
Η Ρωμη εχει κατακτησει ολη την Γαλατία. Ολη? Οχι! Ενα χωριο αντιστεκεται. Ελλαδαρα που ξερεις καλυτερα απο ολο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο. Εμεις ειμαστε οι ελευθεροι και γνωστικοι. Εχει αληθεια σκεφτει ποτε καποιος 'ελευθερος' καπνιστης οτι σε καθε τριευρο π.χ. που δινει για ενα πακετο, 70%+ πανε στο κρατος ?

Παρεπιπτοντως η παραγωγη τσιγαρων στην Ελλαδα πια, ειναι ελαχιστη σε σχεση με ην παραγωγη σε χωρες οπως η Γερμανια, ενω και οι καλλιεργειες καπνου εχουν μειωθει σημαντικα.

Και σε άλλες χώρες δίνει ακόμα περισσότερα (βλέπε Αγγλία π.χ.).

Πάντως το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Είναι επιλογή του καθενός να καπνίζει ή να μην καπνίζει. Από την στιγμή που κανένας δεν φροντίζει να υπάρχουν χώροι καπνιστών και μη (και δεν μιλάω για δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, κτλ όπου συμφωνώ να απαγορεύεται το κάπνισμα), γι' αυτό και υπάρχει αυτή η εμπάθεια από τους μεν στους δε και τούμπαλιν!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω εσας τους καπνιστές.Πως είναι δυνατόν να κατηγορείτε εμάς τους μη καπνιστές για ρατσιτές επειδή δεν αντέχουμε  τον καπνό σας?.Είπε κανείς από εδω μέσα να κλείσει καμία καπνοβιομηχανία ή να απαγορευθεί το κάπνισμα εν γένει?.Άπλά να απαγορεύεται η κατανάλωση τους σε εσωτερικούς χώρους, όπου υπάρχουν και άλλοι, που δεν γουστάρουν να χαλάνε την υγεία τους.Έχει κλείσει καμία καπνοβιομηχανία στην Αγγλία ή στην Αμερική?Να ξέρετε ότι στην Αγγλία (ω, τι απολίτιστη χώρα, οι καπνιστές κάνουν τον κόπο και πηγαινουν έξω να ξεχαρμανιάσουν, όταν δεν αντέχουν να μην καπνίσουν μέσα στο μπαρ ή το εστιατόριο)οι καπνιστές καπνίζουν στο σπιτάκι τους ή έξω, δεν το στερούνται καθόλου.Απλά είναι πιο πειθαρχημένοι και πιο ευγενικοί από εμάς, δεν είναι σταρχιδιστές, κάνουν λίγο υπομονή.
Εδώ φυσικά άλλου παπά ευαγγέλιο.Ο θύτης (καπνιστής) γίνεται θύμα και γράφει στα παλιοτέρα των υποδημάτων του τον μη καπνιστή.Μεγάλε σε ενοχλεί το τσιγάρο μου.Μην πηγαινεις σε εστιατόρια, σε μπαρ ή εν πάση περιπτώσει, μάθε και συ να καπνίζεις για να μπορείς να βγαίνεις έξω να διασκεδάζεις, να δουλέυεις.Πρέπει να σέβεσαι το δικαίωμα του άλλου να καταστρέψει τη δική σου υγεία ετσιθελικά.Και πρόσεξε μη και του πεις να το σβήσει ή να πάει έξω.Τραλλάθηκες ?και να πάθουν τίποτα τα πνευμόνια του από την έλλειψη τσιγάρου για μία ώρα.?!!να του βγει κανένα ψυχολογικό? το λίγοτερο είναι να σε κατσαδιάσει και να σου πει ότι είσαι ανάγωγος και ρατσιτής.Εσύ όμως εξ ιατίας αυτού πρέπει να καταστρέψεις την υγεία σου γιατί αλλιώς παραβαίνεις το δικαίωμα του...
φιλαρακο δεν εχεισ απολυτο δικιο.....δεν ειπε κανενας οτι θα σας πουμε κ ρατσιστες αλλα μερικες φορες αυτο  που δεν μπορειτε να καλαβετε εσεις οι καπνιστες ειναι οτι οπως για σενα ειναι απολαυση να πιεις μια μπυρα η να φας κατι ετσι ειναι και για μενα το τσιγαρο...δεν μπορω να πιω καφε χωρις τσιγαρο...π.χ οπως για σενα ειναι μαλακια αν σου δωσω ενα φαγητο ανοστο αναλατο κλπ κλπ ετσι ειναι και για μενα ο καφες  χωρις το τσιγαρο....!!
απο την στγμη που δεν απαγορευεται και δεν με υποχρεωνει κανενας να βγω να καπνισω εξω δεν θα το κανω...!!για μενα αυτο δεν ειναι απολαυση να πινω καφε και να βγαινω να κανω τσιγαρο εξω στα ορθια θελω ταυτοχρονα να πινω και καφεδακι...!!
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει σ ενα καφε η καπνα...αν εσας σας ενοχλει ....προβλημα σας...!!
κ συ στην θεση μου το ιδιο θα κανες...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το 3 ευρο και στα τσιγαρα να μην το δωσω θα το δωσω καπου αλου.....!!!
θα πιω + 1 καφε....!!
παντως καπου θα το ξοδεψω που παλι θα με ευχαριστει το ιδιο...!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
θυμαμαι τις πτησεις εξωτερικου οταν πηγαινοερχομουν  αυστραλια και ξεκινησε το μετρο περι μη καπνισματος τι γελιο και κλαμα ειχε πεσει.
το 1976 καπνιζα και γω αλλα μπορουσες να πας πισω και να καπνισεις
το 1981 αρχισαν οι πρωτοι περιορισμοι απο την quantas kai singapore airlines  χαμος
το 1985 οταν εκοψα το τσιγαρο και πηγα παλι προς τα κει καποιος καπνισε στη τουαλετα και εγινε χαμος με τον ανιχνευτη.
1990 σχεδον καμμια αεροπορικη δεν επιτρεπει το τσιγαρο και τωρα πια τελος τσιγαρο ανεξαρτητα ποσες ωρες ειναι η πτηση(αυστραλια ειναι 23 πειρπου)
τα μεσα μαζικης μεταφορας το συνεχισαν και επι εδαφους
τωρα η συνεχεια ποιοι θαναι οι χωροι που θα απαγορευεται τελειως δεν ξερω αλλα η ουσια ειναι οτι οι εσωτερικοι χωροι λιγοστευουν για τους καπνιζοντες
οποιος μπορει και το κοβει η το εχει κοψει σιγουρα ξερει οτι δεν ειναι ευκολο αλλα αξιζει το κοπο (προσωπικη αποψη)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το να το κοψεις καλα ειναι....
ωραια ακουγεται....πολυ ομορφα....αλλα πως??????
αυτο ειναι το θεμα και το προβλημα....
να το πεις μια κουβεντα ειναι..!!
να το κανεις?????
και αυτα που μου λενε οι περισσοτεροι περι τσιγαρου να το κοψω και οτι δεν ειναι δυσκολο χωρις να χουνε καπνισει για να ξερουνε τ ακουω βερεσε....

Επισκέπτης

Παρεπιπτοντως η παραγωγη τσιγαρων στην Ελλαδα πια, ειναι ελαχιστη σε σχεση με ην παραγωγη σε χωρες οπως η Γερμανια, ενω και οι καλλιεργειες καπνου εχουν μειωθει σημαντικα. Δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν εχουν επιβληθει σοβαρα μετρα. Ο λογος ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ληφθει οποιοδηποτε αντιλαϊκο μετρο αν δεν βαλει η Ενωση το μαχαιρι στον λαιμο.

Επισης σε καμμια χωρα που υπηρξε ευρεια απαγορευση δεν υπηρξε αντιστοιχη μειωση του καπνισματος. Υπαρχει μειωση, αλλα οχι λογω απαγορευσης, λογω υϊοθετησης πιο υγιεινού τροπου ζωης σε αυτες τις ξενερωτες χωρες που οι ανθρωποι ακουσον, ακουσον γυμναζονται κιολας και υπαρχουν και υποδομες για να το κανουν. Σε αυτες τις διαβολικες και καταραμενα συντηρητικες χωρες υπαρχει προβλεψη για υγιεινο και φτηνο γευμα στον χωρο εργασιας, θεσμοθετημενο και ιερα τηρουμενο διαλειμμα γι αυτον τον λογο και οι ανελευθεροι αυτοι φασιστες συχνα εχουν και γυμναστηρια στον εργασιακο χωρο.
οσοι δεν γουσταρετε την Ελλαδα & τους Ελληνες που καπνιζουν,να πατε στις πολιτισμενες χωρες της ευρωπης να ζησετε..αν συνεχισετε να ζειτε εδω,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την κλαψομουνιαση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ως πρωην καπνιστης θεωρουσα μεγιστη βλακεια να δινω στο κρατος, οχι σε καποιον επειχηρηματια, αλλα στο κρατος ως φορο απολαυσης, 4,5 EUR την ημερα τουλάχιστον, για να ικανοποιω μια μου εξαρτηση.

Αλλωστε επειδη ευτυχως δεν ανηκουμε στον τριτο κοσμο, συντομα κι εδω οι 'μαγκες ελευθεροι φουμαρω στο προσωπο σου' θα καπνιζουν μονο στο σπιτι τους.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Θες να καπνισεις καπνισε μην ενοχλεις ομως τους γυρω σου!!
Οπως αυτοι που θελουν να πινουν ας πινουν μην σκοτωνουν κοσμο ομως μετα οδηγωντας

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Δηλαδη οποιος καπνιζει ειναι ελληνας τι αλλη μαλακια θα ακουσω καποιος καει λαδια το ξερεις οτι η αρχαιοι ελληνες ειχαν σαν ιδεολογια την ασκηση και τα λοιπα,θα μου πεις οτι θα υιοθετουσαν το καπνισμα μεσα στην ιδεολογια αυτη ως καλο και χρησιμο εισαι λαθος αλλα τι να κανεις εισαι εθισμενος και ειναι πολυ κακο αυτο για σενα.εγω ουτε καπνιζω,ουτε πινω καφε,ουτε πινω αλκοολ οσο μπορω μονο σε καμια εξοδο και αυτο μονο αμα δεν οδηγω και γενικα αποφευγω οτι εθιζει δεν θελω να με ελεγχει τιποτα.το μονο στο οποιο ειμαι εθισμενος ειναι η  :jerking: και με τις μηχανες τιποτα αλλο.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Aντικαπνιστές κ οικολόγοι, η τελευταία μόδα της παγκοσμιοποίησης. Οι μεν κ οι δε βέβαια οδηγούν αυτοκίνητα που μολύνουν κ κάνουν κακό στα πνευμόνια πολύ περισσότερο από τα τσιγάρα, πετούν τα βοθρόνερα στο δρόμο κ άλλα... Όσο για αυτούς που σκίζουν τα ιματιά τους για τα περίφημα ευρωπαικα μέτρα κατά του καπνισματος κλπ μαλακίες, ας μην διαμαρτύρονται κ να μην διανοηθούν να διαμαρτυρηθούν γι αυτά που μας περιμένουν από την ευρωπαική ένωση. Όταν θα πονάει ο κωλαράκος τους μ αυτά που θα μας επιβληθούν, θα χρειάζονται 2 πακέτα τσιγάρα κ μισό κιλό φούντα την ημέρα για να συνέρθουν από την δημοκρατικότητα που τόσο ζηλεύουν των άλλων χωρών, αλλά τότε θα λένε πόσο κακοί κ πόσο βλάκες είναι οι ευρωπαίοι.
Επίσης καλό θα είναι να καταλάβετε εσείς οι αντικαπνιστές ότι υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να καπνίζουν κ ας τροφοδοτούν το κράτος. Εσύ andreoug όταν πηδάς πουτάνες σε πιάνει η ευαισθησία που ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων καταλήγει σε νταβάδες ή τους θεωρείς κ αυτόύς επιχειρηματίες???
Κ αφού το θυμήθηκα, κάποιος είχε ποστάρει λέγοντας ότι θεωρεί κατώτερους ανθρώπους αυτούς που καπνίζουν, ακόμη κ την μάνα του. Ας του θυμήσω λοιπόν φανατικός αντικαπνιστής, έπινε αλκοόλ πολύ σπάνια κ έκανε φυσική ζωή, είχε ακόμη κ εμμονές με κατώτερες φυλές,   

ναι ο Χίτλερ ήταν... 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλε γιατι δειχνει οτι σαν ανθρωπος παρασυρεται ευκολα,αν η νεα μοδα ειναι  οι Aντικαπνιστές κ οικολόγοι της παγκοσμιοποιησης τοτε ειναι απο τα καλα ασχετα που δεν εχει να κανει νεα ταξη πραγματων με αυτα αλλα ειναι αντιθετη με αυτα δεν την ενδιαφερουν τα δαση και η μολυνση αυτο επιδιωκουν μαλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom