Επισκέπτης
Τα ειπαμε μονο το προσωπικο των μαγαζιων γσμαει και οποιος ειναι μοντελοειδης απο Τιντερ
Τα ειπαμε μονο το προσωπικο των μαγαζιων γσμαει και οποιος ειναι μοντελοειδης απο Τιντερ
Τί να γνωρίσεις με καμάκι,αυτά έχουν φύγει ανεπιστρεπτί.
Δεν ισχυει αυτο..που να βρει καιρό να γαμήσει ο υπάλληλος ρε
όταν δούλευα πριν 10+ χρονια που σπούδαζα,τα καλοκαιρια σερβιτόρος σε νησιά
το ωράριο ήταν 12 με 13 ώρες τη μέρα και σπαστό
και τις έβλεπα τις καριολίτσες τις τουρίστριες να μου σκάνε κάτι χαμόγελα που στάζαν κοπλικά υγρά
αλλά που κουράγιο να σπρώξεις
κι αν νομίζεις ότι 100-200 σερβιτόροι κανονίζουν τις χιλιάδες τουρίστριες τότε τι να σου πω
που να βρει καιρό να γαμήσει ο υπάλληλος ρε
κι αν νομίζεις ότι 100-200 σερβιτόροι κανονίζουν τις χιλιάδες τουρίστριες τότε τι να σου πω
τα μπατζακια σηκωμενα να φαινονται οι .. ξυρισμενες γαμπες ... υφος μπλαζε και κουρεμα καγκουρε ...Είμαι 100% σίγουρος, ότι είσαι ο κλασικός μαλάκας υπάλληλος έλληνας, κάτω των 30,
κάτω του 1,75 και κάτω των 70 κιλών.
Μόυσι , σνίκερς και κολλητό παντελόνι κάπρι δεδομένα.
Κάτι σαν εσένα , τους βλέπω για μουνόψειρες ... β' διαλογής μουνόψειρες ...
Πιθανόν να είσαι και βετζετάριαν .
Αλβανοι.Ε ναι,70 και 80 εννοώ κι εγώ.Δες μόνο πόσοι στα νησιά παντρεύτηκαν ξένες.Τώρα είναι αδύνατον.
Γενικά τότε όλη η συγκυρία ήταν υπερ μας,πασοκικά λεφτά,φτώχεια στα κομμουνιστικά κράτη και δίψα για μεσογειακή πούτσα στις δυτικές.Από τα 90'ς και μετά άρχισε η πτώση.
απο Ελληνες γαμαει το προσωπικο και οι μοντελοειδεις του τιντερ. Τις περισσοτερες τουριστριες τις κανονιζουν οι αλλοι τουριστες (που πλεον κανονιζουν και τις δικες μας. ). ΞΥΠΝΑΤΕ!που να βρει καιρό να γαμήσει ο υπάλληλος ρε
το ωράριο ήταν 12 με 13 ώρες τη μέρα και σπαστό
και τις έβλεπα τις καριολίτσες τις τουρίστριες να μου σκάνε κάτι χαμόγελα που στάζαν κοπλικά υγρά
αλλά που κουράγιο να σπρώξεις
Δεν εγραψες τιποτα γιατι δεν ειχες τιποτα να πεις. Περιμενες απο εμας να συμπληρωσουμε τον οδηγο σου. Η συμβουλη μου: Γινε ματακιας.τέλος πάντων
βαρέθηκα
άνοιξα το νήμα σαν οδηγό πεσίματος και κατέληξα να προσπαθω να σας πείσω να κάνετε καμάκι
τα παρατάω
Δεν εγραψες τιποτα γιατι δεν ειχες τιποτα να πεις. Περιμενες απο εμας να συμπληρωσουμε τον οδηγο σου. Η συμβουλη μου: Γινε ματακιας.
σωστος !!!Δεν υπαρχει πιο εμετικο θεαμα απο 3-4 καγκουρες να καθονται στο καλυτερο σημειο του μπαρ (προσβαση απο παντου,/γιατι στήθηκαν απο τις 11 το βραδυ) και να προσπαθουν να καμακωσουν με απειλητικο βλεμα και πεσιματικες στα ορια της παρενόχλησης . Οι γυναικοπαρεες απομακρυνονταν λες και ειχαν τυφο και χολερα μαζι ....
Ενας ειναι ο οδηγος για να γαμησεις: Να περασεις καλα εκει που θα πας . Να πας με οποια παρεα θες, να κανεις κεφι ,να γελασεις . Καλυτερο δολωμα απο ενα αρσενικο που ξερει να περναει καλα δεν υπαρχει. Και οταν φτασεις στο πικ της νυχτας και εχεις λοκαρει το γκομενακι που γουσταρεις ,της δινεις τι σημασια που της αρμοζει και της ανοιγεις την "πορτα" για να ερθει να περασει και αυτη καλα μαζι σου .
Απλα και ομορφα
Δεν υπαρχει πιο εμετικο θεαμα απο 3-4 καγκουρες να καθονται και να προσπαθουν να καμακωσουν με απειλητικο βλεμα ....
εγω που εβγαλα γκομενα γαλλιδα από το μονακο στους νεους επιβάτες θεσσαλονικης είμαι οφσαηντ?Πρώτα από όλα για καμάκι σε τουριστριες πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο μέρος.Τα καλύτερα μέρη Ελλάδα είναι τα μεγάλα νησιά Μύκονος,Σαντορίνη,Κρήτη,Ρόδος,Κέρκυρα και η παραλία Κατερίνης.
Μετά πρέπει να επιλέξεις εθνικότητα.Οι πιο εύκολες είναι οι Ουκρανέζες,Πολωνέζες,Ρωσίδες με αυτή τη σειρά.
Δηλαδή χρειάζεται χτύπημα χειρουργικης ακριβείας.Καταλληλο νησί,κατάλληλη περιοχή,κατάλληλη σεζόν,κατάλληλη εθνικότητα και σοβαρό επίπεδο φορτωματος(δύναμη πυρός) συν εμπειρία,γνώση ρωσικών,καλή σηματοδομη και ή δυνατόν αμάξι.
Όσο πιο πολλά από αυτά διαθέτεις τόσο περισσότερο αυξάνεις την πιθανότητα επιτυχίας.Μετα απαιτείται διαρκής ενασχόληση,άπειρες προσεγγίσεις και επαρκές δόλωμα.Επισης βοηθάει πολύ η στήριξη από καμακες ίδιου επιπέδου ιδανικά είναι παρέα τριών καυλέων.Ετσι μοιράζονται και πολλά έξοδα διαμονής,αμαξιού κτλ.
ετσι ακριβως, εργαζόμενος στα κτελ χαλκιδικης εβγαλα 5 γκομενες σε 4 μηνες.Δεν ισχυει αυτο..
Οι εργαζομενοι εχουν πλεονεκτημα παντα..
Πρεπει να ειναι πολυ καζμαδες να μην φορτωνουν,αυτοι
που ερχονται σε αμεση επαφη με το θηραμα..
Απ'τις χιλιάδες τουρίστριες πόσες έρχονται με συζύγους,παιδιά,γκόμενους κλπ;Πόσες είναι γριές και πόσες χοντρές;Δεν έρχονται μόνο νέες και σόλο για να γαμηθούν.Ε αυτές οι λίγες που θα ψάχνονται,με το προσωπικό των μαγαζιών και ξενοδοχείων θα κοιτάξουν να γαμηθούν