Νέα

Κάνουν οι γυναίκες σεξ απ το πρώτο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 825
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Προσωπικά μου χει τύχει 3 φορές ως τώρα αλλά μετά δε τις ξαναείδα. (ήταν one night stand). Αν και πολλές λένε πως δε κάνουν, οι περισσότερες θα καναν με κάποιον που θα τους άρεσε πολύ και θα τους το έβγαζε.

εσείς τι λέτε;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εμενα μου εχει τυχει 2 φορες αυτο!!!!!η μια πρεπει να ηταν μαλλον νυμφομανης γιατι κρατησαμε 3 μηνες <σχεση> και καλα και μετα οταν την ξανα συναντησα μετα απο 1,5 χρονο περιπου παλι απο το πρωτο βραδυ τα ιδια για κα΄να 10ημερο!!!

η δευτερη απλα ηθελε να εκδικηθει τον πρωην που ηταν ακομα νυν και ημουν εγω αυτο που λεμε ο πρωτος τυχοντας.....και με αυτην δεν κρατησα πανω απο 2 μηνες επειτα εστειλα το κοριτσι πισω εκει οπου <ανηκε> οπως μου ειπε......

παντος δεν νομιζω πως πολλες ελληνιδες το κανουν αυτο...δλδ απο το πρωτο βραδυ...εαν τις εχεις πετυχει απο καμακι και εισαι καλο παιδι μετα το πρωτο 10ημερο σε καμια ψιλοεκδρομουλα τους τον ακουμπας,αν τωρα ειναι μεσο γνωστου και φιλου και η αλλη θελει να στο παιξει μιξοπαρθενα για σχεση και τα σχετικα κουραφεξαλα τοτε μπορει να κανεις και παραπανω για να φας μπουλκουμε.....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κανουν....

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Καποιες κανουν, καποιες δεν κανουν, οι περισσοτερες κανουν οτι τους ερθει. Σε σενα μπορει να κατσουν σε μιση ωρα στον αλλο να τον τρεχουν 2 μηνες γιατι θελουν "σοβαρη σχεση" ... Εξαρταται απο την αυρα που βγαζει ο αντρας, τη φαση στην οποια ειναι η γυναικα, το μερος, το mood, το αν εχει γυρω γυρω γνωστο της κοσμο που θα την πει πουτανα μετα, χιλια πραγματα.

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
496
Πόντοι
291
Αυτες που το κανουν , το κανουν τοσο καλα που μετα ουτε οι ιδιες το ξερουν

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Προσωπικά μου χει τύχει 3 φορές ως τώρα αλλά μετά δε τις ξαναείδα. (ήταν one night stand). Αν και πολλές λένε πως δε κάνουν, οι περισσότερες θα καναν με κάποιον που θα τους άρεσε πολύ και θα τους το έβγαζε.

εσείς τι λέτε;
Ακομα και αν καποιος τους αρεσει πολυ,μονο ενα πραγμα τις φρεναρει.Μην τις θεωρησουν ΕΥΚΟΛΕΣ.Η λεξη τσουλα, τις τρελαινει περισσοτερο,απο το πουτανα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ακομα και αν καποιος τους αρεσει πολυ,μονο ενα πραγμα τις φρεναρει.Μην τις θεωρησουν ΕΥΚΟΛΕΣ.Η λεξη τσουλα, τις τρελαινει περισσοτερο,απο το πουτανα.
παρτο αλλιως...αμα γουσταρει γαμιεται...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
άμα σε γουστάρουν όλες κάνουν... και όχι μόνο... αν δεν τις γαμήσεις και το παίξεις αγαπούλας θα σε πούνε και μαλάκα...  :jerking:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
σιγουρα υπαρχουν τετοιες γυναικες ομως νομιζω πως η πλειοψηφια των ελληνιδων δεν....δυστηχως η ευτυχως!!!!!βεβαια και σωματαρας να εισαι και στο κουτελο να γραφεις sexmaschine παλι η ψυχοσυνθεση τις ελληνιδας δεν την αφηνει να κανει κατι τετοιο απο το πρωτο βραδυ τουλαχιστον....τωρα για θεμα κερατου και παιρνωμε με ολους ειναι αλλο θεμα...τετοιες υπαρχουν διαθεσιμες αρκετες νομιζω.....ή τουλαχιστον δεν ειναι συνηθες φαινομενο

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
σιγουρα υπαρχουν τετοιες γυναικες ομως νομιζω πως η πλειοψηφια των ελληνιδων δεν....δυστηχως η ευτυχως!!!!!βεβαια και σωματαρας να εισαι και στο κουτελο να γραφεις sexmaschine παλι η ψυχοσυνθεση τις ελληνιδας δεν την αφηνει να κανει κατι τετοιο απο το πρωτο βραδυ τουλαχιστον....τωρα για θεμα κερατου και παιρνωμε με ολους ειναι αλλο θεμα...τετοιες υπαρχουν διαθεσιμες αρκετες νομιζω.....ή τουλαχιστον  ειναι συνηθες φαινομενο
...αλλα απο το πρωτο βραδυ δυσκολα η αλλη το δινει.....εκτος και αν μιλαμε για κατι καυλωμενα μικρα 17-18-20 που μολις εχουν τελιωσει απο μαθηματα και θελουν να ξεδωσουν εκει ναι ισως....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα γαμιουνται λεμε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν νομίζω για την Ελληνίδα, μάλλον θα το παίξει δύσκολή, εκτός και αν είναι τρελλός υποψήφιος για γαμπρός (δηλαδή φράγκα και κοινωνικό στάτους) όποτε θα κοιτάξει να μήν τον χάσει.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
γα&*ουνται και παρα γα*&ουνται . Αρκει να τις πετυχεις στη στιγμη ή τις συνθηκες. Προσωπικα μου εχει τυχει δυο φορες 1) οταν ημουν εφηβος(19) με μια κοπελα της παρεας σε διακοπες σε νησι και 2) στη δουλεια με κοπελα μου εβλεπε ωφελει απο σχεση μαζι μου.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Πειτε με παραδοσιακο, αλλα οι γκομενες που σεβονται τον εαυτο τους δεν κανουν σεξ απο την πρωτη συναντηση. Δεν εχει να κανει με το τι βγαζει ο αντρας, απλα ετσι σε μαθαινουν αν μπορει να εισαι και κατι παραπανω απο ενας ακομη πηδουλος. Στη τελικη, το καλυτερο σεξ γινεται με καποιον που γνωριζεις, παρα με καποιον που μολις γνωρισες.

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom