Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε γιατι δειχνει οτι σαν ανθρωπος παρασυρεται ευκολα,αν η νεα μοδα ειναι  οι Aντικαπνιστές κ οικολόγοι της παγκοσμιοποιησης τοτε ειναι απο τα καλα ασχετα που δεν εχει να κανει νεα ταξη πραγματων με αυτα αλλα ειναι αντιθετη με αυτα δεν την ενδιαφερουν τα δαση και η μολυνση αυτο επιδιωκουν μαλιστα.
μηπως εχεις ακουστα το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση???

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
και οσο για μενα σε οτι εχει να κανει με τα αμαξια αμα βγει αμαξι με υδρογονο θα ειμαι ο πρωτος που θα παρει εδω ακομα και τωρα προσπαθω να ειμαι οσο λιγοτερο επιβλαβης στο περιβαλλον,παω για ανακυκλωση τις μπαταριες,το χαρτι αμα ειχαμε και για αλουμινια και γυαλι ανακυκλωση θα το εκανα εδω το χαρτι το παω σε ενα σχολειο 500 μετρα απο το σπιτι μου για ανακυκλωση,οσο για το αμαξι αμα παρω τωρα σε κανα 2 χρονια θα παρω καποιο με πολυ μικρη καταναλωση βενζινης.οσο για σενα φενεται οτι εισαι παρτακιας και δεν σε νοιαζει για τους αλλους ουτε για τα παιδια σου ακριβως αυτο που θελει η νεα ταξη πραγματων.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Καλα επειδή θα βγούν όλοι τώρα να πουν ότι κάνουν ανακύκληση κ γενικά νοιάζονται για όλους κ για όλα, σταματώ να γράφω
αφού θα αναρωτιέμαι πάλι, γιατί στο ιντερνετ όλοι είναι υπεροχοι κ στους δρόμους κάθε μέρα βλέπω τα χειρότερα??? 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
pleasuregiver να ξερεις οτι ελευθερια σου τελειωνει εκει οπου αρχιζει του αλλου,οσο για την αυτοδιαθεση αυτα ειναι μαλακιες δεν σου ειπα να μην καπνιζεις αλλα οχι οταν ενοχλεις τον αλλο,δηλαδη εσυ ειπες κατσε να παω παρω τσιγαρα απο το περιπτερο να καπνισω ασε τις μαλακιες απο αλλον παρασυρθηκες εχεις αδυναμο χαρακτηρα,αφου σε ερευνα που εγινε σε τυφλους και σε ανθρωπους που εχουν προβλημα ορασης αρκετο μεγαλο και σε φυσιολογικους σε μια χωρα,οι τυφλοι καπνιζαν σε ποσοστο 3%,αυτοι που εβλεπαν με δυσκολια 48%,φυσιολογικη 49%.  

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Θες να καπνισεις καπνισε μην ενοχλεις ομως τους γυρω σου!!
Οπως αυτοι που θελουν να πινουν ας πινουν μην σκοτωνουν κοσμο ομως μετα οδηγωντας
εμ ελα που δεν ειναι ετσι.....!!
δεν λεω και γω πινω αλλα τουλαχιστον κοιταω να μην ενοχλω....!!!οταν καποιος εχει πιει και δεν σεξερει και σε ενοχλει του στυλ να ρχεται να σου δινει το χερι να σε χερεταει (ειχε και χαβαλε μεχρι ενα σημειο) μετα ομως μου σπασε τα παπαρια...!!
θα προτιμουσα να μ ενοχλει καποιος με το τσιγαρο παρα ετσι...!!!και επειδη ημουνα και σε πολλυ καλο μαγαζι και αγνωστο και του δινα 2 μπατσες του τυπα που με ενοχλουσε θα με πιανανε κατευθειαν οι κοστουματοι με τ ακουστικα στ αυτια και θα με πετουσαν εξω....!
και μιλαω για εξωτερικο....οχι σαν τους δικους μας (μερικοι μιλανε ευγενικα (σε πετανε εξω ευγενικα))

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμ ελα που δεν ειναι ετσι.....!!
δεν λεω και γω πινω αλλα τουλαχιστον κοιταω να μην ενοχλω....!!!οταν καποιος εχει πιει και δεν σεξερει και σε ενοχλει του στυλ να ρχεται να σου δινει το χερι να σε χερεταει (ειχε και χαβαλε μεχρι ενα σημειο) μετα ομως μου σπασε τα παπαρια...!!
θα προτιμουσα να μ ενοχλει καποιος με το τσιγαρο παρα ετσι...!!!και επειδη ημουνα και σε πολλυ καλο μαγαζι και αγνωστο και του δινα 2 μπατσες του τυπα που με ενοχλουσε θα με πιανανε κατευθειαν οι κοστουματοι με τ ακουστικα στ αυτια και θα με πετουσαν εξω....!
και μιλαω για εξωτερικο....οχι σαν τους δικους μας (μερικοι μιλανε ευγενικα (σε πετανε εξω ευγενικα))
Καταληγουμε συνεχως στο οτι τα παντα ειναι θεμα παιδειας που δυστυχως στη νεο-Ελλαδα μας δεν υπαρχει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καταληγουμε συνεχως στο οτι τα παντα ειναι θεμα παιδειας που δυστυχως στη νεο-Ελλαδα μας δεν υπαρχει.
μπραβο........!
ετσι παει........!
και οταν βλεπω οτι ο αλλος με γραφει στα παπαρια του τον γραφω και γω....ασχετα αν την πληρωνουνε και καπιοι πυ δεν φταινε...!
εγω φταιω??

Squidville

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...το ξερεις οτι η αρχαιοι ελληνες ειχαν σαν ιδεολογια την ασκηση και τα λοιπα,θα μου πεις οτι θα υιοθετουσαν το καπνισμα μεσα στην ιδεολογια αυτη ως καλο και χρησιμο εισαι λαθος...

...οσο για την αυτοδιαθεση αυτα ειναι μαλακιες...

...ασε τις μαλακιες απο αλλον παρασυρθηκες εχεις αδυναμο χαρακτηρα,αφου σε ερευνα που εγινε σε τυφλους και σε ανθρωπους που εχουν προβλημα ορασης αρκετο μεγαλο και σε φυσιολογικους σε μια χωρα,οι τυφλοι καπνιζαν σε ποσοστο 3%,αυτοι που εβλεπαν με δυσκολια 48%,φυσιολογικη 49%.  

το μονο στο οποιο ειμαι εθισμενος ειναι η  :jerking:

Φίλε, να το κοιτάξεις λίγο αυτό το τελευταίο, γιατί καθώς ξέρεις οι αρχαίοι έλληνες, εκτός απ'όσα πίστευαν για την υγιεινή ζωή, πίστευαν επίσης ότι η πολλή :jerking: τυφλώνει...

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν έχω καπνίσει ποτέ μου  και ούτε τώρα στα 33 έχω σκοπό να το αρχίσω
οσο για αυτούς που καπνόζουν έχω μια πρόταση να τους κάνω τα λεφτά που δίνουν για τσιγάρα κάθε μέρα να τα ρίχνουν σε ένα κουμπαρά και στο τέλος του μήνα να τα σκάνε στις ..τανες να σου πώ εγώ πια είναι η μεγαλύτερη απόλαυση

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οσο για αυτούς που καπνόζουν έχω μια πρόταση να τους κάνω τα λεφτά που δίνουν για τσιγάρα κάθε μέρα να τα ρίχνουν σε ένα κουμπαρά και στο τέλος του μήνα να τα σκάνε στις ..τανες να σου πώ εγώ πια είναι η μεγαλύτερη απόλαυση
μου θυμίζεις την μάνα μου! τα ίδια λέει όχι για πουτάνες, για δεύτερο αμάξι

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε σεις πολύ πρεμούρα σας έχει πιάσει με το τι θα κάνουμε με τα λεφτά μας, ήμαρτον... :tickedoff:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Προσωπικα εχω επιλεξει με τα κερδισμενα απο το καπνισμα να κανω ενα μεγαλο ετησιο ταξιδι. Κινα, Ν Υορκη, Περού, Κουβα, κλπ. Καλυτερα να τα παιρνει ο Γκινης απο τον Αλογοσκουφη.

Απο την αλλη ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει. Αν προτιμα να σερνει την σαπιοκοιλια του, ασθμαινοντας καθε 10 μετρα, αποκηρυσσοντας την υγιεινη ζωη ως διαβολικη επινοηση της παγκοσμιοποιησης, γουστο και καπελο του.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σαν παλαιότερος έχω να πω ότι:
Ποτέ δεν θα περίμενα ότι θα ταξίδευα με λεωφορεία του ΚΤΕΛ στα οποία κανένας δεν θα άναβε τσιγάρο.
Ποτέ δεν θα περίμενα ότι θα ταξίδευα με το τραίνο και κανένας δεν θα κάπνιζε.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα υπήρχε έστω και ένα ελληνικό εστιατόριο που σε ρωτάνε "καπνιστές ή μη-καπνιστές"

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι σε προθάλαμο νοσοκομείου ή σε χώρο αναμονής ιατρείου δεν θα υπήρχε ντουμάνι.
Αυτα παντως δλδ απαγορευση τσιγαρου στα λεοφωρεια, τραινα, σινεμαδες νοσοκομεια γινανε καπου το 1978, επι υπουργου υγειας καποιου Δοξιαδη. Ητανε δυσκολο στην αρχη να επιβαλεις κατι τετοιο στον Ελληνα. Παντως η χωρα που εξακολουθει να μη καταλαβαινει τπτ ακομα ειναι η Ιαπωνια. Ακομα φουμαιρνουν αβερτα  μεσα στα εστιατορια και μεσα στα τραινα. Ακομα και τα bullet trains (τραινα που τρεχουν με ταχυτητα 300 χλμ την ωρα) εχουν βαγονια Α'θεσης καπνιζοντων.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ακουστε ενα ωραιο που μου ειπε σημερα ενα φιλος μου Δανος. Ειχε παει επαγγελματικο τα3ιδι στην Ιρλανδια. Εκει με νομο (που εφαρμοζεται) απαγορευεται το καπνισμα μεσα στο αυτοκινητο τοσο απο το οδηγο, οσο και απο τους επιβατες. Αν σε πιασει ο τροχονομος να φουμαρεις μεσα στο αυτοκινητο σου ριχνει τσουχτερο προστιμο. Αλλα αυτο δεν ειναι τπτ. απαγορευεται να καπνιζεις και μεσα στο ιδιο σου το σπιτι. (το διασταυρωσα διοτι νομιζα οτι μου ελεγε μ@λακιες) Αν θες να καπνισεις θα πρεπει να βγεις στην αυλη η στο δρομο.(Τωρα πως μπορει να σε ελενγξουν αν φουμαρεις μεσα στο σπιτι σου, αυτο ουτε το ξερω και ουτε το καταλαβαινω)  Ενα αλλο που εχω διαπιστωσει εγω ειναι οτι ολο και περισσοτερα ξενοδοχεια ανα τον κοσμο αρχιζουν και δεν διαθετουν δωματια για καπνιστες. Φυσικα εγω καπνιζω στη ζουλα, εκτος απο ΗΠΑ. Εκει αμα σε βουτηξουν να εχεις καπνισει σε δωματιο μη καπνιζοντων σου χρεωνουν ενα ποσο καπου +5000 $ οσο δλδ κανει να αντικατασταθει ολος ο εξοπλισμος του δωματιου.  :jerking: :jerking: :jerking:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ακουστε ενα ωραιο που μου ειπε σημερα ενα φιλος μου Δανος. Ειχε παει επαγγελματικο τα3ιδι στην Ιρλανδια. Εκει με νομο (που εφαρμοζεται) απαγορευεται το καπνισμα μεσα στο αυτοκινητο τοσο απο το οδηγο, οσο και απο τους επιβατες. Αν σε πιασει ο τροχονομος να φουμαρεις μεσα στο αυτοκινητο σου ριχνει τσουχτερο προστιμο. Αλλα αυτο δεν ειναι τπτ. απαγορευεται να καπνιζεις και μεσα στο ιδιο σου το σπιτι. (το διασταυρωσα διοτι νομιζα οτι μου ελεγε μ@λακιες) Αν θες να καπνισεις θα πρεπει να βγεις στην αυλη η στο δρομο.(Τωρα πως μπορει να σε ελενγξουν αν φουμαρεις μεσα στο σπιτι σου, αυτο ουτε το ξερω και ουτε το καταλαβαινω)  Ενα αλλο που εχω διαπιστωσει εγω ειναι οτι ολο και περισσοτερα ξενοδοχεια ανα τον κοσμο αρχιζουν και δεν διαθετουν δωματια για καπνιστες. Φυσικα εγω καπνιζω στη ζουλα, εκτος απο ΗΠΑ. Εκει αμα σε βουτηξουν να εχεις καπνισει σε δωματιο μη καπνιζοντων σου χρεωνουν ενα ποσο καπου +5000 $ οσο δλδ κανει να αντικατασταθει ολος ο εξοπλισμος του δωματιου.  :jerking: :jerking: :jerking:

Δημοκρατικότατο...   :jerking: :jerking: :jerking:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οι μόνοι που βρήκαν άκρη να καπνίζουν στις ΗΠΑ είναι οι έλληνες της Αστόρια.
είχα διαβάσει ένα σχετικό άρθρο και κάποιος γερουσιαστής απορούσε πως διάολο βρήκαν παραθυράκι στον νόμο.
οι άλλοι τον δέχτηκαν έτσι απλά, εμείς τον ξεψαχνίσαμε  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Καλα επειδή θα βγούν όλοι τώρα να πουν ότι κάνουν ανακύκληση κ γενικά 

μπράβο!
είσαι απο τους λίγους που το λένε σωστά!
Ανακυκληση είναι το σωστό και όχι ανακυλωση που ακούμε παντού .

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Να ναι καλά εκείνος ο φιλόλογος που κάθε φορά που μας άκουγε να λέμε "ανακύκλωση", τραβούσε τα γένια του από αγανάκτηση :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οι μόνοι που βρήκαν άκρη να καπνίζουν στις ΗΠΑ είναι οι έλληνες της Αστόρια.
είχα διαβάσει ένα σχετικό άρθρο και κάποιος γερουσιαστής απορούσε πως διάολο βρήκαν παραθυράκι στον νόμο.
οι άλλοι τον δέχτηκαν έτσι απλά, εμείς τον ξεψαχνίσαμε  :grin:

Ο έλινας θα καπνίσει ακόμα και μπροστά στο βρέφος παιδί του και την έγκυο γυναίκα του. Κι αν του πει κανείς τίποτα, θα πει ότι το τσιγάρο κάνει καλό και τα μμε λένε ψέματα και κάποιος από το χωριό του που κάπνιζε πήγε 100 χρόνων και άλλες φίφες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom