Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
785
Πόντοι
81
Αφού υπάρχει κόσμος που τα σκάει... Με τα ίδια λεφτά που μπορει να ξοδεύουν θα μπορούσαν να κλείσουν ένα πολύ περιποιημένο σέσσιον με εσκορτ ή αφέντρα.
Κάνεις τεράστιο λαθος , οι πλατφορμες αυτες τυπου Onlyfan κτλ λειτουργουν στη λογική ότι ειναι ευκολοτερο να τσιμπήσεις λίγα απο πολλους παρά πολλά απο λίγους. Μην ξεχνάς οτι οι τιμές των sessions την τελευταια δεκαετια παραμένουν σχεδόν ιδιες γυρω στο 100αρικο.

Σε σχέση με 10 χρόνια πριν εχεις αναλογιστεί πόσα έχεις χασει εξαιτιας ακριβειας; Συνεπως είναι ευκολότερο να δνεις 8 ευρω και να τον παιζεις ενα μηνα παρά 100 και να τον παιξεις μια :uzi: Δεν περισσευει ευκολα το 100αρικο σε πολύ κόσμο.
Εάν τα session επεφταν στα 60Ε την ωρα θα πηγαινε σίγουρα περισσοτερο κόσμος , ενδεχομένως ομως δεν ξερω γιατι υπαρχει και μεγαλο παραμυθι γυρω απο το πόσα παντελονιάζουν οι αφεντρες του Onlyfans , αν καποια καταφερνει και εχει σταθερά 400 πελατάκια και τους τσιμπαει 8 ευρουλακια το μηνα συν τιποτα εξτρα άσχημα ειναι ; Γιατι να κανει live session.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
280
Πόντοι
21
Βλέπω τώρα που έρχεται για 3 μέρες η Vida στην Αθήνα και θα βαράνε μύγες κάποιες αφέντρες, βγήκαν σε υπηρεσία οι haters μπας και κάνουν ζημιά στη Vida.
Η αλήθεια όμως είναι ότι κάνουν διαφήμιση στην πιο μουνάρα αφέντρα που έχουμε στην Ελλάδα.
Α τωρα έπιασες τους Αθηναιους ξανά .
Δε με λες αμα χρεωνει 150 και στην Αθηνα που υπαρχουν τοσες επιλογες με 100 απο που προκυπτει ότι θα βαρανε μυγες οι άλλες . Για πειτε ρε σεις Αθηναιοι πριμένατε μ ε πολύ αγωνία πότε θα ερθει η Vida κάτω ; Ηρεμα ρωτάω

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
666
Πόντοι
81
Δε με λες αμα χρεωνει 150 και στην Αθηνα που υπαρχουν τοσες επιλογες με 100 απο που προκυπτει ότι θα βαρανε μυγες οι άλλες . Για πειτε ρε σεις Αθηναιοι πριμένατε μ ε πολύ αγωνία πότε θα ερθει η Vida κάτω ; Ηρεμα ρωτάω
Σου εύχομαι το 2025 να βρεις έναν bull να σε τακτοποιεί γιατί όσο και να μου την πέφτεις εγώ δεν ασχολούμαι με γραφικούς λουκουμάδες.
Σου εύχομαι να έχεις ένα ευτυχισμένο 2025 και σου αφιερώνω και ένα τραγουδάκι.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.225
Πόντοι
446
Κάνεις τεράστιο λαθος , οι πλατφορμες αυτες τυπου Onlyfan κτλ λειτουργουν στη λογική ότι ειναι ευκολοτερο να τσιμπήσεις λίγα απο πολλους παρά πολλά απο λίγους. Μην ξεχνάς οτι οι τιμές των sessions την τελευταια δεκαετια παραμένουν σχεδόν ιδιες γυρω στο 100αρικο.

Σε σχέση με 10 χρόνια πριν εχεις αναλογιστεί πόσα έχεις χασει εξαιτιας ακριβειας; Συνεπως είναι ευκολότερο να δνεις 8 ευρω και να τον παιζεις ενα μηνα παρά 100 και να τον παιξεις μια :uzi: Δεν περισσευει ευκολα το 100αρικο σε πολύ κόσμο.
Εάν τα session επεφταν στα 60Ε την ωρα θα πηγαινε σίγουρα περισσοτερο κόσμος , ενδεχομένως ομως δεν ξερω γιατι υπαρχει και μεγαλο παραμυθι γυρω απο το πόσα παντελονιάζουν οι αφεντρες του Onlyfans , αν καποια καταφερνει και εχει σταθερά 400 πελατάκια και τους τσιμπαει 8 ευρουλακια το μηνα συν τιποτα εξτρα άσχημα ειναι ; Γιατι να κανει live session.
Απλά η διαφωνία μου είναι γιατί να δώσω 8, 10, 20 ακόμα και 50 δολάρια για να δω ένα βίντεο από μια άγνωστη τύπισσα όταν στο διαδικτυο μπορεις να δεις ότι θες, οποιοδήποτε φετιχ δωρεάν από την σούπερ γκομενάρα βανίλα ή bdsm. Όσον αφορά τα όνλαιν σεσιον νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβότερα και προσωπικά δεν με φτιάχνουν. Αλλά ο καθένας όπως την βρίσκει καλύττερα.

Όσον αφορά τις κοπέλες που κάνουν όνλυ φανς και μαζεύουν χαρτί, σαφέστατα και κάνουν καλά για τις τσέπες τους και μαγκιά τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
785
Πόντοι
81
Απλά η διαφωνία μου είναι γιατί να δώσω 8, 10, 20 ακόμα και 50 δολάρια για να δω ένα βίντεο από μια άγνωστη τύπισσα όταν στο διαδικτυο μπορεις να δεις ότι θες, οποιοδήποτε φετιχ δωρεάν από την σούπερ γκομενάρα βανίλα ή bdsm. Όσον αφορά τα όνλαιν σεσιον νομίζω ότι είναι αρκετά ακριβότερα και προσωπικά δεν με φτιάχνουν. Αλλά ο καθένας όπως την βρίσκει καλύττερα.

Όσον αφορά τις κοπέλες που κάνουν όνλυ φανς και μαζεύουν χαρτί, σαφέστατα και κάνουν καλά για τις τσέπες τους και μαγκιά τους.
Θα σου απαντήσω , ενα video που έχει γυριστεί απο ενα studio παραγωγής ή ακόμα και ένα amateur video που θα βρεις σε ενα τσοντοsite είναι <<απρόσωπο>> αυτό που έχει πληρωθεί μέσω μιας πλατφόρμας ή έχει αγοραστεί απ' ευθείας <<ντυνεται>> και με την ψευδιαισθηση της επαφής και της μοναδικότητας εάν τυχαίνει να ειναι και custom.

Υπηρξε μια επικοινωνία για να το αποκτήσεις . Αυτό πληρώνει ο άλλος, είναι παρόμοια φάση με την απορία του γιατί πάει ο άλλος στο κωλόμπαρο σκαει ένα καρο λεφτά στα κεράσματα ζώντας την ψευδιαισθηση ότι μπορει να γαμήσει την γκομενα και δεν παει με λιγότερ λεφτά να πληρωσει μια βιζιτα να γαμησει στα σίγουρα ! Να διευκρινησσω ότι μπορεί να ερμηνεύω το φαινόμενο αλλά δε σημαίνει ότι το υποστηρίζω ή ότι λειτουργω έτσι

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
192
Πόντοι
0

Δεν πάει καμία με 60 ευρώ δυστυχώς ,100 δίνω στην έρικα αλλά τα αξίζει

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
192
Πόντοι
0
Στην Αθήνα δεν ζητάει 150,100 ζητάει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όχι βέβαια έχουμε καλύτερες

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.225
Πόντοι
446
Θα σου απαντήσω , ενα video που έχει γυριστεί απο ενα studio παραγωγής ή ακόμα και ένα amateur video που θα βρεις σε ενα τσοντοsite είναι <<απρόσωπο>> αυτό που έχει πληρωθεί μέσω μιας πλατφόρμας ή έχει αγοραστεί απ' ευθείας <<ντυνεται>> και με την ψευδιαισθηση της επαφής και της μοναδικότητας εάν τυχαίνει να ειναι και custom.

Υπηρξε μια επικοινωνία για να το αποκτήσεις . Αυτό πληρώνει ο άλλος, είναι παρόμοια φάση με την απορία του γιατί πάει ο άλλος στο κωλόμπαρο σκαει ένα καρο λεφτά στα κεράσματα ζώντας την ψευδιαισθηση ότι μπορει να γαμήσει την γκομενα και δεν παει με λιγότερ λεφτά να πληρωσει μια βιζιτα να γαμησει στα σίγουρα ! Να διευκρινησσω ότι μπορεί να ερμηνεύω το φαινόμενο αλλά δε σημαίνει ότι το υποστηρίζω ή ότι λειτουργω έτσι
Το βίντεο που θα αγοράσει κάποιος από μία κοπέλα έσκορτ ή αφέντρα με την οποία έχει και ζωντανή επαφή ενδέχεται να είναι καυλωτικό. Από κάποια που απλώς έκανα εγγραφή στο OF της και απλά μου στέλνει να το ανοίξω, προσωπικά δεν με εξιτάρει ακόμα και ας είναι και μια φαντασίωση μου. Είναι ξεκάθαρα προσωπικού γούστου. Θα βρω σίγουρα κάτι παρόμοιο δωρεάν στο διαδίκτυο.

Στο κωλόμπαρο ή σε κάποιο στριπτιτζάδικο (εγω προσωπικά όποτε πήγα, πήγα για χαβαλέ και με φίλες-φίλους στο στριπτιτζαδικο) θα το καταλάβω, αν και δεν είμαι φαν, από την άποψη ότι κάποιον τον εξιτάρει η σωματική επαφή και η φυσική παρουσία μέσα στην "ψευδαίσθηση" του.

Σε κάθε περίπτωση για να υπάρχουν όλα αυτά τα είδη σεξουαλικής απόλαυσης κάποιων γούστα εξυπηρετούν, οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Και αυτοί/ες που ξοδεύουν και το ευχαριστιούνται και αυτοί/ες που τα τσεπώνουν. Ο καθένας όπως τη βρίσκει και γουστάρει. Κουβέντα να γίνεται...

Τελευταία τροποποίηση:

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
219
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες.Την πέμπτη που μας έρχεται θα κατεβεί η Κυρία Vida στην Αθήνα.Όποιος θέλει με ακούει αξίζει να την επισκεφτείτε την συστήνω ανεπιφύλακτα.Είναι μοντέλο και εκτός από μοντέλο είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Σορρυ αν φαίνεται σαν διαφήμηση απλώς σας το λέω γιατί είναι εμπειρία και μετά απο 25 φορές που την έχω επισκεφτεί δεν έχει υπάρξει φορά να μην φύγω πανευτυχής.Ξεκίνησα από στραπόν και ποδολαγνεία και δεν νομίζω πλέον να έχω αφήσει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει.Και σε όλα ήταν απίστευτη μιλάμε.
Μακρυά από την βίντα, άσχετη

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
219
Πόντοι
21
Στην Σαλονίκη βαράει μύγες η βίντα

Στην Ερίκα έχουμε δώσει και το κλειδί της Σαλονίκης
20 μέρες κάθεται Σαλονίκη η Ερίκα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
219
Πόντοι
21
Στην Ερίκα έχουμε δώσει και το κλειδί της Σαλονίκης
20 μέρες κάθεται Σαλονίκη η Ερίκα
Στην Αθήνα δεν ζητάει 150,100 ζητάει

όχι βέβαια έχουμε καλύτερες
Έχετε χαμουντζήδες εμείς δεν έχουμε περιμένουμε από Αθήνα, έστειλα μήνυμα στην Όλγα με αρέσει αλλά δεν απάντησε, η θεανώ που με αρέσει δεν έχει έρθει Σαλονίκη

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
666
Πόντοι
81
Καλό είναι στην ώριμη μαντάμ εκτός από από το κλειδί να δωθεί και κανένα χάπι για την πίεση μιας και είναι σε κρίσιμη ηλικία. Ευτυχώς που είμαι χαρούμενος που θα έρθει η Vida γιατί δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με μπουνταλάδες που βρίζουν την Vida ενώ παράλληλα διαφημίζουν αφέντρα που άλλο δείχνει στις φωτογραφίες και άλλο βλέπει ο υποτακτικός με το που ανοίξει η πόρτα.

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
208
Πόντοι
20
Λοιποοοονν....
Είχα γράψει κάποτε για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vida η οποία δεν προχώρησε από μεριάς μου. Καθαρά για λόγους budget. Ακόμα και κάπως απότομα που μου είχε μιλήσει είχα την κατανόηση και την κρίση να μη το παρεξηγήσω. Μπορεί πριν από μένα κάποιος να την έπρηξε στις παπαριες (Αρκετά σύνηθες εικάζω...)
Ο καιρός πέρασε και η επόμενη προχώρησε...Η επικοινωνία ήταν μια χαρά. Ακόμα καλύτερη ήταν η επικοινωνία από κοντά όταν βρεθήκαμε. Το μόνο που θα μοιραστώ εδώ είναι ότι μια χαρά μου φάνηκε η κυρία, απίστευτα σχολαστική με θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Τα περί ασχετοσύνης δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου. Προφανώς έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας. Επειδή αναφέρθηκε κάποια κακή πρακτική με στραπόν, δεν μπορώ να πω κάτι επειδή είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.225
Πόντοι
446
Λοιποοοονν....
Είχα γράψει κάποτε για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vida η οποία δεν προχώρησε από μεριάς μου. Καθαρά για λόγους budget. Ακόμα και κάπως απότομα που μου είχε μιλήσει είχα την κατανόηση και την κρίση να μη το παρεξηγήσω. Μπορεί πριν από μένα κάποιος να την έπρηξε στις παπαριες (Αρκετά σύνηθες εικάζω...)
Ο καιρός πέρασε και η επόμενη προχώρησε...Η επικοινωνία ήταν μια χαρά. Ακόμα καλύτερη ήταν η επικοινωνία από κοντά όταν βρεθήκαμε. Το μόνο που θα μοιραστώ εδώ είναι ότι μια χαρά μου φάνηκε η κυρία, απίστευτα σχολαστική με θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Τα περί ασχετοσύνης δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου. Προφανώς έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας. Επειδή αναφέρθηκε κάποια κακή πρακτική με στραπόν, δεν μπορώ να πω κάτι επειδή είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.
Επιβεβαιώνω (πολλάκις) ότι αφορά την επικοινωνία. Ευγενέστατη και στο τηλέφωνο και από κοντά, με πολύ χιούμορ, πολύ εύστροφη ώστε να υπάρχει ροή στη συνεδρία, χωρίς άσκοπες επαναλήψεις και με την απαραίτητη αντίληψη να οδηγήσει το σέσσιον ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου. Σχολαστική με την υγιεινή και με την σχετική εμπειρία που έχω δεν ένιωσα σε καμιά φάση και σε οποιοδήποτε φετίχ -και στο strapon- ότι θα μπορούσε να μου συμβεί κάποιο ατύχημα. Εξαιρετική και σε εμφάνιση (για τα γούστα μου) και σε διάθεση και σε διάδραση με τον πελάτη. Για μένα έχει καθιερωθεί πλέον ως μια από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες Αφέντρες στο χώρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom