Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
και τι θα τα κανεις τυπε?
η ζωη ειναι ατμος
θρασυβουλας

Για αλλα πραγματα απολυτε!!

Εκατσα κ το υπολογισα! 25 ευρωπουλα την εβδομαδα! Σου λεω το λιγοτερο. το μηνα 100

Το χρονο 1200!!!! 

τα 10 χρονια!!!    12000 χιλιαδες ευρωπουλα!!!!!!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Με αλλα 8 παιρνω 1 γκαρσονιερα! Σε καλη περιοχη!  :grin: :grin: :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το έχω κόψει εδω και 2 χρονια. Το πρωτο 3μηνο ειναι το πιο δυσκολο. Ειχα κοψει και τον καφε γιατι παντα με την πρωτη γουλια ηθελα και τσιγαρο μαζι. Το πιο δυσκολο , αυτο ειναι. Να καταφερεις να αποσυνδεσης απο το μυαλο σου τις μηχανικες κινησεις που εκανες και αναβες τσιγαρο απο συνηθεια. Μετα οσο περναει ο καιρος το θελεις και λιγοτερο , συν οτι χαιρεσαι με οτι εχεις καταφερει. Τωρα το σκεφτομαι αραια και που σαν αναμηνηση. Να εκανα μια τζουρα... Κι αμεσως φευγει απο το μυαλο μου.
Για μενα ο καπνιστης παραμενει παντα καπνιστης γιατι ποτε δεν το ξεχνα εντελως. Απλά , αφου περασουν τα στερητικα της νικοτινης, ελεγχεις πιο ευκολα τις επιθυμιες σου.
Δεν χρησιμοποιησα ουτε ηλεκτρονικο τσιγαρο , ουτε τσιχλες ή άλλα υποκαταστατα. Οποτε μου ερχοταν η παρορμηση να καπνισω , σκεφτομουν οσα δεν μου αρεσαν. Τσιγαροβηχας , λαχανιασμα με το παραμικρο , βαρια αναπνοή κλπ και μου εφευγε η ορεξη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για αλλα πραγματα απολυτε!!

Εκατσα κ το υπολογισα! 25 ευρωπουλα την εβδομαδα! Σου λεω το λιγοτερο. το μηνα 100

Το χρονο 1200!!!!   

τα 10 χρονια!!!    12000 χιλιαδες ευρωπουλα!!!!!!   :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Με αλλα 8 παιρνω 1 γκαρσονιερα! Σε καλη περιοχη!  :grin: :grin: :grin:
τυπε οταν ερθει η ωρα ειτε εχεις γκαρσονιερα ειτε οχι θα σε παρει
Angel-of-Death1.jpg

στον θανατο δεν υπαρχουν κοινωνικες διακρισεις,δεν υπαρχουν λαθη,και δεν υπαρχουν διαφυγες

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το έχω κόψει εδω και 2 χρονια. Το πρωτο 3μηνο ειναι το πιο δυσκολο. Ειχα κοψει και τον καφε γιατι παντα με την πρωτη γουλια ηθελα και τσιγαρο μαζι. Το πιο δυσκολο , αυτο ειναι. Να καταφερεις να αποσυνδεσης απο το μυαλο σου τις μηχανικες κινησεις που εκανες και αναβες τσιγαρο απο συνηθεια. Μετα οσο περναει ο καιρος το θελεις και λιγοτερο , συν οτι χαιρεσαι με οτι εχεις καταφερει. Τωρα το σκεφτομαι αραια και που σαν αναμηνηση. Να εκανα μια τζουρα... Κι αμεσως φευγει απο το μυαλο μου.
Για μενα ο καπνιστης παραμενει παντα καπνιστης γιατι ποτε δεν το ξεχνα εντελως. Απλά , αφου περασουν τα στερητικα της νικοτινης, ελεγχεις πιο ευκολα τις επιθυμιες σου.
Δεν χρησιμοποιησα ουτε ηλεκτρονικο τσιγαρο , ουτε τσιχλες ή άλλα υποκαταστατα. Οποτε μου ερχοταν η παρορμηση να καπνισω , σκεφτομουν οσα δεν μου αρεσαν. Τσιγαροβηχας , λαχανιασμα με το παραμικρο , βαρια αναπνοή κλπ και μου εφευγε η ορεξη.

Τυπε τους καφεδες πλεον σκετους! Απο εκει που ηταν ολοι γλυκοι ξαφνικα ξενερα! Αλλα δεν πειραζει συνηθεια ειναι! Επισης! Στην οξεια τσιγαριτιδα οπως την αποκαλω! Γαμιεμαι στο νερο!! Πολυ νερο! Παρα πολυ! Μεχρι να ερθει έμετος! Μετα μου φευγει! Κομπολογακι! Διακριτικο. κ πολλα μηλα! Μην παρουμε κ κανα κιλο!  :grin: :grin:  Αλλα παιζουν κ νευρακια ετσι!!  :cussing: :cussing: :cussing:

Την 1η εβδομαδα ημουν καπως ετσι!  :zombie: :zombie: 1 μονιμη νυστα!  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν καπνίζω αλλά τι νόημα έχει η ζωή χωρίς μικρές "νοθείες;"

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
τυπε οταν ερθει η ωρα ειτε εχεις γκαρσονιερα ειτε οχι θα σε παρει
Angel-of-Death1.jpg

στον θανατο δεν υπαρχουν κοινωνικες διακρισεις,δεν υπαρχουν λαθη,και δεν υπαρχουν διαφυγες

Supernatural τυπε! Εχω φυλακα αγγελο! Ολο κ καποιος θα με φερει παλι πισω!!

:grin: :grin: :grin:

(Δεν ξερω αν εχεις δει τη σειρα)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Supernatural τυπε! Εχω φυλακα αγγελο! Ολο κ καποιος θα με φερει παλι πισω!!

:grin: :grin: :grin:

(Δεν ξερω αν εχεις δει τη σειρα)
δεν παρακολουθω αιρετικες σειρες που κοροιδευουν τον θανατο τυπε :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
για τις βλαβες του καπνισματος απλα δινετε πως ειναι ο απολυτος τωρα κια πως ηταν πριν το καπνισμα

Συνημμένα

• ________1984_____.jpg
    ________1984_____.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 13

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266

Συνημμένα

• χωρίς τίτλο.jpg
    χωρίς τίτλο.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 12

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εναμιση χρόνο με NOBACCO..Λαδακι με 9mg νικοτινης και όλα καλά....Τσιγάρο δεν ξαναδοκίμασα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom