Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Λοιποοοονν....
Είχα γράψει κάποτε για μια τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vida η οποία δεν προχώρησε από μεριάς μου. Καθαρά για λόγους budget. Ακόμα και κάπως απότομα που μου είχε μιλήσει είχα την κατανόηση και την κρίση να μη το παρεξηγήσω. Μπορεί πριν από μένα κάποιος να την έπρηξε στις παπαριες (Αρκετά σύνηθες εικάζω...)
Ο καιρός πέρασε και η επόμενη προχώρησε...Η επικοινωνία ήταν μια χαρά. Ακόμα καλύτερη ήταν η επικοινωνία από κοντά όταν βρεθήκαμε. Το μόνο που θα μοιραστώ εδώ είναι ότι μια χαρά μου φάνηκε η κυρία, απίστευτα σχολαστική με θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Τα περί ασχετοσύνης δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου. Προφανώς έχει να κάνει και με το τι ζητάει ο καθένας. Επειδή αναφέρθηκε κάποια κακή πρακτική με στραπόν, δεν μπορώ να πω κάτι επειδή είναι εκτός των ενδιαφερόντων μου.

Η έρικα είναι μία κατηγορία μόνη της και λίγα παίρνει αν σε ντύσει και σε βάψει παίρνει 150
Η Ερίκα 100 στην Σαλονίκη

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Περιμένουμε και την όλγα και την θεανώ που δεν είναι κοκκάλι, την Ερίκα και την Αλεξάνδρα τις ξέρουμε και τις θέλουμε

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
266
Πόντοι
20
Ε άρα 100 παίρνει την ώρα με φουλ πρόγραμμα. Όπως ξέραμε. Μην μας μπερδεύεις με τα 150αρια...

Ε άρα 100 παίρνει την ώρα με φουλ πρόγραμμα. Όπως ξέραμε. Μην μας μπερδεύεις με τα 150αρια...
Δεν ήθελα να σας μπερδέψω το αντίθετο,πριν δύο χρόνια όσο και να κρατούσε το session ήταν 100 τώρα το άλλαξε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
266
Πόντοι
20
Φεύγει με πολλά φράγκα η Ερίκα από την Σαλονίκη αλλιώς δεν θα ερχόταν για είκοσι μέρες
Συμφωνώ και καλά κάνει αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο και στην Καλλιθέα έχει κάθε μέρα session ,δεν πιστεύω ότι της λείπουν τα χρήματα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.275
Πόντοι
446
Δεν ήθελα να σας μπερδέψω το αντίθετο,πριν δύο χρόνια όσο και να κρατούσε το session ήταν 100 τώρα το άλλαξε
Σε εμένα πάντως μου είχε πει 100/h. Πάντως σίγουρα είχε καθίσει αρκετά παραπάνω από ώρα και πήρε πάλι 100 παρά τις προτροπές μου να κρατήσει παραπάνω. Πριν 2-2,5 χρόνια κοντά. Νομίζω πάντως ότι είναι από τις τύπισσες που όταν είναι σε φάση και το γουστάρει και δεν έχει ραντεβού μετά δεν έχει πρόβλημα με την ώρα. Αυτην την εντύπωση μου έδωσε. Τώρα αν και πόσο άλλαξε δεν τον γνωρίζω.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.502
Πόντοι
3.446
Εχει κανεις αποψη για αυτην ,μικρη ειναι αλλα γεροδεμενη . Βανέσσα η αφέντρα που θα σ καλύψει όλα τα φετίχ σου εχεμυθα
Aν το σώμα που είδα σε άλλη αγγελία της ειναι πράγματι δικό της οπως και οι φωτο προφίλ που έχει σε viber/whats up που δείχνουν μια ομορφη κοπέλα, τότε όσοι θέλουμε γυμνασμένες κοπέλες, μάλλον την βρήκαμε.
Ωστόσο τα 200 ευρώ που είδα σε σχόλια συναδέλφων ειναι αρκετά χωρίς καν να ξέρουμε ποια ειναι η κοπέλα και κυρίως το πως ειναι στον αγώνα. Γενικά με τις αγγελίες στο κανεσεξ πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί.
Εγώ αν την δω θα ενημερώσω πάντως. Η αλήθεια ειναι ότι μου έλειψε μια πολύ γυμνασμένη κοπέλα, Ελληνίδα και ολας . Η τελευταία τόσο γυμνασμένη κοπέλα που ειδα ηταν απο το sessionsgirls η Sheena bathorny. Ειχα γραψει τότε. . Περιμενα και μια αλλη τον δεκεμβρη (dakota rose )αλλά δυστυχως ακυρωσε και εχω μεινει νηστικος. Διψάω.:P

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης (57).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (57).png
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 2
  • Στιγμιότυπο οθόνης (54).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (54).png
    847,4 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Στιγμιότυπο οθόνης (53).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (53).png
    938,5 KB · Εμφανίσεις: 2

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
670
Πόντοι
81
Από την πείρα μου πάντως έχω βγάλει το συμπέρασμα πως όταν για μια αφέντρα γράφουν ότι δεν κοιτάει ρολόι αυτό σημαίνει είτε ότι βαράει μύγες είτε ότι δεν σέβεται τους πελάτες της.
Ακόμη όταν τελείωνει ένα ραντεβού και βάζει μετά από ένα δεκάλεπτο άλλον υποτακτικό σημαίνει ότι ο χώρος δεν έχει καθαριστεί σωστά. Το τέλος ενός ραντεβού με την αρχή του επόμενου πρέπει να τα χωρίζει τουλάχιστον μισή ώρα για να θεωρηθεί ότι έχει καθαριστεί επαρκώς ο χώρος.
Επιπλέον όταν κάποια λέει ότι έχει πολύ κόσμο δεν τσιρίζει στα σκαλιά "δώσε το δώρο μου" σε κάποιον που της έριξε χυλόπιτα όταν είδε ότι αντί για την γυναίκα των φωτογραφιών η αφέντρα είχε την ηλικία της Καπνικαρέας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom