apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επιτελους θα γινει το σωστο
θα υπαρχουν μαγαζια καπνιστων και μαγαζια μη καπνιστων
τα καπνιστων θα πληρωνουν ενα ειδικο τελος
να δω ποια θα μεινουν μη καπνιστων
ο κινεζοκυπριος τωρα δικαιωνεται![]()
όταν το είχα πεί αυτό ο περσόνας και οι άλλοι μαλάκες σκούζανε σαν τις μυξοπάρθενες...
όποιος θέλει άδεια να καπνίζουν στο μαγαζί του ακουμπάει αρχικά ένα ποσό κλιμακωτά ανάλογα με τα τετραγωνικά και κάθε χρόνο ένα
χαράτσι (πχ ανάλογα με τον αριθμό τραπεζοκαθσιμάτων) και παίρνει την αδειούλα του και πορεύεται...
έτσι και ο καπνιστής βρίσκει να καπνίσει και το δημόσιο δεν χάνει και όλοι καλοί...
και γιατι να σκαει χαρατσι αυτος που θελει το μαγαζι του για καπνιστες τυπε?όταν το είχα πεί αυτό ο περσόνας και οι άλλοι μαλάκες σκούζανε σαν τις μυξοπάρθενες...
όποιος θέλει άδεια να καπνίζουν στο μαγαζί του ακουμπάει αρχικά ένα ποσό κλιμακωτά ανάλογα με τα τετραγωνικά και κάθε χρόνο ένα
χαράτσι (πχ ανάλογα με τον αριθμό τραπεζοκαθσιμάτων) και παίρνει την αδειούλα του και πορεύεται...
έτσι και ο καπνιστής βρίσκει να καπνίσει και το δημόσιο δεν χάνει και όλοι καλοί...
γιατί το κράτος θέλει να εκμεταλλευτεί τα πρεζάκια.και γιατι να σκαει χαρατσι αυτος που θελει το μαγαζι του για καπνιστες τυπε?
να πληρωνει οσα καιαυτος που το εχει για μη καπνιστες
αν και νομιζω οτι το κρατος ξερει οτι σχεδον κανενα δεν θα ειναι για μη καπνιστες
καλα και τωρα οποιος ηθελε καπνιζε αλλα να εχουμε να λεμε![]()
στα σοσιαλιστικα κρατη τοσο κανουν τυπεγιατί το κράτος θέλει να εκμεταλλευτεί τα πρεζάκια.
άμα ήταν έτσι τότε τα τσιγάρα δεν θα κάνανε 4 € το πακέτο αλλά 50 λεπτά.
δεν ξέρω, ρώτα τον παπασάλια που εκτός από μορφωμένος είναι και κοσμογυρισμένος.στα σοσιαλιστικα κρατη τοσο κανουν τυπε![]()
που χαθηκε ο λατρειας?
και γιατι να σκαει χαρατσι αυτος που θελει το μαγαζι του για καπνιστες τυπε?
να πληρωνει οσα καιαυτος που το εχει για μη καπνιστες
αν και νομιζω οτι το κρατος ξερει οτι σχεδον κανενα δεν θα ειναι για μη καπνιστες
καλα και τωρα οποιος ηθελε καπνιζε αλλα να εχουμε να λεμε![]()
τι κοσμογυρισμενος ρε τυπεδεν ξέρω, ρώτα τον παπασάλια που εκτός από μορφωμένος είναι και κοσμογυρισμένος.
Από 27/10/2011 είπα τέλος......Αρχισα το ηλεκτρονικό και δεν το ξαναζήτησα....
Απαξιώ να σου απαντήσω...Τραβα βρες κανενα ΤΡΙΜΠΑΖΟ για ποστάρισμα...να πάρεις ένα σε τσιμπούκι βέρσιον...
ειδικά μετά την χθεσινή πίπα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζήτω οι πίπες......εγώ τις κάνω αβέρτα......
ζήτω οι πίπες......εγώ τις κάνω αβέρτα......![]()
![]()
![]()
![]()