Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ανοιξε ενα θεμα οπου θα μπορουσαμε ηρεμα να πουμε τις αποψεις μας...με το που εμφανιστηκε ο....γνωστος!!!! το θεμα εγινε ασσορτι με τον τιτλο του σαιτ...πρεπει να ειναι το εικοστο θρεντ που γαμας ρε Τodok!!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μάζεψε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και φύγε αντί να κρύβεις το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι στα starbucks και πήγαινε μαζί με τον φίλο σου στα mcdonalds της ομόνοιας μαζί με τους αλλοδαπούς. Σίγουρα εκεί το περιβάλλον θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Άλλος ένας πολιτισμένος αντικαπνιστής, Kemal να τους χαίρεσε κάτι πολιτισμένους σαν τον Todok...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
psolaras78 μαζί σου φίλε + 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Βέβαια σου διαφεύγει το γεγονός ότι ο φίλος σου επίσης γράφει στις 5:29 το πρωί και μιλάει για χυλόπιτες και φόλες όταν χρειάζεται να πάει νυχτιάτικα στα μπουρδέλα για να πηδήξει. Και θα σε συμβούλευα να προσέχεις τι θα πεις σε όσους στην πουν για το τσιγάρο, γιατί έξω από το προαύλιο του σχολείου έχεις να κάνεις με ενήλικους.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Todok αγόρι μου γιατί δεν γράφεις εσύ μόνος σου εγκυκλοπαίδεια??? Είσαι έτοιμος να ανατρέψεις κάθε επιστημονικό τεκμηριωμένο πράγμα..

"Smoking is also known to accelerate atherosclerosis or hardening of the arteries. When the blood vessels in the pelvic area are narrowed, that contributes to reduced penile blood flow."

"If you are a diabetic and smoke you are putting yourself at even more risk, not only of impotence but of more serious disorders like stroke and heart disease."

Ξέχασα όμως ότι τα 18χρονα έχουν ανεβασμένο επίπεδο γνώσεων  :dancing:

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλ αν κόψουμε το τσιγάρο θα γίνουμε πολιτισμένη χώρα???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Όχι.  Αλλά αν το απαγορεύσουμε στους δημόσιους χώρους θα ευθυγραμμιστούμε με έναν κανονισμό για την προστασία της δημόσιας υγείας τον οποίο πριν από εμάς έχουν υιοθετήσει χώρες στις οποίες ο πολιτισμός της καθημερινότητας και ο σεβασμός στα ατομικά δικαιώματα είναι μερικά βήματα πιο μπροστά σε σχέση με την Ελλάδα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα αφορά όλους εαν δεν κάνω λάθος...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ατομικό δικαίωμα είναι το δικαίωμα στην υγεία.

Εάν πας δίπλα σε έναν καπνιστή και του ρίχνεις καπνό στα μούτρα μάλλον δε θα του αρέσει (ακόμα κι αν κάνει το ίδιο στους άλλους).

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Todok οι 18αχρονοι από ότι φαίνεται έχουν πολύ ανώτερο πνευματικό επίπεδο από το δικό σου..Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την προσωπική επίθεση.Πόση ώρα σκέφτηκες για να παραφράσεις τα λεγόμενα μου?Από ότι είδες είπα ότι σε χώρους για μη καπνιστές δεν ανάβω τσιγάρο πόσο μάλλον να το κρύβω κάτω απο το τραπέζι.Στην ομόνοια παρέα με αλλοδαπούς δεν έχω καμία δουλειά καθώς ούτε αλλοδαπός είμαι ούτε πρεζάκι.Συγχαρητήρια για την ικανότητα σου να γαμάς όλα τα threads,καθώς επίσης που μας δείχνεις πόσα κιλά  :jerking: :jerking: κουβαλάς στο κεφάλι.Τελικά ο psolaras καλά στα λέει.Βρες καμια γυναίκα να γαμήσεις γιατί το πολύ το τάκα τάκα κάνει το μεσήλικα μαλάκα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι

Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?

Eκεί που κρατάς το χέρι κάτω από το τραπέζι φαίνεται ότι επιδίδεσαι σε δύο ασχολίες με τα αποτελέσματα που βλέπουμε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Οτι και να του λετε αυτος θα γραφει.....ειναι και αυτος ο ατιμος ο μετρητης μηνυματων!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, εσύ γράφεις πολύ ουσιαστικά μηνύματα που δε μπορούμε να συναγωνιστούμε.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Βρε θηρίο Todok πόση ώρα σου πήρε να το σκεφτείς αυτο?Κρίμα που αναλαμβάνει η γκομενίτσα μου να μου τραβάει μαλακίες.Εγώ το πολύ πολύ μαλακίζω το μουνάκι της..Δεν πειράζει όμως εσύ συνέχισε το έργο σου για να μας ψυχαγωγείς ταυτόχρονα.Για τα υπόλοιπα δεν σε είδα να λες τίποτα.Κοινώς τουμπεκί ψιλοκομμένο.Never mind pal

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δε σου φταίνε οι άλλοι επειδή εσύ έχεις αδυναμία κατανόησης γραπτών κειμένων.

Και δε χρειάζονται όλοι τη δική σου προετοιμασία για να γράψουν ένα post. Βλέπεις δε χρειαζόμαστε όλοι να ανάψουμε τσιγάρο για να γράψουμε 2 αράδες  :dancing:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Χαχαχα ρε τι ωραία που τα λες.Ότι έχω αδυναμία στην κατανόηση κειμένων από που φαίνεται?Μάλλον για σένα ισχύει αυτό.Πάλι το μάντεψες και τώρα τσιγάρο κάνω.Σε συμβουλεύω αφού τραβήξεις την καθιερωμένη μαλακία σου να ανάψεις ένα τσιγαράκι :dancing: :dancing:.Για γαμήσι δεν το συζητάμε βεβαίως..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άντε να στο ξαναβάλουμε γιατί από το συνδυασμό μαλακίας και τσιγάρου δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά:

και εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα πηγαίνουν οι καπνιστές και κοιτάνε να καπνίσουν ακόμα και κρύβοντας το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι

Το ότι βάζουν το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι γιατί δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο αν επιτρέπεται?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πω πω μου την έφερες τώρα.Ξέρεις όταν βγαίνω έξω δεν κάθομαι να κοιτάω ποιος κρύβει που το τσιγάρο του.Για αυτό δεν το είχα παρατηρήσει.Εσύ που προφανώς δεν θα έχεις τι να κάνεις λες ότι μαλακία σου κατέβει στην κεφάλα σου.Σου είπα τσιγάρο υφίσταται μαλακία μου τραβάνε άλλες.Εν πάσι περιπτώσει βρες καμιά αδελφή ψυχή να ξελαμπικάρεις.Είναι κρίμα όλη την ώρα να τα σκουπίζεις στο κωλόχαρτο ;).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O λόγος που δεν το παρατήρησες λέγεται "μειωμένη αντιληπτική ικανότητα".

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάζεψε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και φύγε αντί να κρύβεις το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι στα starbucks και πήγαινε μαζί με τον φίλο σου στα mcdonalds της ομόνοιας μαζί με τους αλλοδαπούς. Σίγουρα εκεί το περιβάλλον θα σας ταιριάζει απόλυτα.
Όπα ??? Τι είναι αυτό με την Ομόνοια και τα Μac ? Τελικά είσαι πολύ ρατσιστής Todok.Αίσχος ντρόπη σου που υπάρχεις...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πως φαίνεται ο άνθρωπος με επίπεδο όμως και επιστημονική κατάρτιση...Καλύτερα μειωμένη αντιληπτική ικανότητα παρά χρόνια μαλάκινση...Τεσπά επειδή δεν γουστάρω άλλο να διαπληκτιστώ μαζί σου ούτε να φτάσω τον αριθμό των posts σου μέσω μιας συνεχιζόμενης συζήτησης που ο ένας πετάει μαλακίες ή ίσως και αλήθειες που πονάνε για τον άλλο το λήγω εδώ.ΒΒ φίλε μη καπνιστή εγώ πάω να γαμήσω τώρα και μετά ίσως ανάψω και ένα τσιγαράκι για το καλό :dancing: :dancing:.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άναψε 10, ουδόλως μας απασχολεί το τι κάνεις στον δικό σου χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom