apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε για να εχουμε υγειη σεξουαλικη ζωη και για να μην νερουλιασει πιο γρηγορα το σπερμα μας ;)
type se exoyn ston antenna
σχεδον καθε μερα τυπεtype se exoyn ston antenna
και τι θα τα κανεις τυπε?Τυπε κανει πολυ κακο κ στην τσεπη! Ειδα διαφορα! Μου μενουν λεφτουδακια!!!!
να και η δικια σουσχεδον καθε μερα τυπε
και τι θα τα κανεις τυπε?
η ζωη ειναι ατμος
θρασυβουλας
τυπε οταν ερθει η ωρα ειτε εχεις γκαρσονιερα ειτε οχι θα σε παρειΓια αλλα πραγματα απολυτε!!
Εκατσα κ το υπολογισα! 25 ευρωπουλα την εβδομαδα! Σου λεω το λιγοτερο. το μηνα 100
Το χρονο 1200!!!!
τα 10 χρονια!!! 12000 χιλιαδες ευρωπουλα!!!!!!
Με αλλα 8 παιρνω 1 γκαρσονιερα! Σε καλη περιοχη!
Το έχω κόψει εδω και 2 χρονια. Το πρωτο 3μηνο ειναι το πιο δυσκολο. Ειχα κοψει και τον καφε γιατι παντα με την πρωτη γουλια ηθελα και τσιγαρο μαζι. Το πιο δυσκολο , αυτο ειναι. Να καταφερεις να αποσυνδεσης απο το μυαλο σου τις μηχανικες κινησεις που εκανες και αναβες τσιγαρο απο συνηθεια. Μετα οσο περναει ο καιρος το θελεις και λιγοτερο , συν οτι χαιρεσαι με οτι εχεις καταφερει. Τωρα το σκεφτομαι αραια και που σαν αναμηνηση. Να εκανα μια τζουρα... Κι αμεσως φευγει απο το μυαλο μου.
Για μενα ο καπνιστης παραμενει παντα καπνιστης γιατι ποτε δεν το ξεχνα εντελως. Απλά , αφου περασουν τα στερητικα της νικοτινης, ελεγχεις πιο ευκολα τις επιθυμιες σου.
Δεν χρησιμοποιησα ουτε ηλεκτρονικο τσιγαρο , ουτε τσιχλες ή άλλα υποκαταστατα. Οποτε μου ερχοταν η παρορμηση να καπνισω , σκεφτομουν οσα δεν μου αρεσαν. Τσιγαροβηχας , λαχανιασμα με το παραμικρο , βαρια αναπνοή κλπ και μου εφευγε η ορεξη.
τυπε οταν ερθει η ωρα ειτε εχεις γκαρσονιερα ειτε οχι θα σε παρει
στον θανατο δεν υπαρχουν κοινωνικες διακρισεις,δεν υπαρχουν λαθη,και δεν υπαρχουν διαφυγες
Δεν καπνίζω αλλά τι νόημα έχει η ζωή χωρίς μικρές "νοθείες;"
δεν παρακολουθω αιρετικες σειρες που κοροιδευουν τον θανατο τυπε :SSupernatural τυπε! Εχω φυλακα αγγελο! Ολο κ καποιος θα με φερει παλι πισω!!
(Δεν ξερω αν εχεις δει τη σειρα)