Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Ζητησε πριν λιγο 200 και ξενοδοχειο στο κεντρο για απλα πραγματα,ουτε στραπον ουτε κατι δυσκολο .Την εστειλα
Εχουν ξεφύγει.... Νομίζουν θα δουλέψουν 2 μήνες και θα τρέξει ο κόσμος να τις φορτώσει τα πορτοφόλια. Εν τω μεταξύ στην αγγελία λέει ότι τα παρέχει στις υπηρεσίες. Αυτό ειναι το θέμα. Έχει αδειάσει ο χώρος από επαγγελματίες Αφέντρες και έχουμε γεμίσει περαστικές του 200ρικου...

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
6
Και σε μενα το ίδιο είπε... Δεν πανε καλά μερικές
το ξερω αμα βρισκουν ομως ,εγω εκανα αντιπροταση και αμα θελει ...γιαυτο εγω προτιμω τις μεγαλες επαγγελματιες και οχι μικρες με αρπαχτες .

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
το ξερω αμα βρισκουν ομως ,εγω εκανα αντιπροταση και αμα θελει ...γιαυτο εγω προτιμω τις μεγαλες επαγγελματιες και οχι μικρες με αρπαχτες .
Μεγάλες - μικρές δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να βρίσκονται στο χώρο και να τους ενδιαφέρει να κρατήσουν πελατεία και να φτίάξουν όνομα. Για αυτό και -ίσως και λάθος μου - δεν ψάχνομαι σε πλατφόρμες τύπου fetlife. Όποτε ρώτησα το 200αρι το εχουν για πλάκα...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Όλες οι παλιές της γενιάς μου Περσα, Ηλέκτρα, Σεσίλια κτλ ακόμα και η Αλεξάνδρα (28 νομίζω) όταν ξεκίνησαν 25-30 χρονών ήταν αλλά το είχαν το φετιχιστικό και γούσταραν να μείνουν στον χώρο.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
266
Πόντοι
20
Εχουν ξεφύγει.... Νομίζουν θα δουλέψουν 2 μήνες και θα τρέξει ο κόσμος να τις φορτώσει τα πορτοφόλια. Εν τω μεταξύ στην αγγελία λέει ότι τα παρέχει στις υπηρεσίες. Αυτό ειναι το θέμα. Έχει αδειάσει ο χώρος από επαγγελματίες Αφέντρες και έχουμε γεμίσει περαστικές του 200ρικου...
Υπάρχουν και κορόιδα που τα δίνουν,λίγες συνεχίζουν το έχουν γυρίσει οι περισσότερες στο only fans και στο τηλεφωνικό

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
266
Πόντοι
20
Δεν πάει καμία με 60 ευρώ δυστυχώς ,100 δίνω στην έρικα αλλά τα αξίζει
Η έρικα είναι μία κατηγορία μόνη της και λίγα παίρνει αν σε ντύσει και σε βάψει παίρνει 150

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Η έρικα είναι μία κατηγορία μόνη της και λίγα παίρνει αν σε ντύσει και σε βάψει παίρνει 150
Το ανέβασε? Όλο το πακέτο στο 100ρικο το είχε (και το γκόλντεν που εγώ δεν έκανα). Αν το πήγε 150 ξεφεύγει και αυτή...

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
266
Πόντοι
20
Το ανέβασε? Όλο το πακέτο στο 100ρικο το είχε (και το γκόλντεν) που εγώ δεν έκανα. Αν το πήγε 150 ξεφεύγει και αυτή...
Ναι αν κάνεις ντύσιμο και βάψιμο και όλο το πακέτο στα 150 αλλά όχι για μία ώρα 150 μου είπε για μίαμιση ώρα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
199
Πόντοι
1
Στην Σαλονίκη βαράει μύγες η βίντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20 μέρες κάθεται Σαλονίκη η Ερίκα
Κακώς έρχεται το είχα ξαναγράψει έχει κοινό στην Αθήνα η έρικα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Η Αλεξάνδρα που είναι μαζί με την έρικα οι καλύτερες το πήγε 180 την ώρα
Αν το πήγε 180 δεν ξέρω. Φίλος έγραψε 2 ώρες 400 με ξενοδοχείο δικό της. Αλλά θεωρώ την Αλεξάνδρα ανώτερη της Έρρικα (γνώμη μου) σε πολλά επίπεδα. Πολλά μου φαίνονται (για το πορτοφόλι μου) αυτά που παίρνει αλλά απευθύνεται και σε άλλο κοινό. Νομίζω παίζει σε άλλο επίπεδο και σε χώρο και σε εμπειρίες και γνωριμίες και events.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
199
Πόντοι
1
Ζητησε πριν λιγο 200 και ξενοδοχειο στο κεντρο για απλα πραγματα,ουτε στραπον ουτε κατι δυσκολο .Την εστειλα

Ε άρα 100 παίρνει την ώρα με φουλ πρόγραμμα. Όπως ξέραμε. Μην μας μπερδεύεις με τα 150αρια...

μια ώρα πόσο το έχει?

Αν το πήγε 180 δεν ξέρω. Φίλος έγραψε 2 ώρες 400 με ξενοδοχείο δικό της. Αλλά θεωρώ την Αλεξάνδρα ανώτερη της Έρρικα (γνώμη μου) σε πολλά επίπεδα. Πολλά μου φαίνονται (για το πορτοφόλι μου) αυτά που παίρνει αλλά απευθύνεται και σε άλλο κοινό. Νομίζω παίζει σε άλλο επίπεδο και σε χώρο και σε εμπειρίες και γνωριμίες και events.
Το έχει σε αγγελια 180 ευρώ ,στην ίδια κατηγορία τις κατατάσσω η Αλεξάνδρα έχει το καλύτερο dungeon η έρικα μικρό αλλά καθαρό και έχει τα πάντα μέσα, στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι καλύτερες

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
199
Πόντοι
1
Έχει και only fans η Αλεξάνδρα κάνει και events με τις διασημότερες Αφέντρες αλλά το εισητήριο πολύ ακριβό για εμένα από την άλλη η έρικα καλεί στο εξοχικό της αυτούς που ξέρει χωρίς λεφτά

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Το έχει σε αγγελια 180 ευρώ ,στην ίδια κατηγορία τις κατατάσσω η Αλεξάνδρα έχει το καλύτερο dungeon η έρικα μικρό αλλά καθαρό και έχει τα πάντα μέσα, στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι καλύτερες
Καλά γούστα είναι αυτά. Έχει μια βασική 5αδα από αφέντρες για όλα τα γούστα. Ο καθένας με τα γούστα του. Άλλος μπορεί να προτιμάει και τις 5 ισάξια ανάλογα την ψυχολογία του.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
199
Πόντοι
1
Καλά γούστα είναι αυτά. Έχει μια βασική 5αδα από αφέντρες για όλα τα γούστα. Ο καθένας με τα γούστα του. Άλλος μπορεί να προτιμάει και τις 5 ισάξια ανάλογα την ψυχολογία του.
Ο πιο σωστός είσαι lb

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Έχει και only fans η Αλεξάνδρα κάνει και events με τις διασημότερες Αφέντρες αλλά το εισητήριο πολύ ακριβό για εμένα από την άλλη η έρικα καλεί στο εξοχικό της αυτούς που ξέρει χωρίς λεφτά
Η κάθεμια στους υποτακτικούς της αραιά και που κάνει και κάποιες προσφορές ή δωράκια λογικό είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο πιο σωστός είσαι lb
Όλοι σωστοί είμαστε και όλοι με τις παραξενιές μας...

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Λοιποοοονν....
Είχα γράψει κάποτε για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vida η οποία δεν προχώρησε από μεριάς μου. Καθαρά για λόγους budget. Ακόμα και κάπως απότομα που μου είχε μιλήσει είχα την κατανόηση και την κρίση να μη το παρεξηγήσω. Μπορεί πριν από μένα κάποιος να την έπρηξε στις παπαριες (Αρκετά σύνηθες εικάζω...)
Ο καιρός πέρασε και η επόμενη προχώρησε...Η επικοινωνία ήταν μια χαρά. Ακόμα καλύτερη ήταν η επικοινωνία από κοντά όταν βρεθήκαμε. Το μόνο που θα μοιραστώ εδώ είναι ότι μια χαρά μου φάνηκε η κυρία, απίστευτα σχολαστική με θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Τα περί ασχετοσύνης δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου. Προφανώς έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας. Επειδή αναφέρθηκε κάποια κακή πρακτική με στραπόν, δεν μπορώ να πω κάτι επειδή είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.

Λοιποοοονν....
Είχα γράψει κάποτε για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vida η οποία δεν προχώρησε από μεριάς μου. Καθαρά για λόγους budget. Ακόμα και κάπως απότομα που μου είχε μιλήσει είχα την κατανόηση και την κρίση να μη το παρεξηγήσω. Μπορεί πριν από μένα κάποιος να την έπρηξε στις παπαριες (Αρκετά σύνηθες εικάζω...)
Ο καιρός πέρασε και η επόμενη προχώρησε...Η επικοινωνία ήταν μια χαρά. Ακόμα καλύτερη ήταν η επικοινωνία από κοντά όταν βρεθήκαμε. Το μόνο που θα μοιραστώ εδώ είναι ότι μια χαρά μου φάνηκε η κυρία, απίστευτα σχολαστική με θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Τα περί ασχετοσύνης δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου. Προφανώς έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας. Επειδή αναφέρθηκε κάποια κακή πρακτική με στραπόν, δεν μπορώ να πω κάτι επειδή είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.
Έχει κανει ζημιά σε σαλονικιό η βίντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom