apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως το κοψεςΕγώ κατάφερα και το έκοψα εδώ και δύο χρόνια και αισθάνομαι σαν έφηβος![]()
![]()
![]()
θα ζησουμε πολυ εμεις τυπεαφού θέλουν να αραιώνουν τον πλανητη μας και να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμο,
πιο το πρόβλημα??? αφηστε μας να καπνίζουμε
όσες φορές το έχω κόψει τόσες το έχω ξαναρχίσει συν μια
πως το κοψες
φιλε το ξερω οτι ολα ειναι μια ιδεα αλλα δεν κοβεται το γαμημενο με τιποτα ειμαι πρεζακιας με το τσιγαροAπλά συνειδητοποίησα πόσο μαλάκας ήμουνκαι κατάφερα και το έκοψα "μαχαίρι" κιόλας.
Όλα μιά ιδέα είναι και εσύ μπορείς να το κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις ότι μπορείς...
Μόνο να σου πώ ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω πλήρως, βλέπω κάποιες φορές στον ύπνο μου ότι καπνίζω. Και όσο περνάει ο καιρός δυσκολέυεσαι περισσότερο να το κόψεις.
Και κάτι τελευταίο. Το ξέρετε ότι αν κόψεις το τσιγάρο πόσα χρόνια χρειάζονται να επανέλθουν τα πνευμόνια σου στην αρχική τους κατάσταση;
Απάντηση: 40 χρόνια παρακαλώ![]()
φιλε το ξερω οτι ολα ειναι μια ιδεα αλλα δεν κοβεται το γαμημενο με τιποτα ειμαι πρεζακιας με το τσιγαρο
Εγώ έφτανα 3 πακέτα την ημέρα και όμως κατάφερα και το έκοψα χώρις το ηλεκρονικό τσιγάρο παρ'όλο που βοηθάει και αυτό θα μπορούσα να πώ..
Aπλά συνειδητοποίησα πόσο μαλάκας ήμουνκαι κατάφερα και το έκοψα "μαχαίρι" κιόλας.
Όλα μιά ιδέα είναι και εσύ μπορείς να το κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις ότι μπορείς...
Μόνο να σου πώ ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω πλήρως, βλέπω κάποιες φορές στον ύπνο μου ότι καπνίζω. Και όσο περνάει ο καιρός δυσκολέυεσαι περισσότερο να το κόψεις.
Και κάτι τελευταίο. Το ξέρετε ότι αν κόψεις το τσιγάρο πόσα χρόνια χρειάζονται να επανέλθουν τα πνευμόνια σου στην αρχική τους κατάσταση;
Απάντηση: 40 χρόνια παρακαλώ![]()
εμένα το τσιγάρο μου κατέστρεψε τη ζωή
ναι οκ αλλα πες και ποσα χρονια καπνιζες ρεKoντευω τα 3 χρονια άκαπνος.
Το τσιγαρο δεν κοβεται ευκολα. Οι πρωτοι 4-6 μήνες ειναι ιδιαιτερα δυσκολοι.
ναι οκ αλλα πες και ποσα χρονια καπνιζες ρε![]()
Εγώ κάπνιζα 9... Και είμαι 2 χρόνια και ένα μήνακαθαρόςάκαπνος![]()