Νέα

Καλύτερες footfetish κοπέλες σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια κοπελα εχει τις πιο ομορφες πατουσες σε στουντιο?

• Λαιμα

Ψήφοι: 3 13,6%
  • Ρεγγινα

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Ρομινα

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Αλινα

• Εμμανουελα

Ψήφοι: 1 4,5%
  • Λουιζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Βαλερια

• Κιμ

• Βαλεντινα απο βριλησσου 46

• Νικολ απο Τατοιου 7

• Λαουρα απο βριλησσου 36

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μαργκο

Ψήφοι: 5 22,7%
  • Αλισια

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Παμελα απο sweetangels

• ιζαμπελα απο sweetangels

• Σονια απο studio 12

• Σαμπρινα απο sweetangels

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
ρε παιδια ποια κοπελα ειναι ψιλη και εχει μεγαλες και ομορφες πατουσες για ποδοπατημα σε στουντιο?

Η Χριστίνα, Ρωσίδα, την είχα πετύχει Δροσοπούλου 95 πριν 20 μέρες περίπου, μου άρεσε ο τρόπος που χρησιμοποιεί και προσφέρει τα  πόδια της.

Ποδοπάτημα δεν κάνω  :humpleg:

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Τελικά εκτός από το στούντιο στη φυλης 104 υπάρχει άλλο στουντιο ή μπουρδέλο που να μπορούμε οι ποδολάγνοι να γλύψουμε την πολυαγαμημένη μας γυναικεία πατούσα?!

Αν υπάρχει άλλο σημείο που να αναφέρονται στο φόρουμ παρακαλώ ενημερώστε με γιατί ή λάθος ψάχνω ή γκαβός είμαι.

Ευχαριστώ!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά εκτός από το στούντιο στη φυλης 104 υπάρχει άλλο στουντιο ή μπουρδέλο που να μπορούμε οι ποδολάγνοι να γλύψουμε την πολυαγαμημένη μας γυναικεία πατούσα?!

Αν υπάρχει άλλο σημείο που να αναφέρονται στο φόρουμ παρακαλώ ενημερώστε με γιατί ή λάθος ψάχνω ή γκαβός είμαι.

Ευχαριστώ!
:grin:

Συνημμένα

• Ntaiana3.jpg
    Ntaiana3.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 80

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Και που ενοικιάζονται οι πατούσες της φωτογραφίας!? Για να της γλύψουμε ΑΜΕΣΑ?!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγ Μελετιου 37, studio Paradise, Νταιανα!!! αλλα εχουμε και πολλα αλλα!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νικι!!!

Συνημμένα

• Niki legs.JPG
    Niki legs.JPG
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 110

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:lheel:

Συνημμένα

• katerina legs.jpg
    katerina legs.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 80

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Zlata!!!

Συνημμένα

• Zlata leg.JPG
    Zlata leg.JPG
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 80

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και παλι Ζλατα :rockon:

Συνημμένα

• zlata legs.JPG
    zlata legs.JPG
    196,5 KB · Εμφανίσεις: 88
OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
τα δικα σου νταρια????

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
πολυ ησυχια απο το ποδολαγνικο μετωπο!!!!κανενα νεο δεν υπαρχει?

feetlove

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πόλυ κάλη ποδομαλακία στο Φυλης 104 με ανεση χρονου!
Εχω δοκιμασει Ευα,Νικολ,Κατερινα,Νανσυ,Νανα!! Ολες τα δουλευαν πολυ καλα τα ποδαρακια , στα δινουν για γλυψιμο να τα περιποιηθεις. Καλυτερες κατα την γνωμη μου Ευα και Νανσυ.
Η Νικολ ειναι η μονη που δεν κανει γι αυτο το καλο μαγαζι γιατι ειναι ξεπετα!

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Κανένα νεότερο? Τα σπίτια στη Φωκαίας (Φυλής) κάνουν τίποτα? Για την περίπτωση που δε υπάρχει το 50αρικο που θέλει το στούντιο φυλής 104.

Όντως η Νικόλ είναι ξεπέτα, αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να χύσω σε περισσότερο από 5 λεπτά με τις ΤΕΛΕΙΕΣ πατούσες της.

Λοιπόν κανα νέο?

feetlove

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα νεότερο? Τα σπίτια στη Φωκαίας (Φυλής) κάνουν τίποτα? Για την περίπτωση που δε υπάρχει το 50αρικο που θέλει το στούντιο φυλής 104.

Όντως η Νικόλ είναι ξεπέτα, αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να χύσω σε περισσότερο από 5 λεπτά με τις ΤΕΛΕΙΕΣ πατούσες της.

Λοιπόν κανα νέο?
Οντως η Νικόλ εχει φοβερες πατουσες αλλα η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη γι αυτο το γαματο μαγαζι!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Οντως η Νικόλ εχει φοβερες πατουσες αλλα η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη γι αυτο το γαματο μαγαζι!!!

δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο κουκλί :-
το προβλημα της ηταν στο οτι δουλευε υπερβολικα πολλες ωρες συνολικα :-
ειχε αρκετες βαρδιες στο μαγαζι μας και αλλες τοσες και περισσοτερες ειχε και σε αλλα μαγαζια με αποτελσμα να φτανουμε σε σημειο να δουλευει πχ πρωινη βαρδια καπου, απογευματινη στο 104 και βραδυνη καπου αλλου :- και αντιστροφα :-
σε σημειο η κοπέλα να ειναι μονιμος κουρασμενη, νευρικη, ευαιρεθιστη και να προσπαθει να ξεπεταει τους πελατες :-
ερχομενη απ την αδεια της, της μιλησα και καπου καταλαβε οτι ειναι προς το συμφερον της αντι να δουλευει τοσο πολυ και σε τοσο εξαντλητικους ρυθμους να ελλατωσει τη δουλεια της και να γινει πιο αποδοτικη σε σημειο που να φτασει αλλα ακομα και να ξεπερασει οικονομικα τις πολυ περισσοτερες ωρες εργασιας της που πια δεν θα ειχε.
Μειωσαμε μαζι καπως τις βαρδιες της, μειωσε και αυτες που ειχε αλλου και καπου πιστευω εχει βελτιωθει σημαντικα και ελπιζω ακομα περισσοτερο ;)
Γενικα ειναι μια κοπέλα που την πιστευω παρα πολυ και ειδικα στο θεμα ποδολαγνειας εχει παντα τα πιο περιποιημένα ποδαρακια, καλοκομενα και καλοβαμενα νυχακια και ειναι μια κοπέλα που στο συνολο της προσεχει παρα πολυ την εξωτερικη της εμφανιση (μαλλια, βαψιμο,καινουργεια σετ εσωρουχα κτλ) κατι που το εκτιμω και το επιβραβευω απεριοριστα :cheesy:
Θα δηξει, αν καταλάβει αυτα που της εχω πει (που δειχνει πως τα καταλαβαινει) εχει τα φοντα παρα το κακο ξεκινημα της να κερδισει την παρτιδα.

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο κουκλί :-
το προβλημα της ηταν στο οτι δουλευε υπερβολικα πολλες ωρες συνολικα :-
ειχε αρκετες βαρδιες στο μαγαζι μας και αλλες τοσες και περισσοτερες ειχε και σε αλλα μαγαζια με αποτελσμα να φτανουμε σε σημειο να δουλευει πχ πρωινη βαρδια καπου, απογευματινη στο 104 και βραδυνη καπου αλλου :- και αντιστροφα :-
σε σημειο η κοπέλα να ειναι μονιμος κουρασμενη, νευρικη, ευαιρεθιστη και να προσπαθει να ξεπεταει τους πελατες :-
ερχομενη απ την αδεια της, της μιλησα και καπου καταλαβε οτι ειναι προς το συμφερον της αντι να δουλευει τοσο πολυ και σε τοσο εξαντλητικους ρυθμους να ελλατωσει τη δουλεια της και να γινει πιο αποδοτικη σε σημειο που να φτασει αλλα ακομα και να ξεπερασει οικονομικα τις πολυ περισσοτερες ωρες εργασιας της που πια δεν θα ειχε.
Μειωσαμε μαζι καπως τις βαρδιες της, μειωσε και αυτες που ειχε αλλου και καπου πιστευω εχει βελτιωθει σημαντικα και ελπιζω ακομα περισσοτερο ;)
Γενικα ειναι μια κοπέλα που την πιστευω παρα πολυ και ειδικα στο θεμα ποδολαγνειας εχει παντα τα πιο περιποιημένα ποδαρακια, καλοκομενα και καλοβαμενα νυχακια και ειναι μια κοπέλα που στο συνολο της προσεχει παρα πολυ την εξωτερικη της εμφανιση (μαλλια, βαψιμο,καινουργεια σετ εσωρουχα κτλ) κατι που το εκτιμω και το επιβραβευω απεριοριστα :cheesy:
Θα δηξει, αν καταλάβει αυτα που της εχω πει (που δειχνει πως τα καταλαβαινει) εχει τα φοντα παρα το κακο ξεκινημα της να κερδισει την παρτιδα.

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Όταν πηγαίνεις να αγοράσεις ένα ρούχο το δοκιμάζεις πρώτα κι αν σου κάνει το πληρώνεις και το παίρνεις.

Στο συγκεκριμένο σπορ γίνεται το αντίθετο και είναι και λογικό γιατί ο καθένας μπορεί να πει ότι δεν του άρεσε και να προσπαθεί να τη βγάλει στο δωρεάν.

Το θέμα όμως είναι ότι αυτός που ζημιώνεται από τη δοκιμή είναι ο πελάτης. Η κάθε Νικόλ πρέπει να καταλάβει ότι δε βρίσκουμε τα 50αρικα στο δρόμο. Κι αν θέλει να κάνει ξεπέτες αυτό είναι μια έμεση αρπαχτή του στυλ "έλα εδώ μαλάκα τώρα στα πήραμε τα λεφτά τελείωνε και μη μας ζαλίζεις".

Θα μου πεις ότι και το μαγαζί ζημιώνεται σε μακροχρόνια βάση αλλά αυτό είναι θέμα του μαγαζιού και όχι θέμα των πελατών.

Και εγώ που μιλάω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τη Νικόλ 4 φορές γιατί ποτέ δεν έχω κάτσει πάνω από 10 λεπτά. Το θέμα είναι ότι το ξεπετα-attitude το έχει η κοπέλα.

Αν λοιπόν η Νικόλ και κάθε Νικόλ κουράζεται , δουλεύει υπερωρίες, έχει νεύρα ή οτιδήποτε να κάτσει σπίτι της και να ασχοληθεί με μια λιγότερο κερδοφόρο εργασία.

Η  Εύα ας πουμε που πρώτη φορα την επισκέφτηκα πολύ πρόσφατα γιατί σέβεται στο 100% τον πελάτη και γιατί είναι υπομονετική και τόσο καλή που δε σε κάνει να νιώθεις καθόλου ότι είναι ξεπέτα????

Τα 50αρικα για πολλούς εδώ μέσα είναι ενός ή δύο οχτάωρων εργασία. Ξεπέτα κάνουν και στα σπίτια του μεταξουργείου με 10 και 15 ευρώ και στη Φυλής με 20. Πάμε στο στούντιο για κάτι παραπάνω, και όχι γιατί είναι πολυδιαφημιζόμενο μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και την άλλη που ασχολείται αποκλειστικά με την ποδολαγνεία.

Αυτά.

loni

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σημερα πηρα την ανετα στο βριλλησου 36 , φοβερη στο αθλημα !!!! πεντακαθαρη και το γουσταρε τρελα να παιζει με τα ποδια της ,
οποιος δεν παει εχασε!!

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
παλιοτερα στο 36 ειχα δοκιμασει την κορινα πολυ καλη με ομορφα και καθαρα ποδια!!!ομως τωρα μαλλον εχει φυγει!!!καμια αλλη εκτος απο αννετα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom