You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καπνιστές vs μη καπνιστές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 382
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μάζεψε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και φύγε αντί να κρύβεις το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι στα starbucks και πήγαινε μαζί με τον φίλο σου στα mcdonalds της ομόνοιας μαζί με τους αλλοδαπούς. Σίγουρα εκεί το περιβάλλον θα σας ταιριάζει απόλυτα.
Άλλος ένας πολιτισμένος αντικαπνιστής, Kemal να τους χαίρεσε κάτι πολιτισμένους σαν τον Todok...
psolaras78 μαζί σου φίλε + 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000
Βέβαια σου διαφεύγει το γεγονός ότι ο φίλος σου επίσης γράφει στις 5:29 το πρωί και μιλάει για χυλόπιτες και φόλες όταν χρειάζεται να πάει νυχτιάτικα στα μπουρδέλα για να πηδήξει. Και θα σε συμβούλευα να προσέχεις τι θα πεις σε όσους στην πουν για το τσιγάρο, γιατί έξω από το προαύλιο του σχολείου έχεις να κάνεις με ενήλικους.
Todok αγόρι μου γιατί δεν γράφεις εσύ μόνος σου εγκυκλοπαίδεια??? Είσαι έτοιμος να ανατρέψεις κάθε επιστημονικό τεκμηριωμένο πράγμα..
"Smoking is also known to accelerate atherosclerosis or hardening of the arteries. When the blood vessels in the pelvic area are narrowed, that contributes to reduced penile blood flow."
"If you are a diabetic and smoke you are putting yourself at even more risk, not only of impotence but of more serious disorders like stroke and heart disease."
Ξέχασα όμως ότι τα 18χρονα έχουν ανεβασμένο επίπεδο γνώσεων
Δηλ αν κόψουμε το τσιγάρο θα γίνουμε πολιτισμένη χώρα????
Όχι. Αλλά αν το απαγορεύσουμε στους δημόσιους χώρους θα ευθυγραμμιστούμε με έναν κανονισμό για την προστασία της δημόσιας υγείας τον οποίο πριν από εμάς έχουν υιοθετήσει χώρες στις οποίες ο πολιτισμός της καθημερινότητας και ο σεβασμός στα ατομικά δικαιώματα είναι μερικά βήματα πιο μπροστά σε σχέση με την Ελλάδα.
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Todok οι 18αχρονοι από ότι φαίνεται έχουν πολύ ανώτερο πνευματικό επίπεδο από το δικό σου..Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την προσωπική επίθεση.Πόση ώρα σκέφτηκες για να παραφράσεις τα λεγόμενα μου?Από ότι είδες είπα ότι σε χώρους για μη καπνιστές δεν ανάβω τσιγάρο πόσο μάλλον να το κρύβω κάτω απο το τραπέζι.Στην ομόνοια παρέα με αλλοδαπούς δεν έχω καμία δουλειά καθώς ούτε αλλοδαπός είμαι ούτε πρεζάκι.Συγχαρητήρια για την ικανότητα σου να γαμάς όλα τα threads,καθώς επίσης που μας δείχνεις πόσα κιλά κουβαλάς στο κεφάλι.Τελικά ο psolaras καλά στα λέει.Βρες καμια γυναίκα να γαμήσεις γιατί το πολύ το τάκα τάκα κάνει το μεσήλικα μαλάκα.
και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι
Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?
Eκεί που κρατάς το χέρι κάτω από το τραπέζι φαίνεται ότι επιδίδεσαι σε δύο ασχολίες με τα αποτελέσματα που βλέπουμε.
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Βρε θηρίο Todok πόση ώρα σου πήρε να το σκεφτείς αυτο?Κρίμα που αναλαμβάνει η γκομενίτσα μου να μου τραβάει μαλακίες.Εγώ το πολύ πολύ μαλακίζω το μουνάκι της..Δεν πειράζει όμως εσύ συνέχισε το έργο σου για να μας ψυχαγωγείς ταυτόχρονα.Για τα υπόλοιπα δεν σε είδα να λες τίποτα.Κοινώς τουμπεκί ψιλοκομμένο.Never mind pal
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα ρε τι ωραία που τα λες.Ότι έχω αδυναμία στην κατανόηση κειμένων από που φαίνεται?Μάλλον για σένα ισχύει αυτό.Πάλι το μάντεψες και τώρα τσιγάρο κάνω.Σε συμβουλεύω αφού τραβήξεις την καθιερωμένη μαλακία σου να ανάψεις ένα τσιγαράκι .Για γαμήσι δεν το συζητάμε βεβαίως..
Άντε να στο ξαναβάλουμε γιατί από το συνδυασμό μαλακίας και τσιγάρου δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά:
και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι
Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πω πω μου την έφερες τώρα.Ξέρεις όταν βγαίνω έξω δεν κάθομαι να κοιτάω ποιος κρύβει που το τσιγάρο του.Για αυτό δεν το είχα παρατηρήσει.Εσύ που προφανώς δεν θα έχεις τι να κάνεις λες ότι μαλακία σου κατέβει στην κεφάλα σου.Σου είπα τσιγάρο υφίσταται μαλακία μου τραβάνε άλλες.Εν πάσι περιπτώσει βρες καμιά αδελφή ψυχή να ξελαμπικάρεις.Είναι κρίμα όλη την ώρα να τα σκουπίζεις στο κωλόχαρτο ;).
Όπα ??? Τι είναι αυτό με την Ομόνοια και τα Μac ? Τελικά είσαι πολύ ρατσιστής Todok.Αίσχος ντρόπη σου που υπάρχεις...Μάζεψε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και φύγε αντί να κρύβεις το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι στα starbucks και πήγαινε μαζί με τον φίλο σου στα mcdonalds της ομόνοιας μαζί με τους αλλοδαπούς. Σίγουρα εκεί το περιβάλλον θα σας ταιριάζει απόλυτα.
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πως φαίνεται ο άνθρωπος με επίπεδο όμως και επιστημονική κατάρτιση...Καλύτερα μειωμένη αντιληπτική ικανότητα παρά χρόνια μαλάκινση...Τεσπά επειδή δεν γουστάρω άλλο να διαπληκτιστώ μαζί σου ούτε να φτάσω τον αριθμό των posts σου μέσω μιας συνεχιζόμενης συζήτησης που ο ένας πετάει μαλακίες ή ίσως και αλήθειες που πονάνε για τον άλλο το λήγω εδώ.ΒΒ φίλε μη καπνιστή εγώ πάω να γαμήσω τώρα και μετά ίσως ανάψω και ένα τσιγαράκι για το καλό .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις