MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.135
"Αννα-Μαρια" είναι καλλιτεχνικό όνομά ;) ;) ;) ;) ;).......Τελικά φίλε δεν είμαι ο μονός περίεργος όπως βλέπεις νέα φρούτα κυκλοφορούν ...
"Αννα-Μαρια" είναι καλλιτεχνικό όνομά ;) ;) ;) ;) ;).......Τελικά φίλε δεν είμαι ο μονός περίεργος όπως βλέπεις νέα φρούτα κυκλοφορούν ...
"Αννα-Μαρια" είναι καλλιτεχνικό όνομά ;) ;) ;) ;) ;).......
τι να κάνωωωωωωωωω εχω χάρισμα....Εισαι καλλιτεχνιδα εσυ απο μονη σου
Δεν σου λεμε....θα ερθεις μαζι μας scouting θα στις δειξουμε!!!απορια : α.Μουναρα με την Κοκκινη Βρακα
β.Οι Αγαπημενες Θειες του spoon!
ποιες ειναι αυτες?
Ποια ειναι αυτη η Ρομινα?Κατι μου λεει αυτο το ονομα!!!Ρομινα η επιστροφη!!
Υ.Γ spoon της το εταξες σταματα να κρυβεσαι
Μμμμμμμμμμ.......Αχ, ο έρωτας!
Που να αντεξει.....καθε μερα εμενα εβλεπε στα ονειρα της!!!Δεν άντεξε μακριά σου το κορίτσι βρε λαμόγιο.
Κάτι ήξερε το κολλητάρι σου ο Ζερό.
Ήρθε το μωρό σου ναζιάρικο Σάββατο νύχτα θα είναι Βουλιαγμένη 83 ;) ;) ;).......Ποια ειναι αυτη η Ρομινα?Κατι μου λεει αυτο το ονομα!!!
Πρεπει να παω την Πεμπτη στο Φραντζη να τσεκαρω!!!!
Μμμμμμμμμμ.......
[size=5pt]Πρεπει να αλλαξω το αβαταρ μου.....θα με σκισει!!![/size]
Εχει βαλθει να γινει Ελληνιδα!!!Ήρθε το μωρό σου ναζιάρικο Σάββατο νύχτα θα είναι Βουλιαγμένη 83 ;) ;) ;).......
Δεν άντεξε το κορίτσι μας μακριά.....
καλα, για αυτη με τη βρακα ερχομαι. οι θειες ομως ποιες ειναι [size=15pt]ξαδερφε[/size] και δεν εχω παρει χαμπαρι ακομη?Δεν σου λεμε....θα ερθεις μαζι μας scouting θα στις δειξουμε!!!
Ειναι cult φυσιογνωμιες....δεν περιγραφονται!!!καλα, για αυτη με τη βρακα ερχομαι. οι θειες ομως ποιες ειναι [size=15pt]ξαδερφε[/size] και δεν εχω παρει χαμπαρι ακομη?
ααα δεν ειναι η θεια πενυ και η θεια ρομινα :'(Ειναι cult φυσιογνωμιες....δεν περιγραφονται!!!
Δύσκολο αποχρώσεις α'το Ελληνική γη είμαστε φιλόξενα άτομα και έτσι ξανά γυρνάνε την Ελλάδα ;)Εχει βαλθει να γινει Ελληνιδα!!!
Αυτες ειναι του γαλακτος ακομα!!!ααα δεν ειναι η θεια πενυ και η θεια ρομινα :'(
απολυτεεεεεεεεεεε βαλε πλατη εδω περα τυπε μου
Μετα το γαμο μας θα παρει την ιθαγενεια!!!Δύσκολο αποχρώσεις α'το Ελληνική γη είμαστε φιλόξενα άτομα και έτσι ξανά γυρνάνε την Ελλάδα ;)
Θα την βαπτίσουμε Ελληνιδα ;) ;) ;) ;) αφού καταδέχτηκε τα μέρη μας !!!!
Για αυτο μου ελεγε οτι ειχε εφιαλτες τελευταια....Που να αντεξει.....καθε μερα εμενα εβλεπε στα ονειρα της!!!
Δύσκολο αποχρώσεις α'το Ελληνική γη είμαστε φιλόξενα άτομα και έτσι ξανά γυρνάνε την Ελλάδα ;)
Θα την βαπτίσουμε Ελληνιδα ;) ;) ;) ;) αφού καταδέχτηκε τα μέρη μας !!!!
Πες της να δουλεύει και νορμάλ ώρες, όχι μόνο μεταμεσονύχτιεςΉρθε το μωρό σου ναζιάρικο Σάββατο νύχτα θα είναι Βουλιαγμένη 83 ;) ;) ;).......
Δεν άντεξε το κορίτσι μας μακριά.....
Δεν εμπλεκομαι στα επαγγελματικα της!!!!Πες της να δουλεύει και νορμάλ ώρες, όχι μόνο μεταμεσονύχτιες