talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ειά σου ναυαρχούκοοοοοοοοοοοο..........γειά σου ραμολιμέντοοοοοοοοοοπου είσαι μωρή ποσυτόγριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τις καλησπέρες μου...
ειά σου ναυαρχούκοοοοοοοοοοοο..........γειά σου ραμολιμέντοοοοοοοοοοπου είσαι μωρή ποσυτόγριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τις καλησπέρες μου...
Απαξιώ να σου απαντήσω...Τραβα βρες κανενα ΤΡΙΜΠΑΖΟ για ποστάρισμα...![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Γεια σου ΤΑΛΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
καλα κατσε να πας καμια νατοικη και θα σου πω εγω για ποτε θα το ξαναζητησειςΑπό 27/10/2011 είπα τέλος......Αρχισα το ηλεκτρονικό και δεν το ξαναζήτησα....
Μπαααα..Δεν υπάρχει περίπτωση...Να πάω ΝΑΤΟΙΚΗ!!!!καλα κατσε να πας καμια νατοικη και θα σου πω εγω για ποτε θα το ξαναζητησεις
ζήτω οι πίπες......εγώ τις κάνω αβέρτα......![]()
![]()
![]()
![]()
ε όχι και ντροπή οι πίπες......τα τσιμπουκια ναι.....Ντροπηs πραγματα
Xαθηκαμε μεγαλε.........πανε και τα τσιμπουσια κι ολαε όχι και ντροπή οι πίπες......τα τσιμπουκια ναι.....![]()
![]()
![]()
ε όχι και ντροπή οι πίπες......τα τσιμπουκια ναι.....![]()
![]()
![]()
δεν φταίει το κάπνισμα....η βαριεστημάρα μας φταίειXαθηκαμε μεγαλε.........πανε και τα τσιμπουσια κι ολα
Το καπνισμα τελικα βλαπτει την παρεα..
Και τι δουλειά έχεις στα μπουρδέλα τότε?Εχω και οικογένεια και δυο παιδάκια
που χαθηκε ο λατρειας?
γιατι να το κοψουμε ρε τυπε?Μαγκες το χει κοψει κανεις απο εδω μεσα??
Ειμαι καθαρος 4 εβδομαδες τωρα!
Κ τωρα με επιασε τσιγαριτιδα!
Παντα διαβαζοντας μπουρδελα ειχα καφε κ τσιγαρο!![]()
![]()
Για πολλούς και διάφορους λόγους!γιατι να το κοψουμε ρε τυπε?![]()
τυπε για να εχουμε υγειη σεξουαλικη ζωη και για να μην νερουλιασει πιο γρηγορα το σπερμα μας ;)γιατι να το κοψουμε ρε τυπε?![]()
αυτα ειναι φημες τυπετυπε για να εχουμε υγειη σεξουαλικη ζωη και για να μην νερουλιασει πιο γρηγορα το σπερμα μας ;)![]()
γιατι να το κοψουμε ρε τυπε?![]()
αρχιζουν και μου την σπανε οι βουλλγαρες τυπε μου!!!!μια ζωη μου ελεγαν και τι ωραιο πουτσο που εχω και τι γλυκο και πηχτο σπερμα!!!! σσ δεν καπνιζωαυτα ειναι φημες τυπε
ο κινεζοκυπριος ειχε απαντησει και ειχε καταρριψει ολα αυτα τα αστεια επιχειρηματα![]()
αρχιζουν και μου την σπανε οι βουλλγαρες τυπε μου!!!!μια ζωη μου ελεγαν και τι ωραιο πουτσο που εχω και τι γλυκο και πηχτο σπερμα!!!! σσ δεν καπνιζω
τελικα ψεμματα μου ελεγαν οι ρουφιανες για να με καλοπιασουν :'( :'(
τυπε επεσα απο τα συνεφα τωρα με την ανακαλυψη του κιννεζοκυπριου :'( :'( :'(
spermatografia