You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερες footfetish κοπέλες σε στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Jim πεντακαθαρα τα ποδια της Σαμανθας.Αν γουσταρεις ποδολαγνεια την συστηνω ανεπιφυλαχτα.Θα περασεις καλαεχει καθαρα ποδια η σαμανθα η μυριζουν?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Εγώ έχω άπειρο καιρό να πάω σε studio οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Από τις φωτογραφίες που βλέπω όμως στα διάφορα site πολύ παρακμή παίζει. Από τη μικρή μου εμπειρία πιστεύω ότι το άθλημα παίζεται μόνο στα city tours...
Βέβαια εγώ έχω με τα χρόνια δυστυχώς έχω γίνει πολύ περίεργος και απαιτητικός....
Βέβαια εγώ έχω με τα χρόνια δυστυχώς έχω γίνει πολύ περίεργος και απαιτητικός....
van_norden
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το ιδιο ελεγε κι ο σελίν...Θα μου επιτρέψεις... αλλά τα καλύτερα πόδια τα έχουν ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ!
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για την Σασα απο βουρβαχη ξερεις κανεις τι παιζει?Κανει καλη ποδοκατασταση?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Λογικά θα έχει επιστρέψει η εξπέρ του είδους Ταμάρα από Σερβίων. Δεν την έχω πάρει αλλά οι κριτικές όλες γράφουν αυτό το πράγμα... Ό,τι το κατέχει το αντικείμενο...
η ταμαρα δουλευει και στο μιχαηλ βοδα 192 με το ονομα χριστινα , την ειδα προχτες μεσημερι.
για ποδολαγνεια πολυ καλη παντως ειναι η μιλβα , αρκει να της το πειτε , και επισης η βερονικα που πετυχα την προηγουμενη δευτερα στο μεγαλου αλεξανδρου 133,πανεμορφα ποδια!!!!
επισης σε μπουρδελο , κορυφη ειναι η πωλινα απο διδυμου 8 , καθε απογευμα, και αυτης να της το πειτε πριν μπειτε στο δωματιο για να πλυθει! και το καραγουσταρει!!
για ποδολαγνεια πολυ καλη παντως ειναι η μιλβα , αρκει να της το πειτε , και επισης η βερονικα που πετυχα την προηγουμενη δευτερα στο μεγαλου αλεξανδρου 133,πανεμορφα ποδια!!!!
επισης σε μπουρδελο , κορυφη ειναι η πωλινα απο διδυμου 8 , καθε απογευμα, και αυτης να της το πειτε πριν μπειτε στο δωματιο για να πλυθει! και το καραγουσταρει!!
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που δουλευει τωρα η Σονια?Σονια η Βασιλισσα!θεικα ποδια
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Loni ξερουμε βαρδιες της Ταμαρας?Θελω να παω να την τιμησω.......η ταμαρα δουλευει και στο μιχαηλ βοδα 192 με το ονομα χριστινα , την ειδα προχτες μεσημερι.
στην σερβιων26 δουλευει σαββατα πρωι απο οτι χερω, στο αλλο στο μιχαηλ βοδα την ειδα με το ονομα χριστινα και οχι ταμαρα , και νομιζω πρωινη βαρδια αλλα δεν ειμαι σιγουροσ, παρε ελα τηλ να ρωτησειςLoni ξερουμε βαρδιες της Ταμαρας?Θελω να παω να την τιμησω.......
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμια καινουρια πατουσιτσα για γλυψιμο ξερουμε παιδια?
Και η Ευα εχει πολυ καλες γνωσεις ποδολαγνιας και σε αφηνει να της τα χυσεις!νανσυ απο φυλης 104. υπεροχη !!!
νανα επισης απο φυλης 104.... το γουσταρει με τα 1000 το αντικειμενο
τις εχω δοκιμασει και τις δυο και μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις
καμια καινουρια πατουσιτσα για γλυψιμο ξερουμε παιδια?
Φωκαίας 19 πρωινή βάρδια εκτός Κυριακής η κουκλάρα η Μαρίνα, της αρέσει πολύ
να της γλύφουν από πατούσες μέχρι πάνω (δεν δίνει μουνάκι κωλάκι για γλύψιμο).
Μέσα στο 20-άευρω τα παραπάνω.
Διαβάστε κριτικές που έχουν γραφτεί γι΄αυτήν στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι.
silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
VenomOne για πες λεπτομερειες για το συγκεκριμενο μωρο?Κανει καλη ποδοκατασταση?Φωκαίας 19 πρωινή βάρδια εκτός Κυριακής η κουκλάρα η Μαρίνα, της αρέσει πολύ
να της γλύφουν από πατούσες μέχρι πάνω (δεν δίνει μουνάκι κωλάκι για γλύψιμο).
Μέσα στο 20-άευρω τα παραπάνω.
Διαβάστε κριτικές που έχουν γραφτεί γι΄αυτήν στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι.
ρε παιδια ποια κοπελα ειναι ψιλη και εχει μεγαλες και ομορφες πατουσες για ποδοπατημα σε στουντιο?
Φίλε μου, θες να στο κάνω εγώ που είμαι και 110 κιλά να το καταλάβεις?????
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 7K