Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αφού θέλουν να αραιώνουν τον πλανητη μας και να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμο,
πιο το πρόβλημα??? αφηστε μας να καπνίζουμε

όσες φορές το έχω κόψει τόσες το έχω ξαναρχίσει συν μια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αφού θέλουν να αραιώνουν τον πλανητη μας και να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμο,
πιο το πρόβλημα??? αφηστε μας να καπνίζουμε

όσες φορές το έχω κόψει τόσες το έχω ξαναρχίσει συν μια
θα ζησουμε πολυ εμεις τυπε
μην ακους την προπαγανδα
pd988958.jpg

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Aπλά συνειδητοποίησα πόσο μαλάκας ήμουν :jerking: και κατάφερα και το έκοψα "μαχαίρι" κιόλας.
Όλα μιά ιδέα είναι και εσύ μπορείς να το κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις ότι μπορείς...
Μόνο να σου πώ ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω πλήρως, βλέπω κάποιες φορές στον ύπνο μου ότι καπνίζω. Και όσο περνάει ο καιρός δυσκολέυεσαι περισσότερο να το κόψεις.
Και κάτι τελευταίο. Το ξέρετε ότι αν κόψεις το τσιγάρο πόσα χρόνια χρειάζονται να επανέλθουν τα πνευμόνια σου στην αρχική τους κατάσταση;
Απάντηση: 40 χρόνια παρακαλώ :headbang:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Aπλά συνειδητοποίησα πόσο μαλάκας ήμουν :jerking: και κατάφερα και το έκοψα "μαχαίρι" κιόλας.
Όλα μιά ιδέα είναι και εσύ μπορείς να το κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις ότι μπορείς...
Μόνο να σου πώ ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω πλήρως, βλέπω κάποιες φορές στον ύπνο μου ότι καπνίζω. Και όσο περνάει ο καιρός δυσκολέυεσαι περισσότερο να το κόψεις.
Και κάτι τελευταίο. Το ξέρετε ότι αν κόψεις το τσιγάρο πόσα χρόνια χρειάζονται να επανέλθουν τα πνευμόνια σου στην αρχική τους κατάσταση;
φιλε το ξερω οτι ολα ειναι μια  ιδεα αλλα δεν κοβεται το γαμημενο με τιποτα ειμαι πρεζακιας με το τσιγαρο

Επισκέπτης
Ειμαι 32,καπνιζω απο τα 16 χωρις διακοπη,νομιζω ηρθε η ωρα να το κοψω αλλα δεν βρισκω το καταλληλο ταιμινγκ για να ξεκινησω την προσπαθεια μου,καπνιζω στριφτο κοντα στα 10 χρονια και ειναι πιο δυσκολο,αυτη τη συνεχη ασχολια στριψε-αναψε-ρουφα καπως πρεπει να την αναπληρωσω. :cheesy:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
κοψτε το παιδια,ειναι και μεγαλο εξοδο,εχει παει 4ευρω το πακετο  

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εγώ έφτανα  3 πακέτα την ημέρα και όμως κατάφερα και το έκοψα χώρις το ηλεκρονικό τσιγάρο παρ'όλο που βοηθάει και αυτό θα μπορούσα να πώ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλε το ξερω οτι ολα ειναι μια  ιδεα αλλα δεν κοβεται το γαμημενο με τιποτα ειμαι πρεζακιας με το τσιγαρο

δεν υπάρχει δεν μπορώ.. υπάρχει δεν θέλω...

και αφού κατάφερα και έκοψα εγώ το τσιγάρο μετά από περίπου 35 χρόνια αδιακόπου καπνίσματος (από 2 πακέτα έως και 5 πακέτα την μέρα) δεν υπάρχει δικαιολογία...

ΥΓ προχτές έκανα σκανάρισμα κάτι παλιά αρνητικά .. είχαν μέσα και την αφεντομουτσουνάρα μου.. σε περίπου 60 φωτό μόνο σε τρείς ήμουν χωρίς τσιγάρο στο χέρι ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ έφτανα  3 πακέτα την ημέρα και όμως κατάφερα και το έκοψα χώρις το ηλεκρονικό τσιγάρο παρ'όλο που βοηθάει και αυτό θα μπορούσα να πώ..

το ηλ.τσιγάρο βοηθά στην εξάρτηση από την κίνηση (τσιγαρο στα δάχτυλα, τσιγάρο στο στόμα, ρούφηγμα, γέμισμα στοματος και πνευμονιών με καπνό)....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Koντευω τα 3 χρονια άκαπνος.

Το τσιγαρο δεν κοβεται ευκολα. Οι πρωτοι 4-6 μήνες ειναι ιδιαιτερα δυσκολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom