Νέα

Καμάκι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ήθελα να συζητήσω κάτι με τα παληκάρια του φόρουμ. Πιστεύω ότι αυτό το φόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος, χωρίς να ακουσθούν οι μαλακίες που θα προέκυπταν αν προσπαθούσαμε να συζητήσουμε τέτοιο θέμα σε άλλο φόρουμ.


Την διαφορά σε αποτελέσματα που έχει το καμάκι στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο! Όσοι έχετε περάσει μερικές βδομάδες έξω πιστεύω θα με καταλαβαίνετε.Τα συμπεράσματα μου βέβαια βγαίνουν από εμπειρίες δικές μου και φίλων/γνωστών και μπορεί κάποιος να μου πει

Ότι εσύ φίλε είσαι βλάκας, κακάσχημος, κομπλεξικός,βρωμιάρης, καμπούρης, συφιλιασμένος, κακιασμένος, δειλός, χέστης, περιθωριακός, βιαστικός, σεξομανιακός, μπουρδελιάρης, πουτανιάρης, αλήτης, καθίκι, χυδαίος, πρόστυχος, γκομενοαπωθητικός, παπάρας, σκατάς, ξεφτυλισμένος, κεκές, δεν ξέρεις καλές ατάκες, δεν πας σε σωστά μέρη, δεν ξέρεις να μιλάς κτλ κτλ κτλ.

Δεν θα ήθελω να διαφωνήσω σε τέτοια ζητήματα. Θα δεχόμουν οποιοδήποτε τέτοιο χαρακτηρισμό για το άτομό μου! Το σίγουρα όμως είναι πως ό,τι είμαι ειμαι και στην Ελλάδα και οπουδήποτε αλλου. Αν λοιπόν ίσχυαν όλα τα ανωτέρω κουσούρια μου, τότε το καμάκι θα είχε άσχημα αποτελέσματα παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι αλλού πήγαινε καλά και στην Ελλάδα πήγαινε @&*(!$%@ σημαίνει ότι μάλλον είναι στραβός ο γυαλός και όχι οτί εγώ αρμενίζω στραβά!

Σε άλλους τόπους λοιπόν, μπορείς να βγεις στις 5 το απόγευμα, μόνος σου, να γίνεις λυώμα στις μπύρες και να την πέφτεις σε μουνιά που βγαίνουν επίσης μόνα και είναι τριγύρω.Στις 10 άντε 20 που θα την πέσεις, σίγουρα θα φας κάποια και παίζει να είναι και καλό μουνί. Εδώ αν βγείς μόνος σου ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εδώ καταρχήν σε πολλά μέρη αν βγείς μόνος σου, δεν θα σε βάλουν καν μέσα!

Πως το βλέπετε το θέμα; Έχω άδικο; Τι εμπειρίες έχετε; Είναι δυνατόν να είναι συμπτώσεις όσα μου είχαν τύχει εμένα; Το πιο κουλό περιστατικό, το οποίο αν μου το είχαν πει άλλοι θα τους πλάκωνα στο ξύλο και θα έλεγα ότι αυτά είναι τραβηγμένα και για σενάρια τσόντας μου είχε συμβεί το 99. Είχα πάει σε φίλο που σπούδαζε έξω και είχε μείνει και το καλοκαίρι.Είχα πάει για 5 μέρες αρχικά και έμεινα 6 μήνες.Ήμασταν ψιλο-κομμάτια σπίτι του με μπύρες και πήγα σε μπακάλικο να πάρω μπύρες. Βλέπω μια μουνάρα που δούλευε εκεί (ατιμέλητη βέβαια και με ποδιά μπακάλικου, κουβάλαγε κάτι καφάσια). Όταν ήμουν 14 πρέπει να τον είχα παίξει με φωτογραφίες από playboy κτλ που είχαν γκόμενες πολύ υποδεέστερες σε εμφάνιση. Της έπιασα κουβέντα. Μετά από μερικές μέρες, είχα εγκατασταθεί σπίτι της.

Περιμένω τα δικά σας ...
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σχετικά είναι όλα αυτά φίλε, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να είναι απόλυτος με συμπεριφορές...

Αρχίδια, lakare...δεν μπoρείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.

Έχω περάσει αρκετό καιρό έξω, ως μόνιμος κάτοικος. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι, ότι εάν καταφέρεις να μπεις στο κλίμα, είναι αρκετά πιο εύκολο να βγάλεις γκόμενα στο εξωτερικό από ότι στην Ελλάδα (μιλάμε για Δύση και κυρίως βόρεια Ευρώπη ή Αμερική). Για πρώην σοβιετικές αποικίες, δεν το συζητάμε. Αρκεί το Label να είναι black  και καθάρισες, αλλά δεν νομίζω ότι μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις σε αυτό το thread.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, οι γκόμενες είναι αρκετά περίεργες, δεν θα εκφράσω τη γνώμη μου για το που οφείλεται αυτό, απλά θα αναφέρω ότι τις βρίσκω γενικά περίεργες, κολλημένες και με έλλειψη χιούμορ θα έλεγα.  Τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, είναι ανασφαλείς, προσπαθούν συνέχεια να αποδείξουν κάτι σε κάποιον και για λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ. Με λίγα λόγια, μπλέξιμο και κούραση.
(επιμένω πως αδιαφορώ γιατί ισχύει αυτό, αν και πιθανότατα εάν τις ρωτήσεις θα σου πούνε ότι φταίνε οι άντρες που οι γκόμενες είναι έτσι...)

Οι περίεργες αντιδράσεις και τα κολλήματά τους, δεν τα συναντάς μόνο στο καμάκι, αλλά γενικά στην προσέγγιση. Μιλάς σε γκόμενα στο γραφείο και κατ'ευθείαν χαρακτηρίζεσαι ότι της την έπεσες... Λες μια κουβέντα πραπάνω σε μία γκόμενα οπουδήποτε και εάν διασταυρωθείς μαζί της (δουλειά, μαγαζιά, υπηρεσίες, στο ασανσέρ κλπ) και αυτομάτως έγινες πέφτουλας. Γενικά οι Ελληνίδες νομίζουν ότι ακόμη και το είδωλό τους στον καθρέφτη, τους την πέφτει. Και βέβαια όλες είναι κελεπούρια...

Στις χώρες που προανέφερα, δεν ίσχυαν κατά κανόνα τέτοιες μαλακίες με αποτέλεσμα οι γκόμενες να είναι overall πιο χαλαρές.

Πάντως, εάν ακολουθήσεις την μέθοδο μέσω γνωστών, γνωριμιών κλπ, μπορεί κανείς να κάνει και εδώ θαύματα, ακριβώς όπως και σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε?
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Το καμάκι στην Ελλάδα είναι από τα πιο δύσκολα.
Αυτο οφείλεται στο οτι απευθύνεσαι σε κομπλεξικές γυναίκες.

Πολύ δύσκολα μπορείς να της ρίξεις στο κρεβάτι.
Και όπως είχε πει και κάποιος φίλος σπό εδώ μέσα(δε θυμάμαι ποιος) :
''Οσο ποιο δύσκολα πέφτει μια γκόμενα στο κρεβάτι τόσο πιο προβληματική είναι''

Υποκλίνομαι,αυτή η φράση τα λεει όλα νομίζω.
Δε θέλω να μακρυγορήσω γιατί το θέμα είναι πραγματικά ατελείωτο.
Πιστεύω ότι σαν άντρες όλοι πρέπει να κάνουμε καμάκι, χωρίς να είμαστε δέσμιοι του αποτελέσματος.
Σταρχίδια μας το αποτέλεσμα,όσο περισσότερο αποτυχάνουμε τόσο καλύτεροι γινόμαστε και μπορουμε να χειριστούμε τον κομπλεξισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να τον φέρουμε στα μέτρα μας.
 

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
48
Like
0
Πόντοι
0
Έζησα και εγώ στο εξωτερικό, αλλά τώρα επαναπατρίστικα. Γενικά, συμφωνό με τους προλαλήσαντες. Έξω οι γυναίκες είναι πιο ελεύθερες και η αντίληψη για τον έρωτα κια το σεξ σε πολλές χώρες δύσης και βορειοευρωπαϊκές ειναι αρκετά εύκολο να γνωρίσεις, να φλερτάρεις και να πηδήξεις κιόλας. Ωστόσο, το ζήτημα είναι και κοινωνικό, αν εδώ μια αρχίσει να πηδιέται όπως έξω κατευθείαν έχει χαρακτηριστεί ως πουτάνα και είναι δακτυλοδεικτούμενη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αλλάξουν πολλά στοιχεία στην αντίληψη περί του έρωτα στην ελληνική κοινωνία, όμως δεν πρέπει να πάμε και στο άλλο άκρο που το φλερτ πεθαίνει τελείως, κάτι που συμβαίνει έξω πχ, ειδικά σε βορειοευρωπαϊκά (πχ Αγγλία). Για να είμαι πιο ακριβής, πας κοντά σε μια γκόμενα σε ένα κλαμπ, χορεύεις, της πιάνεις τον κώλο, αν ανταποκριθεί, φασωνόσαστε και μετά την φορτώνεις και την πηδάς. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει. Δεν είχα πρόβλημα με τις γυναίκες ούτε έξω ούτε εδώ, αλλά το φλερτ είναι ωραίο, φυσικά βέβαια αν μια γκόμενα με βασανίσει πάνω από 10 μέρες τότε αντε γεια...
άλλωστε όπως είπε ένας σοφός φίλος "αν για να την γαμήσεις μια, σε γαμήσει αυτή τρείς δεν πας να παίξεις ένα γρόθο καλύτερα;"

Υ.Γ. γρόθος=μαλακία
 

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
23
Like
0
Πόντοι
0
το καμακι ελλαδα ειναι απο τα δυσκολοτερα παγκωσμιος.δεν ξερω τι γινεται σε χωρες μακρινες τυπου αραβικες ,αλλα αυτο που λεμε ανατολη κ δυση πρεπει να μαστε η δυσκολοτερη χωρα.ανατολικες χωρες κ β.ευρωπη ολλανδια αγγλια ειναι παραδεισος.εδω εχει γινει τοση εισαγωγη ανατωλικων κ δυτικων γυναικων(τα καλοκαιρια οι δυτικες)κ η ζητηση δεν σταματαει με τιποτα.φανταζεσται να ημασταν γεωγραφικα στην θεση της αυστραλιας να παιζαμε μονο με ελληνιδες?ουτε βιζιτες κ που θα ταν κ δυσκολο κανα σεξ ταξιδακι? :headbang:εδω εχουν κ μυαλα σκατα οι γκομενες ο λεφτας ο ετσι,αλλα ειναι κ πολλα μπαζα.τωρα δεν λεμε αν βγενει καμια που κ που ενοω π.χ να εχεις 7με 9 διαφορετικες σεξ εμπειριες το χρονο με διαφορετικες,σεναριο επιστημονικης φαντασιας :idiot:
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αγαπητοι φιλοι θα συμφωνησω πληρωσ μαζι σασ.και επειδη οι ταινιεσ που γυριζονται σε μια χωρα δειχνουν και την κουλτουρα τησ θα σασ υπενθυμισω τισ ελληνικεσ ταινιεσ του 1960 που η πονηρουλα μετριασ εμφανισησ κοπελα ψαχνει να τυλιξει τον εχοντα.αυτο το πνευμα δυστυχωσ εχει γιγαντωθει.ετσι η μεση κοπελα σκεπτεται εντελωσ ωφελιμιστικα και δεν δεχεται το φλερτ με σκοπο τον ερωτα αλλα ψυχρα και υπολογιστικα αναζητει να μαθει ποιοι ειναι οι εχοντεσ και μετα το παιζει ερωτευμενη.το θεμα ειναι εμεισ τι κανουμε και πωσ αντιδρουμε.ειναι απλο.οπωσ στο χρηματιστηριο πρεπει να αγοραζουμε τισ μετοχεσ στα χαμηλα τουσ ετσι και εδω αγνοουμε τισ μετοχεσ φουσκεσ και πηγαινουμε σε φτηνεσ μετοχεσ(35-40αρεσ,αλλοδαπεσ,.γκομενεσ που εχουν φαει καρπαζιεσ και εβαλαν μυαλο κλπ)μονο ετσι θα γλιτωσουμε δυσαρεστεσ καταστασεισ.και επειδη παντα μου αρεσει να μιλω επι τησ ουσιασ θυμαμαι φιλο του πατερα μου που ειχε πρακτικο μυαλο,επαγγελμα γιατροσ τη δεκαετια του 70,που ακριβωσ για αυτουσ τουσ λογουσ παντρευτηκε τοτε,κατι πολυ σκανδαλωδεσ για εκεινη την εποχη,γυναικα απο το πορτορικο.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Εμπειρία από Β. Αμερική, Αγγλία και 4 χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.

Να συμπληρώσω ότι η διαφορά φαίνεται και από τη συμπεριφορά των ξένων γυναικών που βρίσκονται σε άλλη χώρα (έχω πολλές προσωπικές εμπειρίες) για διακοπές ή επαγγελματικό λόγο.
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια ετσι ειναι οπως τα λετε ...... Και οσο λεει ο καθενας τις εμπειριες του απο το εξωτερικο τοσο ΠΟΝΑΕΙ :headbang: :headbang: :headbang:Εγω και εγω να σας πω απο το ωραιο εξωτερικο πραγματα αλλα δεν θελω να τα γραψω γιατι θα στεναχωρηθω ξανα  :'( :'( :'( :'(

Παντως εχω ενα motto για αυτο το θεμα :" Οσο πιο βορεια παει κανεις τοσο πιο καυλα γυναικες :-* :-* :-* θα βρει ενω οσο πιο νοτια πας τοσο πιο γαμικουλες αντρες θα βρεις :knockinb: :knockinb: :knockinb: ( με αποκορυφωμα βεβαιως τους φιλους μας τους Αφρικανους που την εχουν 2 μετρα ) "
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Με μια Colinos βγάζεις γκόμενα....;;;;
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αγαπητοι φιλοι θα συμφωνησω πληρωσ μαζι σασ.και επειδη οι ταινιεσ που γυριζονται σε μια χωρα δειχνουν και την κουλτουρα τησ θα σασ υπενθυμισω τισ ελληνικεσ ταινιεσ του 1960 που η πονηρουλα μετριασ εμφανισησ κοπελα ψαχνει να τυλιξει τον εχοντα.αυτο το πνευμα δυστυχωσ εχει γιγαντωθει.ετσι η μεση κοπελα σκεπτεται εντελωσ ωφελιμιστικα και δεν δεχεται το φλερτ με σκοπο τον ερωτα αλλα ψυχρα και υπολογιστικα αναζητει να μαθει ποιοι ειναι οι εχοντεσ και μετα το παιζει ερωτευμενη.το θεμα ειναι εμεισ τι κανουμε και πωσ αντιδρουμε.ειναι απλο.οπωσ στο χρηματιστηριο πρεπει να αγοραζουμε τισ μετοχεσ στα χαμηλα τουσ ετσι και εδω αγνοουμε τισ μετοχεσ φουσκεσ και πηγαινουμε σε φτηνεσ μετοχεσ(35-40αρεσ,αλλοδαπεσ,.γκομενεσ που εχουν φαει καρπαζιεσ και εβαλαν μυαλο κλπ)μονο ετσι θα γλιτωσουμε δυσαρεστεσ καταστασεισ.και επειδη παντα μου αρεσει να μιλω επι τησ ουσιασ θυμαμαι φιλο του πατερα μου που ειχε πρακτικο μυαλο,επαγγελμα γιατροσ τη δεκαετια του 70,που ακριβωσ για αυτουσ τουσ λογουσ παντρευτηκε τοτε,κατι πολυ σκανδαλωδεσ για εκεινη την εποχη,γυναικα απο το πορτορικο.

ασχετο.....
φιλε chris1971 το σιγμα τελικο (ς) ειναι στο w....
κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα.....  ;) ;) :grin: :grin:
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Το ξέρω φίλε, είναι άλλος αέρας πιο βόρεια, ξέρουν για τι έρχονται κι είναι πιο ανοικτές, αλλά σε επίπεδο δυσκολίας έχουμε νούμερο ούνο Ελληνίδα και μετά σίγουρα Ιταλίδα και πάει λέγοντας.
Εγγλέζα, δώστης να πιει και παρτη σα γουρούνι, Γερμανίδα, θα στην πέσει μάλλον ξεκάθαρα, Σλοβένα, η πιο σίγουρη επιτυχία, είναι λίγοι και γουστάρουν να πηδιούνται περισσότερο με ξένους αφού δε θα παίξει να γίνει βούκινο...
 

Επισκέπτης
Θα ήθελα να προσθέσω ότι εγώ στη Βόρεια Ευρώπη δεν έχω καν το πλεονέκτημα να δείχνω ξένος & μεσόγειος, αφού ούτε σκούρο δέρμα έχω, ούτε μελαχροινός είμαι. Για exotic γκόμενος δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν έδειχνα, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσω κουβέντα. Από εμφάνιση θα μπορούσα να περάσω για ντόπιος και στην Αυστρία και στην Αγγλία.
 

pauligle

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
15
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες...όπως τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα, έτσι και για να βγάλεις γκόμενα πρέπει να έχεις βύσμα!! Κοινώς, το καμάκι δουλεύει δυστυχώς μόνο μέσω παρέας ή κάποιου γνωστού....
 

Επισκέπτης
εγω παντως θα διαφωνησω σχεδον με ολα οσα αναφερατε...
1.γκομενες-κοπελες-κοριτσια-παρθενες-πουτανες κ οποια αλλη κατηγορια θελετε...υπαρχουν παντου κ θα υπαρχουν οσο υπαρχουν κατηγοριες αντρων που τις επιζητουν.
2.μια γκομενα που δν σας καθεται στα 1-2-5-10 ραντεβου ειναι κομπλεξικη-παρθενα κ οτι αλλο γουσταρετε....ομως μια γκομενα που σας καθεται στο 1-2-3 ραντεβου ειναι πουτανα-πουτανακι-ξεκωλο κ τα ρεστα...για αποφασιστε πρωτα κ μετα κρινετε...
3.πολλοι μαλακες περνανε με μηχανακια-αμαξια κ πειραζουν τις γκομενες κ αυτες τους βριζουν---κ οι μαλακες λενε πεσαμε σε ταριφα η νταλικερη κ τα λοιπα...(αυτο ομως κανουν κ οι αλλες γκομενες σε ολα τα κρατη του κοσμου...ακομα κ οι στριπερ...)..
4.αν καποιος θελει να βρει μια γκομενα για οποιοδηποτε σκοπο (πηδημα-σχεση κ οτι αλλο...) το ξεκαθαριζει...
5.οταν πλησιαζουμε μια γκομενα δν παμε σαν τους γαμιαδες της υφηλιου αλλα σαν νορμαλ ατομα κ προσωπικοτητες...κ αν αποτυχουμε δν εγινε τπτ γιατι πολυ απλα η γκομενα μπορει να μην ειχε κεφι η ακομη απλουστερα να μη γουσταρε τη φατσα του καθενος που θα του την πεσει...(κ μην πει κανεις,γιατι δν του το λεει καταφατσα κ του λεει ενα σωρο πιπες...γιατι πολυ απλα ουτε ο ιδιος δν θα ηθελε να το ακουσει...)..
6.οσον αφορα τις γκομενες του εξωτερικου...ποιος πηγε ιταλια-ισπανια κ εριξε γκομενα της προκοπης κ δν μπορουσε να το κανει εδω στην ελλαδα...??? (για μενα κανεις)!
7.τελος (γιατι κουραστηκα απ την αναλυση)...οι γκομενες που εχουμε κ η συμπεριφορα τους ειναι αυτη που μας αναλογει λιγο πολυ...δλδ οταν καποιοι ειναι η συμπεριφερονται σα ζωα...σαν γαμιαδες κ γενικα ολα τα ειδη που εχουν μαζευτει στην ελλαδα...οι γκομενες αλλαζουν σταση κ αμυνονται...δν ξερω αν στο τελος καταφυγουν κ στα πλακωμουνια...αλλα μαγκες κοιταχτε πως μιλατε κ συμπεριφερεστε κ μετα κατηγορειτε ελευθερα...κρινετε κ σας κρινουν...
 

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
62
Like
1
Πόντοι
0
εγω παντως θα διαφωνησω σχεδον με ολα οσα αναφερατε...
1.γκομενες-κοπελες-κοριτσια-παρθενες-πουτανες κ οποια αλλη κατηγορια θελετε...υπαρχουν παντου κ θα υπαρχουν οσο υπαρχουν κατηγοριες αντρων που τις επιζητουν.
2.μια γκομενα που δν σας καθεται στα 1-2-5-10 ραντεβου ειναι κομπλεξικη-παρθενα κ οτι αλλο γουσταρετε....ομως μια γκομενα που σας καθεται στο 1-2-3 ραντεβου ειναι πουτανα-πουτανακι-ξεκωλο κ τα ρεστα...για αποφασιστε πρωτα κ μετα κρινετε...
3.πολλοι μαλακες περνανε με μηχανακια-αμαξια κ πειραζουν τις γκομενες κ αυτες τους βριζουν---κ οι μαλακες λενε πεσαμε σε ταριφα η νταλικερη κ τα λοιπα...(αυτο ομως κανουν κ οι αλλες γκομενες σε ολα τα κρατη του κοσμου...ακομα κ οι στριπερ...)..
4.αν καποιος θελει να βρει μια γκομενα για οποιοδηποτε σκοπο (πηδημα-σχεση κ οτι αλλο...) το ξεκαθαριζει...
5.οταν πλησιαζουμε μια γκομενα δν παμε σαν τους γαμιαδες της υφηλιου αλλα σαν νορμαλ ατομα κ προσωπικοτητες...κ αν αποτυχουμε δν εγινε τπτ γιατι πολυ απλα η γκομενα μπορει να μην ειχε κεφι η ακομη απλουστερα να μη γουσταρε τη φατσα του καθενος που θα του την πεσει...(κ μην πει κανεις,γιατι δν του το λεει καταφατσα κ του λεει ενα σωρο πιπες...γιατι πολυ απλα ουτε ο ιδιος δν θα ηθελε να το ακουσει...)..
6.οσον αφορα τις γκομενες του εξωτερικου...ποιος πηγε ιταλια-ισπανια κ εριξε γκομενα της προκοπης κ δν μπορουσε να το κανει εδω στην ελλαδα...??? (για μενα κανεις)!
7.τελος (γιατι κουραστηκα απ την αναλυση)...οι γκομενες που εχουμε κ η συμπεριφορα τους ειναι αυτη που μας αναλογει λιγο πολυ...δλδ οταν καποιοι ειναι η συμπεριφερονται σα ζωα...σαν γαμιαδες κ γενικα ολα τα ειδη που εχουν μαζευτει στην ελλαδα...οι γκομενες αλλαζουν σταση κ αμυνονται...δν ξερω αν στο τελος καταφυγουν κ στα πλακωμουνια...αλλα μαγκες κοιταχτε πως μιλατε κ συμπεριφερεστε κ μετα κατηγορειτε ελευθερα...κρινετε κ σας κρινουν...

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...  :-
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.228
Like
448
Πόντοι
36
εγω παντως θα διαφωνησω σχεδον με ολα οσα αναφερατε...

6.οσον αφορα τις γκομενες του εξωτερικου...ποιος πηγε ιταλια-ισπανια κ εριξε γκομενα της προκοπης κ δν μπορουσε να το κανει εδω στην ελλαδα...??? (για μενα κανεις)!

Φίλε mclein,

έχεις στα περισσότερα δίκαιο, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο  thread  αυτό. Αναφερόμαστε σε σύγκριση και όχι στην ορθότητα ή όχι της συμπεριφοράς μας. Αυτό είναι άλλο θέμα.

Για τις κυρίες εξ Ιταλίας (και γενικώτερα τις "μεσογειακής" νοοτροπίας "σου τα πρήζω και άμα αντέχεις βλέπουμε") έχω αναφερθεί και σε άλλο τhread: τις θεωρώ το ίδιο μαλακισμένες με τις δικές μας. Τις δε Ιταλίδες ειδικά, πολύ περισσότερο. Καιρό για χάσιμο δεν έχω ν' ασχοληθώ μαζί τους. Υπάρχουν γυναικάρες πολύ πιο σωστές σε όλα τους.

Bέβαια, γούστα είναι αυτά, ΣΕΒΑΣΤΑ σε όλους (φαντάζομαι)
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω παντως θα διαφωνησω σχεδον με ολα οσα αναφερατε...
1.γκομενες-κοπελες-κοριτσια-παρθενες-πουτανες κ οποια αλλη κατηγορια θελετε...υπαρχουν παντου κ θα υπαρχουν οσο υπαρχουν κατηγοριες αντρων που τις επιζητουν.
2.μια γκομενα που δν σας καθεται στα 1-2-5-10 ραντεβου ειναι κομπλεξικη-παρθενα κ οτι αλλο γουσταρετε....ομως μια γκομενα που σας καθεται στο 1-2-3 ραντεβου ειναι πουτανα-πουτανακι-ξεκωλο κ τα ρεστα...για αποφασιστε πρωτα κ μετα κρινετε...
3.πολλοι μαλακες περνανε με μηχανακια-αμαξια κ πειραζουν τις γκομενες κ αυτες τους βριζουν---κ οι μαλακες λενε πεσαμε σε ταριφα η νταλικερη κ τα λοιπα...(αυτο ομως κανουν κ οι αλλες γκομενες σε ολα τα κρατη του κοσμου...ακομα κ οι στριπερ...)..
4.αν καποιος θελει να βρει μια γκομενα για οποιοδηποτε σκοπο (πηδημα-σχεση κ οτι αλλο...) το ξεκαθαριζει...
5.οταν πλησιαζουμε μια γκομενα δν παμε σαν τους γαμιαδες της υφηλιου αλλα σαν νορμαλ ατομα κ προσωπικοτητες...κ αν αποτυχουμε δν εγινε τπτ γιατι πολυ απλα η γκομενα μπορει να μην ειχε κεφι η ακομη απλουστερα να μη γουσταρε τη φατσα του καθενος που θα του την πεσει...(κ μην πει κανεις,γιατι δν του το λεει καταφατσα κ του λεει ενα σωρο πιπες...γιατι πολυ απλα ουτε ο ιδιος δν θα ηθελε να το ακουσει...)..
6.οσον αφορα τις γκομενες του εξωτερικου...ποιος πηγε ιταλια-ισπανια κ εριξε γκομενα της προκοπης κ δν μπορουσε να το κανει εδω στην ελλαδα...??? (για μενα κανεις)!
7.τελος (γιατι κουραστηκα απ την αναλυση)...οι γκομενες που εχουμε κ η συμπεριφορα τους ειναι αυτη που μας αναλογει λιγο πολυ...δλδ οταν καποιοι ειναι η συμπεριφερονται σα ζωα...σαν γαμιαδες κ γενικα ολα τα ειδη που εχουν μαζευτει στην ελλαδα...οι γκομενες αλλαζουν σταση κ αμυνονται...δν ξερω αν στο τελος καταφυγουν κ στα πλακωμουνια...αλλα μαγκες κοιταχτε πως μιλατε κ συμπεριφερεστε κ μετα κατηγορειτε ελευθερα...κρινετε κ σας κρινουν...

Φιλε σε βρισκω πολυ σωστο αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι στο εξωτερικο βρισκονται καποια κλικ παραπανω ;) ;) ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom