Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.301
Πόντοι
446
Καλησπέρα προτείνετε μια καλή για πρώτη φορά ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Από σχόλια συναγωνιστών, για να γλυκαθείς από εμφάνιση και να μην πέσεις απότομα στα πολύ βαθιά, αν και αν θελήσεις μπορεί να το κάνει, εγώ θα δοκίμαζα Θεανώ. Είναι και δικό μου απωθημένο...

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.520
Πόντοι
3.446
Συνάντηση νωρίτερα με την κοπέλα Επαγγελματίας αφέντρα. Eίχα πει θα ενημερώσω αν την δω, έγινε τελικά σήμερα η συνεδρία.:smiling-face-with-heart-eyes:
Συνεννόηση μέσω viber. Το ραντεβού κλείστηκε απο χθες για σήμερα στο bill. Η κοπέλα πηγαίνει μονο κέντρο και δουλεύει απογεύματα απο τις 18.00 και μετά. Έγινε επιβεβαίωση το πρωί, ενώ μου έστειλε και μονη της λίγο πριν το ραντεβού ξανά για επιβεβαίωση. Αυτό με καθησύχασε, καθώς κατάλαβα οτι οι πιθανότητες στησίματος ειναι μηδενικές. Οπως και έγινε.
Μετά απο 10 λεπτά απο την ώρα μας, έφτασε το κορίτσι . Πρώτη εντύπωση μια πολύ όμορφη κοπέλα ( το πρόσωπο φαίνεται και σε viber/whats up), νέα 24 ετών δηλώνει, ψηλή γύρω στο 1,70, φορούσε μαύρο παντελονι και ένα μπλουζάκι κοντό όπου φαίνονταν οι κοιλιακοί της. Γενικά για να πάμε στο ζουμί, αυτό που είδα δεν περιγράφεται. Μιλάμε για μια απίστευτα γυμνασμένη κοπέλα (επιπέδου bodybuilder) με πολύ μεγάλα χέρια και τεράστια πόδια που δεν πιάνονται με δύο χέρια. Τόσο γυμνασμένη Ελληνίδα δεν έχω ξαναδεί. Το περίμενα με βάση τις φωτο, αλλά η πραγματικότητα ξεπέρασε την προσδοκία. Μου είπε οτι ειναι αρκετά χρόνια στον χώρο , απορώ πως δεν την είχαμε πάρει πρέφα τόσο καιρό.
Στα της συνάντησης. Είχαμε πολλές δοκιμασίες. Wrestling, l/c, worship, dirty talk, πόζες κλπ . Τα έκανε ολα πολύ εύκολα, δεν αρνήθηκε κάτι, ήταν εξαιρετική και φυσικά πάρα πολύ δυνατή. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα . Σεξ δεν κάνει, παρά μονο η ίδια με στραπόν οπως μου είπε.
Το κασκαντεριλίκι λοιπον μου βγήκε σε καλό , παρά τον φόβο που είχα καθώς δεν εμπιστεύομαι αγγελίες απο αυτό το site. Ευχαριστώ και τον συνάδελφο που την πόσταρε , αλλιώς δεν παίζει να την είχα δει.
Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος. Εφυγε 10 λεπτά νωρίτερα γιατί οπως μου είπε είχε αμέσως μετά άλλο ραντεβού( και αφού ήρθε και 10 λεπτά μετά, το σεσσιον διήρκησε συνεπώς 40 λεπτά ). Μου είπε την επόμενη φορά θα κάτσει 1 ώρα και το ελπίζω , γιατι δεν μου αρέσει η βιασύνη, θέλω να υπάρχει άνεση και όχι άγχος .
To κόστος για 1 ώρα ειναι στα 200 ευρώ , ενώ προσφέρει και μισή ώρα με 150. Θα την ξαναδώ μετά απο λίγο καιρό και θα επανέλθω σχετικά με την εμπειρία μου . Ελπίζω να την δω και με λιγότερα ρούχα, για να μπορώ να την χαρώ ακομα περισσότερο..:smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom