Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη εχω δοκιμάσει και τα τσιρότα και τις τσίχλες ,ενα συμπέρασμα εχω βγάλει: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
Αν το πάρεις πραγματικά απόφαση , θα το κόψεις, αλλιώς ,θα βάζεις τσιρότα και θα καπνίζεις και μερικά τσιγάρα , ετσι για σιγουρια οτι πας καλά..., ή θα μασάς τσίχλες (δυνατά για να βγαίνει πιο πολύ νικοτίνη)και θα πινεις και 6-7 τσιγαρα την ημέρα ,για να το βοηθησεις... Τα εχω δοκιμάσει και τα δύο ,εκοψα προσωρινά το καπνισμα ,πήρα απο 10 κιλά την κάθε φορά και τελικα το ξαναάρχισα. Την 3η φορα  το έκοψα μια και έξω ,χωρίς βοήθεια ,παίρνοντας μόνο μια ΔΥΝΑΤΉ απόφαση(και λίγα κιλά που τωρα τα εχω χάσει).  Πάνε 6 χρόνια τώρα (και δεν εχω κόψει και τον καφέ).
Στα 25 χρόνια που σαν μ......ς κάπνιζα ,εχω κάνει κυριολεκτικά ΣΤΑΧΤΗ  ενα ωραιότατο τζιπ VOLVO ,που το βλεπω και μου τρεχουν τα "οδηγικά" σάλια . Χωρια την πιθανή επιβάρυνση της υγείας....
Δεν λέω ,καμμια φορά το νοσταλγώ ,  αλλα δεν σκοπεύω να το ξαναρχίσω με τίποτα. Οσοι συνάδελφοι μπορουν , καλό θα τους έκανε να το κόψουν. Η διαφορά που θα δουν μετά απο 2 μήνες ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.....
Ξέρω οτι είναι δύσκολο , αλλα αξίζει. :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
θέληση χρειάζεται και τίποτε άλλο και λίγο ηρεμία κάποτε το είχα κόψει για 12 χρόνια αλλά μερικά προβλήματα με έκαναν και το άρχισα καπνίζω 4 πακέτα των 24 την ημέρα το μόνο που χρησιμοποιώ είναι κάτι φίλτρα που κρατούν ένα μέρος της πίσσας.

Επισκέπτης
Κάπνιζα αλλά όχι πια. Είναι απόλυτα θέμα μυαλού - ελέγχου και θέλησης το να καταφέρει κάποιος να αποδεσμευτεί από αυτό την ψυχικό εθισμό.Λέω ψυχικό εθισμό γιατί σωματικά χρειάζονται μόνο δύο ημέρες για να απεξαρτηθεί κανείς.
Ψυχικά όμως ....
οι κινήσεις του χεριού,όταν μιλας

η συνήθεια του πακέτου που αγοράζεις στο περίπτερο

, ο χρόνος που μετράς με το τσιγάρο "ένα τσιγάρο και θα φύγουμε".,

μια βραδινή βόλτα όπου καταλήγει σε μια ήρεμη μοναχική στιγμή με ένα τσιγάρο συντροφιά,

μια συζήτηση με φίλους

ένα αγχωτικό πρωινό

... αυτά και άλλα πολλά που οι περισσότεροι καπνιστές γνωρίζουν αποτελούν  καθαρά και εμφανώς ψυχική εξάρτηση.

Συνεπώς θέλει μαγκιά και θέληση.
Δεν υπάρχουν συνταγές και τρόποι.
Το μόνο που έχω να δηλώσω ως πρωην καπνίστρια είναι ότι η βελτίωση αντοχής - αναπνοής - μυρωδιάς και γενικότερα ποιότητας ζωής είναι εμφανέστατη και σημαντικότατη.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τώρα είμαι στο 3ο κόψιμο (του τσιγάρου έτσι? )
έχω φτάσει και 3 πακέτα  25αρια τη μέρα
και 5 χρόνια το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς.

μη ρωτάτε γιατί το ξανάπιασα
είμαι πολύ αγχώδης τύπος
και μερικές φορές πολύ  :jerking:

:sunglasses:

Εχεις μελλον φιλαρακο οπως και εγω. 7 φορες "κοψιμο"ειναι ο παγκοσμιος μεσος ορος των καπνιστων που το "κοβουν". Εγω το εχω κοψει 4 φορες (18 μηνες - 2 μηνες - 45 μερες -1 μηνα)
τωρα καπνιζω 4 πακετα την μερα. Ναχω την υγεια μου να καπνιζω.
Ολη η ιστορια ειναι ο γαμημενος ο πρωινος καφες. Αν μπορουσα να τον κοψω θα εκοβα και το τσιγαρο. Πιστευω παντως οτι ειναι ποιο πολυ θεμα συνηθειας απο εξαρτηση. Θα το αποδειξω:
Απο  το 1992 περιπου οι αεροπορικες εταιρειες αρχισαν δειλα -δειλα να εφαρμοζουν τιs "no smoking" πτησεις. Επειδη ταξιδευω παρα πολυ συχνα αρχισα να ψαχνω ποιες εταιρειες το επιτρεπουν και ταξιδευα με αυτες. (Για την Ιστορια οι τελευταιες ητανε η AIR FRANCE που αφηνε group των 5 ατομων να καπνιζουν ορθιοι στο πισω μερος του αεροπλανου η emirates, καθως και οι Ιαπωνικες εταιρειες ΑΝΑ  και JAL) οποτε κανονιζα να ταξιδευω με αυτες οταν και οπου ητανε εφικτο. Καποια στιγμη μετα το 1999 ολες αρχιζαν να εφαρμοζουν No Smoking πτησεις.
Για κανα χρονο εκανα τις μ@λ@κιες μου. Καπνισμα στην τουαλετα φυσιμα στη λεκανη και παραλληλο τραβηγμα το καζανακι(αηδια). :jerking: Μετα αρχισα τσιχλες,τσιροτα και λοιπες μ@λακιες. :rockon: Στο τελος το πηρα αποφαση, οτι μεσα στο αεροπλανο δεν εχει τσιγαρο. Σας πληροφορω λοιπον εγω που καπνιζω 4 πακετα την ημερα οτι δεν το αναζητω καθολου μα καθολου μεσα στο αεροπλανο.
Το ιδιο συνεβει και με τα lounges. Σαν συχνος ταξιδιωτης εχω προσβαση σε ολα τα lounges ολων σχεδον των αεροπορικων εταιρειων του κοσμου τα οποια τα περισοτερα δεν εχουν χωρους για καπνιστες. Ειχα λοιπον να διαλεξω η τα lounges με τις δωρεαν καφεδιες μου τα δωρεαν φρουτα μου, αναψυκτικα μου, internet moy, τις πολυθρονιες μου κλπ κλπ κλπ η τα γυαλινα δωματιακια των καπνιστηριων των αεροδρομιων μεσα στην καπνιλα και στη μποχα (τα αφηνουν επιτιδες βρωμικα) Λοιπον διαλεξα να τη βγαζω στα lounges και σας πληροφορω οτι δεν μου λειπει καθολου το τσιγαρο οσο καιρο ειμαι εκει μεσα. Αρα ειναι θεμα συνηθειας και μονο. Lefteris speaking που εχει φουμαρει στη ζωη του: περιπου 20 χρονια χ 365 μερες= 7300 χ 3 πακετα μεσο ορο = 21900 πακετα τσιγαρα, και εχει κανει σταχτη οπως και καποιος αλλος εχει αναφερει ενα VOLVO SUV.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καπνίζω 20 χρόνια μόνον πούρα (1-2 την ημέρα) και είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ σε συνδυασμό μ' έναν ωραίο καφέ, ή ποτό ή μετά από ένα καλό φαγητό ή σεξ... :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καπνιζω καμια δωδεκαρια χρονια αλλα ο αριθμος τσιγαρων που κανω ειναι σταθερος ολο αυτο το διαστημα.....απο 1-10 το μαξιμουμ....συνηθως 4-5 τσιγαρα την ημερα....καφε δεν πινω οποτε δεν εχω αναγκη το πρωινο τσιγαρο οπως γραφετε οι υπολοιποι...αλλα αμα θα βγω εξω για κραιπαλες το παραδεχομαι οτι καπνιζω πολυ....και κανα δυο φορες εχω φτασει και σχεδον ενα πακετο.....βεβαια ολα αυτα που γραφω σε σχεση με τα 3 και 4 πακετα που διαβαζω μου μοιαζουν παιδικα αλλα ειπα να πω την εμπειρι αμου και γω :P τες παν εχω σκοπο να το κοψω καποια στιγμη μιας και ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΕΓΩ??????? :P προς το παρον παντως ο στοχος μου ειναι να καπνιζω ενα τσιγαρο την ημερα (και ζητημα δηλαδη...) οταν θα βγω για εναν καφε με τους φιλους....και γενικως να το ελεγχω πολυ περισσοτερο απ ο,τι τωρα γιατι ομολογω οτι παρασυρομαι πολυ και καπνιζω χωρις να το θελω καποιες φορες...

ειδικα το τσιγαρο μετα το φαγητο και μετα το σεξ παντως ειναι μια απολαυση την οποια δε θα ηθελα να κοψω ποτε..... :P

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κάπιζα φανατικά πάνω από 20 χρόνια... ήταν μέρες που άνοιγα και τρίτο πακέτο. Το έκοψα πριν τρία χρόνια ακριβώς και ένιωσα καλύτερα, παρά τα 8 κιλάκια που φορτώθηκα και δεν φεύγουν. Αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε ότι δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντι-παθητικοί ρατσίστες αντι-καπινιστές που τα βάζουν με τους συνανθρώπους τους - θύματα του εθισμού.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κάπιζα φανατικά πάνω από 20 χρόνια... ήταν μέρες που άνοιγα και τρίτο πακέτο. Το έκοψα πριν τρία χρόνια ακριβώς και ένιωσα καλύτερα, παρά τα 8 κιλάκια που φορτώθηκα και δεν φεύγουν. Αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε ότι δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντι-παθητικοί ρατσίστες αντι-καπινιστές που τα βάζουν με τους συνανθρώπους τους - θύματα του εθισμού.

Α, ξέχασα... οι πίπες δε μετράνε, έτσι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω παλι καπνιζω γυρω στα 6-7 χρονακια και τα τελευταια 3 κυμαινομαι στο 1 πακετο περιπου την ημερα.....!!!παλιοτερα αν με ρωτουσε καποιος αν ηθελα να το κοψω του ελεγα οχι....!!!
τωρα θελω να το κοψω αλλα δυσκολευομαι αρκετα...ολοι μου οι φιλοι καπνιζουνε και θα ειναι δυσκολο για παραδειγμα να βγω για καφε και να τους βλεπω με το τσιγαρο στο χερι και να μου ρχεται η μυρωδια...!!πολλοι μου εχουνε πει να δοκιμασω σταδιακα να το κοψω δηλαδη να το ελατωσω.....ξερω οτι δεν πιανει γιατι εκει που θ αρχισω να καπνιζω λιγο θα ρθει ενας φιλος για ενα ουισκακι μια μπυρα και το ατιμο παει με 1000...και θα το γαμησω......η μαχαιρι η τπτ.....η αληθεια ειναι οτι δεν καθησα και ποτε να το σκεφτω σοβαρα...!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ για να καταλαβω... για να μην ειμαστε πως το ειπατε... αντι-παθητικοι ρατσιστες αντι-καπνιστες πρεπει να ανεχομαστε να καπνιζει ο αλλος οπου του ερθει κ να υποφερουμε ολοι μαζι? οι πιο πολλοι απ τους φιλους μου καπνιζουν οπως κ πολλα ατομα της οικογενειας μου αλλα οπου μπορουν να μην "ενοχλουν" με τον εθισμο τους οπως λες δεν το κανουν κ βρισκουμε τη χρυση τομη για να συμβιωνουμε. γιατι πρεπει να σεβονται κ οι καπνιστες τους υπολοιπους :rolleyes: παντως θα συμφωνησω πως χωρις θεληση κ καλη ψυχικη υγεια δεν κοβεται τπτ απολυτως οσο βλακεια κ να ειναι κ οτι κ αν του πει ο αλλος η ακουσει η οτιδηποτε γιατι ολοι φανταζομαι ξερουν τις συνεπειες του τσιγαρου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δλδ για να καταλαβω... για να μην ειμαστε πως το ειπατε... αντι-παθητικοι ρατσιστες αντι-καπνιστες πρεπει να ανεχομαστε να καπνιζει ο αλλος οπου του ερθει κ να υποφερουμε ολοι μαζι? οι πιο πολλοι απ τους φιλους μου καπνιζουν οπως κ πολλα ατομα της οικογενειας μου αλλα οπου μπορουν να μην "ενοχλουν" με τον εθισμο τους οπως λες δεν το κανουν κ βρισκουμε τη χρυση τομη για να συμβιωνουμε. γιατι πρεπει να σεβονται κ οι καπνιστες τους υπολοιπους :rolleyes: παντως θα συμφωνησω πως χωρις θεληση κ καλη ψυχικη υγεια δεν κοβεται τπτ απολυτως οσο βλακεια κ να ειναι κ οτι κ αν του πει ο αλλος η ακουσει η οτιδηποτε γιατι ολοι φανταζομαι ξερουν τις συνεπειες του τσιγαρου

BiteMeIaMfresH συμφωνω μαζι σου αλλα διαφωνω σε κατι με τους αντικαπνιστες......!!
εγω για παραδειγμα σαν καπνιστης οταν δεν καπνιζω κ μου ερχεται ο καπνος κατα πανψ μουυ  με ενοχλει παρα πολυ...φανταζομαι οτι για τον αντικαπνιστη θα ειναι 1000 φορες χειροτερα...!!!!αλλα δεν μπορω να δεχτω αποψεις απο κοπελιτσες φοιτοιτριες του στυλ οτι οσοι καπνιζουν ειναι αρωστοι.....!!οταν τ ακουσα εσκασα γιατι σκεφτηκα οτι αν ανοιξω το ρημαδι μου θα πεταξω κροκοδειλους....!!!αυτες δεν ειναι αποψεις για νεες κοπελιτσες....!!
με ενοχλει επισης που στα τρενα καραβια οπου υπαρχει απλετος χωρος δεν εχουνε κανει χωρο για καπνιστες....εμεις να σεβομαστε του αντικαπνιστες εκεινοι γιατι να μην μας σεβονται...!!?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν δεχομουν τετοια αποψη φιλτατε θα ειχα τσακωθει με τα 3/4 των ανθρωπων που γνωριζω χα χα χα
εθισμενοι ομως οι πιο πολλοι ειστε κ αυτοι που λενε ε αμα θελω το κοβω απλα δεν ισχυει... εχω δει πολλους να το λενε ακομη κ ανθρωπους που κινδυνευσε η ζωη τους λογω αυτου (βλ καρκινος) κ το ξαναρχισαν! στα καραβια δεν καπνιζετε εξω στην ατμοσφαιρα? δε ξερω.. τραινα τωρα που να θυμαμαι... ευτυχως στα αεροπλανα δεν επιτρεπεται παντως :P

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
ειδικα το τσιγαρο μετα το φαγητο και μετα το σεξ παντως ειναι μια απολαυση την οποια δε θα ηθελα να κοψω ποτε..... :P

Σου εύχομαι να μη θελήσεις να κόψεις ούτε και την απόλαυση του σεξ  :P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν δεχομουν τετοια αποψη φιλτατε θα ειχα τσακωθει με τα 3/4 των ανθρωπων που γνωριζω χα χα χα
εθισμενοι ομως οι πιο πολλοι ειστε κ αυτοι που λενε ε αμα θελω το κοβω απλα δεν ισχυει... εχω δει πολλους να το λενε ακομη κ ανθρωπους που κινδυνευσε η ζωη τους λογω αυτου (βλ καρκινος) κ το ξαναρχισαν! στα καραβια δεν καπνιζετε εξω στην ατμοσφαιρα? δε ξερω.. τραινα τωρα που να θυμαμαι... ευτυχως στα αεροπλανα δεν επιτρεπεται παντως :P
ναι γιατι να βγω εξω και να το δαγκωσω (στο καραβι) αντε το καλοκαιρακι καθεσαι εξω.....το χειμωνα...!!!εγω δεν λεω για τα ΚΤΕΛ  οποθ ειναι ενιαιος ο χωρος...στα τρενα ομως θα μπορουσανε να εχουνε και για καπνιζοντες και μη...!!!!!γενικοτερα πιο πολυ τους αντικαπνιστες σεβονται...
αλλα οταν ακουσα οτι στα κλαμπακια καφετεριες μπουζουκια θελουνε να κανουνε χωρο ξεχωριστα καπνιζοντες και μη (τ ακουσα ) γελασα με την ψυχη μου...!!! κατι που ειναι αδυνατον (9 στους 10 καπνιζουν)....!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πιο πολυ τους αντι-καπνιστες σεβονται?

Μηπως εχει βγει νομος απο την Ευρωπαικη Ενωση οπου απαγορευεται το καπνισμα σε ΟΛΟΥΣ τους κλειστους χωρους και εδω δεν ισχυει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο?

Θελετε και στα τρενα και στα καραβια? Ελεος.

Δεν εχω προβλημα με καποιον που επιλεγει να πεθανει απο καρκινο η απο εμφραγμα λογω του τσιγαρου, δεν με αφορα. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν σεβονται επανειλημενα τους ΜΗ-καπνιστες, και το γαμανε το θεμα. Εγω πχ δεν λεω κατι σε αυτους που καπνιζουν επειδη ξερω πως ειναι εξαρτημενοι, αλλα αυτοι δεν κανουν απολυτως τιποτα οταν ειναι διπλα σε μη-καπνιστες, εστω να κανουν λιγοτερα για να δειξουν λιγο σεβασμο στην επιλογη του αλλου να ΜΗΝ καπνιζει, οπως αυτος που ΔΕΝ καπνιζει που δεν πρηζει τα αρχιδια σε εναν καπνιστη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εσυ δεν νομιζεις οτι πρεπει να σεβονται περισσοτερο τους μη καπνιστες? τ οτι εισαι καπνιστης ειναι δικη σου αποφαση κ δικο σου προβλημα εν τελει γιατι να αρρωσταινεις κ μενα (εγω αυτο παθαινω κ μονο στην υποψια καπνου αλλα συμβιβαζομαι αρκετες φορες) που δεν σου φταιω σε κατι
γενικα οκ παντου πρεπει να υπαρχουν χωροι καπνιστων κ μη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Πιο πολυ τους αντι-καπνιστες σεβονται?

Μηπως εχει βγει νομος απο την Ευρωπαικη Ενωση οπου απαγορευεται το καπνισμα σε ΟΛΟΥΣ τους κλειστους χωρους και εδω δεν ισχυει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο?

Θελετε και στα τρενα και στα καραβια? Ελεος.

Δεν εχω προβλημα με καποιον που επιλεγει να πεθανει απο καρκινο η απο εμφραγμα λογω του τσιγαρου, δεν με αφορα. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν σεβονται επανειλημενα τους ΜΗ-καπνιστες, και το γαμανε το θεμα. Εγω πχ δεν λεω κατι σε αυτους που καπνιζουν επειδη ξερω πως ειναι εξαρτημενοι, αλλα αυτοι δεν κανουν απολυτως τιποτα οταν ειναι διπλα σε μη-καπνιστες, εστω να κανουν λιγοτερα για να δειξουν λιγο σεβασμο στην επιλογη του αλλου να ΜΗΝ καπνιζει, οπως αυτος που ΔΕΝ καπνιζει που δεν πρηζει τα αρχιδια σε εναν καπνιστη.
ναι ο νομος εχει βγει και δεν ισχυει....!!!σ αυτο φταει το κωλοκρατος μας που δεν δημιουργει χωρους ξεχωριστα....!!!!για να μπορω να σεβομαι τους αντικαπνιστες...!! και οχι του στυλ το ενα τραπεζι καπνιζοντες και το διπλανο ΜΗ γιατι το ειδα και αυτο και γελουσα...!!!απλα αυτα ειναι τυπικα για να μην φανε τα μαγαζια προστιμα...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως παρατηρω οτι μια ζωη ολοι εναντιωνονται με τους καπνιστες....
δεν ειδα ποτε καπνιστες να τα βαζουνε με αντικαπνιστες...!!
μπορει ν ακουστει εγωιστικο αλλα απο την στιγμη που δεν με σεβονται δεν θα σεβαστω ουτε εγω....!
π.χ. στο ιντερσιτυ θα μπορουσε το μπαρ που διαθετει να ειναι για καπνιζοντες....!!!οι ΜΗ αγοραζουνε οτι θελουνε και εχουνε στην διαθεση τους το υπολοιπο τρενο....!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
thanoss οι καπνιστες εχουν αγνοια και δεν ενδιαφερονται.

Γιαυτο δεν εναντιωνονται.

Ειναι στα αρχιδια τους.

Γιατι αυτοι λενε " στα αρχιδια μου που βρωμαω ολοκληρος, και που βρωμιζω και τους διπλα μου, αφου ειναι καλο".

Εγω ομως γιατι να βρωμαω ρε φιλε επειδη εσυ γουσταρεις να αυτοκαταστρεφεσαι? Αυτο απαντησε μου μονο.

Να σου πω επισης πως εχω υπερασπιστει καπνιστη σε επιθεση ενος μη καπνιστη ( στην παρεα ). Και αυτο γιατι αν θες ναι θα καπνισεις, θα κανεις ο,τι γουσταρεις στα αρχιδια σου, αλλα οπως σεβομαι εγω εσενα και δεν σου πρηζω τα αρχιδια καθε φορα, κανε και εσυ μια γαμημενη παραχωρηση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν εχω καπνισει ποτε!ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ οταν ημουν 15 οι φιλοι μου καπνιζαν κρυφα απο τους δικους τους.Ο πατερας μου(δεν καπνιζει παρα 1-2 τσιγαρα την βδομαδα το Σ/Κ),μου λεει μια μερα σπιτι ελα να δεις κατι αναβει ενα τσιγαρο και φυσαει τον καπνο πανω στο δακτυλο του,το οποιο εγινε κατακιτρινο και μου λεει αν θες να καπνισεις παρε λεφτα και καπνισε ή παρε δυο χιλιαρικα και πηγαινε σε κανα μπουρδελο...και φυσικα πρτιμησα το μπουρδελο!!!
Θες να καπνισεις καπνισε,αλλα μην ενοχλεις τον διπλανο σου!Το οποιο στην Ελλαδα δεν ισχυει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom